Σημεία συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και τους δημοσιογράφους, Φαίη Μαυραγάνη και Κωστή Πλάντζο Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή Είναι έξω και πέρα από κάθε λογική η τοποθέτηση του κ. Ανδρουλάκη. Ξεπερνά την οποιαδήποτε διάσταση που θα μπορούσε να έχει κανείς. Η υπόθεση της κυρίας Καϊλή […] - MICHALIS STAMOU (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και τους δημοσιογράφους, Φαίη Μαυραγάνη και Κωστή Πλάντζο Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή Είναι έξω και πέρα από κάθε λογική η τοποθέτηση του κ. Ανδρουλάκη. Ξεπερνά την οποιαδήποτε διάσταση που θα μπορούσε να έχει κανείς. Η υπόθεση της κυρίας Καϊλή […]