Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ / Απάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Χρειάζεται απύθμενο θράσος ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου δύο Υπουργοί έχουν παραπεμφθεί με βαρύτατα αδικήματα, στο Ειδικό Δικαστήριο κατόπιν αποφάσεων του Δικαστικού Συμβουλίου, να εμφανίζεται σήμερα υπερασπιστής του κράτους δικαίου. Και χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερο θράσος την ίδια ώρα που η […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Απάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Χρειάζεται απύθμενο θράσος ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου δύο Υπουργοί έχουν παραπεμφθεί με βαρύτατα αδικήματα, στο Ειδικό Δικαστήριο κατόπιν αποφάσεων του Δικαστικού Συμβουλίου, να εμφανίζεται σήμερα υπερασπιστής του κράτους δικαίου. Και χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερο θράσος την ίδια ώρα που η […]