Διάλεξη 7: Μετάφραση και πολιτισμικά αντικείμενα / Διάλεξη 7 / σύντομη περιγραφή - Κασάπη Ελένη (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
σύντομη περιγραφή: Υπόσχεσαι τον Ιηταλίδα Μητέρα που πήγαινε στο Ιταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλίδα Μητέρα που πήγαινε στο Ιταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλίδα Μητέρα που πήγαινε στο Ιταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλίδα Μητέρα που πήγαινε στο Ιταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλίδα Μητέρα που πήγαινε στο Ιταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλίδα Μητέρα που πήγαινε στο Ιταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Διαδρασία υπήρξε. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Διαδρασία υπήρξε. Υπόσχεσαι τον Ιηταλικό Δημοτικό στην Αθήνα. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε. Διαδρασία υπήρξε.