An intro to contemporary Cretan music | Stelios Petrakis & Giorgos Manolakis | TEDxHeraklion (TEDx Heraklion, 2014)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Μουσική Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μετά από το κομμάτι του Ιωάννη, η πόλη του Ιωάννη είναι δημοσιογραφή. Το Ιωάννη είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό μέρος του Ιωάννη. Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Είναι το πιο σημαντικό... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική... Μουσική...