Oral history interview with Panagiotis Saraferas / Interviewee Siaraferas, Panagiotis Interviewer Molho, Renna Date interview: 2015 June 29 Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation (United States Holocaust Memorial Museum, 2015)
Interviewee Siaraferas, Panagiotis Interviewer Molho, Renna Date interview: 2015 June 29 Language Greek Extent 1 digital file : MPEG-4. Credit Line United States Holocaust Memorial Museum Collection, courtesy of the Jeff and Toby Herr Foundation: Έτοιμη ρε παιδί μου καλημέρα σας καλημέρα ήθελα να σας ευχαριστήσω που δεχτήκατε να μας ξανά Συναντήστε για να κάνουμε αυτή τη συζήτηση γύρω πείτε μου το όνομά σας αλλαγές ενώ πέραν της πού και πότε γεννηθήκατε το γράφει το 1825 στην εξορία σε ποια περιοχή της Χριστογιάννης στην ακολούθως προσγειωθεί μπροστά σου Μοσχόπολη πείτε μου μερικά πράγματα για την οικογένειά σας ήμουν σε μια πόσο πολλοί υπουργοί είναι δηλαδή πολύ επτά παιδιά είμαστε πιο χωρίς χέρι είχε πέντε παιδιά και οι γονείς μας η οικογένεια και με τι ασχολούνται οικογένειας γρήγορα γρήγορα στα πλήκτρα τα παιδιά του κόλλησε AIDS είχε και έχει πήγα σχολείο στην οδό απασχο πόλεως αυτή την περιοχή λίγο πιο πράσινο φως φοράνε κι έχει συμπεριληφθεί σε αυτήν αρχικώς περισσότεροι μόνη πιο ροκ είτε για μια χρονιά στο ηρωϊκώς έχει σχολείου πόσες έκρινε ότι δεν υπήρχε μέθοδο της στη γειτονιά μας και πολύ μικρός τα θεωρούσαν επιβραβεύτηκαν και και βαθύς είδατε Καστοριά εντός Series Παπαμάρκου ήταν δάσκαλος στο νηπιαγωγείο ένα χρόνο έτσι και τώρα η σχολή εδώ το πρώτο τότε γινόταν και Πειραϊκή εδώ πού πήγατε δημοτικό είχε ευρέως μαθητές εκεί είχα όχι είχε ο πρόεδρος τότε διότι τίθεται εβραϊκό σχολείο δηλαδή υπήρχε εβραϊκών σχολείων και πήγαιναν εκεί και είχε πει εγώ στο νηπιαγωγείο πλευρικό καράτε εβραίους φίλους από τότε που πήγατε στο νηπιαγωγείο του Νυδρίου αντί ήδη έναν χρόνο πριν σου έναν κώστα τρεις έξω για τρεις ημέρες ήσασταν στην ίδια γειτονιά στην ηθική μπορείτε να μας πείτε πώς ζούσαν οι εβραίοι της ίλους Δημήτρη Οικονόμου είχα οικονομική τζάκι και όπως όλοι μας σαν φτωχοί κάρεϊ κάθονται επιτίθενται δείξουν όσοι έχουν σχέση ήταν κυρίαρχο κόπους όρους κων νου είμαστε εβραίους φίλους τα ονόματά τους γείτονες θυμάμαι μουσειακό κάτοικο μόλις λέει αυτών των τραγουδιών ο πήρε μια γυναίκα να μαγεύουν το το φιλοδοξεί υπουργείο αυθαίρετη παιχνιδιών σύμπλευση της αυτή με το σχόλιο όταν οι εβραίοι και είχαν μικρομάγαζα μικροεπιχειρήσεις ήταν και η άλλη δεν ξεχνούμε το εμπορικά την αγοράκι κατείχαν οι εβραίοι δουλίτσα μακαριώτατε η κακή αναίτια στη δουλειά ηχητικά θ δημοτικό σχολείο χρέη δεν ασχολήθηκαν με Νέου έχουν προοδεύσει επιχείρησε μια χαρά και εμμονές ποιος ήταν αυτός που επιχείρησε τον ξέρετε ιστορίας θυμάστε ονόματα Εβραίων που συναλλάσσονται συναλλάσσονταν μαζί σας η σύληση Σιγάλας όσο ήμασταν μαζί τους ξεχείλισε διακινείται εμπορικός εμπορικός έτσι υψηλή χωρίς βεβαίως έτσι όπως το ξέρουμε βρε τρεις αμερικανούς κάνουν δούλους ευρώ Ευρώπη όχι για το λαό γιατί η ιστορία πηγαίνετε στο Bacaro μόνο δύο μείωση δεν άξιζαν των υλικών σε ίδια ακολουθεί ύπουλος αυτός στήριζε καραμέλες ξεμπλοκάρει χώρας νερό βοηθάει οι γονείς σας είχαμε φίλους εβραίους και πολύ γείτονες κουν σειρές έτσι κόμματος σας γνωρίζω ότι είχα ακούσει άλλα ονόματα όψεις είναι ονόματι μειώνουμε τα είναι ο γείτονας ο τινες υπολογιστών δεν έχουν σχέση αυτό το λέτε στην ιστορία έχει ήδη οι δύο συμπλέκτες δίνει τα κουν ισχύει γευστική εκτίθενται ως 1000 ο άρης γείτονας των τύψεων γείτονας ευρέως Κοσμοσυρροή Κοσμοσυρροή έτσι όταν ήσασταν μικροί ήρωες είχα ακούσει να λένε κάποιοι για τους εβραίους αυτό ήταν μια εκείνη η ευτυχία είχε έρθει ο προσέξτε μην πάτε πολύ συνδικαλιστές χώρος βέβαια όλοι αυτό ήταν το οριστεί σαν σαν μια αφού διέξοδοι ηθών καν βιβλικών Βόμβολος κάτι κάτι τέτοιο πράγμα σατίριζε το χειροπιαστό δεν το χειροπιαστό δεν υπήρχε όχι Τσίπρα ήθελα να σας ρωτήσω που σας βρήκε σάσο πόλεμος πολλών δις ευρώ στην Καστοριά πώς πείθει είμαστε θύμωνε όπως κάθε χρόνο στη Monsanto προέβη άκουσε τα χαμόγελα και το πρωί Ξάνθης κυκλοφορίας αλλά πρώτης δώθε κατασκοπεύσει καλά αεροπλάνα ήταν τέτοιο κέντρο βάσει Βασίλη εφοδιασμοσ & έκανε περιπολίες και φωτογραφίζει η αγορά και συγκεκριμένα ένα αεροπλάνο που στέλνει προς τον ιταλικό και πρέπει τώρα να Close τα πολυβόλα χειροβομβίδες 1003 ακριβών χτύπησε και τη φύση το zero dark και σιγά-σιγά θυμίζει κάτι όποτε ήθελε αυτή αντιτείνει πως θέλει και ανάγκη για αναγκαστική προσγείωση σε ένα χωριό μπελούτσι χρήσης πρωινά όχι το είδαμε και επιδρά 53 χρονου όταν έγιναν οι βομβαρδισμοί και φύγαμε αυτή μπορεί στα βουνά κατά την επιστροφή πληρώσαμε από εκεί από άλλα από του σημείου που είχε πίεση του απλά τυχαίνει στο δηλαδή να καταλάβω ότι όταν άρχισαν οι βομβαρδισμοί φυλάτε σκηνοθεσία έγινε λίγο πριν ο ΘΟΚ λόγο και την αστικοποίηση εγώ χωρίς να έχει αεροπορικώς 17 απέδειξε όπως βουλή κόντρα γύρισε ο ορισμός γερό ξύλο αλλά κάθε πέντε λεπτά πηγαινοερχόταν μόλις έπεσαν ξέρω ίδωμεν δέσμη λυρικής άλλων αυτού του υλικού στις κατηγορίες έχει τώρα θυμάστε τη χρονιά αν τη μέρα ήταν δευτέρα που δήθεν γονείς πια χρόνια τόνους είτε των 49 και μετά τι έγινε online γυρίσατε λύση που φοβήθηκαν οι αδύναμοι στο χωριό μετά γύρισε τότε καθίσταται ο χορηγός βίωσε και στην κατοχή οι γερμανοί ότι κάποιοι τα πρώτα ήταν ιδιωτική ς πρόκειται για οι Ιταλοί Μετς ενώ αλλά δεν ήθελε και πολύ αστέγων άστεγοι αρχέγονη έγινε η μάχη της Ράκα και κράτους στην όλη αντίσταση στον ύπνο τους μετρητές των τρόλεϊ πολυβόλου εκεί η λίστα του μαβί αφού ήρθαν τα στούκας έκαναν μια χώρα στην στην πόλη από Κούβαρης γίνεται έριξαν Πέμπτη έξι Οκτώβριος κινητά πέτυχαν τα κανόνια εκεί που ήθελα η πρόσβαση δίνοντάς του crash φέρουν ειδικά που δήθεν χαρά μεγάλη τρέχει για κάθε ξεχωριστή πιο έντονη πτώση αεροπλάνου γερμανικά κα Ελλάδα ότι αρχίζει κατοχή Κρι Κρι τι άλλαξε στη ζωή σας χώρου κάτοχοι πολλά πριν από λίγο περιέγραψα πρώτο πρόκειται γι τι η διευθύντρια περιορισμός από όλες τις κατηγορίες η άτυχη προχωρεί και διαθέτουν χρέος χειριστών μηνυτήριας Kinect μαζί με τον ανδρέα που υπήρχαν λεπτό Χόλε και συνελήφθη από δουλείες media το μυαλό μας να σταματήσουμε τη λαίλαπα της ηθικά δηλαδή δεν είχε το φαγητό μπροστά και τα υπόλοιπα αγαθά ο είτε είναι το δεύτερο έπρεπε να τρέξεις εξελίσσονταν οικονομικής προόδου του λίγο οι 10 ανθρώπους που πεινάνε κοιτάζαμε όλοι τριβών εφημερίες τι να κάνω τι είχατε σήμερα ο Λαβρόφ δεν είχαμε και δεν είχαμε κανένα λόγο η βρέθηκα σε αυτό η ΔΕΗ ήταν καλύτερα διότι είχαν τα χωριά μεγαλύτερη απάτη είχαν συμφωνούσαν διαχωρισμοί ανθεί και η εναλλαγή αλλαγή τροφίμου σας βοηθούσαν τέσσερις συνδέει ο καθένας το βρίσκεται το σπίτι οι γερμανοί πώς συμπεριφέρονταν οι ρόλοι θα απολαύσει εδώ ήταν η δέκατη τρίτη θεά που ήταν η δόση αυτή spreads παρά τη ήθελε όλα τα σχολεία την ταμπέλα στρατός έρχεται εβραικο σχολείο είχαμε μεγαλύτερη αλυσίδα 61 νέοι ορίζοντες λένε τι κάνανε η συσκευή κανέναν γερμανό ν' ακολουθηθεί έχει συγκεκριμένα σε βάζει να κλειδώσετε σφετεριστή έχει όταν είχε τη αυτό δεν ισχύει πολλοί ανάμεσα στους εβραίους σύγκρουση φωτό FOTO αντίθετα μονοετές Mayer εξόδου των ασθενών στους ποιος το έβαλε γερμανοί ποιός τους είπε και έδωσε εντολή κάποια των παθήσεων ρόλος υπαλλήλων κατόπιν εντολής Γερμανία σημάδεψαν τον στη σειρά τέσσερις εγώ τότε υπερατλαντικό ενώ εγώ μπορεί να είμαι αυτό ήθελε κάποιον υπάλληλο κάποια στιγμή ξεκληρίζει κόσμο ήξερα Δωδώνη Δέσποινα αρχηγού πριν ακραία με χασίς στο σπίτι του νοσοκομείου να πάνε όλοι στο σπίτι θα πουν του μας το αριστερό μετά την τους αλλά μητέρα αφού βαρέθηκε να μπούμερανγκ και διαρκών και έπειτα όταν ήρθε η ώρα ο Θεοφίλου πλήκτρα όλου του χειριστή να μαζεύουν τους γύρω τους ξέρω τους εβραίους στοιχεία έως είχε περάσει σπίτι μας ειδικών κέντρων αλλά για τον ασθενή μια μέρα ο Βούτσης όλους γεγονός και κότες Ανθή θάνου θα μας πάρουν θα μας πάνε πολύ βγαίνει μάλλον σκληρή Κυρίτση ασφαλιστής χαρτοκιβώτια θα ομόσπονδων δεν έδεσε το μαύρο χιούμορ και μαύρο πράγματι δεν ήταν μαύροι και είναι μαύρο είτε σαν κάποιος scanner και έχει πλέον θέσει φίλοι δεν είχαν πάει για σκι στις πραγματικούς Fiat συστήνει η ΑΔΕΔΥ κυρίας υγεία μια εμφατική θα αρχίσουν όσο θα εκτελεί και πλήρη κάλυψη ήταν δύο-τρεις μέρες πράγματι Παΐσιος η συμβολή βορρά θεωρηθούν και μας βάζει για σε κάνα σπίτι που κάνετε σήμα δεν θέλω εύστοχες mouse απ' έξω που τους έβαζαν σε αυτοχειρία ήταν είτε όχι παντού όπου είχε χώρο ήταν τα Χανιώτη μιχάλη καθώς έχουν φυγαδευτεί δοσμένες με σπηλιές παρόλα προσποιείται είχανε κάποιο ζώο διαχωριστικό καν αυτός παίρνει οι ίδιοι θα είχαν κάτσει συμβάλλει κακή η άτυχη είχε άλλα αστρικά ένα είναι στο πέμπτο ο πρόθεση ηθικές τους και τους εβραίους ποιος τους είπε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι εβραίοι αξίας υψηλής χρέωσης ιδεολογικοπολιτικά δεινός οδηγός είναι το ότι στην αρχή έπρεπε μόνοι τους να δηλώσουν θυμάστε πόσο καιρό μετά που ήρθαν οι Γερμανοί έβαλαν το άστρο οι εβραίοι εκείνο ακριβώς το ξέρουν ότι παρότι το σύστημα αυτό λειτουργεί θυμάστε ποτέ ήλθεν γερμανοί στην Καστοριά το πώς αντιδρά στον τρίτο πρόσφεραν δύο HD ΠΑΣ ΠΑΣ δόση είδες ρε μπας από έξι έξι απριλίου συγκεκριμένα πρώτης κλειστά μπήκα άραγε το νησί βικτόρια recovery μια δυο μέρες Group b τελετές του βάλια αλλά η ταυτότητα αλλά ένα ενώ μένουν σπίτι κτητικός μάζευα με το αυτοκίνητό τους πήγαν με τα πόδια αστική του περισσότερα περισσότερες φωνές νωρίτερα κυμαίνεται από 5000 καμία ομάδα τότε ιδεώδες είναι αυτοκίνητα έξω πολύ ασκήθηκε βάζοντας Στουρνάρα αλλά πήρε επίσης τους Δείτε ο υπεραξίες και ορδές έρημο πολλές φορές υπέστη η Γερμανία είχε περνάνε νοικοκυραίοι κάποιου σπιτιού στρεβλή και μάλλον ποιος νοιαζόταν ευθύς εξ αρχής να μας δώσετε τα χρήματα από ήγειρε και αυτό γίνει έγινε τέσσερις πολυετές πλαίσιο εσείς το είδατε αυτό να γίνεται νόμιμα γυρίζει η και σιχαίνεται τους γείτονες αυτή χαρά μου πιο χάσουν αρχικών λειτουργεί δηλαδή να καταλάβω καλά τους φέρεται να του βάλια λαό που τους έκανε τους χρειάζεται ενέργεια λίγη ώρα αφιέρωσαν εαυτούς ο υποθέτω ιδρυτής 1600 στρέμματα σου μαζί υπάρχει πόσο καιρό μήνα ανίατη ιστού έβαλα το κτίριο δεν πρέπει να κάνεις ένα πολύ καιρό ανοίχτηκαν μιας σούπερ που λύσεις περνούσαν από κει και πέρα όλα κυλάνε ελπίζω τονίζω Χαρίτση εικονίζονται ελπίζουν τώρα για τις 36 αυτή η καταπολέμηση οντισιόν κέρδος όλων όσοι ήταν εκεί πωλείται πως ήθελα αιτία αντιπαραθέσεων και του σπιτιού τους κληρονόμους αυτοί όλοι πως η σταυρού αριθμός γύρω στους χίλιους ανθρώπους χώρους κυριαρχεί εκεί ο ξέρω ότι όλοι όλοι σας σύμφωνα ποιος μπορούσε κ γιώργο ηλικίας γερμανοί φορολογιών Γερμανία μόνο για η Αυγή η τζένιφερ να κρατήσει τους αυτό μήπως υπέπεσε στην αντίληψή σου στο διάστημα αυτό κάποια εκτέλεση ο ρήτορας κάποια βίαιη συμπεριφορά η συμπεριφορά των αδρανών γίνονταν στραβό δρόμο πατούσε το 1009 και χαράτσι διηγείται η ίδια η χέρμαν ή κάποια τέτοια περίπτωση μεταβατικές εσύ όλα θυμάσαι ως σε ξεχάσουν εντός φύλου αλλά όχι όχι εβραίους δίτομο αλ μια βίαιη η κρίση όταν έπαιρνε κάποια οικογένεια εδώ και δεν μπορούσαν τους μορφή βίας έναρξη προς αυτή δε ινδία βοηθούν κρίμα στο όνομα τους στο σπίτι της αλλά λόγω και μετά τι έγινε την μπόλιασαν με ισχύουν κάβο κάποια μέρα τέσσερις χωριά εδραιώνεται φορτικά ότι τον και της φιλίας των το ειδήσεις σε αυτό πως τους πήραν με τα φορτηγά δεν πρόλαβα να τους αυτοπροσώπως εγώ έχει αλλάξει και ότι πριν από δύο συνταγή ευτυχώς δεν είχαν κανείς τα φορτηγά Tiger I χώροι διαφυγής Davis εντείνουν την σκηνική καφενέ από εκεί ξέρω ότι είναι όταν τους έβγαλαν απ τα σπίτια τους και τα μαγαζιά τους και έγιναν αυτά σπίθες ήρθε σήμερα αλλά δεν ήθελε πολυφωνίας τίθεται κανόνες για το είδος των κάποια φωνή που τον έχω δεν μπήκα δεν μπήκε κανείς μέσα σταύρο στο σπίτι άνδρες στην ημερήσια αγορά πήγαν να κάνουν μέσα κι συλλεκτών κατοχή προωθούμενο τους συντάσσεται υπό Ελλάδα κόσμος φτωχός πολλούς μάκης όχι έτσι την που βήχει είναι μια οκά σιτάρι ξέρω αυτά νοσήματα έπιπλα αντικείμενα γρήγορα βγήκαν επίδομα ηγείται φτωχός και έτσι πρέπει Cine Φάνης έξι ευρώ στόχος η Γερμανοί μπήκαν μέσα αυτή προτάθηκε μπήκα μέσω θέσπισης Beach Soccer τους συντάσσεται πλήρως ήταν Γερμανία από εκεί οδηγείται πολύτιμο οδηγό ότι έτυχαν μεγάλης άλλους χαλί βγείτε τραπέζια καρέκλες κατά κύριο αν άνοιγα στέλνει χρειαζόταν κάτι για του γραφείου τους φαίνεται πλήρως τη νέα συσκευή πράγματα η θεία ο Μπέντο στηρίζονται κατά βάση δε είχε κι 20 δε τα σημερινά μας σπίτια υπήρχε σε σπίτια να έχει μια πολύ hot hatch κύλησαν συγγενεύει ύλης εσείς μπήκατε στα σπίτια σας στο γειτονικό ιράν έγινε με τάφρου σε καρκίνους τὴ γλώσσα στην αρχή έπειτα τι τους ποιος θα μπορούσε να πετύχουν στο γερμανοί στην αστυνομία είχε η οποία ήταν αν υπολογίσει υπολογίστηκαν εξ ήταν κλειδωμένο αυτά τα κλείδωσα συνοχή κάποιος στρατιώτες έχεις πείθουμε φινλανδία εγκατέλειψαν τα υπάρχοντα πήγαν να τα πήγαν μέσα να μιλούν χριστιανοί μπήκαν μετά μπήκα Χ.Α. επτά αφού πριν έχει η ΑΚΤΩΡ και μετά έξι μήνες όσο η Γερμανία κόβει ήταν εδώ οι γερμανοί τότε όχι η είχαν ευτυχία και τα τέλη Νοεμβρίου η κοινότητα εβραϊκή κοινότητα θεωρία μας και θα κάνετε όχι σαν όσα νοικοκυραίοι καπνούς βάλε νοικοκυραίοι ήχο ηχεία εμπνέει να λειτουργεί λίγα βέβαια γύρισε ήθελα μερικά ονόματα που τους ξέρει ακριβώς πουλάς μισό κόντρας Σούρλας μπούσουλα όλο μου έσω Εβραίων από τα γκέτο όπως θρυλείται . υγεία όχι ούτε τις μηχανές κάτω τούρμπο έτσι αφού μάθαμε υπήρχαν χρέη που είχανε ξεφύγει είχαν πάει στο βουνό πουλί ελάχιστοι βροχή αυτοί γύρισαν χειριστών θυμάστε τα αρώματα τους Formula ένα μάικλ μουρ συντονίζεται με το έθιμο πόσοι περίπου είχα πάει στο νοησισ φαίνεται ακριβό όχι του γιού της η ΔΕΗ αυτοί γύρισαν και ιδρύει γύρισα στον τακτικό θέμα και εκτάσεις του συναντήσατε την πλήρως έπειθαν σιγά σιγά αυτή η αβεβαιότητα όχι και ηρεμία μου ναι έχω υγεία αποδέχεται ναι οφείλει να είναι άνετο όμως που έμεινε υλο ιλία κυρία η οποία γίνεται με αλυσίδα άρης Θεσσαλονίκη η Sanofi λύγισαν από τον καμιά τριανταριά heights από τους ισχυρούς του συριζα αυτός προσβληθεί είτε ιδέες και έτσι σκέψου τι λένε αυτοί οι άνθρωποι όχι του ιδιαίτερα τη ότι γνωρίζουμε όλοι μας χτυπούν υπέφερα κάποτε πώς ήταν όταν φίλε και γύρω σας και γιατί όταν έφυγαν η εικονική καθηγητών σχολή όσον όταν γύρισα δεν ήταν τελείως άσχημη νωρίς ήταν στα χέρια της και και πόσο καθαρά αυτή εδώ κανείς λίγες μέρες και έδειχνε κανείς στην άρνηση είπε που είχαν ήταν κι άλλοι δεν μπορείς να παίρνεις υγεία αρχεία και Χαιρετισμοί ξανά με τις άλλες κοινότητες και έκτοτε αγωνίζεται βέβαια υγεία θα σταματήσουμε ερωτήσεων συνάδελφός μου αν θέλουν Κάνε την ερώτησή σου και θα συνεχίσουμε να δύο ένα έτοιμη Ρέντη την τελευταία συνάντηση κι εκεί που μας λενε ΤΕΕ για την εποχή τον πόλεμο μαζί η Ε.Ε. για δύο ζητάτε δύο τραγούδια και τα λόγια και τραγουδιστά για τις εσείς Εβραίων και χριστιανών είναι μάχη είμαστε εδώ δεν πρόκειται για λόγια Καλλιθέα τραγούδησαν θα ωρέ αλλά εντάξει χε ξεκινάμε μας v μόνο μια Αρχική υγεία αλλαγή η πρόοδος νέοι γη είχε όνομα σε ενεργειακά μισό γνωρίστε για να μιλήσω στο Μουσούρη Κουμουνδούρου σε ώρες οι τι δίσκο μια Group μια γλώσσα στη πόρτα λιώνει νομίζω ναι ισχύει με ενιαίο Βασίλη μπράβος λίγο το λόγω με ευθείες διηύθυνε ταινιών 8 ν ο λίγη κύριοι εγώ μαζί με γήινες και χρήζει ληστεία ανοίγει όλους τους ίσως να σου γρήγορα όνου αρχίζεις και είχε οκ και ένα μέρα εμείς λέω όπου ευθύνη τριήρεις του περιέχει και να με κυβερνήτης μου όλα είναι ευθύνη Χριστόδουλο Road shows γι' αυτήν Γι' Home ορίζοντα άκρη της και στην υγιή και ποζάρει με τα χοιρινό χρη στη σχάρα τα αυτό είναι το ένα και κάτι άλλο ο τόνι μπλερ εκείνον κυρίαρχη ιδεολογία της σίγουρα ψυχισμού συζητούσαν την στην πόρτα όρος γίνεται υδροφόρα δεν θαυμάζει το λέω δεν πειράζει να ρωτήσω κάτι πώς νομίζετε ότι περιγράφει το τραγούδι που μας είπατε τις σχέσεις μαζί με τους χριστιανούς και τους εβραίους είχε χθες κατέχει ήδη κι άλλα τραγούδια είδες το teaser του θρόνου Χριστοδούλου ήταν αγαθές σχέσεις αθήνας πωλήθηκε άλλο τραγούδι του Χριστόδουλου πως αγάπησε τη διεύρυνε πόσες ραντεβού θέλετε τα σολάριουμ είναι δική μου ναι αλλά χέρια βγήκε κανένας αυτός πηγές Σάββατο πανίσχυρη βράδυ βγήκαν δύο άνδρες τον έπιασαν και έχει μια ιστορία αυθεντική ταυτότητα για την ανάθεση του είχαν αγαθές σχέσεις παντρεύονταν μεταξύ τους όχι γιατί κάτι τέτοιο υπάρχει και εξηγώ δεν ξέρω κι εγώ στόχο ακούσει ότι παντρεύτηκε πια κάποιος εβραία ΑΒΕΕ ιδρυτικό ξέρω έχω ακούσει είπατε κυμαίνονται κοντά συναγωγή είχατε πάλι στις συναγωγή πήγα καθοδική SUV είναι κακός στον εδώ είναι πήρε τα μέτρα του ήθη το χώμα εισαγωγή ΠηγήAutoexpress πολιτικό παιχνίδι κατά όσοι ήταν μέσα στην πόλη Μπέγκας κατεβαίναμε δύο σκαλιά οι ταινίες τους άλλοι μπροστά ας το πούμε πως κρίνεις το ιερό η κακή σύμβολα κατασκευάστρια όλο κ κατι ήταν θυμάμαι πολύ καλά στον 7ο οίκο σου των πρόχειρων υπουργεία έργων του στον ιερό κλήρο ανοιχτό η δήθεν όπως π.χ. τα δικά του κοσμοσυρροή σκεπάσει με νικώντας όχι ανοιχτό και είχε μέσα πιο ακριβό δέντρο άλλαξε ηχητικά στο τραπέζι διόπτρα ρομάντζα σαν αστέρια εξαιρουμένης της συγκεκριμένα δεν μπορώ θυμάμαι την χώρα την έχωνε ξέρω τι ακριβώς προς τον ΟΤΕ και την θετική εικόνα ακριβώς αυτό λοιπόν επτά Θαρύπου που όπως σας image media ένα νέο Honda πολύ προς ο χυμός από οργανωτική δεν πήγαιναν προηγουμένως κουβεντιάζαμε μας είπατε ότι ήρθε να θέλουμε νέους κάτω αλλά λαός που τους είχαν όχι όχι ύψους 0 είδαν τους χρεώνουν τους έτυχε να είναι στη γειτονιά να χαρώ μου γιος του νίκος 171 για να πάρουν ψυχοκοινωνικών θα πάρουν κάτι χρηματικό από τα σπίτια τους θυμάστε εάν πληροί συλληφθούν και τους κλείσουν εκεί πέρα και να τους περιορίσουν αρνούνται τους εκβίασαν οι γερμανοί να τους δώσουν χρήματα ναι ναι ήταν σαν μηδενική ενότητα προϊόντων των περί του ψαρεύει του μελέτη ανησυχεί μιλούσε ξέρω τον ιδιαίτερα αυτή χρόνια πλούσιος αυτός και αυτών κάθε τόσο του κράνους είναι και εκβιάζονται κινητήρα μάζευα χρήματα και αυτόν λοιπόν τον εκβίαζε της δική του γενιάς το καθεστώς χρήματα πρώην συζύγων τον κάνανε το γάλα θα τρέχουν από ποια τα άκουσε από παρεξήγηση και κυρίως παρά τους ίδιους βεβαίως αποκάλεσε είτε στην κοινωνία πρόεδρος είτε εύπορος είχε υψηλή μέλους γεγονός είχε σοβαρά καταρχήν τους Μύλους Λούλη γινότανε πιο καλές αυτή έγινε μηχανές με εκείνα άλλων χωρών οι πολίτες κλήθηκαν αγοράς Sun πούλησε τον ιδιώτης κοινότητα να επισημανθεί ότι οι δομές τους σε βοηθήσει κοινότητα κι ανοίγουν τα σκλήρυνση ALS όσες δεν είχαν έχει δύο τρεις στις πόλεις και χτυπούν τις οι ιδιώτες ασκούσαν στην αμερική τη Γερμανία όπως έκανε πολιτικό συμβολικά ο και αυτό ορίζεται είναι ηρωικό όχι κοπελίτσα κοκ θα μπορούσε Κάμερον Μουρ Όσιος κάποια ουσιώδη τη επίσης την προηγούμενη φορά μας είχατε πει ότι ορισμένα βρεγμένη τρόφιμα οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βρουν τρόπο εβραίο η κα Βιβή ναυτιλιακός αυτοκινήτου έχασε περί ευτυχίας και κοντεύω οι εβραίοι Χρήστος Ξενάκης ναι μου δεν παίρνω κρέατος ο Marc roche είχε ξεχάσει τα παροχή χαμηλής χάρις Ρήγας και πήρε την απάντηση τους φαγητό θα πάρει τους σφαγή αυτό χανκς ταξιδιού αυτό λίγο τρέξει αίμα κινείται το Χ.Α. αυτό λέγεται καυτό Καρανίκας κι βρίθει πήγαινε βοηθά αγοράζοντας και μετά μαγαζί κάποιος Μπίλλης έχει του MIT κατασκεύασε το επίκλησης της κότας επιτυγχάνει να πάρει την κότα εξερράγη δημοσίου Kinder μεταξύ και πολυτεκνικών και ατυχήματα κυρίως αυτό οδηγεί τον χαβά σας κασέρι Λέσβου λήμνου Έλληνα είμαστε από τη συναγωγή κατώτερο από όπου γιόρταζαν οι εβραίοι θύμωνε όταν τελείωσε στη ν εκεί συμβαίνουν τα καπελάκι πικρό και ειρωνικά σχόλια και πηγαίνουν αμέσως Κηφισιά βότκα αυτών λόγω της εξόντωση στους ε στις οποίες πράγματα αυτό γνωρίζουν στην άγονη πηγαίνω κόσμος πρωτίστως Citigroup ξέρω περνούσαν όχι ένα κάποιος φίλος αυτό που εμείς λέγαμε καμβά αλλά κάποιος πρέπει βγήκε φώναζε πιότερο πάλι περνούσε αφηγήτρια έχει κουβαλήσει και φωνάζοντας έμπιστα άτομα επιδρά η γνωρίζει Στίγγας τον casper Sport S κάτοικο όταν έμπαιναν στους οικισμούς με το δάχτυλο στην κάσο κραυγαλέο άρχισε να φθίνει σε σημείο και θέλουν νομίζω πετύχετε οι 10 εντολές stone στην χαμάς τιμές και φίλους εμείς όχι στο ταξί τραβούν σου πηγαίνεις συναγωγή οι άντρες πηγαίνουν στην εκκλησία οτι η χωρα όταν βήχει ο ίδιος 7η χ έχω επιδρά όταν κάποιοι άγνωστοι κάνοντας έτσι εβραίοι που χάνεις βάσεως οι κυρίαρχες ελίτ της κοινότητας που όψη ηθική μας κι επισκευή όταν είχαν χαθεί καλούσαν της αδιοριστίας επιδρά η βήχα κλπ και τα καραβάνια ονομάζεται μποζόνιο μπαράζ και κατέληγαν καρράς καρναβάλι της οκτωβριανής καβαλιέρε γκαράζ εντός εσείς που συμμετείχατε στους πολλές φορές όχι εγώ δεν έχω Κομνηνός