Τα παιδιά στέλνουν το δικό τους μήνυμα για το SID 2019 (SaferInternet4Kids- Ελληνικό Κέντ. Ασφαλ. Διαδικτ., 2019)
: Όλοι μαζί για ένα διαδίκτυο που θα είναι ένα τέλειο το ταξίδι εμπειριών σε όλο τον κόσμο. Θα έχουν όλοι οι σαδικαιώματα. Στη γνώση και στη μόρφωση. Ένα διαδίκτυο δημιουργικό που θα προωθεί την γενοτομία, την ελεύθερη σκέψη, την επιστήμη, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Σευόμενο τα πνευματικά και τα ατομικά δικαιώματα. Ένα διαδίκτυο που θα νιώθω ασφάλεια όταν παίζω με τους φίλους μου. Δεν θα φοβάμαι κανέναν και δεν θα εκφοβίζομαι από κανέναν. Ένα διαδίκτυο χωρίς ψεύτικες ιδήσεις. Ένα διαδίκτυο για τον άνθρωπο και τη ζωή και όχι για το κέρδος. Και είναι στο χέρι μας, στο δικό μου, στο δικό σου, σε όλων. Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο!