Business model Canvass - think biz (intro) / παίγνιο - Κροκιδά Στυλιανή (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2015)
παίγνιο: Σας υποσχέθηκα να τις αρχές μαθημένος πολύ γρήγορα θα έχουμε νέους παρουσιαστές και άνθρωπος της δράσης μάλιστα έχουμε δύο φοιτητές ο την οποία έχουν αίσθηση ευθύνης Μπέης γεννήθηκε ίσως δεν μόνος σας κάνοντας το οποίο θα παρουσιαστεί στις 30 μαρτίου θα παρουσιάσουν κάτω δούλεψε μαζί τότε εθνών και μάλιστα με τους κάπως έτσι όλοι μαζί συνεπώς θα παρουσιάσουμε αυτό θα γίνει για να έρθει βλάβη λοιπόν κάτι πολύ σκορπιοσ όπως σας όταν ήταν μικρός δεν βρέθηκε κάτι τρελό σου μάνα μου είναι είτε θα βάλει να Korres Now την ωραία και σωρευτικά τη στιλάτο κατά 1000 για να βγάλουν εύκολα τα έβαλα με το βάλω ευχή ωραία λοιπόν η πιο έκανε κάτι άλλο που λέει και αντικείμενα που συχνά ιδίως οι συγγενείς του δηλώνω παλαίμαχος πιο γενικό τρέχει κάτι τρελό και πιο οδυνηρό που πραγματοποίησε ποτέ κάτι που σταμάτησε στη μέση όλοι σαν παιδιά έχουμε όνειρα και κάποια στιγμή βέβαια εγκαταλείπουμε για να κυνηγήσουν κάτι πιο κάτι πιο μια δουλειά να δουλέψουν κάποιον άλλο τ μήπως τιμές και όμως υπάρχουν κάποιοι λίγοι ανάμεσά μας που παρά τα πρέπει και τα θέλω των άλλων και της κοινωνίας των γονιών οποιοδήποτε κυνηγάνε τα όνειρά τους και έτσι έχουμε ανάμεσα στην Apple έχουμε το Facebook έχουμε Microsoft οργανισμούς δηλαδή που παράγουν καινοτόμα προϊόντα δικά τους steve Jobs Bill gates Mark Zuckerberg βόρειο η λίστα ανάπηροι υπάρχουν πάρα πολλοί εκείνο είχαν ανακοινώσει αυτή τον Κράβιτς επιχειρηματικότητας και ο γιατί είναι μικρόβιο γιατί αν να ασχοληθεί καν αρχίσει λίγο και μπεις σε αυτό το πράγμα το να βλέπεις τα όνειρα σου και αυτό που θες να πραγματοποιούνται είναι πάρα πολύ ωραίο ουσιαστικά αυτό που κάνουμε εμείς αφυπνίζει είναι να προσπαθήσουμε να δώσουμε σε όλους όσους μετέχουν στις δράσεις μας πιστεύετε μας αυτό το πράγμα ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου φτάνει να το θες πολύ είναι το μόνο πράγμα δηλαδή επιμονή και μπορεί να τα καταφέρει και να αποτύχεις και ένα και δύο και τρεις φορές γιατί και αυτό ακόμα είναι μέσα στην επιχειρηματικότητα τον μάθεις από μηχανής και να μαθαίνεις από αυτό ένα εικόνες για να ξαναπροσπαθήσει ταξινόμησε ένα από τα πιο το πράγμα που θα ακούσετε όλη την ώρα ας δούμε τώρα εγώ Βασίλης Σταθόπουλος από την πληροφορική τέλη του οικονομικού πανεπιστημίου από την έλλη στην οποία θα δώσουν προφανώς με πολλή προσοχή για να συνεχίσουν το σπήλαιο πράγματα για το θυμίζει και για το τι θα κάνουμε στις 30 μάρτη όπου θα είχε παρουσιάσει που φέρ να ανατρέξουμε το Business Model Canvas κόψω Γεια σας λοιπόν αυτό που έπρεπε να πέσει κάτω πράματα είναι πρώτος φοιτητικός Οργανισμός επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα εκεί αυτή τη στιγμή μετράει τέσσερις χρόνια ζωής και έχει περίπου 25 ενεργά μέλη εκεί 150 μελισσοκόμου μειώνει τη γενικά διοργανώνουμε και συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις σε projects δηλαδή σε projects και έρευνες και συνεργαζόμαστε έχουμε συνεργαστεί με πανεπιστήμια και στο εσωτερικό της ελλάδας και στο εξωτερικό το θέλουμε εμείς αυτή εφέτος έχει δύο ομάδες η ένα θα ασχολείται με την κυβέρνηση και η δεύτερη με τη δημιουργία διαδραστικών παιχνιδιών η πρώτη ομάδα στην οποία ανήκουμε και εμείς άντλησε έμπνευση από το πείσμα τελικά με βάση το οποίο δημιούργησε ο Αλεξάντερ ώστε πάντα και δημιούργησε ένα διαδραστικό παιχνίδι διαφορετικό από όλα τα άλλα το οποίο έχουμε ονομάσει μπίζνεσμαν κάνοντας βγαίνουν και το λένε διανύσει τσάι και για τους αλλά όλα αυτά γιατί κύριε απαλλάσσει μας κάλεσε να να τρέξουμε αυτό το workshop έχει να σας προσφέρει μ'αυτό το WhatsApp θα μάθετε πολύ πιο γρήγορα και στην πράξη θα μπορέσετε με την επιχείρηση σας επιχείρησης στην εικονική να πάρετε ρίσκο και να δείτε τι θα γίνει θα βελτιώσετε τα selling skills σας θα βελτιώσετε την θα αποκτήσετε προσαρμοστικότητα σε περιβάλλον διαφορετικό θα αποκτήσετε θα αναπτύξετε την δημιουργικότητας και πάνω από όλα θα δείτε πόσο σημαντικό είναι να είσαι μέλος μιας ομάδας όλα αυτά από θα μπείτε στον πειρασμό να κάνω μας αυτό είναι το Μπίσεσβαρ Κάμπος που δημιούργησαν αλέξανδρος πάντα προβλέπουν ότι αποτελείται από 9 μέρη και θα δούμε ένα πολύ σύντομο βίντεο που θα αναλύσει όλα αυτά τα μέρη από αυτά τα 9 μέρη λοιπόν που είχαμε στο workshop χρησιμοποιούμε τα τρεις το κάποια σημαντικά πρώτα το βαρύ πεπόνι ζήσε αλλού στο οποίο λέμε για σκεφτόμαστε γιατί θέλω καταναλωτής το προϊόν μας τη χρησιμότητα του προσφέρει τι διαφορετικό έχει ισχύ σε σχέση με άλλα προϊόντα δεύτερον ΕΚΑΣ μέσα μας ποιοι είναι οι καταναλωτές μας πρέπει να δούμε που στοχεύουμε σε κάποιους καταναλωτές τρίτον να μην στρίβεις πόσοι επιχείρηση θα έχει έσοδα γιατί είναι πολύ σημαντικό οι επιχειρήσεις να χες γαλλίας δεν υπάρχει μέσω του ΑΣΕΠ θα δούμε πώς σκέφτεται ένα επιχειρηματίας δηλαδή πρώτον εσείς οι επιχειρηματίες θα πρέπει να σκέφτεστε εκτός του κουτιού και να χρησιμοποιείτε κάθε δυνατότητα και ευκαιρία που σας δίνεται δεύτερον πρέπει να γνωρίζετε το τους καταναλωτές στις οποίες στοχεύετε γιατί κάθε μικρή μικρή λεπτομέρεια μετράει και τρίτον αν όλα τα μέλη μιας επιχείρησης συνδέεται μεταξύ τους οπότε αν παραμερίσουμε την έστω και ένα μικρό κομμάτι τότε όλα μπορούνε να πάλι στραβά λοιπόν αυτά είναι τα πιο σημαντικά σημεία ένα CD ένα μοντέρ την επόμενη φορά λοιπόν που θα δείτε έναν επιχειρηματία που έχει μια ιδέα θα σκεφτείτε εσύ έχεις σκεφτεί τι προσφέρει σε καταναλωτές έχει σκεφθεί σε ποιους καταναλωτές στοχεύει και από πού θα βγάλει επιχείρηση του έσοδα Παίζουμε λοιπόν να ενδιαφέρουν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε είναι στις 30 μαρτίου στο workshop που θα τρέξουν μαζί σας και σας περιμένουμε όλους παγκάκι στο Αλεξάνδρειο Σάββατο επτά 300 κοιτώνες ζήτησα εγώ κάποια πράγματα μέσα σε ειδικά είσαστε πολύ δραστήριο έναν λαό να ρωτήσω εάν κάνετε κάποιες προσαρμογές για την ελληνική περίπτωση γιατί αυτό είναι ένα μοντέλο το οποίο έχει χτιστεί με εκείνη αυτός σωστά άνθρακα αν κάνω λάθος φτηνές ξέρω χρειάστηκε μέσα από τη διάδραση μεταξύ πρατηρίων αλλάξτε κάτι στον Μάνταλο είναι κάτι μη βρες το τακτικά όχι κι ακόμα κι αυτά που μελετάμε και κάποια στιγμή πρέπει εντός δηλαδή των πολιτών που τις καθιστά μη στηρίζεστε στην τέχνη είναι να κάνουμε αυτό που θέλουν από τώρα τα τρεις τέσσερις είναι τα νέα δηλαδή γινόμενο της ηγεσίας του πήρε πολλά χρήματα Γι' αυτό όλοι προσφέρει και αυτό για το Instagram όχι λέει όχι εφαρμοστά εσείς σαν turn based ωραία άρα το όχι το ίδιο το Alexander S bar και αυτό εδώ να ρωτήσω κάτι θα μπορούσατε να κάνετε κάτι για μια ελληνική επιχείρηση αρχή 9 αλλά τώρα υπάρχουν και πολύ γνωστές ελληνικές επιχειρήσεις π.χ. του Κοραή Coffee νικ σας λέω για να τόσο ώστε politically ποιος ξέρει το Korres ποιος δεν ξέρει το Korres εσύ δεν το ξέρεις όχι βέβαια δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να ξανά τον κορέα όλα ξέρετε τον δάνεισε εσείς να κάνετε Innovation ΝΑΤΟ προσαρμόστε εμένα ελληνικό παράδειγμα δεν ξέρω τώρα για τις 30 μαρτίου προφανώς ήταν όταν είπε να κάνετε δώρο για να καταλάβετε σκαφών μέχρι εκείνη τη μέρα προτιμάει το κοίτασμα Tamar στο πολύ ωραία δεν κάνω κριτική απλώς τώρα μια που είμαστε στον μαθήματα επιχειρηματικότητας πρέπει σε ότι κάνουμε να είμαστε ένα κόμμα επιχειρεί να σας πω κάτι επιλέγω στόχοι πανεπιστήμιο στην αγγλία αμερική και ερχόμενο αρχίζω αυτά που διάβασα αυτά που έμαθα έτσι άλλαξε τα και πλάσαρε ενώ για την Ελλάδα δεν είμαι γίνονται ένα αφού επιχειρηματικό πνεύμα κοιμάσαι σε μια εποχή που αλλάζει παγκόσμιος καπιταλισμός πια έχουμε τι να πω τώρα τεράστιες αλλαγές στέλλα άρα γιατί εμείς να μην και η πρόταση που κάνω είναι π.χ. το Korres κάντε κεντρικά να το πουλήσετε στους καλώς κάνουν το αντίστοιχο έχετε ήδη έχει δημιουργηθεί μια κοινοτικά διεθνή ανθρώπων των νομάδων που προσαρμόζουν το band παρουσιάζουν το μοντέλο αυτό το οποίο θα κάνει δεσμό με τον νομίζω δεν θα μπορούσατε και εσείς να γίνετε μέλος μιας ευρύτερης κοινότητας και έτσι να παρέχει πιο πολύ κυρίως τοπικά λαδιού το αλέξανδρος Twitter ξέρει για εσάς εμείς δεν γνωρίζουμε ποιος νέα έχει άλλο χρώμα δηλαδή μήπως θα έπρεπε αυτό το εντυπωσιακό έργο που έχετε κάνει και τι πού να το κοινοποιήσετε εκεί και μήπως υπάρξει ένα διάδραση είναι ότι εφόσον μιλάμε για επιχειρηματικότητα και οι ίδιοι που μιλάνε γι' αυτό να λειτουργούμε με βάση τη νέα και ατομικό να ιωάννου λοιπόν να δείξουμε λίγο δεν βρήκαμε πώς θα φαντάζουν έτσι είναι λιγάκι τον δεν ξέρω αυτό βρήκα το πιο σύντομο γράψτε τα δικά μου έδρας στο Λιγκ σκετς συνόδευε δεσμό και κρατάει έξι λεπτά νομίζω ότι έχουμε το παιδί της και είχε πολύ νέος δεν έχετε περιέχει τόμας σέφερ διέγραψε λοιπόν έχουμε κάνει όλα αυτά ναι μπορεί να έχει ο πλανήτης είναι το προεδρείο της πασεγεσ για να μειώσει η απέναντί μας τόνισε ότι είχε στείλει το παιδί μας είναι ανιχνευτές θεός μας επίσης άραβες φίλοι μας ανεβαίνει λίγο χώμα είσαστε 1009 βίντεο έλαβε και σιγά σιγά τα αυγά ψάρι το νέο Monster τέσσερις Pro είναι άλλη στοχεύει στα 1000 θέρος αριστερές στάδιο ποιες είναι δεν πρόεδρε δεν Mayer πήρε το όνομά της δεν μπορώ να δεσμευθώ Latest αυτά μέχρι να βρούμε ποιο κόμμα 9 μάη 1009 θεό ΤΕΙ τα ΤΕΙ αναγνωρίζεται το μάιο η ΔΕΗ στον στους χρήστες της να μπορεί να βρει ένα άνθρωπος που εμείς άλλαζες αν δεν γίνει διαθέσιμο στόχος είναι να μειωθεί ο μισή ώρα 10 νέες ασθένειες ισχυρά στα τόσα χρόνια που έχει στήσει άλλες φορές δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγαίνει σε πλειστηριασμό ένα νέες μπορεί να γίνεις αυτή λίγο ξύσιμο ενώ μπορεί να γίνει ένα νέος βρε περισσεύει λίγη ώρα να πάει να μήλον της Business σήμερα παρά τις τρεις κλειστά εγώ έλληνες ποιητές του μαζί της πέστε κοντά στα δύο δισ υπέρ της περιοχή στις ασθένειες αλλά ΣΔΟΕ εμείς σας αλλά ως δήθεν στα 90.3 μέρες όμως 9 Χελιώτης θέλω όμως να όταν είναι δωρεάν και είναι σαν να σου λέει δεν βάζει άλλη μια στο αίσιο της espresso bar στα 1400 έως 1000 εις εσάς τώρα δεν στατίνες δεν φταίει μόνο δικαστές Business πήρε όλα σε όλον τον κόσμο τέλος πάντων εγώ θέλω ευελιξία σημαίνει να δεν είμαστε κομμουνιστές μαύρης λες αυτά που λες έλεος όχι όσοι μάλιστα ποιητής δεν μπορώ να πάω σε αγώνα της Βέρνης θεός μας βέβαια μας τις ασθενών και της μαύρη γρίλια στην εσείς εγωισμό και γουέστερν στο ασύλληπτο νούμερο δύο ώρες 1009 παρουσιάζεται μέσα από βεβαιότητες γύρω στα τρεις δις ευρώ άρα και τη χώρα στο περιθώριο έχει η ντόρα με μας όμως που περιμένεις βέβαια αιώνες τρεις σου τρεις