Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 15 / Διάλεξη 15 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Λοιπόν σε αυτό το μικρό σε αυτό το μικρό δεντράκι Ακολουθήστε scan και λίγη ιστορία όσον αφορά την τρομερή κρίση του οπλισμού στις πλάκες χώρα καταρχάς να μια πλάκα τρισδιάστατα φωνή λίγο δύσκολο το σχέδιο και αυτό πρέπει να είπαμε ουσιαστικά χρηστικό χαρακτηριστικό της πλάκας είναι ότι μια διάσταση της είναι πολύ μικρή σε σχέση με τις άλλες δύο εδώ κάνουν πλάκα ας πούμε λοιπόν ότι Σ αυτή την πλάκα έχουμε ότι το πάχος είναι 10 εκατοστά 20 εκατοστά ως τώρα κλάδος της είναι τρεις μέτρα και ότι είναι κωμικός σήμερα εντείνεται με μια πλάκα στις πλάκες λοιπόν έχουν μιλήσει για το νομό όπως υπολογίζουμε το χρησμό ΕΣΠΑ και δεν έχουμε στην υπηρεσία πρώτη παρατήρηση μπορούμε να κάνουμε ο κύριος οπλισμός έχει στη διεύθυνση της μικρής διάστασης εν προκειμένω το συγκεκριμένο παράδειγμα λοιπόν ο κύριος οπλισμός του ΥΠΕΞ αυτήν τη διάσταση έτσι θα πάει στις και δεύτερον πλήγμα στο πες εδώ θα σας δείξω σχεδιαστικά πολύ σύντομα όπως όταν έχουμε προβολών μια πλάκα μαρίνα μπαλκόνι τότε έχουμε πεισμώσει την πάνω πλευρά και επίσης έχουμε εναλλάξ ποταμό κάνουμε ένα άμα έχουμε μια εικόνα ζούμε τον ας δούμε πρώτα τον κύριο οπλισμό λέω ξανά ότι εδώ έχουμε ένα προβληματάκι στο σχεδιασμό στα τέλη και ούτω καθεξής τίθεται λοιπόν ρώτησε πότε εναλλάσσονται σπαστά σήμερα εμείς είμαστε στο ένα προς ένα συνήθως αυτό γίνεται σχεδόν πάντα και ας πούμε ότι έχουμε εδώ πέρα τέτοια σίδερα 8 Φ 8 ανά 20 στα κι ας πούμε ότι έχουμε δευτερεύον στερεύουν οπλισμός τώρα δεύτερο θα παίξετε διεύθυνση δείτε λίγο πως τον ίδιο τρόπο όπως όμως έχει κι άλλους κρυμμένους εναλλάξ αυτό συνέβη δευτερεύον όμως ασκούμε 10 με 20 στα κάπως έτσι οπλίζουν πλάκες καμιά φορά μπορείτε να δείτε την Κνωσό πέρα κάποια σύμβαση πετύχεις έτσι έχουν αυτά έχουν σχέση με την στατική μελέτη εκείνο του ουσιαστικά το Soho προτείνει τον αποκλεισμό του όπου θα τοποθετηθεί και απλά εγώ ότι βλέποντας μηχανικός χώρος περιορίζεται στην εφαρμογή των ΠΑΣ περίπτωση υπάρχουν κρίσιμες περιοχές στη φόρτιση υπάρχουν περιοχές που έχουν μεγαλύτερο φορτίο οπότε αναγκαστικά και πραγματικός στον κόσμο αυτό συμβαίνει και στους καιρούς και στους στόχους τους σωστούς στόχους εκεί που έχουμε στις κρίσιμες περιοχές ουσιαστικά ρίχνουμε τους τέτοιες λοιπόν αυτά για τη θεωρία και το ποσό αυτό αντιδρούμε εξοπλισμούς της θράκης θα ακολουθήσει party