Ενότητα 15: Εφαρμογές στα διηλεκτρικά / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Έκανε μια ανασκόπηση στη θεωρία των διδακτικών να θυμηθούμε δηλαδή κατέγραψε χαμηλό στο πλάι ασχολούμαστε με τα διυλιστήρια δηλαδή ελληνικά στα οποία μπορώ να έχω πόλωση εμφάνιση δηλαδή μέσης διπολικής ροπή με υπονόμευση νικάει άθροισμα Night έτοιμες ΑΕΙ IV της πάνω στα ήδη το σωματίδιο που υπάρχουν μέσα στο ελληνικό αριθμός με τέτοια μονάδα όπου με μπόλικη ροπή αφού αυτά τα σωματίδια βρήκαμε ότι τελικά αυτή πόλωση στα ηλεκτρικά στις περιπτώσεις που έχω όχι με τεράστια με πάρα πολύ μεγάλη ένταση στο εξωτερικό ηθικό πεδίο που ασκείται στο βρεφικό και στην περίπτωση που υπάρχει στην ισορροπία στο σύστημά μου υπάρχει μια απλή σχέση που να περιγράφει απολέσει σχέση με το ηλεκτρικό πεδίο όπου το κάιρο είναι ηλεκτρική εκδικητικότητα αν ισχύει αυτή η σχέση μπορεί να γράψει για επιλεκτική μετατόπιση ε επιλύει όπου το ε ηλεκτρική σταθερά είναι ένα χθες βράδυ θετικά επίσης υπάρχει κάποιο φορτίο σκεφτείτε απλά σχετίζεται με τα ελαστικά τύπου μάχες με την πόλωση αυτό όπως είδαμε προσπαθώντας να βρει ποια είναι η συνεισφορά πρώτα μέτρα φωτιά και μετά από τα δίπολα ουσιαστικά την πόλωση αυτό το φορτίο που περιγράφεται αυτόνομων όλο με τη ένα βαθμό σε μάλλον μείον το δύο της πόνος τηρηθούν βασικές παράμετροι το πρώτο πραγματικό μειώνει αυτό εδώ πέρα αφού θα έχουμε ένα επιπλέον δώρο που να λένε να οφείλεται ουσιαστικά σε μια τέτοια ετών φορτίου τώρα ήταν ηθικά τέλος λόγω της παρουσίας του γεγονότος ότι το μέγεθος που περιγράφεται στον νόμο του λαός είναι λεκτική μετατόπιση δηλαδή πόνος καθώς ισχύει ως DT Daily Sun τέσσερις π ρ αγκαζέ με το ε αυτή τη αυτός ο νόμος θεραπεία νότια ε αυτό μας ανάγκασε τον Φωτόπουλο να βγάζουμε ενέργεια ε λογοδοτεί ισχύει μάθημα όμως του λαός έχουμε διαφοροποιημένες συνοριακές συνθήκες στα ηλεκτρικά και έχουμε για την κάθετη αντίποδα έχω βέβαια μιας αρκέστηκε τάφο στην περιοχή ενώ και από την περιοχή δύο έτσι γιατί κάθε συνιστώσα του ντε ισχύ συνεχή άνοδο δεν υπάρχει φορτίο θέλουμε λοιπόν πάνω στην επιφάνεια δεν υπάρχει φορτίο οπότε ισχύει εκεί κάθε συνιστώσα πέντε είναι συνεχής εντός οριζόντια συνιστώσα του εξωτερικού παιδιού είναι συνεχείς καθώς μολονότι κάθε αδίκημα αυτό εδώ την παράλληλη συνιστώσα αυτή είναι βασικά συνοπτικά μόνο που η θεωρία της Τελευταίας αυτή χρησιμοποιούμε για να ζήσουμε διάφορα προβλήματα και είχαμε ξεκινήσει την προηγούμενη φορά ένα άσκηση μήπως υπάρχει κάποιος που να μπει στη ρύθμιση για την άσκηση θυμηθείτε έναν 14 ένα γράψουν συνέχεια είχαμε και έτσι ουσιαστικά είχαμε μια περιοχή που έχουν δεχθεί οίκο Ε1 είχαμε μια υπηρεσία που θα επιτεθώ ε δύο φορτίο κι εγώ στην περιοχή που περιγράφεται από βγάζει έτσι και είχαμε πει ότι τελικά στροφή ένα που είναι στην περιοχή ενώ το νομικό έγγραφο με τη μορφή αυτή εδώ νόμος του πουλούν ευτυχία απόσταση θα είχαμε άλλο τετράγωνο δημίων b συνταγών χριστινα 2ο τάση ένα φορτίο ή που θα ήταν είδωλο της μητρικής θέση γι αυτό κι εγώ θα είχαμε έρωτες τραγούδια αρχίζει και φεύγει και δυο γεννήτριες συμμετρική θέση το είδωλο τετράγωνο πιο καθοριστεί ένα δεύτερο τότε Φ1 και το βιβλίο in δυναμικό έχω στην περιοχή δύο του περιγράφει με τη βοήθεια ένα συμβόλου που είναι σ'αυτή εδώ την περιοχή και πού ακριβώς στην ίδια θέση με τέτοιου άρα λοιπόν αλλά έχει άλλη τιμή είναι το ίδιο δύσκολο έχει τιμή προτεταμένο ζημιώνονται Δραγώνα και αυτό συχνά δεύτερο από τη συνέχεια της κάθε συνιστώσας της συλλεκτικής μετατόπισης από τη συνέχεια της χωρίζονται φυσικός θηρευτής μετοχές είχαμε βρει δύο σχέσεις γιατάκι του Κρίτωνα γιατί τον ΣΚΑΙ για ποιου ήταν έτσι μπορέσαμε τελικά να δούμε πόσα είναι αυτά τα φορτία οπότε μπορούμε να αντικαταστήσουμε το ευρώ ακριβώς πόσο έντονα 21 και πως δεν ήταν το ίδιο θυμηθούμε τα αποτελέσματα του ίδιου ένα τόνος είχε βγει να είναι Ε1 Ε2 και Ε9 ε δύο έφη εγώ ενώ το πιο δύσκολο τυχαίνει να είναι 2.2 Ε1 ε δύο κι όλα αυτά επειδή εντάξει είχαμε κάνει κάποια επαλήθευση να δούμε κατά πόσο αυτά τα αποτελέσματα είναι σωστά δάση λοιπόν οπλιστείτε λοιπόν με τα να υπολογίσει πόσο είναι το ηλεκτρικό πεδίο κλπ αντί για σταθερή σχέση εδώ έναρξη και την παραγωγής γεγονός επιτρέψει είναι των μυών αδερφή φορά ευρώ και του Ε1 και το ε ΒΙ μπορούμε να μπορώ να κάνω τους συστηματική μελέτη του προβλήματος λοιπόν απάντηση τώρα έτσι ενδεικτικά να ζωγραφίσουμε τις δυναμικές γραμμές εδώ γερμανική γραμμή πολύ εύκολη προφανώς γραφείο γιατί έτσι όπως έχουμε φτιάξει τάξη καταλαβαίνετε ότι άνθρωποι έφτιαχναν κάθετης αυτό το επίπεδο και επειδή εγώ κάποτε το είδωλό κλπ μια δυναμική γραμμή ε ΘάΜα στην ευθεία που ενώνει το φορτίο το συμμετρικό αυτή είναι η δύναμη αγοράς γράφεις εδώ μια δυναμική δηλαδή logo θα είναι έτσι μπορεί να είναι έτσι κάθε δυναμική γράφει σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα μπορεί αυτήν τη γραμμή επείγεται να φτιάχνει το καθόλου γιατί δεν ναι πρέπει να είναι συνεχής οπότε για αντίστοιχες τότε θα πρέπει να ίσχυε αυτό πρέπει το οριζόντιο δεν είδε ή δεν είναι όχι έχω δύο ηλεκτρικά στο μετρό όταν γνωρίζονται έμεινε που στο εσωτερικό του μετάλλου θα ενδεικτικό πεδίο Β1 θυμόσαστε λόγω όμως του μηχανικού φορτίου που δαπανούν μεγάλο υπήρχε ηθοποιοί επτά ακριβώς κάθε κι αυτό ισχύει για κάθε ενότητα μόνο όταν έχουμε καν και αυτό το πετυχαίνει μέσα νικητές τόνισε ότι η διαπραγμάτευση το 2008 τότε πραγματικά θα έχουμε αυτές τις γραμμές αλλά εδώ σε καμία περίπτωση δεν είναι το σωστό σχήμα σχήματα πηγαίνει με κάποια χρόνια ότι κάπως έτσι από είναι μια δυναμική γραμμή βουλιάξει και συμμετρικά μπορούν να φτιάξουν και στη συμμετρική έθεσε νέα δυναμική γραμμή οπότε αυτό θα μπορούσε να μοιάζει να γυρνάει στο έξωσης από ποιος θα μου πει η συνέχεια εδώ μέσα πως γερμανοί μηχανικοί γιατροί αυτή δυναμική γραμμή λοιπόν μια οποιαδήποτε εν δυνάμει ποσά είναι τώρα μέσα γιατί ήταν και η ιστορία μας μας και και ζωντανής γραμμής πόσοι έχουμε έναν κοινό εχθρό της Τέχνης νίκη τώρα αυτό ταξιδεύω συνέχεια γάλα αυτήν μανάδες με δύναμη και συντονισμός της ως Εθνική γραμμή σχέση με το ε ς το ε θα τον εντάξει είναι η γραμμή που έχετε ε συνεχώς αυτόματα εντάξει οπότε θέλω να βρω όσες έχει θαφτεί δυναμική γραμμή καλημέρα μήπως σας έχει σαφή γραμμή γραμμή εδώ γεννάται ζωγραφίσω έχω το το ε δεν είναι εδώ για να γράψει τη συνέχεια θα πρέπει αυτό το ε δύο θα είναι συνεχείς αυτή δυναμική γραμμή η θα είναι γύρω σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει θα συνεχίζει έτσι λογικά θα έχει κάποια ασυνέχεια σπάει και γιατί site γιατί γιατί τότε είναι που είναι συνεχές εντάξει από αυτό εδώ το ε λοιπόν το ε γενικά μπορώ να γράψω ε κάθε φτερό επειδή ζει στο σαν Σίρο ε παράλληλο επειδή είναι άλλη συνιστώσα πάσχουμε πέρα ποτέ των ποτών αυτών ένα αύριο αναδιοργάνωση που έχει σχέση με το πάμε δεν ήταν εντάξει κάθε οι ορίζοντες συνιστώσα είναι συνεχής εντάξει οπότε ότι οριζόντιες ιστός εύφορο θα έχω τιποτα περιορίζονται στις τόσα αλλά κάθε διεθνή στο πέντε μήνες εκεί αυτό είναι στοιχείο είναι το ΤΕΕ να κάθεται οδήγησαν με το ντε δύο κάθε εντάξει που αυτό συνεπάγεται ότι το Ε1 επι ε ένα κάθετο ίσαμε το ε δύο Π.Ε. κάθετο αυτό σημαίνει διαπραγμάτευση δύο καφέδες θα είναι ε δύο βία Ε1 επι ε ένα κάθετο έξι διαφορετικών σχεδίων ένα ποσό διαφορετικό ανάλογα την λόγος Ε2 και Ε9 ανεψιός δύο δεν είναι μεγαλύτερος αυτό θα γίνει μεγαλύτερο παλαιστίνη προτρέπονται από αυτόματα μηχανήματα πάει μετά μπροστά έτσι ήδη αντίτυπο αυτοτελή συνέχεια η θα πάει μπροστά έτσι εντάξει θα πάει προς τα έξω από τη συνέχεια της θα μεγαλώνει το πακετάκι μορφές χάρτη ερευνήσει τακτικές Βαρθολομιό ότι πως έγιναν και γραμμές εξαρτάται από την ακρίβεια την έχει που υπάρχει στο ε και αυτό μας το λέει καθαρά λόγος θα πήρε λιγότερο από το ένα σύστημα στο άλλο το Travel μπάτσοι οπότε γι' αυτόν ένα αποστολές σε κάθε μορφή ας πάμε κάπως δυναμικές γραμμές γιατί τελικά Ε Παλικής διάφανη έχει συνεχή έτσι λοιπόν πιο πρόκειται για τιμολόγηση ΠΟΣΕ υπολογίζει στην μπάντα περιοχή και πως έχει φωλιάσει στη ΓΑΔΑ τονίζει μπορούμε να υπολογίσουμε πως αν υπολογίσουμε την πολλές αυτό δεν μεταβάλλει απλώς το πολλαπλασιάσουμε το κανάλι φοιτητών επτά το επιτρέψουν αλλά θα εφαρμόσουμε τη μια φορά για να βρούμε τιμολόγιο σύστημα περιέχει θα είναι kai ένα Π.Ε. έναν και στην κάτω περιοχή είναι ίσα kai δύο επι ε δύο τώρα για τα καλά έχουμε υπό πράγμα που γέννησε το στάσεις μαζεύεται η Ε.Ε. και οι δύο οπότε και μας προσκαλεί να πέρα παραπέμπει σε αυτή την εξίσωση έτσι τέρμα στήριξης και ενημέρωσης του SKAI και έχουν καεί λύσεων ε 01 έπεσαν αυλή και γενικότερα ειδικά VIVAnews ε ένα μειωμένα τρεις τέσσερις Π και Ε ναι και αυτό θα είναι Ε2 μειωμένο μια θεραπεία έκλεψε δύο αυτή είναι πολύ σημαντική και πολλές κατατρέχει αν θα αρκεί να ξέρεις το πεδίο με τον περιβάλλοντα χώρο το πεδίο του υπολογισμού με το πέρα από δύο βαθμούς η δανεικό και γιατί δεν είχε γίνει περιοχή δύο φορτίο τώρα ασκείται λέσχης συσχετίζεται με την πόλωση υπάρχει πουθενά υπάρχει φορτίο που να σχετίζεται με τη βόλτα νέοι όχι και πόσα είναι αυτά θέλει παραμονή αν υπάρχει φορτίο να συσχετίζεται με τη μόνος με τα πολλά υπάρχει κάποια ποιος πιο είναι το πάμε τύπου για το φορτίο του θα αποδείξει είχαμε τρεις γράφει ίσως να μοιάζει με το νόμο του cult μπάντα ξέρω μείον δύο του θα είχαμε τη θετική μειώνει ή επί σχεδόν εντάξει αυτό θα βρείτε ωραία καινούργια μορφή νόμου του ουσιαστικά του φ πόσο δυναμικό οπότε αντί να έχω το εξωτερικό έχω μείον αυτό πέρα παρά φωτογραφία εκεί το φορτίου που εμφανίζεται τελικά λόγω της πόλωσης έχει σχέση αυτό το μείον δύο τουπέ εντάξει και ο τύπος των μειονοτήτων και δεν πράγμα γιατί είναι μηδέν πάντως πιο πολύ βάρος απόδειξης ε αντιστρέψει nights άρα λοιπόν για να βρω εγώ πόσο είναι το πεδίο πρέπει να βάλω μείον Δείτε πώς είναι το φορτίο το ΚΚΕ εμφανίζεται λόγω του άβατου μηνιαίων b πεδίο άρα και θα βάλω καλάμια θα γίνει 22 CB αλλάζει θέση στον πίνακα μεταλλίων αλλά δεν ξέρουμε ότι το deal έτσι αυτοτέλειά του ε ίσο με τέσσερις θυρο νόμο του gauss όπου μόνο όπου υπάρχει ροή με μηδενικό αυτό αλλά παντού εκτός από το φορτίο του ιού δεν υπάρχει έκτοτε φορτίου άρα παντού και το φορτίο που ίσχυε με την πόνεσε 0 π.χ. δεν είναι μεγάλο και γιατί αντικατοπτρίζοντας τις που θεσμική αλλά και θα κάνουμε είναι ευρώ στην επιφάνεια είναι το βλέπουμε για την εύα Στεφανή γιατί αλλάζει άποψη δεν γίνεται ψηλότερο εκεί που έχω δει γιατί από ε ιδιαίτερης δύο κάναμε άρα λοιπόν οι οίκοι είναι εάν θα εμφανιστεί κάποια κάποια φορτίων λόγω κολοσσοί συνέβαλε στην αφάνεια γιατί γιατί από ε να γίνεται στούντιο άρα υπάρχει μέσα σε μια ελάχιστη περιοχή μεταβολή του ε άρα εκεί είπε θα πάει στη φορτίο από το δίπολο μπορούμε να φτιάξουμε και ένα μια σχηματική εικόνα δηλαδή να πούμε το εξής ότι όπως αυτό εδώ ήδη επιφάνεια να ζωγραφίσω δίπολα από το Ε1 μπορεί αυτά να κάνω λίγο χοντρό για εντάξει ενώ από κάτω από την περιοχή ε βιώνοντας το αφήσω λεπτού και μακρόστενα για παράδειγμα θα αναλάβει τελικά έχουμε εντάξει και βλέπουμε ότι γενικά με αυτά τα δίπολα και που έχουν προσανατολιστεί λόγω του ηλεκτρικού πεδίου έχουμε προσανατολιστεί που έχουμε προσανατολιστεί οτι μόνο σε αυτή την περιοχή εδώ κοντά είναι που θα έχουμε συνεισφορές γιατί από την πολλή βροχή είναι ουσιαστικά αλέξη ετερότητα και εδώ πέρα θα εμφανιστεί αυτήν υπήρχε πάνω στην επιφάνεια β κλείσαμε το Amber One δεν θα χάνεις τη κάποιαν κάποιο φορτίο λόγω του της παρουσίασης πώλησης λόγω των υπόλοιπων νομών μπορούμε να υπολογίσουμε αυτοί αυστηρά όμως μεταξύ των ασιατικών για καταβολή περίπου γιατί περισσεύει κάποιο φορτίο πέρα εντάξει πώς μπορώ να υπολογίσω μαρτυρά πόσο είναι αυτό που θα αποφασίσει τι θα δείτε τι θα πάθετε πανικό φορτίο που έχει σχέση με την μόνος αστεία ως προϋπολογισμό και πολλούς υποστηρικτές δομές αυτό που είπαν κάποιοι είπαν ότι το φορτίο που έχει σχέση με την Μπορντό Νανσί είναι αυτό εδώ το μείον δύο ούτε εντάξει αυτό το φορτίο άμα θελω να βρω τρόπους νομικό πάνω στην επιφάνεια τι θα κάνω λιπαρό αυτό εδώ καταβάλλουν επί δεν ε επειδή έχει είναι βέβαιο ότι θέλουν συμφωνείτε αυτό είναι ποσό τώρα μου κάνει αυτό το ολοκληρωμένο μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο θεωρεί κριτική δεν τίθεται θέμα τις αποκλίσεις αποκλείσετε από όπου είχαν επιφανειακό πουτάνες θα γιώργο θα γίνει μιλίων ιδέα ΕΕΔΥΕ επειδή α μπαξέ και αυτό γίνεται τώρα είπαμε φορτίου αυτό γενικά το φορτίο τώρα εγώ μπορώ να πάω να φτιάξω εδώ έναν κύριο Λάκη που είναι το χαμηλότερο εδώ έχουν ήδη επιφάνεια ζητάει με 0 και φτιάχνω ένα κίνητρα κι αυτό το γεγονός που με κάνει έστω και στο παρελθόν εδώ ανάμεσα είναι το φορτίο του που θελω να πάρω τώρα γιατί περιορίζονται το νόμους αυτοκινητάκι του κίνητρα και πάει να πέσει στο ένα κ είπαμε άλλο από πάντα θα έχω πόλωση έναν από κάτι θα έχω πόλωση πεδίο χωρίζεται διαθέτει μυϊκή δύο ένα όπως συνέβη στο βιβλίο σας από την περιοχή ενέχει περιέχει δύο οπότε εφαρμόσω αυτά εδώ πέρα γιατί εδώ ότι ο Ντράγκι όμως θα μου δώσει το φορτίο κυρίου πολλοί εδώ μέσα επιφάνεια το φορτίο το συνολικό και θα είναι ίσο με τη βουλή αυτός τύπος επιφάνεια ολόκληρο πάνω καπάκι καπάκι για τον προτού αυτό εμείς να πούμε το εξής αυτό έχει ήδη μεταφερθεί το γράφει προφανώς ούτε μάθημα σε νερό μειώνουν εντάξει δεν θα γίνονται τέτοιου ούτε καν τα παιδιά σας δεν έχει είναι πυκνό τ' αυτί δεν είχε τότε λέγοντας αύριο δεν θα έχει WiFi υπάρχει φανερή γίνεται και αν αυτό το έργο με τον συριζα και εφαρμόζεται τότε καταρρέει ακολούθησε αυτά τα ωραία ανήκουν στο γιώργο και τι μας λέει αυτό το βρήκαμε το τρίτο φορτίο που πιάνει μέσα σας εκδήλωση εφαρμόσουμε τώρα κοντά επιφανειακών κέρμα αυτό θα έχουμε πάντα το ΚΚΕ γύρω-γύρω δεν ήθελε με τίποτα άρα είπαμε θα είναι μείον ένα επείγει δύο έδρα και από κάτω θα είναι ξύλινη δύο επιλογή δύο ένα εντάξει όλο αυτό ποιες την επιφάνεια για να μπλοκάρουν το καπάκι διαρροές δοκιμές φεύγει πατάτες και έχω την επιφάνεια και περνάτε φορτίου Αραδίππου και επιφανειακή στιβάδα φορτίο έχει μπολιάσει είναι μείον δύο μιλίων έναν δίνει δύο ένα αποφάνθηκαν ότι έβαλαν μειώνει κι άρα το ίδιο εδώ όταν δόξα να δούμε λίγο προσοχή ότι όπως λέει με μείον ΕΠΗΕΑ επειδή α άμεσα το πάνω καπάκι το πάνω καπάκι να λέω ότι είναι τι την θέλει την πόλωση αλλά τόνοι το χωρίσει έτσι οπότε αφού αυτό πάει εδώ γι αυτό πηγαίνει έτσι χρειάζεται μείωση ανέκδοτα δηλαδή το πάνω καπάκι Καλυμνίων και θα είναι μείον ένα επικήδειο ένα και από κάτω όμως υποτίθεται κάθετος πηγαίνει όπως αργότερο αυτόνομη έχει βγει γιατί κάθε στην επιφάνεια και κατά το έτος τον ίδιο 9η γενιά έτσι όποτε αυτό χρειαστεί είναι εκείνο που καταγράφει μείον γιατί καθώς πλην παράλληλα με τον ίδιο ένα άρα είναι σημείων αλλά δύο τέτοιο ποινή δύο εντάξει οπότε για να το γράψω στα δυτικά οπότε αυτό το έγραψε στα εντάξει γιατί έχω βάλει μείον δύο περ αυτός οδηγός χρειάζεται να βρεις πώς λοιπόν μια περιοχή πόσα πολλά στην περιοχή εντάξει το όποιο μπορεί να κόβει από τα 60 να τα αφαιρέσεις πολλαπλασιάζεται Κύριε διευθυντά στην πιθανή και η πρώτη είναι να πάει κάποιος στο σπίτι σαν άσκηση για αφαίρεση δικαιωμάτων θεσμός που όλα αυτά τα ζει κάτω από το μηδέν οπότε θα βρείτε λοιπόν το ένα και το πεδίο χρησιμοποιώντας αυτούς τους τύπους χωριστά δύο μετά Ε.Ε. δύο τα οποία 13 πιο δυναμικό και πάντα στο τέλος ζητάει ίσο με το 0 εντάξει το αποτέλεσμα αν θυμάμαι καλά είναι ως εξής το συρμα είναι ανάλογο με τα νομίζω θαρραλέες είναι μείον δύο δηλαδή οι οποίοι επι ε ένα μείον ε δύο παροχή μισθωτών διά δύο 3Ε δύο Ε1 και Ε2 εδώ δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά και τα υπόλοιπα είναι δε τετράγωνο και τετράγωνο είναι ιδανική πυκνότητα φορτίου πάνω στο κάτι αναπάντεχο αυτό έγινε στο επιστολή αντίτιμο λύσεις έχουν εισπράξει εντάξει δράμα με αυτή είναι μεθοδολογία για να μπορέσουμε να βρούμε πόσο είναι θετικά η παγωμένη γη τετράγωνο φορτίο εντάξει λόγω της κόλασης αν διαφανεί απόρροια σίγουρα λείπει κάτι κοιτάζει από πλευράς απλώς γράφεις ναι σίγουρα η ευρεία γκάμα ή άλλο πρόβλημα με απορία έχετε καταλάβει ότι μακάρι θα καλούνταν να στις 15 ένα στην οποία αλλάζουν συχνά και έχουμε το εξής ζήτημα θα μελετήσουν έχουμε μια ηλεκτρική ύστερα με διαλεκτική σταθερά ε βέβαια και βάζουμε μέσα σε ένα άλλο τηλεοπτικό ε ιδρύθηκε ύστερα θυμάμαι την Ε2 και το έντυπο Ε1 εδώ είναι πολύ απλό σχήμα μαζί μιας θέλαν εντάξει ένα σφαίρα ηλεκτρική με ε δύο επιλέχθηκε σταθερά και το περιβάλλον είναι παντού ε ενώ εντάξει και όλο αυτό το σύστημα είναι μέσα σε ένα ομογενές ηλεκτρικό πεδίο ε 0 μέσα μήπως αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα μηχανισμοί τέτοιο πρόβλημα επιλεκτικής πέρα ομογενές ηλεκτρικό μέσα σε ομογενή θετικό διότι επιλέχθηκε μέσα άλλων λειτουργών στολίδια σας έχει πει ότι μέσα στο κενό ανάμεσά μας με Ε1 είναι γενικά μέσα στο Ε1 σε ένα ηλεκτρικό όχημα κομμωτήριο στο κενό βάζουμε το έξτρα εισόδημα να εντάσσεται αντιτείνει κανείς και νομίζω πως θα προχωρήσουμε τώρα πώς θα χρησιμοποιείται πιστεύει χρήση πλαστού μας θα μας πει ότι οφείλει το δυναμικό αυτό ψάχνει το δυναμικό μέσα και ύστερα αυτό βαμμένη με νόημα πως το δυναμικό μέσα σε τέσσερις άρα αποδείξεις διάπλαση το σύνταγμα σας φοβισμένοι σφαιρίδια θετικές και τη συμμετρία με το πρόβλημα χάσμα διέταξε βάδισαν μαζί όπως οριζόταν εδώ συνάδελφός σας εντάξει που καλά κάνει και ζητεί να μιλάνε Ανθή έφαγαν αυτά να ξαναζεί οπότε το πρόβλημά μου έχει προφανώς μαζί μουσειακή συμμετρία και θα γράψω λοιπόν εγώ μύησης φ Insider όπως είναι και των δυο σας και φ α Τσαυτάρης στο εσωτερικό τη σφαίρα και είχε στο εσωτερικό της Ferrari τόσο διαβασμένη για υστερικό μικρότερο του α εντάξει ας πούμε λίγα α εκτιναχθεί θέλω και για άρα λοιπόν το φυσάει είναι τροφή για άρμεγμα των το α και το ΦΠΑ μεγαλύτερου α θες να μου πεις τι μορφή θα έχει λύσει στο εσωτερικό πολύ ωραία αυτό το L πήγε από 0 έως άπειρο ετσι γιατι γενικα είχες μορφής α συνέπεια ροζ LCD β Air διαρρυθμίσεις αλλά γιατί δεν υπάρχει το μηδέν είναι μέσα στο σύστημα στην περιοχή του Χορτιάτη ρυζόγαλο άρα είναι υποχρεωμένος να κρατήσω μόνο αιθουσών και γράφουμε αυτή τη μορφή ύλης μου γιατί έχω δημοτικής μέτρια 19 ποδοσφαιρικές αρμονικές γραμμές και το φ δεν υπάρχει έξαρση των φ για να μου πει κάποιος άλλος κρυφή έξοδος θα είναι σήμερα δοθεί έξω πώς θα με στο πάρα πολλές συνάδελφος σας καλώ να ορίσουν άλγους 29 VR στην ελ και ένα εντάξει γιατί στο άρθρο αυτό μηδενίζεται αλλά ανεβαίνει και τους άλλους όρους πράσινο είναι αυτό γράψτε το δεν παίρνονται αυτούς τους όρους το ΔΙΠΑΕ ΦΠΑ στην τελική μετά έγραψε ούτε Κωστή ήταν φέτος παίρνει γιατί αστείο τι κακό έχουν όταν το αλλά πηγαίνει στο άπειρο αθροίζονται και καμάρες είναι απόλυτα σωστό αυτό που λέτε θα δοθεί έως επιδέχονται επτά παιδιών ένα άντρας ανοίγει και σαν να μην από δω απ' αυτό εδώ λόγω της παρουσίας του εξωτερικού Λυμπέρη πρέπει να μείνει η σορός πιο σωστά να μην πως εργάζεται για μια Τράπεζα που έχει της είναι η εταιρεία το τι λέει ότι έχουμε έχουμε εξωτερικό πεδίο ε είναι που αυτό είναι ε 0 επί ζητά μοναδιαίο α το ε μου είναι ε ρε εντάξει από επιζητά μοναδιαίο όπως είπαμε όμως αυτό είναι μείον πήραν οφείλει πιο γαντζωθεί πετυχαίνω αυτό εδώ πέρα ατόφια είναι μνημείων ε 0 επιζητά νάρθηκα παραγωγής αυτός που ζητά να μου δώσει αυτό όμως επειδή δουλεύω σε πολικές σε κυρίως σε τελικές ελεγμένες το ζητά το γράφω παραδικαστικό αυτή μειώνεται ε μίρεν επιτυχώς η μέτοχος στη η είναι το ένα άρα είναι μείον ε άριστη πρώτη επιπε ένα του Κωστή αλλά πραγματικά αν εδώ θέλω να γράψετε έκφραση θυμού δεν υπάρχει Β εκτός από ένα η πού είναι το Β1 την ανίχνευση εντάξει άρα εμείς εδώ ας το κρατήσουμε έτσι γιατί νομίζετε μέσα στον σκαραμαγκά όλους όλους αλλά θα ξέρουμε στο πρόχειρο ότι το V7 είναι παντού μηδέν εκτός από το Β έναν που είναι μείον ε ρε Σύμφωνα με τη ΔΕΗ να έτσι λοιπόν με αυτό ότι νομίζω κ σεραφείμ και να κάνουμε αφού από μια μαύρη αλλά ότι εδάφη τα έλεγα αλλά μηδέν για και για άλλες 71279 που για να έχω εξωτερικο ταίριαξαν 05 περιγράφει έναν δικό μου πρέπει να είναι μείον ε μετά εντάξει το καταλάβαμε άρα λοιπόν προχωράω Χάρης υπεβλήθη μου με αυτό το δεδομένο λοιπόν ποιος μπορεί να επιτραπεί ένα συνεχή εξάσκηση και να γράψω σήμερα και θα εργάζεται έχουμε λοιπόν συνταγές δεν τις έχουμε δει πέρα συνεχεία της παράλληλης συνιστώσα συνέβη επιφάνεια και ασυνέχειες και μάλλον τη συνέχεια της της παράλυσης τόσα στελέχη του παιδιού στην επιφάνεια και συνέχεια αφού δεν υπάρχει καμία φωτιά πάνω στην ιστορία της φαίνεται η συνέχεια της οι τρεις λευκές ή ποιος θα μου πει κι απ τη Δύση για να γράψω πρώτα να γραφτώ βράδυ συνέχεια ε ε λοιπόν είναι ένα κα οριζόντιο ίδιο με 62 οριζόντια ποια είναι εδώ ήρθαμε στην επιφάνεια και διορίζεται συνήθως με πιο έχει σχέση εδώ έχω δύο μεταβλητές του αλλά και το θ vs φ ψ αυτό μερικά θέλω πάνω δώρο αυτό με έκανε να δω τι γίνεται το θ είναι αυτό που αλλάζει πέφτουμε λίγα εντάξει οπότε η συνέχεια όπως ορίζονται στις τόσα λέει το εξής ότι μειώνω μερικοί οφείλει ως προς τι η εισόδου στην περιοχή ένα τρώνε πίνουν για άρα λοιπόν θα έχουμε είναι και ΟΤΕ μας πέτυχε Ε1 και Ε2 είναι το ίδιο το λαό βοηθό διαιτητή του Φ1 και τώρα έχουμε Τατούλη ως προς τι η είσαι με μείον μερικοί φίλοι ναό ως πρόσθετα εντάξει πράγματα για μας αυτή η παρτίδα πέρα ένα φαΐ αυτό πάμε γι' αυτό το βιβλίο σας γιατί αυτό είναι το σωστό στρίβω στη για το κατόπιν φέρνω είναι το ξύλο οπότε τελικά έχουμε πρακτικά ατημέλητη ευθύνες πρόσθεταν ίσως μερικές 1000 πρόσφυγα όπως κ εγώ κάνω παραγωγής εδώ δεν υπάρχει πουθενά πιθανές ατέλειες αυτοπαραγωγής και αυτά τα δύο πρέπει να είναι ίσα εδώ απλουστεύονται παράγων του ΤΕΕ Αναγνώστου είπε ξεκινά θα έχω και το background τέλος πρόσφυγα οπότε αν κάνουμε εφαρμόζουμε αυτό εδώ πέρα θα βγάλουμε το έξι και μου λέγαν βλέπετε κάτι λάθος α πια στην ίσο με σύριοι ιερά είναι και ένα CD β π αρά τις ημέρες και αυτό μάλιστα είναι συγκυριακή συνθήκη για να κλείσω με α για να αφήσω την Α άρα εδώ δεν έχω άλλο επιχειρηματικό η Alpha εδώ λένε έχω αλλά έχω α εδώ έχω α οπότε ένα συνθήκη βγάλαμε είναι αυτή εδώ εντάξει μεγάλωνε για τις άλλες εδώ παράδεισος προσδίδει μόνο αυτό επηρεάζεται από τα τα από την παιδική του αέρος πρόσθετα είναι γενικώς η αριστερά θεσμός αφού βέβαια έχει οι άλλοι ειδικοί που έχω είναι με τότε πέντε καφέδες τη ίσα μετρώνται κάθετο αγωγό μα αυτός συνταγή τελικά ότι το ε άλλα δίδονται είναι ε επι ε βουλευτής θα επιτελέσει το πεδίο πώς είναι το εσωτερικό Ε2 άρα είναι ε δύο Π.Ε. είναι αφετέρου ίσα με Ε1 Π.Ε. ο καφέ απόδοση συνεπάγεται απαγόρευση μερικοί παραγωγού τώρα για να πάρω την κάθετη Χρήστος τελετή παράδοσης όσα οπότε θα έχουμε Ε1 μερική στροφή κι άσπρο σας και να μειώσουν ίσο με τη συνοδεία πάλι μείον παιδική του φίλη αλλά φως πρόζα και όλα αυτά πάνω στην επιφάνεια YARIS με α διαλυθούμε αλλά εντάξει άναβε οπότε ότι χρειάζεται να παραγωγής ως προς οπότε θα έχω παραγωγή ξεσπούσαν και 12 παραγωγές πόσα για να κάνουμε τις πράξεις νομίζω πως εφεξής να βγάζει ελ την α ελή φαΐ γιατί το κάνουν αυτό για την Α2 στην ελ μείον έναν εισόδου ανοιχτό όλο αυτό επι ε χει επι ε φοιτητών στο ΤΕΙ καβάλας από Ε2 είναι μέσα Ε1 έξι εντάξει μαθητής βασικά κάνει Ε2 μέσα έτσι ένα παιδί άρα εδώ είναι σωστό ε δύο λοιπόν ε πινέλο εισόδου εδώ Ε1 και έχουμε μείον ελίτ και ένα επισείει Ελ Α στην Ε.Ε. και δύο πεθαίνει είναι πήδημα έκαναν λάθος κι επειδή η ΑΕΛ επί α της δέσμιο αυτήν τη δεύτερη συνθήκη που έχω εντάξει είναι σωστές θρεπτικά αλλά θα γινόταν μια μικρό μεγάλο στελέχη χώρα εάν είναι κουβέντες σωστές πρώτα απ όλα μπορεί να πάνε γρήγορα στις περιπτώσεις όπου το ΑΕΠ ευθύνες στην περίπτωση που θέλετε για παράδειγμα αλλά όταν τελικά διαθέτει μονάδα έχουμε δει Βιδάλ έμεινε οπότε γιαγιά πρέπει μονάδα έχουμε τις εξισώσεις α γαλ α ΑΑΑ στην είσοδο μεσσίες υποβάλλονται και μήνυση α έλκυε ένα και 71 0 και παρέχουμε Ε2 7th π α π α στην μείωνε ίσον με Ε1 μείον των μυών Ε1 έλκυε ένα υπηρεσίες α διεύθυνση ελ καίριο λοιπόν αυτές οι δύο εξισώσεις με ένα σωρό τρόπους μπερντ δείτε ότι μοναδική γεύση έχουνε Alpha Editions εδέσματα μετά δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις εντάξει αλλά η περίπτωση αποτελεί η διαφορά από τη μονάδα μας διηγείται μηδενικές εισφορές αντέχει τελευταίες Α1 κι εγώ CNN είναι η έτσι πολύ εύκολα θα διαπιστώσει με διάγνωση ΔΕΠΥ ομογενές σύστημα που όριζαν έγινε μητέρα κατοικούν έτσι άρα σίγουρα δεν έχει μηδενικές κλήσεις έχει μόνο νίκες οπότε πλέον περιοριζόμαστε στο βόλο μόνο αυτό έχει ισομερή μόνο εκεί θα έχουν μηδενικούς συντελεστές οπότε πάω και γράφω εγώ αυτές τις λίγες περιπτώσεις γυάλισε με οπότε το προσεκτικό και βάζω α εδώ βάζουν έναν εδώ βάζω ένα και εδώ θα βάλω ένα θα είναι ένα κι ένα κάνει δύο εγώ θα βάλω Β1 το κρατάω Β1 και στο τέλος των αναμετρήσεων του εδώ πάει θα γίνει μονάδα δάση χαμηλότερα το έλεγε εγώ αλλά φεύγει εδώ θα ύγει Α1 και θα είναι ένα μείον ένα θετικό αυτό εδώ έχουμε ένα και να μας κάνει δύο άρα είναι μείον δύο ενώ και εδώ είναι να γίνει α στην περιοχή εδώ θα γίνει μονάδα εδώ θα γίνει μονάδα και εδώ έχουμε ένα μείον ένα 0 α στην ειρηνική και έφευγε το λαό αυτές είναι διέξοδος στις οποίες καταλήγουν εντάξει αυτές είναι διέξοδος και καταλήγουμε και να προχωρήσουν μέχρι το πρόβλημα πρέπει να τιμήσουμε υπό όπου το Β1 είναι γνωστό τώρα αν δείτε εδώ έχω α κρήτης και δομών να διαιρέσουμε το α και να σκάσει μύτη εδώ ένα α τρίτης και δεν αφήνει βαρύ και έχω την εξής Σοφία ένα ευθύνης σωσίβιο πιο στελέχη θέλετε να βρούμε ποτέ και και να ετοιμάσουν τον πρώτο χάνουμε και τους δύο να διαιρέσουμε εδώ μετ ε βίαιο έτσι έχει μάθει ότι μορφή και να αφαιρέσουμε οι δύο από την ένα εντάξει οπότε τι κάνανε γράψαμε κείμενα με αυτό τον τρόπο τη δήμαρχο τρόπο και δίνουμε αφαιρούμε δύο από την ένα από ότι θα γίνει σας απορροφά με α 1α ενώ θα γίνεται κοιτάμε την έννοια από δω και έχουν μιλίων 2.1 ε δύο πείτε μου που δήθεν λάθος επί της Ρεάλ Μαδρίτης μιλίων είναι εκεί σε μόλις σε 1,6 ενώ μειώνεται σε ένα α τρίτες έτσι δεν είναι λοιπόν διόλου στη δεύτερη φτωχοί αυτό μείωνε αυτό και διατεθειμένο και Β1 αποτύχαμε ε ένα ε μείον ένα εντάξει ίσως εδώ είναι ήρθαν εφευρέσεις όποτε θέλουν αυτό που έχετε πολλά μειώνεται από τη μια οργάνωση και θα είναι δύο Ε1 Ε2 και έναν όπου δήθεν λάθος αμέσως φωνάζετε ειδήσεων με υψηλό ενάμιση ανεμιστήρα δύο διευθύνων δύο φβ ενώ και θα δούμε τότε εδώ μπορεί να γίνει ε βίαιο να είναι μόνιμα δάνεισε κίνα προτίθεται Ε2 και να βγάλουμε τελικά απέδωσε ένα είναι ίσο με όπου δείτε κάτι στραβό φώναζε β ενώ επί ευπατρίδης εντάξει αυτοκ νομίζω έβγαλα το σε ένα ιδιαίτερα σοβαρό λάθος μπιζέ και αυτό βγαίνει και σε ενα άρα λοιπόν σε ένα είναι τόσο επειδή τώρα το Β1 είναι μείον ε 0 μπορούμε εδώ να βάλουμε το NFC 0 και τον έχουμε ε 0 και αλλάξεις αργότερα αφού υπήρχε από το να είναι Ε2 2ο δ και για πείτε κάτι λάθος παράγει γάλα θα εισπράξουμε έχει τι λοιπόν υπάρχει λάθος δεν ταξιδεύει δύο επιδόματος εισπράξαμε δεκάδες δεν τα βγάζει δύσκολα έτσι πιστεύω ότι αυτό είναι το σε ένα έχει και τώρα που βρήκαμε σε ένα μπορούμε να αντικαταστήσουμε και να βρούμε το α δεν Α1 θα είναι σε ένα α Φ της μα συνάντησε ένα διαβατήριο εδώ οπότε αυτό θα Τρίτη νίκη των Πατρινών απλοποιείται επιμένει μεν ε βιομήχανοι Ε1 διά δύο Ε1 Ε2 αν δεν καταδικαστούν λίγη δουλειά δεν έχει έχει ευθεία ένα και ε εντάξει νομίζω έχω κάνει πολύ γενική περίπτωση που το βρίσκω πιο φυσιολογικό επι ε 0 τόσο μας κάνει αυτό εδώ σε ένα διάταγμα που ήδη διατίθενται α τρίτης συνεχή Β1 τοπίο ή των μυών ε 0 οπότε έχουμε ουσιαστικά ε δύο 0 Ε1 μείον δύο Ε1 μίαν ε δύο βίας δύο Ε1 και ε ποιο 3Ε 0 το οποίο είναι εδώ ότι έχουμε πάσχα φεύγουν εμμένει μείον τρεις Ε1 διά βίου Ε1 ε δύο Π.Ε. είναι άρα βρήκαν αρκετό α ναι τι είναι αυτό που το έγραψε τώρα α της μείον τρεις Ε1 διά βίου Ε1 και ε δύο επι ε ρε και τώρα παραθέτω και τους όρους που θα έχουμε θα έχουμε πρακτικά μόνο το ένα με άνοδο θα έχουμε σύντομα θα έχουμε Α1 έπιαναν επιπε ένα τοπίο ένα είναι επικό στοιχείο εντάξει δηλαδή θα είναι α να επιζεί δοθεί στο εσωτερικό και ευρώ μόνο το ενα θα κρατήσουμε χαρά θα έχουμε έδωσε έναν βάσει αλλά για να δούμε αν θα το έχω σε ένα κλουβί θα έχω άριστη τετράγωνο για τον εαυτό τους εργάτες σε έναν βία στο τετράγωνο δεν είναι γιατί εδώ μαζεμένα με σειρά βέβαια ένα μείον λοιπόν ε βέβαια άρχισε πια να επί 25 άρα λοιπόν να το γράψετε Παστίδα ενώ κάλεσε ένα επικό στυλ η και εδώ είναι μείον ε 0 επιζητά τελικά Pathfinder δυναμικά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ποιος αναγνωρίζει δυναμικά αυτά εδώ λοιπόν αυτό είναι το εσωτερικό αυτό εδώ είναι στο εξωτερικό ποιος μπορεί να διαβάσει την δυναμικά και δυναμικό αυτό το Ταμείο ζητεί επισταμένως η στο εξωτερικό το κόμμα που οφείλεται στο εφαρμοζόμενο τρίτο παιδί ε είναι άλλο κομμάτι τυρί τώρα ένα βία αυτό προτού γράψει κι ως την ακτή το αυτό το κομμάτι γράφω ξαναγράφει το πρώτο δώρο επικεντρώνονται στον πρώτο όρο εδώ γράφουμε σε ένα εθνικός θ VR τρίτης σημαίνει να επιζητά θεατρικής υπογραφτεί δέσμης κάνει αυτά που έκανε προχτές και πολλών δύει πολύ δίπολο με σε ένα μπολ κοινοποιεί Nivea κοκκινωπή φαίνεται δηλαδή στο εξωτερικό σαν αυτή ύστερα να συμπεριφέρεται σαν να έχει να δει σαν ένα δίπολο μέτοχοι πολική ροπή που εξαρτάται από τον αρχισυντάκτη τη θεραπεία εξαρτάται από το εφαρμοζόμενο ηλεκτρικό πεδίο εντάξει και από την αγία βαρβάρα στα δυτικά το εσωτερικό και το εξωτερικό ελεγκτικό εντάξει οπότε το εξωτερικό λοιπόν βλέπουμε ομογενές πεδίο υπάρχει σιγή της Ferrari η οποία έχει δημιουργήσει συμπεριφέρεται σαν να έχει δημιουργηθεί ένα δίπολο από που γεμίζει το δίπολο από μόνος εντάξει έχει δουλειά την πόλωση εδώ είναι η συνέχεια του ε που δημιουργείται μόνο μαζί ένα μοναχό θετικά και το μόναχο αρνητικά φορτία εντάξει οπότε δημιουργείται ένα αντίθετα ελεύθερο πεδίο σε σχέση με το εφαρμοζόμενο γιατί αυτό το βλέπει την μειώνει ε είναι εδώ πέρα ανάλογα με τη διαφορά βέβαια έχουμε Ε2 και Ε9 μπορεί αυτό να ανατίθεται και άρα λοιπόν αυτό δημιουργεί συμπεριφέρεται σαν βολο που οπουδήποτε συμπεριφέρεται σαν λοιπόν όχι πολύ μακριά κάνανε προσέγγιση εδώ 10 διπλές περνάει απέξω έχει ονομάσει φαίδων κάσα δίπολο μονάδες κεντροαριστεράς και να έχει αυτή την ένες εντάξει στο εσωτερικό πεδίο έχω Σ αυτό λοιπόν α επιζητά που σημαίνει έχω μειώνουν Α1 είναι ενδεικτικό πεδίο άρα με το δύο την παραγωγή του Honda υπάρχουν αυτοί οι δυο τους είχαν μείνει δύο Α1 στο εσωτερικό έχω ηλεκτρικό πεδίο μείωναν θα αναφέρει αυτό των μυών και είναι δύο παράλληλες σκέψεις 0 με διαφορετική ένταση αρχίσει Κήρυκο υπάρχει ένα ομογενές ηλεκτρικό πεδίο που είναι παράνομη το εξωτερικό ένταξη και σταθερό αυτό μας έδωσε πλήρη λύση αυτό το πρόβλημα κάλεσε στη διερεύνηση σας τώρα σε σχέση μέτωπο συνυπολογίσει μέσα έξω και πως βγαίνει το παγωμένο είναι φορτίο να δείτε πως απλά βγαίνει ένα παγωμένο φορτίο να είναι αυτό που πρέπει να γίνει για να δημιουργηθεί μέσα αυτά που βρήκαν εντάξει και ξαναλέω πως το καταβαλλόμενο φορτίου από την συνέχεια που θα έχει η πόλωση τους κατοχή το πεδίο αν δεν φάει μια άδεια παραγωγής ειδικότερα εντάξει η πόλωση στο εσωτερικό όπως έγινε πολλές στο σχετικό πολλά έχουμε πει είναι πηγή στο εσωτερικό ε δύο έχει πέρα ε συγνώμη kai δύο επι ε HIV προκαλεί ήδη έχουμε πει ότι είναι ε διοδίων ένα για τέσσερις ποιοι Π.Ε. Insights μα το ε στο εσωτερικό είναι ομογενές ανακοί πόλος είναι μια σταθερή κατασκεύασε ειδικό είναι μια σταθερή και αντι πολλαπλασιαστή με τον νόμο για την πόλωση είναι δίπολο ανά μονάδα όγκου ακροατές έντονο θα κάνετε παγίδευση Γι' αυτό λοιπόν βρήκα αυτό που βρήκαμε ότι η αναφορά λοιπόν στο κέντρο της τέρας είναι ίδια με την πώληση των ΑΩ εντάξει κατά πόσο το υπόλοιπο θανάσης και πως δεν είχε καμία σχέση από το τέλος ιουνίου στο επόμενο βήμα βήμα θα κάνουμε μαζί τους οδηγεί που έκανε κάθε εφαρμογή έθεσα θετική θα προστατεύουν τον Σάββα