Ενότητα 3: Η συνάρτηση Green σε επίπεδη γεωμετρία και η μέθοδος των ειδώλων για την σφαιρική / Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική. - Ανδρέας Τερζής (2022)
Η κλασική ηλεκτροδυναμική αποτελεί κλάδο της θεωρητικής φυσικής, που μελετά τις αλληλεπιδράσεις ηλεκτρικών φορτίων και ρευμάτων στα πλαίσια του νευτωνικού μοντέλου. Παρέχει μια εξαιρετική περιγραφή ηλεκτρομαγνητικών φαινομένων, όταν οι σχετικές κλίμακες μήκους και πεδίων είναι αρκετά μεγάλες, έτσι ώστε να καθίστανται τα κβαντομηχανικά φαινόμενα αμελητέα. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε τέτοιου είδους αλληλεπιδράσεις περιγράφονται από την κβαντική ηλεκτροδυναμική.: Δικηγόρων για να δούμε πάλι ξανά ξεκινάμε από το θεώρημα του γκρι αδυνατούν όπως πάντα εφαρμόσαμε για ανάπτυξη με τη μεθοδολογία του στάθη ψάλτη η οποία είναι μια συστηματική μεθοδολογία που εφαρμόζεται όχι μόνο στην ευθέως στατική δεύτερον ανοίγει % μηχανική στάθηκε εκεί είναι γενική μεθοδολογία της μαθηματικής φυσικής και την παραγωγή εύχρηστη και θα δούμε γιατί εμπόδια ξαφνικά με λιγότερο φρόνημα εγκρίνει είχα δει ουσιαστικά ότι για δύο αναρτήσεις και έτσι αφιέρωμα μου έχει θεωρώντας μειώνει ΜΚΟ που αυτό είχε βγει δίκτυο αν του γίνει κάποια όρια που είναι 72 δισ καθώς η επιφάνεια η οποία επιφάνεια περιέχει αυτό το νόμο βρε πείτε δέσμιο εδώ πέρα έχουμε έτσι μπήκαν χθες και τον συντρίβει α ή και είπαμε για να το δοκιμάσουμε αυτό βάλουνε χιτώνες εδώ θα βάλουμε ανάπλαση κι ένα βία αν επίκεινται χιτώνες βιώνει εδώ είχαμε ένα διά χιτώνες κι αυτό τώρα μπορούμε να πούμε ότι είναι φίλοι φυτών τώρα έχουμε πει ότι οι τρομοκράτες ζει πια μοναδιαίο μπορούμε και κατευθείαν το γράψαμε υπάρχει άλλωστε αποδείξαμε γιατί αυτό το τέρας του φυσικών εδώ έχουμε θέλω οι άλλοι κοιτώνες μιὰ δεσμευτούμε ευρωπαϊκά ενέργεια η αμερική του φ ιστοσελίδων χιτώνας έχει τον τι κάνανε το είδαμε αυτό εδώ ουσιαστικά δεν είναι παρά εξίσου ορθοπεδικό πρόβλημα το ένα VR που είναι ενώ έχει δύο χιτώνες είναι το δυναμικό που αντιστοιχεί σε φορτίο μονάδα στη θέση ή όπου κοιτάω το φως το δυναμικό χθες είχε δυναμικό στη θέση έχει ένα φορτίου μονάδα θέσεις ζητώντας απόσταση η περιοχή έχει τόνους είναι έναν έχει ή οπότε η γέννηση αυτό βουλευτές του προβλήματος αυτό το πρόσωπο να είναι λύση τέτοιου φορτίου μα ο νόμος του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει λέει δευτέρα αλλά ένα άδεια αυτού του δυναμικού θα είναι μείον τέσσερις ποιοι επειδή πυκνότητα φορτίου που αντιστοιχεί σ' αυτό το σημείο το μοναδιαίο φορτίου έχει ποια είναι η συχνότητα είναι δ γείτονές της όπως η μονάδα αναδύεται φορτίου και βέβαια συνεχίζουμε στη θέση ή βρίσκεται αυτό το φορτίο Γι' αυτό λοιπόν και αυθαίρετο μπορώ να αντικαταστήσω με τη δ συναρτήσεις καίνε φωτό τόμας πίτερ και θα απαιτήσει και 1.1 τέσσερις τετράγωνα ευθεία χιτώνας πρέπει και χιτώνες και αναλόγως που έχουμε περικλείει μέσα όπως πλήττει ολόκληρες όποιος δε το λέω αλλά είναι ο τομέας με θέσεις που πιάνει αυτό το μετόχι των περικλείει αυστηρότερη εδαφικά αυτό το χιτώνες ταχίνι μέσα σ'αυτή την περιοχή προφανώς αυτό μας κάνει μείον τέσσερις ποιοι επιδειχθεί 1000 εδώ βλέπουμε αυτό εδώ πέρα φανερό ΝΔ ΠΑΣΟΚ είναι το μείον τέσσερις π επι ρ του χιτώνες πότε θα έχουμε βάλει μείον τέσσερις τη λόγω ή διάλυση κοιτώντας εύκαμπτες οθόνες έχουν εκφράσει ξέρουμε από πριν και όταν αυτά τα αφηνω όπως είναι δεν χρειάζεται να τους να γράψουμε κάτι παραπάνω γιατί έχει ακριβώς όπως αυτά αυτές οι πληροφορίες έχουμε με αυτό τον τρόπο μπορώ να πάω στο πόκερ μερες στροφη χέρι και αυτό να πάει από κει οπότε να αλλάξουμε πρόσημα και έτσι τελικά εγώ ανατρέξεις βάζω το με μείον δύο ερωτήματα 4G θα αφομοιώνει ένα 4T απευθυνόμαστε θα έχουμε συν ένα συνέβαινε θεραπει εδώ κρατάω τροφή του 1000 γράφω ίσως σε δύο με τέσσερις και από το αυτή ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μετά συνεχίζει εδώ δηλαδή μείον ευπρεπώς άραγμα αυτό συν αυτό το κόμμα αυτά τα δύο φύλακα ολοκληρωμένο και είδαν ότι τελικά το φυτό δυναμικό φύτευσης οποιαδήποτε θέση για να υπολογίσω χρειάζεται αυτό το λαό σημειώνει κοιτώντας την πυκνότητα φορτίου αλλά και πληροφορίες πάντα στεφάνια κοντά εδώ ότι μια φορά για το αερόχημα κρέας όπως και να το βάλει στην αφάνεια θα χρειαστεί πως είναι παραγωγός να κοπάσει επιφάνεια μας στην πραγματικότητα όμως τέλη ένα τα προβλήματα που έχω συνήθως είναι ίνα γνωρίζω δυναμικό όπως μας επιφάνεια η παραγωγή σπάνια έχουμε τα προβλήματα έχουν ποτέ ξανά θυμίζω δυνατές συνολικές συνθήκες που έχουμε τελευταία στατική συνοριακή στη βελτίωση στην καταστατική γιατί αφέθηκε μιλάμε τώρα ότι κίνηση έγινε μέταλλα χρόνια γεμάτα φωτιά έγινε και έχουμε βρεθεί σε μια κατάσταση ισορροπίας έχουμε θετική είναι είτε περικλειεται που τηρεί λεπτές λέει που σου είναι το δυναμικό πάνω στην αφάνεια αυτό γνωρίζω υπάρχουν και νιώθουμε μου λέει πώς παράγονται δυναμικού αλλά στην αφάνεια οπότε μια περίπτωση γνώριζα την ευφορία στην άλλη περίπτωση γνωρίζετε παράγουν λέει στα με προβλήματα δεν κλαίνε γνωρίζω αυτό στα προβλήματά μας γνωρίζει αυτές άρα όταν εγώ έχω να ρωγμές να παίξει σε φυγή BT κλερ αυτό ξέρω δεν ξέρω τι παράγω πρέπει να σκεφτώ εγώ ένα τρόπο αυτή αυτό το καλοκαίρι για να φύγει γιατί έχει μέσα πράγματα φυσικές φυσικές ποσότητες που δεν ξέρω πως δεν χρησιμοποίησε δεν ξέρω αν εγώ έχω περάσει θα κινηθούμε αυτό ξέρω και ξέρω πως αν δεν το πάρεις επιφάνεια άρα λοιπόν πρέπει αυτό το κομμάτι αυτό δεν θα είναι ακόμα πιο ήρεμα να φύγει και το τέχνασμα για να φύγει αυτό το ερώτημα είναι να να ξεφύγω από αυτό τον περιορισμό αυτόν έχω τη συνάντηση ενέργεια αλλά έχω μια συνάρτηση και ποιοι είναι αυτοί που πάνε για πρώτη φορά είναι συνάρτηση άρα το τέχνασμα μου είναι το εξής δύει για ένα δυάρι συνάρτηση που είναι μια στιγμή στα αυτό ενέχει έρχεται όντως πηγές αυτό που λέμε συνάπτει συγκρίνει γείτονες ποια και αιτιότητα θέλουν να έχει αυτή συνάρτηση πρώτη ιδιότητα Θεωνάς υποχρεωτικά είναι αυτό εδώ η ανάπλαση αντί αυτής της Κρι εποπτικά άλλων το γραφείο αρχηγέ ένα διαθέτει κρυ ρ εδώ αντί για ενέργεια μαζευτείτε συνάδει δε θέλαμε αντί για ένα δυάρι υποβαστάζει Κρη τη διενέργεια παράσταση γκρι εδώ ότι ιδιότητα θέλω να έχει θέλω αυτή εδώ η πράσινη της Green όμως κάνει αυτήν τη Δ πώς θα το πετύχει αυτό εγκρίνει είναι ένα άλλο συν κάποια συνάντηση εφ' και πάω όπως κάναμε και χθες να πλάσει 9 ετών πράσινη εδώ η πράσινη εδώ αυτό που ψάχνω η τάση αυτή θα μας δώσει ντεμπούτο γράψει η προσέλκυση ιδιώτη μου δώσε την απλά αγγίξτε ένα bar στην ανάπλαση ενιαίοι σε αυτή μου κάνει αυτό που θέλω στο μείον τέσσερις Π Δ σημειώνει χιτώνα γιατί εκεί στηρίχθηκε και προχωρήσατε τις πράξεις αυτό δεν είχα και κατέληξε αυτό θέλω για να κάνει κι αυτό τόσο θα πρέπει αυτή η ανάπλαση 9 μήνες μετά με παραγωγό πάντα μπορώ να βρίσκω κάποια γκρι που έχει την ιδιότητα που τη βγάζω το ένα 30 συν κάποια συνάντηση που την ψάχνουν και πολλαπλάσιοι είναι 0 συναδέλφων γίνεται αυτό δείχνει αυτό πώς το πανάκριβο ας δούμε διαφοροποιείται λοιπόν εδώ αυτό μένει ίδιο αλλά εδώ αντί για αναδιάρθρωση να συγκριθεί άρα το πρώτο κομμάτι των πληρωμάτων διαφοροποιείται φ και έχει τη μορφή ολοκληρωμένα συνάρτηση γκρι 1000 κόμμα ζητώντας πληρο φυτών επιταχύνοντας και πάμε και ΠΑΟΚ και ΠΑΟ θα βάλω ερευνά τη συντριβή ανοίγει ένα διάλογο θα έχω την τύχη ευάλωτη Green αντί για θα έχω συνάψει τηρεί και έτσι η καινούργια έκθεση που έχω για το δυναμικό είναι να έχει ένα τέτοιο εγχείρημα όγκου της στάζι επειδή περνώντας φορτίου ανακαλύπτοντας πρωθυπουργό προχωρήσω σε αυτούς γιώργος αυτό αυτός ο συνδυασμός ότι προχωράμε συναφούς διόλου τώρα τι πρέπει να κάνω για να κάνει όποιο εγώ της συνεχίζουν οι πηγές για να γίνω κάθε φορά καθένα απ' αυτά τα προβλήματα θα πρέπει να επιβάλλουν αναμένονται συνέργειες πηγής που έχω κάποια επιπλέον ιδιώτες να συγκρίνει φτερωτό τέχνες ας πούμε έχουμε συνεχείς ειδικές ρήτρες τι μου λένε αυτές έδειξε πως το ΝΑΤΟ δεν φανεί άρα άλλο πλήρωμα το χρειάζονται δε χρειάζομαι αυτό το ολοκληρωμένο πόσα διώχνει after γίνομαι ένα τρόπος από τη συνάντηση κρήτη πάνω στην επιφάνεια είναι οπότε εγώ αυτό που βλέπεις να τη φτιάχνουμε όπως θέλω με το βασικό περιορισμό και ορισμό που έχει υπογράψει το τέρας βασικός περιορισμός πολική ουσιαστικά μας βοηθάει να υπολογίσουμε θες να συγκρίνει είναι το είπαμε και προηγουμένως ότι 1000 πλάσει γιάννη της σύναψης δίνει είναι μείον τέσσερις έχει κουβέντα γείτονες αυτός είναι ο βασικός προορισμός θα πρέπει γιατί θυμόμαστε αυτό που χρειάστηκε για να βρουν αυτό κέφι π.χ. αυτό χρειάζεται να γίνουν τώρα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θέλω εγώ να έχοντος τεχνικό πρόγραμμα θαλής CEO θα πρέπει να έχει διαφορετικές συνεδρίες διοίκησης να συγκρίνει και νομίζω είναι εύκολο να καταλάβω όταν έχω συνέχεια συνθήκες δίπλα συνάντηση κυρίες θα πρέπει όχι μαχητών της για πάνω στην επιφάνεια να είναι 0 το χιτώνα στον στέφανο εντάξει άρα λοιπόν αν υποβάλουν αστεία εδώ ζητώντας να καθοριστεί αν θα είναι και το θέμα των δικαιωμάτων θα ανεχόμαστε να είναι 0 όταν δέχονται επιτείνεται αφού αυτό δεν έμεινε παρά εξαφανίζεται αυτό το το ολοκληρωμένο οπότε για να βρουν τροφή πχ χρειάζομαι το πρώτο ολοκληρωμένο έργο συναντά την τρίτη επιλογή μείον ένα τέσσερις ποιοι ξέρω of the Greek Alert αυτό όπως ρινική χρειάζεται να υπολογίσω και τι παράγω εγώ ξεχάσει σχεδόν γράψει μια βλακεία και θα σας κάτι έχω ξεχάσει όχι διαπλοκής πρέπει ά διαψεύδοντας έτσι εδώ είναι τα πιο καλοπληρωμένα όταν βρίσκεται κάτι που δεν καταλαβαίνετε αν ρωτάτε δεν υποχρεωτικό τι είναι αυτό που θα πατήσετε λάθος και λάθος δεν πειράζει ετσι φαίνεται λοιπόν συνέχεια σχετικής δίπλα έρχονται στην αθήνα να μη γεννηθεί εύα Στεφανή και σανδάλια κατά αναλογία ανέργων συνοριακές συνθήκες νιούμαν συνεχώς συνεργάζεται και τμήμα ΤΕΙ της συνοριακής ηθική χρειάζομαι αφού τα χρόνια μα εγώ ξέρω τι παράγω άρα αυτό το εγχείρημα πρέπει να μηδενιστεί παρά τις συνεχείς βήχα περνά πάνω παρά όμως αυτή η θέση της είναι πάντα πρέπει να καταβάλουμε μερικοί τις γκρι προσεγγίζοντας πάνω στην επιφάνεια θα μας κάνει 0 ποτέ θάλεγε και στο έγκλημα τόσο απλό είναι προτάθηκε γραφής αυτό κι έτσι μπορείς να υπολογίζεις έτσι αρκέστηκε μόνο να μπορεί να υπολογίζεις πόσο είναι δυναμικό θα έχεις πάντα επιλογής αυτό το ολοκληρωμένο του City το επιφανειακό αυτό εδώ ολόκληρο αλλά δεν τόσα λαμπρά πράγματα με τη συνενοχή θετικές νιούμαν γιατί υπάρχει ένα θέμα λοιπόν έχουμε κάποια πολύ πάνω σε αυτά βέβαια σε επτά ναι είχαν μια θυελλώδη με τη εννοείται προς τα κάτω για να καταλάβετε από που έχει έρθει ποτέ ενέργεια ναι θα μπορούσε να τεθεί ένα κάθε έτσι το ίδιο την ίδια μεθοδολογία είναι απούσα από το ένα όπως το πακέτο αυτών έτσι κάπως μεθοδολογικά άντε να γίνεις βάζω μια τζέι που θα έχει αυτή την ιδιότητα χαρακτηρίζει είναι είναι κάποιο δυναμικό μοναδιαίο φορτίου χθες σχεδόν ένα και με συνεχείς ειδική αναφορά στα 16 της έκανε και μισή ώρα που σας μιλάω αγγλικά αποτελούν βετεράνο μείζον το κάνουν για να το καταλάβετε καλύτερα τώρα αυτό σας δυσκολεύει την έχω πατήσει από νομικής άποψης λοιπόν προχωράμε για να δούμε τι γίνεται λοιπόν με τη δική μας γράφουμε και πέρα για να διώξω αυτό το κίνημα που δεν βολεύεται υπάρχουν ειδικές βήμα αυτό δώσαμε το 0 αυτό δώσαμε το 0 είναι το πρόβλημα και θα δούμε γιατί είναι πρόβλημα κατάλογο το μερίδιο του Τζέι Σμιθ έντονος εφικτές α τόνωσης ολοκληρωμένη θα ακούω εντάξει φταίω δε γράφεται ως GE ετιέν μοναδιαίο Φιντέλ α ή εντάξει και το οποίο θεωρεί μα μπορώ εγώ να χρησιμοποιείς εδώ θεωρώ υπάρχει πληθώρα μπόλιασμα παίζει προχώρησε με τις πράξεις μου όταν αυτό έφερε εργάτες θερμοκρασιών πίσω μετέφερε τις απόψεις του οργάνου εδώ τι να γράψουν εδώ διευκρινίζει έτσι δεν είναι επί πέντε δεν εντάξει αν το κάνω έτσι αυτό ουσιαστικά προχωράει ο που βγάζουμε είναι ότι κάθε μαθητής αυτό εγώ έχω βγάλει πώς μπορεί να βρούμε ότι αναφερθώ το θεώρημα της απόκλισης στην λέει ότι α ποια εάν το δε μας λέει ότι είναι β Α πηγή επιβεβαίωσε ποτέ και μισητό έχουμε αλλά για την απόκλιση αυτή πέρα ξέρουμε καν τι πόνους βουδιστών πάνω από τα κάτι υπάρχει εδώ που δεν το βλέπω τώρα και από το οποίο βγαίνει ότι σας να μην είναι εδώ όχι αυτό αυτό που θέλω να δείξω πάντως ερμηνεία είναι αυτό που δεν θα σας ευρώ αυτό έχω γράψει ένα αβέβαιο GPS οπότε θα είναι ένα τέταρτο ανατολικά GE εντάξει οπότε αυτό μας κάνει τελικά πόλεις στα πηγή επιβεβαίωσε πως μας κάνει αυτό αλλά εντάξει εδώ αυτό που έγραφε τη μόνο σε περιττές δραματικής χημικών μηχανικών είχε ψυχές όπως έχουμε γράψει ζει αυταπάτες αυτές ούτε τον ΓΔ GE ευφυία μοναδιαίο απαίτησαν χθες δευτέρα μας μερικοί τίτλοι όπως των 180 αυτό σωστό είναι εντάξει αυτό σωστό είναι πάρα πολλά τα βρήκες τι πρέπει να βρει ένα καλό αυτό χρειαστεί αυτά κάποιες φορές λοιπόν καταρχήν νομίζω αυτό όμως πόσο είναι αυτό εδώ δεν είναι ουσιαστικά εδώ αυτοί απλά σημαίνει αγαθό κάτι λάθος έχουμε κάνει σε σχέση με το εδώ βάζουμε βέβαια εδώ βάζουμε όχι με τις που έχουμε τρελαθεί την αυτό το περαιτέρω το ξέρουμε αυτό το δ αλλά έχω κάνει κάποιο λάθος αν είναι εφικτό να επιτευχθεί τόσο λάθος αυτό βέβαια είναι θετικά αντέχει τον τύπο σας κάνει αυτό τότε η ΝΔ συνάντησή μας κάνει ένα τέσσερις ποιοι οπότε βλέπουμε μετά από περιπέτεια γιατί θα την έβλεπα καλά αυτό δηλαδή βλέπουμε ότι αυτό τότε θα έχει ολοκληρωθεί αυτής ποσότητες 29 τέσσερις ποιοι αυτό αμέσως να δένει τα χέρια της μπορεί αυτός κάνει 4.4 δι' αυτόν έσοδα 0 γιατί αν αυτό είναι ίσο με το 0 θα έπρεπε να είναι αυτό που βλέπουμε γύρω μας χάνει 0 οπότε αμέσως βλέπουμε υπάρχει θέμα δεν μπορώ εγώ να βάλω αυτό ίσως 0 και θα έλεγε κανείς η πιο εύκολη λύση άμα βάλω 0 να βάζουμε κάποια σταθερά και και σταθερά αφετέρου σχολιάζει θέλω να έχω θα είναι σταθερά μείον 4th vs εντάξει σταθερά λοιπόν μου φαίνεται λίγο χρειάζεται να πω σε αυτό το χρησιμοποιώντας αυτό το κίνημα μπορεί να βάλω ότι αυτό εδώ είναι μια σταθερή ποσότητα όχι δεν έκανα μια σταθερή ποσότητα το βγάζει λοιπόν απέξω και συνεπώς τα κάνατε ολόκληρες πάνω στην αφάνεια μου κάνει επιφάνεια όπως θα είναι αυτό αν σταθερή ποσότητα Μ4 GTS από την πιο απλή επιλογή λοιπόν που μπορεί να έχει αυτό εδώ είναι το παλιό αυτό ότι είναι μείον τέσσερις φυτείες αν το κάνω αυτό έτσι θα νιώθετε δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα τι πρόβλημα δημιουργεί θα δούμε εδώ πέρα πάμε να δούμε λοιπόν τι πρόβλημα δημιουργείται και έχουμε το εξής θα έχουμε μείον ένα για 4G επί ολόκληρο και ανώτερα μείον τέσσερις ποιοι για νέες αυτοκόλλητο με κοιτάζει επιθυμεί χιτώνας επί ντε ά στα τέσσερις ταμεία απλοποιούνται και αφοσιώθηκα φ χιτώνας επιπε ά vs το οποίο δεν είναι παρά μια ένα μέσο ΟΦΗ πάνω στην επιφάνεια δίνει σταθερά οπότε αυτό το κάνω δεν έχω πρόβλημα απλώς μου προσθέτει στο δυναμικό σταθερά ώρα προκαλώντας κατάλαβε λοιπόν σε συνεργατικές νίκης βήμα πίσω στη συνολική συνθήκη αυτή εδώ πέρα και το μόνο που κάνει είναι στο δυναμικό συνεχές φεύγετε δυναμικό να μου προσθέτει μια σταθερά εντάξει αλλά ένα δυναμικό να προσθέσω μια σταθερά δεν έχει καμία σημασία γιατί είναι αυτονόητη φυσική σημασία των παιδιών που παράγουν τον πλούτο σε βλέπω έδωσαν γελοιότητας πολυτελέστερα παίζουν κάποια ναι ναι αυτό γιατί έχουμε εμείς εδώ θέλουμε να έχουμε καθυστερήσει θήκη θέλουμε να έχουμε συνέργειες θα γίνουμε που σημαίνει ότι ξέρω την παραγωγή φ αν αυτό το κίνημα το πρώτο Εξαφανίσου μοδάτες εμφανίσεις αλλά αυτό είναι άλλο αν το κάνω αυτό μηδέν που είναι πιο απλή επιλογή κάνοντας αυτή την απλή πράξη εφαρμόσιμες απόψεις βλέπω ότι αυτό το πράγμα το ολοκληρωμένο μου κάνει 4T με παραγωγό 04 50 π αρά το πιο εύκολο κόλπο να κάνουν από την τάξη δεν έμπαινε στα βάζα απέξω πάντα ολόκληρες πόλεις Σταθάκη το I και ένα τέσσερις βρήκε έτσι προτείνω stock και αυτό μου κάνει πρόβλημα δε μου κάνει πρόβλημα γιατί αποτέλεσμα εδώ να προσθέσει ένα άμεσο και δυναμικό εντάξει μάλιστα μαθαίνουμε γινόμαστε ακόμα και πολλοί γερμανοί δες και κάνουμε τα εξής δημιουργούμε κάνουμε το πρόβλημα αυτό να το αναφέρουμε δηλαδή μας αρέσει λίγο ευρωπαϊσμός κλπ πολιτισμικός οργανισμός λέμε το εξής αυτή εδώ η επιφάνεια την οποία έχω που είναι η επιφάνεια του πραγματικού προβλήματος δηλαδή στόχο μια επιφάνεια ες και μέσα από τον οποίο θα ναζί αυτή η επιφάνεια του προβλήματος μπορώ κατά κάποιο τρόπο αντί να πάει στο άπειρο και να εξαφανιστεί αυτό το πόστο κάνω αυτό με ένα τέχνασμα που είναι το εξής έστω ότι αυτή εδώ είναι η επιφάνεια μας ενδιαφέρει οι νέες εντάξει αλλά εγώ θέλω να την κάνω τεράστια ανά εξακολουθεί να θυμάστε διέθετε πώς το κάνουμε αυτό αντιμέτωποι με μια μικρή τρύπα έτσι όπως πάμε θα αλλάζει χρώμα και πάμε στο άπειρο με όσο πιο λεπτό σωλήνα μπορούμε και προσθέτουμε το τυρί μέσα στο σύστημά μας οπότε πρακτικά αυτοί είναι που μας ενδιαφέρει αλλά αυτή δεν πρόκειται να κάνει η συνολική επιφάνειά του Περάματος συνολική επιφάνεια τείνει στο άπειρο και έτσι αυτό μάλιστα γίνεται 0 εντάξει αυτό ειδική περιβολή και να μην το κάνουν και να το σκεφτούμε δεν αλλάζει κάποιος λέει αυτό ότι στη μια περίπτωση συνεργάστηκε θα είναι οι ίδιοι να είναι ίσο με το 0 στην άλλη παράγοντα ειδήσεων μια σταθερή ποσότητα που ουσιαστικά οδηγεί μια διαφοροποίηση στο στην υλική έκφραση αλλά μου προσφέρει μια σταθερά κεφάλαιο μαθαίνουμε να μαστε φτιάχνουμε λίστες μπορούν να εφαρμόσουν και μια τέτοια μεθοδολογία επέκτασης της επιφάνειας Στοά Πύρρου για να γίνεται αυτό το αυτή μέση τιμή 0 η ουσία λοιπόν είναι όμως ότι αν θέλουμε να υπολογίσω οφείλει όχι οπουδήποτε στο χώρο τους από μια κατανομή φορτίου και με συγκεκριμένες και ειδικές χρειάζομαι να έχω αυτά τα θηράματα και στη μια περίπτωση θα έφοδο ένα κέρμα στην περίπτωση που έχω λοιπόν συνταγές δηλαδή 48 το ολοκληρωμένο σημερινές έχω συνθήκες βήμα θα σταθώ το πλήρωμα δεν λάβαμε απόρροια 10 μάστιζε το εφαρμόσουμε για τα δεδομένα εντάξει θερμά την εφαρμόσαμε λοιπόν για να γράψω εγώ τώρα λοιπόν το δυτικό τύπο τα πάντα και να κάνουν ασκήσεις ξαναγράφω το τελικό τίποτα δεν έχουμε άλλο είμαστε παιδιά της η Hannah και η άσκηση θα κάνουν από δω και πέρα θα επικεντρωθείτε στο ριπλέι θα ασχοληθούμε θα γράφει μόνο το κομμάτι που εσείς με λέτε Greek δηλαδή αυτό το πρώτο ροζ εκδοχή ή επειδή δε το ιστορικό κόμμα ή πείτε κοιτώντας κ.ά. θέλω θέλω εδώ που να έχει σχέση με το Greek μεταφέρουν μηδενίζεται αυτό εδώ το κομμάτι άρα θα ανεγερθεί αυθαίρετο μείον λοιπόν ένα τέσσερις ΤΕΙ και εδώ θα έχουμε φυτών μερικοί DJ πρόσθετων επειδή ά αυτά εγώ θέλω να να έχω για να μπορεί να υπολογίσει δοθεί οπουδήποτε στο χώρο όταν έχω συνθήκες MPV με εντάξει οπότε κρατάμε αυτά τα δύο αυτό το εγχείρημα που θα εξαφανίσουν πώς εξαφανίζει από το πλήρωμα βάζοντας αυτή τη συνθήκη άρη Κωνσταντινίδη με να σημειώσουμε συνοριακή αυτές ειδική καθορι μου επιτρέπει να εξαφανίσει το πλήρωμα και να μην όμως αυτά τα δύο πληρώματα με ολόκληρο λαό και μετά έφαγε ολόκληρο και ας πάνε σε μια άσκηση εφαρμογή θα μας κάνει να καταλάβουμε πως εφαρμόζει αυτά και φυσική που είναι κρυμμένη πίσω όχι για να μάθουμε για τη μεθοδολογία που κάπως ίσως και μαθηματικοί λοιπόν άσκηση σήμαινε το τρίτο μάθημα επτά τότε ντμίτρι ενώ γιατί αυτοί ασιστ ένα ένα λοιπόν θα έχουν ένα επίπεδο πώς έφτιαχνε το δεύτερο είναι κάθετα στον πίνακα των μπετόβεν αυτό το σφουγγάρι είτε έχουν φέρει εγώ εδώ κάθετο στον πίνακα είναι εκτείνεται ατονία ανάπηρο ίσως να βρήκε στοιχεία διεύθυνση και στη γη μπορούμε δηλαδή εδώ πέρα να πούμε ότι άλλαξαν όχι είναι αυτός εδώ και ο ξενώνας ψηλή είναι αυτός θα πήγαινε προς τα μέσα για να χουμε έχει πείσει και το σετ να πηγαίνει κατά το αυτό λοιπόν εξετάζεται αυτός εδώ που δείχνει το τόξο να πηγαίνει στα μέσα ενόψει είχαμε συνεχή και έστω ότι πάνω σε αυτήν την επιφάνεια γνωρίζουμε η ένα διαθέτει υπερηφάνεια που είναι για ασθενείς έως τις 00 εδώ λοιπόν διάχυτη αξονα άρα επιφάνεια βρίσκεται πάνω στο ζεστό η μοιραία και μάλιστα γνωρίζετε ότι έχω ένα συγκεκριμένη κατανομή φορτίου πάνω στην επιφάνεια ας δούμε φωτεινή γ εδώ αυτή επιφάνεια είναι ένα ευρώ χιτώνες εντάξει και θέλω να δω και επίσης γνωρίζω ότι πάνω επιφάνεια το δυναμικό είναι Δημοφιλή events φτωχοί και κομψή μια συνάρτηση μπορεί να είναι πολύ απλή πάρα πολύ πολύπλοκη μια συνάρτηση το 6,6 ξέρω ακριβώς πάνω σε αυτή την πλάτη μεταλλική και δυναμικό έχω οπουδήποτε σε οποιαδήποτε θέση και να πάω και θελω να βρω πόσο έχει το δυναμικό των προβλέψεων χάρη σοφοί τόσο εντάξει να το βρω γιατί για να παίζετε μεγαλύτερο ήσαν του μηδενός σάββατο κάποιος αξίζει να προταθεί στη Χιλή για οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε λύση και για μεγαλύτερο έσοδο μεγάλος για το χρυσό το ξέρω είναι από το Μετόχι κομψή με τον 9 αλλά για το μεγαλύτερο αυτό θα χρησιμοποιήσει τώρα τέλη μεθοδολογία προσπάθησε να βρει τι πρόβλημα είναι αυτό δηλαδή την ομαλή επειδή μας δίνει το δυναμικό πάνω στην επιφάνεια αυτή εδώ είναι σπάνια είναι πρόβλημα γιατί λέτε γιατί το δυναμικό μας δίνει ανέρχονται τα ξεχνάμε αυτά και πάμε τώρα να λύσουμε με τη μέθοδο για να τις βρει είναι αυτοτελές το στατικό πρόβλημα μια οποιαδήποτε κατανομή φορτίου και να βρω το δυναμικό για θετικά ζητάνε γνωρίζοντας ότι έχω μια μεταλλική επιφάνεια με την Corvette έχει υπογράψει μια όσο πολύπλοκη για να είναι δε με νοιάζει ψάχνω να βρω την λύση πως θα προχωρήσει τι χρειάζεται να γνωρίζω σύμφωνα με τον τύπο που χρειαζόταν ρόδου όχι ή μετά την άσκηση μόνος θέλω να κάνουμε και διοικητικής ένα ειδικό βάρος π.χ. θα το κάνετε αυτό σοβαρά αλλά τώρα υλικά αυτό δίνεται τι άλλο δίνετε τροφή ή αυτό το μετοχικό μας ψήνει το βέτο ή αυτή είναι η επιφάνεια εγώ όποιος συνωμότησαν σας έχω το συνέχισε την αυτοκινήτων να αναγράφεται ότι πάω και κάνω αυτό πείραμα όπου αναγράφεται ότι κάνω αυτή την παραγωγή εσύ και μετά κάνω αυτό το επιφανειακό ολόκληρο εντάξει το δικαίωμα λόγου το κάνω από δω και πάνω γιατί ζητά θετικά λέει άρα λοιπόν όπως που έχω είναι για όλα πρέπει να ζητά και πάντως όχι Ψυρρή και επιφάνεια είναι αυτή εδώ πέρα και φορτίζεται το απλό αυτό μην απλώς να τηρούν η ανεργια εμφάνιση αστραπή εντάξει η μόνη ουσιαστική πανιά που εδώ χρειαζόμαστε είναι αυτή εδώ πρέπει πρώτιστα να συγκρίνει ποιος θα μου πει πόσα ευρώ τη σύναψη χρέη σ'αυτό το πρόβλημα και μεθοδολογία για να βρεθεί να συγκρίνει τις αργά τείνει να συγκρίνει κ ευρώ αυτής να συγκρίνει είναι ΕΠΑΛ ακολουθεί αυτή εδώ αυτή εξίσωση αυτή έφτασε στο δικό της ένα συγκριτικό είναι ένα δυναμικό ένα μοναδιαίου φορτίου στη θέση ή και τι άλλο συνθήκες σας θίγει αυτό δεν μπορείς να συγκρίνεις άλλος εργάτης να συγκρίνει ότι πάνω στην επιφάνεια μηδενίζεται αυτό που πρέπει να τηρεί την αρχή νέας να βρω μια ζύμη που θα έχει τις εξής ιδιότητες θα είναι το δυναμικό μοναδιαίου φορτίου γιατί εδώ υπάρχει ένα κρυμμένο τη θέση ή το οποίο ανάβει φωτιές χθες κοιτώντας έχει το χαρακτηριστικό ότι πάνω στην επιφάνεια του προβλήματος και να μηδενίζεται αυτό δυναμικό χαρακτήρα χθες το πρωί να αναλύσω ζωγραφίζω η επιφάνεια αυτή εδώ πέρα ζητάει ίσο με το 0 πάνω στην επιφάνεια να έχω να συνεχιζόμενη τάφο μαζί κρούση κόμμα συγχρόνως πάμε για υγεία ζει ή ίσο με το 0 για σύνδεση με το μηδέν δάνεια πάνω εδώ επανεμφάνιση υπό να είναι αυτό ίσως με το μηδέν αλλά και τι άλλο να AG αναμένεται να εισέλθει ελεύθερες του προβλήματος για μοναδιαίο φορτίο στη θέση ή χαρά πάγωσε μια θέση εδώ αναζητώντας έχω μοναδιαίο φορτίου και αυτή θέση ποια είναι ηχηρή τόνος πισίνα συνελήφθη είναι οι ίδιοι οι βουλευτές αυτού προβλήματος αυτό μου λέει για μοναδιαίο φορτίο να ένα βάζο εδώ στη θέση ή πάνω από μια επιφάνεια γιατί αυτής εκείνη τη δίκη για επιφάνεια πάνω από μια επιφάνεια όπου πάνω στην επιφάνεια στην αρχή ήδη δυναμικό είναι αυτοτελές τους εδώ βέβαια εμφανής σε τρεις αυτοτελείς δικογραφίες να πως έχετε αντιμετωπίσει Ευρώπη εγώ με τη μεθοδολογία της ΑΤΕ ένα πρόβλημα που έχω μια βιωμένη επιφάνεια αντιθέτως έχετε μια γη με επιφάνεια δυναμικό 0 γιατί αυτό σημαίνει να συγκρίνεις όντων δεν είπαμε το νομικό από όπου σε μια απόσταση εδώ πέραν έχει εναντίον ποιού πως εντελώς αυτό πρόβλημα αιτήθηκαν παρά με τη μέθοδο όλο χρειάζεται ακριβώς από κράτος συμμετρική θέση συμμετρική θέση από εδώ θα βάλω να ακριβώς αντίθετο ορτίου σημαντική θέση δηλαδή εγώ θα βάλω στο μείον ένα στη συμμετρική θέση τη θέση έχω εδώ έχει θέση εδώ είναι ήχοι ή έ τασε τα βάζετε το είπαμε έχει η επιτροπή αντα και τον βιασμό των ηχεία αλλά και metal συνιστώσα ενέχει ύ η συμμετοχή των μυών μείωναν εντάξει το αντίθετο φορτίο σε βαθιά ύφεση και δεσμευτική θέση είναι πύθωνας πύθωνας μινιόν ζητώντας Αιμοδοτών β αλλάζει εντάξει εδώ κόσμος έστρεφε με θολό σύννεφο για τον δόλιο δεν είναι κάτι πραγματικό εδώ δεν μας ενδιαφέρει το είδωλο με βοηθάει για να λύσει αυτό το πρόβλημα δεν είναι τα μέτωπα σε γερμανικό από τα ΚΕΠΑ και τα ποσά δεν ανήκω βρεθούν στατικών προβλημάτων έχω ένα φορτίο με μια βιωμένη επιφάνεια γίνεται με τη μέθοδο LEGO βάζοντας ένα ψεύτικο ένα είδωλο τη συμμετρική ύφεση και πλέον από το δυναμικό που δημιουργούν αυτά τα δυο φορτία στον πάνω χώρο είναι δύσκολη θέση το πρωινό της η GE λοιπόν συνάδελφοι κύριοι για το συγκεκριμένο πρόβλημα σας έβαλα βάση 31 φωνάζει ότι είναι οι εξής ζει κρίση κόμμα κοιτώντας στηρίζει ένα φορτίο μοναδιαίο στη θέση χιτώνας αλλά θα είναι ένα διαχει μειώνει ή C ένα άλλο φορτίο είδωλο το μείον ένα μειωμένα επίθεση City ή ύφεση είχε δύο τόνους κάθε μορφή εδώ πέρα εγώ το έγραψα κατευθείαν όπως είναι το σχέδιο το οποίο θα είναι το συμμετρικό δηλαδή το μόνο που θα αλλάξει θα είναι ισχύει ή ηδονές αλλά μειώνει ζητώντας άρα αυτό που θέλω να γράψω με έκφραση πιο αναλυτική θα είναι ένα διά σημειώνουν συγχρόνως στο τετράγωνο και σημείωσε τον 4ο πίεζε τίμιων ζητώντας Πετραλώνων όλα αυτό είναι ένα δεύτερο έναρξη αυτόγραφα Ευθυμίου χιτώνες με τις συνιστώσες και θα έχω ένα ένα βία έχει μείον γείτονα στο τετράγωνο και σημείων ή Δραγώνα και εδώ θα γράψω δεν πίεσε τον μας γιατί εδώ η θέση του φορτίου αυτού είναι Ιμίων ζητά άρα η και ρύζι ή στο τετράγωνο κι όλα αυτά στην ένα δεύτερο αυτής να συγκρίνει που όπως το βρήκα αυτό με ελάχιστα μαθηματικά πάρα πολλοί φυσικοί μαθηματικά σχεδόν υπάρχει πουθενά αλλά βλέποντας την εξίσωση καταλαβαίνω τη συνάντηση κρήτη είναι εγγύηση το θετικό προϊόντος μοναδιαίο φορτίου στη θέση ή άρα λοιπόν εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει να βάλουμε ένα διαφορετικό στη θέση ή αυτό έκανε αλλαγών θέλω πάντως επιφάνεια αφής δαχτυλίδι μηδενίζεται που σημαίνει θέλω νάχω δυναμικό 0 πώς το πέτυχε αυτό έναν τομέα που ξέρουμε ποτέ από την θερμική επίδραση των προπτυχιακών είναι μέχρι τον ασύμμετρη επίθεση Βαλαμιός φορτίο ένα αντίθετο από αυτό εδώ πέρα τότε θα δω πείθονταν παρέμεινε εντάξει αυτό το λέμε αυτό γιατί όλες οι θέσεις σκεφθείτε άμεσα οποιαδήποτε θέση ως εισφορά το ιδανικό αυτό με μείον έχει τώρα οπότε εξισορροπούνται καθαρά τι συνέβη και το συνολικό δυναμικό έμεινε όπως θέλω εις την αρχήν υποτιμήθηκε για αυτό το πρόβλημα αυτή καταστροφή άρα εδώ πέρα που απώτερο στίχοι ή επειδή π.χ. αυτή τη συνάντηση πρέπει να βάλω μέσα και να κάνω τον κληρονόμο τοπίο ολόκληρο λαό που θα γι σε όλα φυτικά ζει ή ένταξη και σε όλα τα είχε ψυχή οπότε αυτό λοιπόν τον πρώτο καιρό τα βλέπουμε όπως του συστήματος συστήματος είναι αυτό που με ενδιαφέρει εμένα μου λέει να πρώτο δυναμικό στα θετικά η άρα εδώ πάντα όμως με διαφέρει άρα λοιπόν εδώ θα βάλω αυτή τη συνάντηση κύριοι και η ολοκλήρωση πάνω στο νότο θα γίνει οποιοσδήποτε έχει και ή ψητό ένα αλλαγές θετικά ζητώντας προσθέστε το νούμερο αυτό που κάνω πλήρες εντάξει όχι ψήφισε την τύχη κάθε στο χώρο το οποίο ψάχνουμε να βρούμε το νομικό αυτό το μοίρασμα πρέπει να μείνει στο ένα το καταλάβαμε τι άλλο χρειάζεται να κάνουμε τώρα για να είμαστε πλήρεις αυτό μόνο ένα εγχείρημα υπάρχει το υπάρχει το φλεγόμενο κέντρο πρέπει να υπολογίσετε τόσο λιγότερο επιφανειακών τερματοφύλακας ζητώντας από τα δύο κι αυτό το μετοχικό μάξι είναι τροφή όχι των ως άνω επιφάνεια των φοιτητών αυτός είναι και τη φανερή η άμυνα αυτή την περήφανη πάλι σταθερό και μετά το υπόλοιπο σύμπαν αλλά το υπόλοιπο σύμπαν γύρω γύρω είναι μηδενική το δυναμικό δεν κάνουμε τίποτα μόνο πέρα είναι που μας ενδιαφέρει άραγμα χρειάζομαι τη το μερίδιο του τζίρου ωστόσο έντονος εντάξει ποιος θα εγγυηθεί πως θα προλογίσουν μερικοί Τούρκοι έσπασαν τα 13 αυτά εδώ σας βοηθάνε να καταλαβαίνουμε δέσμης κάνοντας πράξεις εντάξει νομίζω ότι θα καταλάβουμε σκέφτεται και μόνοι σας στο σπίτι προσπαθήστε να καταλάβετε ακριβώς έχει πει κάποτε ότι απορία έχετε αν κάτι που σας στεναχωρεί από τώρα διάλογο θέλουν εκλογές ενώ το μερίδιο του τζέι ωστόσο έντονος πόσο είναι αυτό το μερίδιο του τζέι προσφορές ενώ τον στο πρόβλημα που κατά τον 20 Καρυστινός χωρίς τι θα κάνουν τόκοι ποιο είναι αυτό το θέμα πρέπει αυτό το έτσι με το παραγωγής άρα τι σημαίνει όμως προσελκύοντας πιο κάτω το έντονο αυτό το λόμπι άμα δε μπορεί να μπει αυτό δυστυχώς όχι γιατί δεν το έχετε καταλάβει το τελευταίο σπίτι μόνοι σας καταλάβετε τι γίνεται την αυτό το πράγμα είναι η παραγωγή C ως προσθέτοντας πεντανόστιμη είναι το κάθε διαμέρισμα στην επιφάνεια που έχω εδώ επιφάνεια εδώ βέβαια αυτή την επιφάνεια ποιο είναι αυτό το έντονο παραιτήθηκαν γ δυτική μυθολογία έχω μια επιφάνεια που βρίσκει ένα λόγο και το κάθε διαμέρισμα βγαίνει στην επιφάνεια προς τα έξω άρα λοιπόν εγώ χρειάζεται η επιφάνεια που έχουμε είναι όλος αυτός εδώ θετικός χώρος εντάξει και χρειάζεται να αφαιρώ το κάθε διαμέρισμα σε σχέση με αυτή την επιφάνεια εγώ πού πάμε ζητά θετικά έξαφνα τρόπος για να το διαλύσουμε το κάθεται μπροστά εξ ανάβω το έντονες το μοναδιαίο διανθισμένο έντονος είναι συμπίπτει με το μιούζικαλ μοναδιαίο αντιθέτως ζητά άραβα αυτό είναι με πολύ απλές σύνδεσμο μοιρών μερικοί τονίζει πως προς ζητά όλων εντάξει Αθηναγόρα πέρναγαν μερικοί του τζέι ζ τόνος και αυτό το είναι πάνω στην επιφάνεια αρακά αν αυτή την παραγωγή η κηδεία του θα πρέπει να δω καλάθι παρόλο που μου πάνω στην επιφάνεια της τέλος από τη χαρακτηρίζετε αυτή επιφάνεια ότι ζητά το ένα είναι ίσο με το 0 στην επιφάνεια ζητά το μέσον το 0 η ολοκλήρωση είναι πάνω σε στην επιφάνεια αυτό το πέραμα αυτή επιφάνεια άποψη ολοκλήρωσης χιτώνα σκέψη των ναζί ύφεση της περιγράφεται το ζητά δόση ίση με το μηδέν άρα λοιπόν κάνω πρώτα την παραγωγή συστολής ή σε αυτή εδώ την ποσότητα και μετά βάζετε το ντόμινο πιέσεων όπως έπραξε πάμε στο πρώτο αυτό εδώ πως όταν έχουμε κάνει πολλές φορές το καλοριφέρ είναι έχουμε παραγωγής αυτό δεν μειώνει ένα δεύτερο άρα θα είναι το πρώτο κομμάτι θα είναι πώς θα είναι πρωτοφανή θα ανέβει πάνω μου θα θα γίνει λοιπόν τις τρεις δεύτερα θα έχουμε το χ μειώνει σχεδόν τετράγωνο υψηλή μείωση των τετράγωνο και συνεδρίων ή τετράγωνο και όλο αυτό στη Βέροια Δευτέρα για την στιγμή ένα δεύτερο θα γίνει μείον ένα δεύτερο 0.3 δεύτερα μετά έχουμε ένα δεύτερο κατέβει κάτω από αυτό το οποίο θα κατέβει το 2000 αλλά είναι άσπρος ή οπότε νομίζω στο τέλος θα βγει ζητά μειώσεις ή για πείτε μας συμφωνείτε υπάρχει ανάθεση των κανόνων έκανε εμετό τον Γάλλο γρήγορα για παράνομες πράξεις αυτό είναι στην δεύτερη κατεβαίνει κάτω ένα δείκτης ένα 97 των αυτοκινητιστών 37 μετά παραγωγής αυτού του όπερα ως πρώτη ή οπότε θα έχει δύο επιζητά μείωση ή επιθυμιών ένα γιατί εδώ έχω μείον ή νομίζω οπότε αυτό το μείγμα αυτό θα πρέπει να φύγει το δεύτερο με το δύο και νομίζω ότι έτσι βγαίνει ζητάνε ή τάξη ανάλογα στο διπλανό θα είναι μείον αυτό είναι λόγω του ότι έχω την πέραν των Ευρώπη συζητά δόλιας πιστεύω θα περισσέψει κυβέρνησης ή αν αυτό το σημείο θέλω που κατέβηκε τον θα περισσέψει εντάξει αλλά εδώ θα λυγίσει υγιή φυτικά xe gr έξι ζει ή διά κάτω παρανομαστής εδώ όμως δεν είναι οι ίδιες φωνάξουμε είναι χ μειώνει χιτώνα στο τετράγωνο και σημείωσε τον τετράγωνο και ζε City Zen τόνος στο τετράγωνο και αυτόν στην τρεις δεύτερα αλλά όλα αυτά ούτε υπολογίζουμε υπολογισμένη μοιάζει ή ίσο με το 0 οι ναζί ή ίσον με το πήρε άρα λοιπόν στο τέλος πρώτα κάνεις παραγωγής και μετά εντάξει βάζω από πριν ή 71 αν ήταν έτσι μπορείτε πρώτα κάνουμε την παραγωγή έτσι και μετά βάζουμε ή 00 και μετά βάζουμε ή μετέβαινε και μετά βάζουμε ή δεν είναι ζει κάτω από το μηδέν και βλέπετε ότι τελικά εμφανίζεται δύο φορές το ίδιο ολοκληρωμένο βέβαιοι αν έχουμε κάνει σωστά πράξεις αντώνη γράψε εδώ πιστεύω ότι σωστό είναι κατήχησης με έλεγχο στο σπίτι τρομερή νίκη του τζέικ ας έρθω μόνος είναι θεϊκά πάνω στην επιφάνεια εντάξει είναι δύο φορές ζητά εδώ μέσα θα έχουμε 1000 μειον χιτώνα σανδάλια και σημείων ή το τετράγωνο γύριζε τετράγωνο κιόλας αυτό στην 37 έξι οπότε αυτό ουσιαστικά είναι που θα αντικαταστήσουν εδώ για να προχωρήσω τις πράξεις αυτό είναι αυτή μερικοί παράγοντες και τώρα εδώ και στοχοποιεί τότε ά ποσό είναι πέντε ά εδώ πέρα θα γίνει και α εκτόνωσης και κοιτώντας ΔΕΗ ή μεταξύ φώτη δυναμικό έκανε έχω όμως πολύπλοκο και γι' αυτό το δυναμικό όσο πολύπλοκη ναυτεργατών βρε π.χ. κομψή τώρα το παράκανα αντικατάσταση εδώ πέρα στη θέση του Φ Φαίδωνος στη θέση του Φίλη ή επειδή πάντα εμφανή θα γράψω με χ ή ψ ή ένταξη το σάβανο και πέρα γιατί αυτό είναι πολύ σκληρό επιφανειακών κέρμα πάντως έχει θάψει τον γίνεται καταλάβαμε προς είναι αυτό ξέχασα αυτό ναι πολύ σωστά όπως βέβαια στρέφονται σε αυτό το σημείο που θα πάνε πάνω δεν το χρησιμοποίησα όποτε το τελικό αποτέλεσμα να δουν σημειώνει ευρώ και ένα εκ ευρώ από το συνολικό μείον οπότε εδώ έχουμε κάνει λάθος περίεργα όχι εγώ θέλω αυτό το έβαλα εδώ αλλά μετά όταν πήγα να κάνω πράξη έκανα παραγωγής αυτού του πράγματος έδωσε σημασία όχι γιατί τις κάναμε τις πράξεις αν τελικά αυτό το δεύτερο είναι μια ελεύθερη κατεβαίνει κάτω μην δεύτερο αλλά η παραγωγή ιστών ή υπάρχει ένα εδώ πέρα έναν από την κάθε βιβλίο αλλά το άλλο είναι απέξω το χαρά σαφείς όποτε αυτό χρειάζεται πολύ ωραία μπράουν που το βρήκα ρυθμό στον και έτσι τελικά χρειάστηκε πέραν ένα σημείου άρα αυτό το ολοκληρωμένο αυτό το πέτυχε στο σπίτι μπορείτε να ξεναγηθείτε ότι μορφή και να θέλετε να βάλετε το πέρα εντάξει που να σας βολεύει και να σας δίνει πληροφορίες ότι υποτιμήθηκε έχει αυθαιρέτων μέσω χρειάζεται το αποτέλεσμα πως κάνοντας αυτό το εγχείρημα που λένε και κάτι εύκολο πληρώματα μεταξύ μας εντάξει από την άποψη αυτή έχει στον virtual machines 37 αφηγητών κάτοψη του όντας και όσο πιο πολύπλοκη μορφή επεκτατικό ακόμα και σταθερότητα εικόνα έχετε θα είναι αρκετά πολύπλοκο εντάξει αυτό το δεύτερο κομμάτι είναι γερμανός υπάρχει το πρώτο κομμάτι ολοκληρωμένες εντάξει ας κάνουμε λίγο πράξης περισσότερες θεωρώντας το εξής ότι το μωρό το ότι η πυκνότητα μας δίνουνε ειδικά αυτή η πυκνότητα μέσα σ'αυτό το κλίμα φόβου και τη γιαλαντζί έχω αυτή την έκφραση που βλέπετε αυτή την έκφραση που την έχω μέσα να εξαρτάται και από το όχι των καπιταλιστών και αυτός ή ο γουίνι όλα τρέχουν τώρα και το Χ το βρίσκετε στο κέντρο του Ντάλας να το βλέπει δεν είναι ή ψητό ή ανατρέχουν άρα αυτή δεν εκφράζει και πολλαπλασιασμό θα τρώτε όχι τόνος όποτε έχω να κάνω και αυτό το ολοκληρωμένο για να βρω το συνολικό αποτέλεσμα ήταν να κάνουνε να εξειδικεύσουμε κάπως να ασκήσει ανέμιζε το βάλουμε δύο φορτία ας πούμε ότι αυτός εδώ τελικά ενώ άξονες ζητά ευρώ ύφεση το 0 και έχω βάλει εδώ ένα φορτίων πιο και φορτίων μείωση τζίρου και από άποψη αποστάσεις από το ζητάνε είναι και τα δύο σε απόσταση δεν έτσι και η μεταξύ τους απόσταση έστω ότι είναι καπνού λοιπόν ένα πράγμα το γάλα τώρα μεταξύ τους απόσταση επτά απριλίου και θελω να βρω πόσο θα είναι το δυναμικό σε μια τέτοια κατανομή φορτίου Dance όπου θα έχω δυο φορτία σε απόσταση πέντε από το επίπεδο μεταξύ τους απόσταση να βρει το ένα και Κεφαλλονιά κι πόσο προχώρησε η κάθε σκέψη αποτελεί τώρα ένα ολόκληρο επάνω στα υπολογίσετε δεν αλλάζει αυτό ότι καταλανική El φορτικά έχω αυτό που λέμε έχει σχέση με τη μη διάφοροι απατεώνες σε σχέση με το δυναμικό που υπάρχει στην επιφάνεια αυτό που παρατηρείται είναι τώρα το ολοκληρωμένο το ολόκληρο νομό για τις αντινομίες στιγμές πληροφορία για δώρο δεκάδα φορτίου ποιος θα μου πει πως είναι αυτοί που έχουν μεταφερθεί θεωρώ χιτώνα πόσο είναι το ένα είναι εδώ και θα είναι εκεί για ευκολία μπορούμε να πούμε ότι είναι πάνω στον άξονα όχι αυτά εντάξει εκεί βάζοντας εδώ έχει οπότε το ένα θα είναι ένα ξενοδοχείο σε απόσταση μειώνεται αύριο δευτέρα στην μπάντα δύο ταύροι για να γίνει κάτι πιο απλή έκφραση δύο ταμπλετών απόστασή τους το πέθανε σε μείον τάβλι θέση αλλά θα ναι στη θέση συνταγών το πίου πίου άρα λοιπόν για να το γράψουμε συνάντηση Δ πόσα θα δε θα είναι δική μου που λέτε ένα φορτίο που δήθεν θα τόσο συν ντά αύριο επιτέλους τα του ναι ή όχι ψητό στήθος οι θεσμοί δεν επιβεβαίωσε τα ή μείον δεν μειώνεται το φορτίο ενοίκιο δ ή μείον τα αύριο πρέπει δε να ή επιβαίνοντα τους ή μειώνεται γιατί το φορτίο συγχέουμε από άποψη ζητά σχεδόν αμέσως με τον καμμένο χαρακτηρίζουμε αυτά που τρέχουν απόψεις η Ινές ντε ένταση ενώ από ψυχίατρο 70 βρίου και εκείνη στο 63 αφού μεταξύ τους απόσταση είναι από αυτή τη συχνότητα που έχετε τη βάζετε μέσα σ'αυτό εδώ το ολοκληρωμένο πολλαπλασιάζεται με τη συνάντηση φίλοι και κανείς δεν θα ολοκληρώνονταν μήπως είναι κάποιος που μπορεί αν λοιπόν αυτό είναι το κομμάτι το ένα στόχο με ολοκληρωμένα έλα ναζί πως δεκάδες μπορεί να αποποιηθεί σχετικά γρήγορα πως θα μας κάνει αυτό τι έχουν και δεν έχουν αισθανθεί δ έτσι όποτε αυτή δε μου κανε μου γενικά στα χέρια γιατί έχω αυτήν την στιγμή αυτή ποσότητα πρέπει να αντικαταστήσουμε και ντοκιμαντέρ ξαναγράφω εντάξει υπάρχει λόγος βλέπε ταύτης να συγκρίνει επί το ωραίο που είναι αυτό το ποιος θα μου πείτε μου πόσο κάνει αυτό το ολοκληρωμένο ολόκληρο Mylan εισόδου από το πρώτο μέρος της πυκνωτές η μπάρα δεν έχουμε στην αρχή δεν μου λες να δ όπου βρίσκει πρόεδρος βάλλεται αύριο όπου βρίσκει ή παρέμεινε γιατί πέρασα άποψη τόνος μειώνεται ο που βρίζετε τον Van der οπότε ξαναγράφω λοιπόν αυτές εδώ δύο εκφράσεις με συγκεκριμένες τιμές για τον χ ή ψ τον ΣΚΑΙ ή δηλαδή ευρώ θα έχουμε την εξής εισφορά εδώ ολόκληρο φάσμα φύση κυρίου πρόχειρο κήρυγμα ένα αποτελώντας μορφής και ενίοτε τα προϊόντα Apple iPhone 5C Μ άρεσαν έχω μειώνει ανταύγειες παρά ετών 33 Athens η απριλίου στο τετράγωνο και σε τετράγωνο γιατί το ψητό όντως συνέβη δεν είναι η άποψη των ΜΜΕ δεν συν ζητά μειώνονται στο τετράγωνο να είναι ολοκληρωμένη και όλο αυτό στην ένα δεύτερο συρρέει από το δεύτερο κομμάτι το οποίο δεν είναι μείον γιατί έχω μείον δύο ευρώ πιο του κατά τα άλλα όχι και αυτό αλλάζει της συγνώμη πρώτα κειμήλια αυτό το κομμάτι αν συμφέρει σιταριού τώρα έχουν πάρει το δεύτερο κομμάτι αυτό εδώ αλλά θα είναι διαθέσιμη είναι εδώ λοιπόν Σύνταγμα πλην που τραγουδούσε σε μετάβαση βγει η αλλά ΔΩΚ που ζει ή είναι ίσοι πρυτανεύει άρα θα έχω έτος ή έστω δεν θα έχω συνδέσει συνδέεται στο τετράγωνο και αυτός στην ανεύθυνη αυτών επίσης εισφορά από τις αποκτά το πρώτο κομμάτι για πισίνα σύγκρινε αυτή ευρώ συνάρτηση αγαπητέ μου λέει μου που έχει σχεδόν ένα βάλε μια ανταμοιβή για την ένταξη των ανέργων και των συνταξιούχων άλλων μειώνει τα λιπαρά όπου έχει σχεδόν ως βαλεντίνα φόβο έχεις ή παρέμεινε όπου άρχιζε τόνωσης βάλλεται ποτέ δεν το πρώτο μέρος της γκρι ούτε γι αυτό το ταξίδι αναμένεται το δεύτερο μέρος της Green αυτής εδώ πέρα έχει το κυρίου ιδιαίτερα πατρικίου το μείον Αντωνίου βάση εδώ και τώρα πάλι τα ίδια τόση ή θα γίνει 30 απριλίου όψη των ετών πήρε και έδωσε τόνωση θα είναι το πάμε τους τόνους θα είναι τότε αγαπητό βράβευση αυτό γράφει σήμερα ζει συνδέει εντάξει και αυτό είναι το ένα μέρος έχει κι άλλο μέλος αυτό δεύτερου προτείνουμε από το δεύτερο μέρος της ρόδου όχι ένα δεύτερο μέρος έβλεπε τις διαφορές ένα διαφορά στα πρόσημα αργό θα πάει μια δικαιοσύνη και εδώ η διαφορά θα είναι ότι το αντί για τα από ένα η απριλίου θα έρθω εδώ αντί για συνταγών όμοιο δηλαδή αυτό γράψαμε θα είναι μείον δικαίου διάχυση μειώνονταν ρήτορας τὴ σκέψη τετράγωνο και βιταμινών στο τετράγωνο και όλο αυτό στην δεύτερον άρα όθεν μιὰ κοινωφελείς κι λοιπόν υπάρχει αντίδοτο Tue παλεύω διαφοροποίηση θα είναι μείον αύριο στο τετράγωνο σύλληψη διαπραγμάτευση εδώ αυτό είναι ήδη αυτή απάντηση για το πρώτο πλήρωμα ότι κατανομή και έχουμε και πέντε φορτία θα σας βάλω και 10 φωτιάς βάλω στο αποτέλεσμα είναι δίνεται σε κλειστή μορφή τώρα που έχω συντάξει τα φορτία καταλάβετε λοιπόν και είναι η σημαντικότητά της μεθοδολογίας τυρί ότι εγώ πόσο πολύπλοκη είχε γίνει κατανομή φορτίου που έχω έχω ένα ολοκληρωμένο για αντί υπολογίσουν πόσο πολύπλοκη και αν είναι η πληροφορία που έχω για το ποσό για το δυναμικό πάνω στην επιφάνεια που έχουν κάνει έχουν να δουν πλήρωμα για εκλογές δεν διάβασε άμα τις οποίες υπολογίστηκε το κάνω με την ίδια ανάλυση ότι κατανομή κι αν έχω ότι πυκνότητα φορτίο και έχω ότι κατανομή του δυναμικού να έχω όσο παράξενο και να φτιάξω εγώ αυτή την πλάκα μου τη μεταλλική με μοντέρνα οικογένεια τις βάλω ξέρω ότι κοσμετολογία αυτή χρειάζεται πρώτα να συγκριθεί η οποία θα στηρίζει είπαμε είναι υγιής το θεσμικό πρόβλημα μοναδιαίο φορτίου χθες είχε έντονες άμα κάνεις αυτό με τη σωστή συντήρηση ειδικοί πάνω στο όριο γιατί δηλαδή να είναι 0 αναβληθεί κύριοι μετά όλα τα άλλα είναι μαθηματικές πράξεις που τόσο δύσκολες όσο πιο δύσκολα είναι συναντήσεις πληροφορίες έχουμε δηλαδή άνω των δανεικών πάρα πολύ πολύπλοκο θα βγει πάρα πολύ πολύπλοκη βάση γιατί έχουμε αυτό το επι επιφανειακών πλήρωμα που γενικά έχει μέσα παραγωγής τζέι πολεμική μια τόσο εύκολη έκφραση γραμμένη απόρροια που μεγάλωνε ήθελε βρήκε χρόνο να λάβει μόλις έξι ξανασκεφτείτε και μόνοι σας βάλτε κι άλλα γιάννη κυλοφορία πιο πολύπλοκα σε καιρό όχι για να εξασκηθεί δεν καθώς επίσης αν θέλετε μπορείτε να σκεφτείτε και μόνοι σας άλλα προβλήματα και ένα άλλο προνόμιο να σκεφθείτε άμεσα να μαθαίνετε να εξασκείται σπίτι μόνοι σας είναι να φτιάξετε μια τέτοια ένα τέτοιο προέλευσης αυτό πρόβλημα να έχω μια ορθή γωνία τώρα που την έφερε σε αυτή την περιοχή να βρω για οποιαδήποτε 100 φορτίου χιτώνες εντάξει πόσο είναι η έκφραση το δυναμικό ποια είναι πάλι το όλο θέμα ούτε έχουμε διαφέρει και πόσο πολύπλοκη αυτή ούτε με ενδιαφέρει πόσο πολύπλοκη παραγωγής αφήνεις αυτό με ενδιαφέρει είναι το πρόβλημα να πρώτη ύλη που σημαίνει την πρώτη να βάλω εδώ ένα σημαντικό φορτίο μοναδιαίο στη θέση των και ΝΑΤΟ προσπαθώντας να αποφορτίζει αιώνια αφοσίωση ενέργεια λίγες πετυχαίνουν αφού εδώ δυναμικό μοιραία και το δυναμικό με άρα λοιπόν όλα τα ρυθμιστικά προβλήματα με τα οποία δανείζονται οι ίδιοι ανάγονται στην βρύση να συγκριθεί μετά άνδρες να συγκρίνει ολοκλήρωση που πονάνε δύσκολες να τις με άνεση πιστεύει ότι τώρα δηλαδή εγώ έκανα κάτι μετά δύο φορτία δεν έχεις καταλαβει δυστυχώς γιατί αισθάνεται έτσι μόνο συνάπτει σύγκριση διαφέρει και συνάντησε λυσσαλέο είναι αυτό το πρόβλημα που σου λέει μοναδιαίο φορτία στη θέση ζητώντας αλλά επιπλέον τα σύνορα ιστορικές πηγές πρώτη στιγμή πράγματος νάχω δυναμικό 0 όχι γιατί εσύ το πρώτο και μοναδικό αποκαλέσεις έτσι και τώρα έχω δύο φορτία έκανε συγκεκριμένα το πρόβλημα δηλαδή έδωσα μια συγκεκριμένη έκταση εντολοδόχοι αλλά εγώ αυτό που με ενδιαφέρει να καταλάβετε και να μάθετε ότι για κάθε συγκεκριμένη επιφάνεια μπορώ να βρίσκω τις άρση Κρι ο τι να ναι θα πει γιατί το μυστικό το μαγνήσιο πέρα είναι και κρατών έτσι έχεις κάποιο μικρό γιατί είναι να μάθει να βρίσκουμε την δουλειά ο Κριτής λύσεις γιατί αλλιώς θα μας τα δώσει αυτά συχνά πρόβλημα το ότι και σε φοιτητές προσπαθώντας κανένα δόλο αλλά τι γίνεται με τη μέθοδο όλων πρέπει να γίνομαι αυτόματα αρετές γεωμετρία 19 ετών εντάξει οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν προχωράει ένα απλό στην απεγνωσμένη προσπάθεια να απαντήσει με κάποιον τρόπο ξανά λοιπόν είναι ευλογία αυτό κάνει εγκρίνει βρίσκεις που είναι ένα απλό πράγμα σχετικά αντί τρεις κόμματα προσωπικά δηλαδή και 70 Φώτιος βαραίνει πέρα 150 απλώς τα πολύπλοκα υπέροχη αλλά εσένα δε μπορείς να το κάνεις σαν μεθοδολογία κι αυτός ο διαχωρισμός των λογίων να δω ότι μπορείς να καταλάβεις εδώ μπαίνει και το σημαντικό να καταγράψω τύπος να βρίσεις να συγκρίνει αν βρεις μετά καλό είναι να ξέρεις πώς να εφαρμόσει και να προχωρήσεις πράσινες μέχρι σημείου αλλά μετά δε θα κάτσει να επιφάνεια ολόκληρο μας του εδοεαπ ένα μετοχή κομψή κοιτώντας τον έχουν πολύ πολύπλοκο ένταξη νέας στάση υπέρ τοπία κομπαγιάσι βοήθησε να σας βάλω ένα ΔΕ ή κόμμα ή να είναι ίσως αυτό να προβληθούν βολευτών ένα θέση λέμε και αυτό κάνει εξέταση είναι όσο είναι στο νησί έχουμε κοινούς μηχανικούς είναι μέσα στο εδώλιο είναι ναι ένα Ναντ έκανε μια ανασκόπηση περίπου τι σημαίνει μεθαδόνη δόλιων στο συγκεκριμένο πρόβλημα λοιπόν Ελλάδα επίπεδα έχει απορίες καταλάβαμε κάντε και εσείς εξάσκηση αυτό πάλεψα τον μια προηγούμενη λοιπόν έχει δώσει έμφαση στην εξής απορία λέει την αυτή μέθοδο στο διάβολο γενικά στην λεφτά σταδιακή μάλλον το λεύκωμα της πολύ καλά και στρίβει στα διοικητικά είπαμε ότι μια βασική εξίσωση εξίσου ΠΑΣΟΚ η γεύση ελλάδας αυτή είναι εξίσου με δεύτερη με δεύτερες παραγωγού μερικές οπότε και δε θα κάνετε συνέχεια μαθήματος και βροχή από κάποια μεγάλη υπάρχουν βύσματα και μεθοδολογίες Κοντονής με τη μέθοδο διαφορικών εξισώσεων υπάρχουν επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσει την καταστατική το νόμο του gauss και για προβλήματα που έχουν μεγάλη συνέδρια με ραβδωτό καρδιά πιστεύω πως το εθνικό πεδίο και το και και το δυναμικό γενικά πλήθος θα βγει υπάρχεις αρχή αν μπορείς εσύ να βρεις μια μεθοδολογία που να σου δίνει το φυσικό χρώμα χωρίς πολλά μαθηματικά και αυτό είναι και κάτι τέτοιο καθώς ο η οποία και αυτή όπως όπως οι μπαταρίες με δουλειά ως εφαρμόζεται εκεί που έχω πάρα πολύ σημαντικό πρόβλημα δηλαδή σε κάποια προβλήματα που υπάρχει τεράστιες πόλεις συμμετρία και μπορούμε εύκολα να έχεις κάποια χρήματα να πετύχω αυτό που θέλω ένα τέτοιο είναι μεθοδολογία των δόλιων την οποίαν θα στην εξηγήσω τώρα για το συγκεκριμένο πρόβλημα αυτό που χρησιμοποιήσαμε εδώ γιατί είναι αλλιώς να εξηγήσουμε και να ξαναθυμηθούμε ακόμα κι αν οι περισσότεροι την ξέρουν από την άποψη ότι θα χρειαστούμε και σε άλλη περίπτωση λοιπόν τηλέφωνο για τον ρόλο είμαι άλλο ένα παράδειγμα που εφαρμόζω έστω ότι έχω μια βιωμένη πλάκα που πιάνει το όλο το χώρο χωρίζει το σύμπαν σε δύο μέρη το χωρίς να υπάρξει η μεγαλύτερη ένωση φυσικά μικρότερο ντυμένος εδώ λοιπόν σκεφτούμε αυτό πάει το ένα μέλος να χαίρει στο Χ Ψ και έχω τα πάντα στους πάντες και τα πάντα συμβαίνουν λοιπόν και Βάσως παπανδρέου ζητώντας ένα φορτίο πλοίου και λέω αυτή την πλάκα εκτός από το να βάλω αυτό το φορτίο του πλοίου της βάζει και ένα όχημα γιατί ξέρω ότι έχει δυναμικό μοίρα εντάξει αλλά ξέρω ότι έχω να λύσουν αυτό το πρόβλημα μεταφορική εδώ πέρα είναι μια πλάκα μου ενώ δεν έχει δυναμικό 0 και λέει κάποιες μήπως μπορώ να σκεφτώ εγώ με ένα τρόπο που να μου δίνει αυτό το πρόβλημα δηλαδή να έχουν πραγματικά χωρίς πολλά μαθηματικά ένα φορτίο you και το δυναμικό 0 πως μπορείς να πετύχεις σε μια τέτοια πλάκα που είναι κάθετη στον πίνακα ειδικής σε πρώτη φάση σε αυτή τη γραμμή λεπτό ζωγραφίζω βέρα πως μπορείς να πετύχεις δυναμικό 0 αν βάλουν συμμετρικά λέει κάποιος κάτι θα σκεφτεί μια δυο μέρες εναντίον ποιού και ζωγράφισε το δυστυχές θέσεις κήπο όπως είναι το δυναμικό εδώ πέρα καταστήματα και τόσο καλό γιατί αυτό προσμετρώνται τα καταλαβαίνεις εδώ έχω μια απόσταση αν και η απόσταση νέα πώς το δυναμικό όλο αυτό το φορτίο είναι ειδική VR πόσο λόγω αυτού του φορτίου μειώνει την ίδια οπότε όπου και να πάω πάνω σε αυτό το επίπεδο σε αυτή τη γραμμή αλλά και με τα 1500 αν βάλω εδώ ένα τέτοιο σύντροφο και μια και το δυναμικό έμεινε πετυχαίνω δηλαδή τις συνθήκες που θέλω για το πρόβλημά μου με αυτό το δυναμικό με αυτό το ίδιο τοπίο τι είναι λοιπόν αυτό που λέμε εμένα θέλω γιατί ειδικά μεταλλευτική και λέει αντί εγώ θα κάτσω μελέτησε λεπτομέρεια προβλέπεται επάνοδος στην πραγματικότητα τι γίνεται εδώ εξωπραγματικό τέτοια θεματολογία όσο φεύγουν κάποια ηλεκτρόνια άμα αυτό θετικό μάλλον έρχονται κάποια ηλεκτρονική εδώ πέρα θάβονται αρνητικά φορτία που τραβάνε λέγοντας ότι θετικό εντάξει οπότε αντί να κάθονται μελετήσαμε τα παγωμένα κλπ τότε σκέφτομαι ένα ισοδύναμο πρόβλημα που ήρθε ακριβώς συνθήκες θέλω δηλαδή φορτηγά σ'αυτή την περιοχή για αυτή την περιοχή που έχω το φορτίο και εδώ πέρα είναι δυναμικό 0 πώς ένα τόσο απλό περιγραφής και έτσι το ημερήσιο πρόγραμμα γίνεται με αυτό τον τρόπο και πραγματικά μας υπάρχει ζωγραφισμένη και γραμμές κλπ που είναι σαν να ενώνει δύο φορτία ξέρω γω κλπ θα δεις δυναμικές γραμμές βάλτε μια χαρά όπως εξαρχής το παγωμένο φορτία και ούτω καθεξής και master plan b για το κόμμα του λαός και να βρεις ακριβώς όπως τα παγωμένα φορτία πάνω στην επιφάνεια του πέρασε από τη νέα μεθοδολογία πρώην μεγάλο κόμμα στη γεωμετρία με θόρυβο σαν καθρέφτης Ρόμπερτ και μετέθεσε το πρόβλημα έξω με ελάχιστα μαθηματικά γιατί ακριβώς οι φυσικοί που περιγράφουμε είναι ακραίοι απολύτως δύναμη εντάξει έχει λοιπόν το ξενοδοχείο κάνει δίνει στην ελεύθερο στην Θεσσαλονίκη έτσι αυτό το είδαμε σχεδόν κατευθείαν τώρα νομίζω αν κάνουμε το εξής να προσπαθήσουμε να μιλήσουμε και για μια άλλη εταιρεία κατασκευών κάνετε εισαγωγή και ποιά είναι αυτή η αηδια με διαφέρουν μίλησε με είναι να πάμε τώρα σε μια σφαίρα πελατεία να δούμε μια σφαιρική επιφάνεια Home port συνολική επιφάνεια νικά έφτιαχναν κομμάτι μπορούμε να πούμε ότι είναι γενικά έχουμε να βρούμε λοιπόν με σφαιρική συμμετρία οπότε εδώ πέρα αυτό θα ξέρουμε θα είναι φιλμογραφία 1000 και μπορούμε να ξέρουμε το δυναμικό πάνω στην επιφάνεια αφήνουν άλισον α α μπορεί να μην εκτιναχθεί εσείς φέρατε ένταση θ' αφήνουν να έχουμε εγκαίρως το στατικό πρόβλημα απάντηση είχε δίπλα του γιατί ήξερε το δυναμικό πάνω σε μια σφαιρική επιφανειών οπότε για να προχωρήσω στην χρειάζεται να μιλήσω να βρω την ασύγκριτη τη συνάντηση δύο χρειάζεται να βρω αφού μιλάμε τώρα για προνόμια μερικοί συνέδρια χρειάζεται πρώτα να συγκρίνει για ένα σφαίρα εγγυώμαι έγινε στην οποία θα έχουν στο εσωτερικό της στο εξωτερικό έτσι ένα φορτίο μοναδιαίο ανάλογα με το πιο πάνω αν είσαι οκ και έπρεπε να βρω πως καθίσταται ιδρύει γι'αυτή την γεωμετρία αρχή όπως κάνουμε για το επίπεδο τώρα αν κάνουμε κάτι ανάλογο για τις διαφοροποιούν δηλαδή το πρόβλημα λένε τώρα ότι εμείς πάμε σε συνολικές συνθήκες μιας Ferrari εντάξει οπότε πλέον αυτό εδώ καταγράφονται α μπορεί πολύ εύκολα να το ά να είναι ουσιαστικά το ίδιο με εκατοντάδες ήδη στερεά αγωνία που αυτό συνήθως είναι Σάινθ έκτακτων ντύθηκαν των φυτών μας σε εσωτερικές γραμμένες αυτό τότε όχι μόνο θα είναι αναρτώντας τετράγωνο άρα ποιοι το ίδιο μεγάλο πείθονται ώ να μιλάμε λοιπόν για φέρει και προβλήματα μυστήριοι κές σε μερικές σταγόνες γιατί εδώ γιατί απέχουμε είναι για μεταγενέστερες ναι αλλά εδώ σωστά αυστηρά θέλει και αν δεν τραβάει γιατί αυτό δεν θα α μοντέλα άλλων ήσασταν αναζητεί αυτόν τον α τετράγωνο είναι στοιχείο της επιφάνειας λοιπόν παρά ουσία είναι ότι εγώ πάντα πρώτη συνάντηση τρεις ευρώ γνώμες μερικοί συνεδρία τι σημαίνει στην αρχή τρεις προβαίνουμε σε ειδική συνεδρία σημαίνει πάλη ενάντια στο ηλεκτρονικό πρόβλημα φύλλα πράσινη τζέισον μείον τέσσερις Π Δ 1000 μ.ό. εντάξει και έμμεσα να διαρκέσει θήκη πάνω στην επιφάνεια φωνές όταν οι σφαίρες να γεμίσουμε το 0 άρα πρέπει να σκεφτώ για να προχωρήσω μια μεθοδολογία για το πως δίνω εγώ πρόβλημα δηλαδή φορτίου σε κάποια θέση σε κάποια θέση χιτώνες έξι π.χ. τελικά να βρίσκεται όμως σε μια σφαίρα που είναι δηλωμένοι ανθρώπων απέχω εφεξής αυτό έχουμε να λύσουμε τώρα ζωγραφίζουν μια σφαίρα σε κανένα κύκλο αυτό 9 αθήνα έστω ότι το φορτίο είναι εδώ που έχω και του όπως προηγουμένως κάνουμε το επίπεδο που ρώτησες τώρα έχουν άσφαιρα είπαμε αχτίδας Α αθήνας α έχω ένα φορτίο you και ξέρω ότι αυτή η συνεχιζόμενη κανείς αυτό το πρόβλημα φορτίο πλοίου στο εσωτερικό Βαρβαρέσος το έργο είναι πολύ θετικές ειδήσεις άνισο το πρόβλημα Γερμανία πέρα τότε έχω βρει τις νάρθει κρίνει για τα προβλήματα με σήμερα και οι δικές σας κατά όλα μετά είναι απλές μαθηματικές πράξεις ίδια μεθοδολογία εδόθησαν είναι απλό όσο και για το λόγο αυτό τόσο πιο πολύπλοκη θαναι εκεί και τώρα τι μπορώ να κάνω και μετά μερικοί DJ διά έντονος και αυτό μπορεί να δούμε πόσο κάθαρμα εγώ το πρώτο μάλιστα τώρα και νομίζω αρκετά αυτά για σήμερα είναι να βρούμε τη συνάρτηση κύριοι για σφαίρα που για να βρεις εισιτήριο σήμερα ουσιαστικά Αναλύσεις τελευταία στατικό πρόβλημα έβαλε τώρα ανάβει φωτιά αρχή να βάλω φωτιά και όπως κάναμε δυνατοτήτων για τώρα και πάμε να δούμε πως μπορούμε με αυτό γιατί αυτό δεν είχε τόσο πολύ γνωστό θέλει κάποια προσπάθεια δούμε εξαντλήθηκαν σε όλους οι φτωχοί θα κάνει παραδέχθηκαν άρα λοιπόν πάμε αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο εσωτερικό στα ποτηριού ύστερα να γεννάει πώς μπορώ εγώ να βρω πως το δυναμικό πάντως στο χώρο με τη βοήθεια της μυθολογίας των ειδών ωραία εσύ αλλά εγώ το πιο λογικό τρεις είναι μάλιστα προτείνει δύο τρεις φορτία δηλαδή προέβλεπε όχι γίνεται με ένα φορτηγό και θαύματα έτσι το έχω πει πολλές φορές πολλά μαθήματα στη φυσική πάντα προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που εφαρμόστηκε στη χάγη την αρχή ελάχιστοι δράσεις δηλαδή όσων με λιγότερη προσπάθεια να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα οπότε σίγουρα το πρώτο που θα κάνουμε είναι να κάνουμε τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια και τι συνέβαινε να βάλουμε ενα ακόμα iPhone άτομα ντυμένα βέβαια έτσι θα βάλουμε και δύο και τρεις αλλά όχι απ' την αρχή να βάζουμε πολλή πληροφορία που μπερδεύει το πράγμα που το κάνει ακόμα πιο σύνθετο χωρίς δεν έχουμε κάποιο λόγο να οργανωθούν οπότε σε πρώτη φάση είναι νομίζω πολύ λογικό να προσπαθήσει να πάνε μόνο ένα φορτίο υπάρχει κάποιος άλλος 12 που βλέπει για ποιον άλλο λόγο είχαν αρχικά να κάνω μόνο ένα φορτίο σε πρώτη φάση τουλάχιστον γιατί είναι λογικό να περνάς γιατί πιστεύετε ότι ένα φορτίο θα δουλέψει εγώ πιστεύω ότι αν κάποιος σκεφτεί λίγο παραπάνω γρήγορα βλέπει ότι μάλλον το έδαφος και θα δουλέψει εξέδωσε το ας πούμε κάτι είναι χαμένη δουλειά από την αρχική πηγή έβαλε δυο και τρεις γιατί Διαβάστε πήγαμε ζητείται μια νέα ναι οπότε τώρα εσείς αντί γι αυτό οι fans ωραία ποτέ αυτό δεν θα σας το πρωί με 9 απέδωσαν την πείρα και τη γλώσσα άρα μήπως δουλέπσει και συνάμα για παιδιά ενώνουν τις εντάξει αυτό εγώ λέω ανήμπορες και είτε κάτι απλό επιχείρημα σε σχέση αυτά που κάνουν προηγουμένως πονάς λέει μάλλον αφού το ένα και το σκεφθήκαμε τους εγώ νομίζετε το προηγούμενο το προηγούμενο το προηγούμενο τι κάνει παίζοντας με ναι βγει τ ήμασταν έχουμε δει ακόμα τίποτα αλλά λέω εγώ έχω ένα ακόμα σε μηδενικό επίπεδο από άποψη ζημία δεν επιθυμούν αρχίσαμε να έχουμε θέματα να βάλω ένα νέφος απαλό διοικείται και λέω εγώ από την αρχή μπορώ ένα επιχείρημα ότι βάσει της γύψο σταθμός πιο εύκολα γίνεται χωρίς πολλές παραμέτρους φορείς που είναι πολύ καλό το υπόλοιπο το πρόβλημα το πρόβλημα Απ' την άλλη λέω μήπως υπάρχει και φυσικού επιχείρημά τους λένε μπράβο προχωρά το μέγα και μάγκας και θα το βλέπει κάποιος νομίζω ότι υπάρχει ποιο είναι αυτό το επιχείρημα εμείς να πάμε κάπου εδώ απέξω ένα είδωλο σε πρώτη φάση ενώ αν αυτό το κυρίου πλησιάζει πάρα πολύ κοντά στην αφάνεια το φέρω δίπλα στη φανή γιαννάκη δίπλα στην επιφάνεια η επιφάνεια δεν έπαιρνε σκέψη κάποιου που έχει πάει έως τώρα αυτό με κοίταξε 12 από τις 9 π.μ. επιφάνεια βλέπει όποτε εκκίνηση το ξέρω θα είναι συμμετρική θέση έναντι του το φορτίο οπότε με αυτή τη λογική λες αφού όταν θα δίπλα δίπλα στην επιφάνεια υψηλό βλέπει τουλάχιστον η περιοχή σαγηνεύει γυναίκες συνέβη αναβάλλονται φορτίο που παντρεύει τη λογική λέω ότι μάλλον καλά κάνουμε και ξεκινάμε με ένα φορτίο αρχίζει και βάζουμε λοιπόν απέξω ένα φορτίο ή εντάξει και προσπαθούμε να δούμε τώρα πως πρέπει να αυτοκινήτων άσκησε διάθεση πρέπει να είναι για να εξασφαλίζουν το δυναμικό μας φέρανε αυτό δε θέλω να βγάλω λοιπόν έστω θέσεις που είναι το τόκιο σου την ονομάζουμε ψυχή δηλαδή θα μας λείψει επί 72 έχουν φέρει τη φορολογία που έχει εντάξει άρα λοιπόν εδώ από άποψη μήκους απόστασης τηλεμέτρηση και εγώ κάτι ό τι εννοούμε το μοναδιαίο διαγώνισμα έτσι λέμε θέλοντας να μη βάλω τότε γιατί δε μαρεσει παρέχοντας ρευστότητα αποδεχόμενη μας ευρισκόμενοι καπελάκι να είναι το μοναδικό πλάσμα πάνω στη διεύθυνση που ενώνει το κέντρο με τέτοιου και από λόγους συμμετρίας με επιχειρήσεις και προηγουμένως αναμένω αυτή διεύθυνση πάντα σαφή διάθεση να είναι το είδωλό μου δεν το περίμενα να πάει κάπου αλλού μωρό δοκιμάζει γέλιου μετά μάντεψε αυτό πρώτα σε αυτό φαίνεται πιο απλό δεν είναι ωραία άρα λοιπόν εδώ βάζετε ειδών σε διάθεση παρόλο το ψαχνό είναι στη θέση πολύ ψηλά ή αιτίες βρισκόμενοι μοναδιαίο τώρα εμείς ήρθε έξι θέλουμε να έχουμε οπουδήποτε στο χώρο κράτησης οποιαδήποτε είχε έρθει στο χώρο 1100 εδώ δυναμικό οπότε γενικά η έκφραση του δυναμικό δυναμικού δικαστών φοροφυγά όχι δε θα είναι και από το φορτίο που έχουμε σημειώνουμε ψυχή ετιέν πέρυσι επόμενη μοναδιαίο 9 cm True Tone φίλε μείον ζητώντας ενδεδειγμένη μοναδιαίο εντάξει και τώρα αυτοί που την είχε θέσει μπορώ να πω ότι είναι μοναδιαίο επιχει εντάξει αλλά εγώ που θέλω να είναι το δυναμικό 0 αν είστε fan άρα μπορεί να επικεντρωθώ ότι είμαι πάλι στην επιφάνεια άρα αυτός τότε όχι να γίνει α δηλαδή να μην πηγαίνω στοιχεία χθες πάντως στο χώρο αλλά πηγαίνει σε θέσεις εδώ πάνω από 19 α έχει μεταβεί άρα εδώ περα παο πάντως στη σφαίρα θα χωθεί για μέτρο του σούφι διάμετρο πχ leasing Alpha εντάξει από αυτό το ξέρω θέλω να ανεβείτε και εδώ γιατι θα γράφω λοιπόν α ποια μοναδιαίο και θα γράφω α επιλεγμένα δύο αποτελούν δύο Ρένια είχε διεύθυνση που κοιτάω πάνω μου δείχνει κάποια θέση πάνω σε σφαίρα είχε διαθέσει που και αυτή είχε διεθνείς όπου κι αν είναι θα πρέπει τελικά οργανικό που βγάζει αυτό εδώ ξεπερνάμε το κουαρτέτο να μου κάνει είναι γιατί το πάνω σε σχάρα και αυτό το έργο αυτής της αυτόν έγραψε ως εξής πιο να βγάλω έξω το α ένα φοβερά μοναδιαίο μείον ξύδια α επί έντονος κουνάβια και στελέχωση πιο έντονες εδώ απέξω θα βγάλω το ψ τον ή και τ μέσ έν περι υπομένει αφού τελειώσουμε με την εταιρεία υπομένει μοναδιαίο αφαιρώ το ψητό ένα μειώνουν α διάθεση ή ετιέν βίαιο εντάξει έγραψε λοιπόν το the δυναμικό μου αυτή τη μορφή και θέλω αυτό να το κάνει είναι λοιπόν πολύ διαφθορά χάνει 0 εδώ κάνω αυτές τις πράξεις θα βγει το μέτρο αυτό εδώ πέρα έπειτα εσωτερικό γινόμενο αυτού επί αυτού ότι αυτό εδώ πέρα αφού εσύ το τετράγωνο αυτό εδώ εδώ κάνοντας πράξη πάλι θα βγει το μέτρο εδώ πέρα που έμεινα διετίας μονάδα δύο φορές εσωτερικό γνώμες το υγιές περιβάλλον αυτό πέρα μείωναν θα κλέψει τον ως συχνότερος τετράγωνο το αν θα διώξει ποτέ γίνεται αυτά τα δύο να είναι ίσα γιατί εμένα το πρώτο πράγμα που θα σκεφτώ ένα από αυτό είναι ίσως αυτό πέρα και μετά μετά απέξω να κάνω κάτι που να με κάνει πήρε ποτά αυτά τα δύο είναι ίσα όταν αυτό εδώ είναι ήδη αυτό εδώ άρα ένα συνθήκη που μπορώ να έχω αμέσως είναι ότι λάσπης είπε τη στάση για να γράψεις κι ημισελήνου μπορώ να έχω είναι ότι εξισώνει θα Τατοίου χαράματα έξω σε στάδιο αυτή η επανάσταση είναι οι ίδιοι Καρύδης κράξιμο σε αυτή τη μονάδα δώσουν τετράγωνο μονάδα κάνει αυτό μετά έχουμε το διπλάσιο γινόμενο παραδοσιακό γινόμενο με το ίδιο πιστώσεις ήταν και το τετράγωνο αυτό πέρα από θέμα δύο για να είναι σε αυτά τα δύο κομμάτια εδώ θα πρέπει κοψίδια α κυβέρνηση α κλήσεων μετρό ΑΒΕΕ έτσι έχω εξασφαλίσει αυτών είναι έτοιμο αυτό το άρθρο αυτό μου κάνει εντύπωση αν έπεφτε 0 αυτό που έχει μείνει απέξω αυτό που έχει μείνει απέξω σε σχέση με αυτό που έχει μείνει απέξω το είναι αντίθετη ρεαλιστική που θα έχω θα είναι κλειδώνουν διαψεύδοντας κλήσεων Μενιδίου 3α λοιπόν από την πρώτη συνθήκη βρίσκω έ ισαν α τετράγωνο γεύση από τη δεύτερη συνθήκη αφού έχω μετατρέψει τον βρίσκω πάμε ένα μια αδηφάγα μείον τόκοι των νοσοκομείων του επί ηδονές γι α να αλλάξει το σημείον ου α τετράγωνο γεύση 2α οπότε δύο ευρώ young πρόθεση ισοτιμιών ποιου α μειοψη Πεσινέ αυτή ύφεση που θα έχει περιβάλλοντος εντάξει το ψητό άλλωστε θα είναι αβέβαιο πλειοψη και το άλλο το ή είναι η ποινή που θα πρέπει να έχει το είδωλο για να εξασφαλίσω εδώ πάντοτε να κατανέμεται άνευ αυτές οι δύο συνθήκες με ένα μόνο φορτίο ή με τόσο φορτισμένη και σαφή τη θέση το Εξασφαλίζω ότι αυτό το φορτίο μου εξασφαλίζει δηλαδή σε συνδυασμό με το you παντού πάνω στη σφαίρα να έχω δυναμικό 0 αυτοκίνητων που χρειάζονται ένταξη με αυτή την τιμή και μάλιστα μπορώ εγώ τώρα λοιπόν να δοκιμάσω να δω αν όταν πλησιάζουν πολύ κοντά στην επιφάνεια αν εξασφαλίζεται αυτό που κάποτε λέγαμε προηγούμενες έχει αποτυπώσει το καταλάβαμε και μεθοδολογία απλά μαθηματικά για να μπορέσει να εξασφαλίσω αυτόνομη κάνει μήτε εντάξει είναι ότι αυτά τα δύο εγώ τα επιβάλλουν να είναι ίσα και μετά βλέπω την γυναίκα της έχει θα μπορούσαμε να λέμε αυτό αν δηλαδή θα μειώνεται σχεδόν εντάξει θα μπορούσε αυτός που το επέβαλε στην αρχή το δοκιμάσαμε διά να είναι ίσα που αυτό χρειάζεται ισχυρή δεν προχωράνε πράξεις μετά και να είναι τόσο απλό αλλά βγαίνει τόσο απλό ότι μένω μόνο ρόλο σε αυτή τη θέση που βρήκαμε εκεί πέρα και με αυτό το φορτίο που βρήκαμε σε ποιους τύπους μπορώ να έχω το σωστό αποτέλεσμα εντάξει να δούμε λίγο και θα γίνει άμα πήγαινε πολύ κοντά στην επιφάνεια κάποια πολύ κοντά στην αφάνεια υποψή ιοι πως μπορώ να πω ότι είναι ότι α μ ι Αυγή γιατί έχοντας εμφανίσει γιατί έχω έρθει εδώ στην έναρξη που είναι σχεδόν έχοντας α μεταβατική πολύ μικρό έτσι δεν είναι οπότε η θέση των δοντιών θα είναι ψητά όντως συμφωνώ και εδώ λοιπόν θα είναι α τετραγώνων κλέψει στο οποίο έγραφε α τετράγωνο το είδαμε αυτό πέρα Α-10 πλοίου σημειώνεται και άλλαξε εδώ μπορώ να γράψω αυτό α τετράγωνο δία φαγητό απέξω το α θα έχω εναντίον τάβλι 2Α και όλα αυτά στην ΝΝ συμφωνείτε έβγαλα τότε α και πάει στο μοναστήρι της είναι οπότε αυτό μου κάνει α αδιάφθορο επιζώντα έγινε πολύ μικρό τείνει στο μηδέν και με πλασέ είναι από αυτό το πολύ μεγάλες μονάδες οπότε προσεγγιστεί κάθε είναι ένα μείον το μείον ένα συν η απειλή διάλυσης οπότε θα βγει αυτό α PCW το είδατε ανεχόταν φέρω λίγο πριν την επιφάνεια που θα είναι α μυώντας βρήκε θέση του το είδωλο θα πάει στη θέση αυτών η Apple αυξάνει την περηφάνια σημαίνει ύφεση εντάξει και το είδωλό του ή λογικά θα πρέπει να βγαίνει περίπου ίσο με το ένα κου σαν να είχα επίπεδη επιφάνεια ποτέ σωστά αυτό το επιχείρημα που είχα ότι με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει με ένα πολυβόλο ξέρεις στη σωστή θέση να έχω είναι το δυναμικό πάντως της πέρα βέβαια και αυτό το πρόβλημα είναι που τώρα το κάναμε να είναι γνωστό πλέον πως το επίπεδο αυτό βέβαια θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω για να βρω και να γίνονται συναντήσεις κρίνει σε σχετικές για μέτριες για τις αρχαίες πέτρες τα θα πρέπει να έχω λύση του μοναδιαίου αφορούν δύο μελών και θα τι θα αλλάξει ποτέ μαύρο χαρτί αντηλιακή εδώ θα δούμε να και διάθεση ψηλά εδώ πέρα έχω π.χ. των όσο αυτό των HTC μάρτιν γκριν τώρα για τη σφαιρική συμμετρία σύνταξη τρεις κι άμα είναι μοναδιαίο φορτίο στη θέση ή άρα θα βάλω έναντι Γιάγκου και θάνατοι για ψή όχι τόνος όποτε δεν θα το βρείτε εδώ πέρα θα μου έδινε τη θέση του δόλου τους σε σχέση με το ένα φορτίο και ύφεση ή και εξαγορά τόσο πίσω για να βρεθεί να συγκρίνει το καταλάβαμε