Διαδικασία διαδανεισμού βιβλίων (Εξ Αποστάσεως Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΑΠ, 2018)
: Η βιβλιοθήκη του EAP προκειμένου να εξυπηρετούνται οι φοιτητές της αλλά και όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του EAP συναργάζεται με την πλειοψηφία των ελληνικών ακαδημαϊκών βιβλιοθυκών αλλά και με βιβλιοθήκες άλλων ιδρυμάτων στα πλαίσια του διαδανεισμού. Μπορείτε λοιπόν να δανειστείτε από άλλη βιβλιοθήκη είτε γιατί η βιβλιοθήκη μας δεν έχει το υλικό για το οποίο ενδιαφέρεστε είτε γιατί σας εξυπηρετεί να το δανειστείτε από άλλο ιδρύμα. Θα πρέπει λοιπόν πρώτα να εντοπίσετε σε ποια βιβλιοθήκη είναι το υλικό που σας ενδιαφέρει με αναζήτηση μέσω του ενιαίου καταλόγου μύτος που βρίσκεται στην ισοσελίδα μας αλλά και με αναζήτηση απευθείας στον κατάλογο της βιβλιοθήκης για την οποία ενδιαφέρεστε. Στη συνέχεια πηγαίνετε στις υπηρεσίες στο site της βιβλιοθήκης και επιλέγετε διαδανεισμός βιβλίων. Εκεί θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι η βιβλιοθήκη στην οποία έχετε εντοπίσει το υλικό για το οποίο ενδιαφέρεστε είναι στη λίστα με τα συνεργαζόμενα ιδρύματα και αν ναι πατώντας επάνω στο ιδρύμα αυτό μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες για την πολιτική που ακολουθεί στα πλαίσια του διαδανεισμού. Κατόπιν επιλέγετε έτημα διαδανεισμού βιβλίων και αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται το αποστέλετε στη βιβλιοθήκη του ΕΑΠ. Εφόσον διακυπεριωθεί το έτημα θα λάβετε γραπτή απάντηση στο email που έχετε δηλώσει σε αυτό.