Σημεία συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989» και τους δημοσιογράφους, Γιώργο Ευγενίδη και Τάκη Χατζή Έχουμε ερωτηματικά και τις απαντήσεις θα τις πάρουμε μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπουν το Σύνταγμα και οι νόμοι. Για το θέμα των παρακολουθήσεων έχουμε κι εμείς πολύ συγκεκριμένα ερωτηματικά, πολύ περισσότερο […] - MICHALIS STAMOU (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989» και τους δημοσιογράφους, Γιώργο Ευγενίδη και Τάκη Χατζή Έχουμε ερωτηματικά και τις απαντήσεις θα τις πάρουμε μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπουν το Σύνταγμα και οι νόμοι. Για το θέμα των παρακολουθήσεων έχουμε κι εμείς πολύ συγκεκριμένα ερωτηματικά, πολύ περισσότερο […]