How Syria's architecture laid the foundation for brutal war | Marwa Al-Sabouni (TEDx Patras, 2016)
: Justin Timberlake Καλησπέρα, η haha είναι με pictures Καλη expos Santos, πρότυπ neuron jaws Μζων είμαι αδηλουδία במาม Homs, πόечь анόOOM Moldavia,?」 Як Hi, JODI jaj Καλησπέρα, ονομάζομαι Μαρουά και είμαι αρχιότητας. Ήμουν γεννήτητη και έγινα στην Χάμψ, μια πόλη στην κέντρο-ευρωπαϊκή κορυφή της Συρίας. Και πάντα ζήτηκα εδώ. Μετά από 6 χρόνια της αγώνας, η Χάμψ είναι τώρα μια αρνητική πόλη. Η οικογένειά μου και εγώ ήμουν τυχεροί που το μέρος μας είναι ακόμα σημαντικό. Ακόμα και για δύο χρόνια, θα είχαμε πρόσφυγες στο σπίτι μας. Εξωτερικεί Εξωτερικά υπήρχαν δημοσιογραφίες, τότε μπάτια, τότε βοηθήσεις, τότε σνάιπερ. Ο μωρός μου και εγώ παίρναμε ένα αρχιτεκτρικό στυγείο στην παλιά πόλη της παλιάς πόλης. Είναι παντρεμένο, όπως και η περιοχή της παλιάς πόλης. Μερικές από τις περιοχές της πόλης είναι τώρα δημοσιογραφικές. Μετά από το 2015, οι περιοχές της παλιάς πόλης έχουν γίνει πιο ή . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .