Θεωρία Σκυροδέματος - Υποενότητα 18 / Διάλεξη 18 / ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΑΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ: Σε αυτό το δίκτυο σου παρουσιάσουν άπλωμα της πλάκας με όλους τους συμβολισμούς θα προσπαθήσουμε να λάβω υπόψη χωρίς κέρδος μου οπλισμού σε πλάκες στις πυκνός παρακρατεί απόδειξη ότι γίνεται ας πούμε ότι έχουμε 100 οικοσύστημα πολλές πλάκες και κάπου στη μέση και με τέσσερις ερείσματα και όπλα και τις θέσεις σας αυτή η πλάκα συναντάται με πατάει πάνω στο κους για αυτό το λόγο και δείτε τους άριστους σύμβολο μια πλάκα λοιπόν ξεκινάμε τρισδιάστατη εικόνα αυτό το σχέδιο το δουλεψω θα δουλέψουμε θα κάνουμε σχέδια και δίπλα καταλήγω έτσι ας πούμε ότι πλάκα αυτή είναι οίκους άρα έχει 20 εκατοστά πάχος ας πούμε ότι αυτή η διάσταση είναι 3,2 μέτρα εννοεί τη μεγάλη διάσταση πλάκα στο βάθος της είναι έξι Σ'αυτή την περίπτωση κι επειδή όπως είπα προηγουμένως είχε πλάκα πατάει άλλωστε στα χανιά και στις τέσσερις πλευρές της επειδή οι πλάκες συμβολίζουν κύκλο αυτό το αυτό το καλά τριγωνάκια ουσιαστικά έχουν τα ερείσματα συμβολίζει τις τέσσερις τόκους πάνω στο ΠΥΣΠΕ πλάκα αυστηρός με την πλάκα P8 και μάλιστα το πάχος της δεν όπως είπα και προηγουμένως είναι 20 ευθύνης συμβολισμοί πληρούν τις πλάκες τώρα στο ας πούμε επίσης ότι ο κύριος οπλισμός αυτής της πλάκας είναι κυρίως όμως τρέξει αυτή τη διεύθυνση στη ν κρήτη ο κόσμος ακούς όπως βρήκαμε ξανά είπαμε νέφη 8 Μικρασία τοποθετούνται πλάκες άλλωστε εναλλάξ κάθε αυτούς εδώ κάμπτεται οπότε πρέπει να είναι και πιο 8 18 ας πούμε ότι στο δευτερεύον οπλισμό δεύτερον οπλισμός είναι παλαιοί τρέχει αυτή τη διάσταση είναι φιλίππου 8 ώρα 18 και έστω ότι εκτός από αυτό τα σίδερα έστω ότι έχουμε και στις τέσσερις και στις και στις η Π 8 πλευρές της της πλάκας πύκνωσης τοπικές κάπου διωχθεί 14 βγαίναμε έξω δεν το κάνει δεν το γράφω στο Allou το Φεστιβάλ Δράμας δεν και τέλος ένα δευτερεύων οπλισμός εδώ μπαίνεις στην σε μια άλλη πλάκα κάτω δύο με φτάνει τώρα τα στοιχεία που σας δίνω στην άσκηση θα κάνουμε τώρα την κάτοψη που θα κάνουν πιο σωστούς συμβολισμούς εδώ λοιπόν μη κατοχή της πλάκας στα 3,2 μέτρα αυτό είναι έξι μέτρα είπαμε ότι έχουμε μετατρέπει στην αυτοί είναι απλά κάποιου 8 που έχει πάχος 20 εκατοστά Σ αυτή την πλάκα και με άλλο χρώμα τρέχει κυρίως οπλισμός όχι των 18 έτσι συμβολίζεται οπλισμός πλάκα που σημαίνει το ένα ευρώ είναι στην κάτω πλευρά πάνω τους με το αγωγό Ποσειδών δεύτερος ενώ κάμπτεται στο μέσο και μετά πάλι ανεβαίνει στην πάνω πλευρά της πλάκας στα άκρα αυτό συμβαίνει διότι στραμμένα άκρα της πλάκας οι καταπόνησης της πλάκας την εκπληκτική οπότε απαιτείται αποκλεισμός πάνω ένα επιστήμες της πλάκας δίπλα στη καταπονείται σε φιλικής μου στην κάτω πλευρά θα σου πω εγώ οπότε απαιτείται επιπροσθέτως πλήρως οπλισμό στην κάτω πλευρά και γι αυτό το λόγο στέλνουν αυτά τα παλιοσίδερα στον κάδο για να πείστηκαν να μεταφέρουν αυτά τα λογιστικά φωτιά στις άκρες και δη χρήστες δοκούς που περιτριγυρίζουν συγκεκριμένη πλάκα όσον αφορά το δευτερεύον οπλισμό έχουμε σε αυτή τη διάσταση υπάρχει ταμπέλα του σχήμα για να δείξουμε να παίξουμε έχουμε πάλι πόσο μέχρι 8 18 απλά αυτού του στοιχείου που σου έδωσε είναι ότι Γιαννίκος ασχολούμαι και μήκους δύο μέτρων 22 μέτρων τα σίδερα την πάνω πλευρά μπαίνουν στην επόμενη πλάκα να γνωρίζουμε πια θα τα πούμε τις ακόμη στο συκώτι στις στις άκρες της πλάκας έχουμε βιώσει 14 και 8 πλευράς αυτό τέσσερις συμβόλαιό σου με έτσι κοκκινιστά πλέον προφανώς τη στήριξη γίνεται πύκνωσης έχουμε μεγαλύτερη φόρτιση Τοπικά στους κόμβους κοντά στους κόμβους των πλακών με τους τόκους και τους κύριος στόχος είναι αυτές περιοχές είναι κρίσιμες Σαμαρειτών αυταπάτη κομμένα όλες αυτές οι παραδόσεις έχουν μεγάλες ροπές έχουν έχουμε έχουμε τις φορτίσεις από τους πάνω ορόφους του παρά ΔΕΥΑΣ μεγάλων ποσοτήτων φορτίων και για αυτό πυκνώνουν με τέσσερις γονείς πλάκας προσέδωσε τίποτα άλλο αυτή η απόσταση εδώ πέρα δεν είναι ένα με και στις 8 περιπτώσεις μας ζητούμε αυτή την πλάκα κάνοντας το μέτρηση σκυροδέματος οπλισμού θα τους μισθωτούς σχέδιο και δεν μας χρειάζεται πλέον με εκείνο το δουλέψουμε απλά πάντα θέλω να ξεκινώ με τρισδιάστατο για να καταλαβαίνετε καλύτερα περί πώς κινούνταν στο χώρο την ξεχνιόμαστε στο τρισδιάστατο χώρο όσο και στο επίπεδο πέραν των όσον αφορά την τρώμε εκτός προγράμματος τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά μέτρηση λοιπόν σκυροδέματος όλου κόστους του προγράμματος απαιτείται για να κατασκευαστεί αυτό το πλάκα νόμους της πλάκας επί του βόλου χρήστη ένα κόμμα να όμως πλάκας είναι 0,2 πού είναι το πάχος της επί 3,2 πού είναι το πλάτος της V6 που είναι το βάθος και b 1,1 που είναι ο πολλαπλασιαστής προσαύξηση 10% λόγω της συμπύκνωσης λόγω δονήσεις ας κάνουμε αυτό τον κόσμο 0,2 έτη τρεις κομμάτια ποιοι επί έξι είχε ενδεχόμενη περιμένουμε για τους τέσσερις 4,22 κ.μ. πρόσθεσε ακόμη 23 κίνητρα με αλλά μπορούμε να γράψουμε κατευθείαν από ότι όμως το πρόγραμμα σου απαιτείται είναι 4,23 είδαμε τις αυτό θα πάμε τώρα στην μέτρηση των τον οπλισμό κυρίως αυτά λοιπόν ας πάρουμε καταρχάς τον κύριο οπλισμό on Air έλα λοιπόν καιροσκοπισμός και εξοπλισμός μόνος όπως φαίνεται τότε έχεις την πράξουμε ή κινηθεί 8 18 βέβαια τα μισά από αυτά τάφοι είναι κ κομμένα τα άλλα μισά όχι των ΜΚΟ V8 χημικούς 3,3 , δύο μέτρα και μάλιστα έχουμε μικρά αυτόνομα έχουμε έξι βία αφού το κάθε φυτό έχει 18 κάθε δεύτερο αφήνει ενυδατωμένο αν ακόμα 36 αρέσουν ούτε με 17 σχεδόν 17 V8 το μήκος του είναι κάθεσαι τρόπο αυτά τα δικά μου δεδομένα έχει μήκος 3,2 μέτρα άρα έχουμε τελικά 17 επί 3,2 δισ ούτε 54,4 μέτρα Photo καλυπτόμενων εδώ που έχουμε έχουν έχουν χαθεί από τους που τους εργάτες θα λάβουν 100 χονδροειδώς έτσι περίπου τόσο είναι ότι αυτή η κάθε κάμψη προσθέτει 10 εκατοστά στο μήκος θεωρώ ότι στην προκειμένη περίπτωση έχουμε αύξηση σε σχέση με το 3,2 χλμ κάτω να αυξήσει κατά 20 εκατοστά δηλαδή 3,220 3,4 μέτρα 69,36 σου 17 θείο το 17 3,4 δισ ούτε 57,8 μέτρα 8 αυτά όσον αφορά τον κύριο οπλισμό και μάλιστα και τα εξαρτώμενα και των 160 τώρα θα πάμε στο δευτερεύον οπλισμό τον κατακόρυφο αερισμό αυτό που τρέχει στον άξονα ψ ψ τόνους δύο δευτερεύον χρησμός ΜΚΟ με ένα σίδερο όπως βλέπετε στον δεύτερο κόσμο αθλητικός έξι μέτρα πάνω πρώτα στο 18 με παρέχουμε έξι μέτρα μήκους του καθένα αριθμός τους είναι 3,2 μέτρα 9,18 σου λοιπόν 17 κόμβων και 78 18 Φ νεκρό το καθένα από αυτά έχει μήκους έξι μέτρων άρα έχουμε 18 ποια τάξη ισούται 8 18 ποινή έξι ισούται με 108 Δευτέρα 28 και πάμε και στα 101 κάναμε λάθος να το διορθώσουμε 36 με πότε φεύγει ήταν 3,2 8,9 λέει μια 1008 επί έξι έξι πεντάδες στιγμή αυτό που βλέπετε το πιο των 18 λέει ότι έχουμε στο 18 καθώς ένα μικρό ή άλλα 18 καθώς παρά τον πλούτο της ΑΡ όσον αφορά τα 18 κείμενα σίδερα ΟΠΑΠ από κάτω που βρίσκονται μόνο κάποιος πλάκα αυτά είναι 36 εκατοστά οπότε διαιρεί τις υπερβαίνει τις έξι καμιά φορά εναλλάξ βοηθάει περισσότερο στην επεξηγήσεις στα νούμερα καλά ενώ τον δουλεύεται να σκεφθείς και δυνατό το κάθε πράγμα που γράφει όσον αφορά το backup δεδομένων είναι και αυτά 3,2009 , 36 αλλά τόσο αλλά τελικά είναι νέα ήθη 18 αλλά έχουμε νέα επιτομή κόστους το μήκος του κάθε μήνα 100 απλώς θεωρώ είναι 63 σημείωσε ακόμα 1,6 , δύο κι αν προσθέσουμε και αυτό το δυάρι πάει 8,2 τσακωμοί 10 εκατοστά έχετε ανάγκη για να γινόταν κυρίως όταν βλέπετε 8,3 θα σου ξαναπώ έξι με και δύο με τρεις Euro 8 να μιλάει για το καυτό αυτό βγαίνει στις ΗΠΑ 8 και έχουμε και ένα δύο ίδρυσαν κυρώσεις 8,3 μέτρα το καθένα παρενέβη 8,3 x κάνει σε 27 τ.μ. τα 4,7 για να το κάνουμε είναι κάποιοι 8,3 δισ 74,7 με όταν έχει θα περάσω αυτά τα νουμερα σαν ενώ έχουν 54,457 , 828 αυτάς αναφέρομαι στη νέα είναι 4,3 57,8 στην συν Subaru με 240,9 τέσσερις λοιπόν μαζί μας δίνουνε 240,9 μέτρα Φ 8 του περνάω εδώ πέρα για να το πούμε έχουμε νέα μέτρα Φ 8 και καζίνο επτά γιατί δεν έχουμε υπολογίσει σε όλο τον κόσμο μας μένουν ακόμη αυτές εδώ οι τοπικές ενίσχυσης στα κράτη πλάκα μας προσμετράται κυρίως και δευτερευόντως τρεις ενισχύσεις Γράψου τώρα στρατιωτικού κρίσιμων περιοχών στα άκρα της πλάκας αυτό θέλει λίγο προσοχή διότι έχουμε το καθένα από αυτά τα σίδερα έχει έχει μήκος ένα και ίδια ώρα κύρος εδώ ας πούμε 1,2 μέτρα το καθένα από αυτά εδώ έχουμε δύο τέτοιες ένα κομμάτι λοιπόν επί δύο κάνει δύο κομμωτές αλλά κάθε ζεύγος Σιδηρόπουλο που εδώ περα έχει 2,4 μέτρα μήπως κάθε ζεύγους οπλισμό έχει μήκος ένα συν ένα συμβάν μάλλον δύο φορές οθόνες επί του ένα 0,1 0,1 ήσουν 2,4 κάθε ζεύγους εμείς τέτοια ζεύγη έχουμε 8 4.6 επτά 8 συνολικά λοιπόν και μάλιστα μιλάμε για δεκάδες σύνολο έχουμε 8 λοιπόν τέτοια ζεύγη επί 2,4 ιντσών 20,4 rpm το με 19,2 19,2 μέτρα φυγή δεκάδες θα περάσουν και αυτό 65 9 , δύο μέτρα δεκάδες μέχρι στιγμής έχουν υπολογίσει τα νύχια το στραβό σου κόσμο τα μήκη του κύριο οπλισμό και τα μήκη των ενισχύσεων του οπλισμού ενίσχυσης στις κρίσιμες περιοχές πάρκα της πλάκας δεν έχουμε αλλά σίγουρα οπότε θα αφήσουμε αυτά τα τέρατα και τα δύο το νούμερα ένα δισ παρόλα έχουμε λοιπόν τελικά διάκος 40,9 επί είναι θείο δώρο 28 ζυγίζει 1,39 κιλά ανατρέχουμε μέτρων μήκους κομμάτια ίσως και έχουμε και 19,2 μέτρα που είναι ευθύ 14 κατέχει δεκάδες ζήτησε 1,29 κιλά ανατρέχουν μέτρων μήκους και να κάνουμε τις πράξεις 23,23 αυτό μείωση 40,9 δεν είναι μια 93 , αυτών λοιπόν τελικά βλέπουμε ότι για να στην μετρήσεις που κάναμε στη συγκεκριμένη πλάκα τηλ the artist το ακαταδίωκτο προκύπτει ότι η ποσότητα του σκυροδέματος που απαιτείται είναι 4,23 κ.μ. ενώ ποσότητα επισκοπή όμως πρόγραμμα σπουδών είναι 4,23 κ.μ. ενώ η ποσότητα του του ανθρωπισμού που απαιτούνται για να ουσιαστικά για να κατασκευάσουν στην πλάκα 117,18 και χθες το