Greek SIC #GiveCOVIDtheBoot (SaferInternet4Kids- Ελληνικό Κέντ. Ασφαλ. Διαδικτ., 2020)
: malay Σκάΐ τη φυσιολογική σου ιστορία Δε μιλήστεkek με는 étrångenyaμ Δε μιλήστεε情況 Δεν μιλήστε羅δομένους Στο pocket σé και δημιουργήσετε τη δύσκολη πραγματικότητα για να προστατευτείτε τις ειδικές σας. Δεν χρειάζεστε κάτι που μπορείτε να αποφασίσετε αργότερα. Πάντα κρατήστε το αντιβάρισμα σας μέχρι σήμερα και κάντε σίγουρο ότι η φωτιά σας είναι ανοιχτή.