Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διεθνές πρωτάθλημα τένις "ARTA CUP" 2023 με τη συμμετοχή πολλών αθλητών (ARTA WebTV, 2023)
: Παρακολουθήκαμε τον Σπήριο του Ζανιά, τον Πρόεδρο του Μίλου Αντισφαίριση και τον Διοικητικό Συμβούλιο. Παρακολουθήκαμε τον Σπήριο του Ζανιά, τον Πρόεδρο του Μίλου Αντισφαίριση και τον Διοικητικό Συμβούλιο. Παρακολουθήκαμε τον Σπήριο του Ζανιά, τον Πρόεδρο του Μίλου Αντισφαίριση και τον Διοικητικό Συμβούλιο. Παρακολουθήκαμε τον Σπήριο του Ζανιά, τον Πρόεδρο του Μίλου Αντισφαίριση και τον Διοικητικό Συμβούλιο. Παρακολουθήκαμε τον Σπήριο του Ζανιά, τον Πρόεδρο του Μίλου Αντισφαίριση και τον Διοικητικό Συμβούλιο. Παρακολουθήκαμε τον Σπήριο του Ζανιά, τον Πρόεδρο του Μίλου Αντισφαίριση και τον Διοικητικό Συμβούλιο. Παρακολουθήκαμε τον Σπήριο του Ζανιά, τον Πρόεδρο του Μίλου Αντισφαίριση και τον Διοικητικό Συμβούλιο. Παρακολουθήκαμε τον Σπήριο του Ζανιά, τον Πρόεδρο του Μίλου Αντισφαίριση και τον Διοικητικό Συμβούλιο. Παρακολουθήκαμε τον Σπήριο του Ζανιά, τον Πρόεδρο του Μίλου Αντισφαίριση και τον Διοικητικό Συμβούλιο. Παρακολουθήκαμε τον Σπήριο του Ζανιά, τον Πρόεδρο του Μίλου Αντισφαίριση και τον Διοικητικό Συμβούλιο. Παρακολουθήκαμε τον Σπήριο του Ζανιά, τον Πρόεδρο του Μίλου Αντισφαίριση και τον Διοικητικό Συμβούλιο.