Nelly’s: Reflections on the life and work of the Greek photographer Elli Seraidari-Sougioultzoglou (The Benaki Museum, 2020)
: Σε ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους, οι οποίοι έχουν συνεχίσει τη σειρά μας σήμερα. Σήμερα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους, οι οποίοι έχουν συνεχίσει τη σειρά μας σήμερα. Καλημέρα, καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους, οι οποίοι έχουν συνεχίσει τη σειρά μας σήμερα. Σήμερα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους, οι οποίοι έχουν συνεχίσει τη σειρά μας σήμερα. Σήμερα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων, για την καλή παραδοσιασμή. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Καλημέρα, για αυτή τη στιγμή, ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων. Ευχαριστώ πολύ, κύριε Σάρων.