Summer School @ Trikala (Agricultural University of Athens (official channel), 2018)
: [♪ MÜSICA is playing in the background for the next five minutes.] Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Μουσική Μουσική Πιστεύουμε αυτό το δώσια σύμφωνο όταν ξεκινήσαμε ότι αυτό το αντικείμενο και αυτή η χώρα έχουμε πει. Αλλά είναι σε εσάς και σε εμάς να το πάμε το καράβι όπου αγαπάμε. Πρωθοάγρου του Σάμετς του τέλος! Ευχαριστούμε!