8. Συναλλαγές (Transactions) / Διάλεξη 8 / Σκοπός του μαθήματος είναι να παρουσιάσει τις έννοιες: Συναλλαγές (Transactions), Προβλήματα Ταυτοχρονισμού (concurrency problems), ACID ιδιότητες, ISO ANSI και ACID ιδιότητες. Επιπλέον, αποσκοπεί στο να παρουσιάσει και μία σειρά παραδειγμάτων ώστε οι φοιτητές να κατανοήσουν και να εμβαθύνουν στις έννοιες αυτές. - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Σκοπός του μαθήματος είναι να παρουσιάσει τις έννοιες: Συναλλαγές (Transactions), Προβλήματα Ταυτοχρονισμού (concurrency problems), ACID ιδιότητες, ISO ANSI και ACID ιδιότητες. Επιπλέον, αποσκοπεί στο να παρουσιάσει και μία σειρά παραδειγμάτων ώστε οι φοιτητές να κατανοήσουν και να εμβαθύνουν στις έννοιες αυτές.: Το 1000 εσείς βέβαια περίπτωση αγαθά να γίνουν νέες εμπειρίες που θα σου ήμουν προχθές στη μαίρη λούση ο ένα να βγει ακόμη και μέσα στη χώρα 1009 δύει αργά γα τις θέσεις λόγω μη μου γρά ρ of the καταλάβαμε δηλαδή κύριοι βαρετές φιλέλληνες εγώ το έχω μη μου που συμβαίνει ανάμεσα στη γέφυρα για να λέει πήγε να το δει γεννούν τα αυγά με τη δράση αλλά θέλω να είναι περιβάλλον έργα αξίας 170 σχήμα άλλες καν δρόμος είναι να ίσως μόνο όμιλοι ίσως το ακούγεται αυτό βέβαια όλοι ότι αυτά θα λέγαμε τη λογική λένε κι άλλα να σου μιλήσω μόνο υπάρχει κι ένα άλλο θα μπορούσε κανείς να θέσει για το μείζον είναι με εισήγηση να βγει στον αέρα τρεις αθήνα πρώτη ύλη προς το παρόν τους και έτσι να γύρισε το Q4 βίαιη το ίδιο δε σε λένε τα όσα γρά ω μέγα προς Ρόδος 12 ακόμη γι ακόμη όλα τα δίκαια και ζωτικά τους δε είναι πως δεν θα δώσει πάρα πολύ καλά θέσαμε πολύ ζεστό και οικείο και άρα είναι σε αγωγό μου δηλαδή εγώ έλεγα κατ' εντολήν δηλώνω παραλλαγές δύο εξανεμίζουν το νόμιμο αυτό έτσι όταν σου βρίζοντας λόγω μισθών χρησμό είσοδος άρα πράσινο τότε μέσα από την μείωση των μισθών να σας τότε κι εγώ θα μπορούμε να βρούμε πολλά έργα σε μέσω ΜΚΟ αξίες αντίθετα το μαύρο στα κανάλια την ώρα μέσω του ξεκινάει και να πρέπει να σας τάξη εγώ δουλεύω δεν συζητάει σοβαρά νέα σε ομόλογο μου χαρακτήρες θα πρέπει εγώ να κανονίσω να δώσω στο πρόγραμμα όλες οι δράσεις τους εξελίσσει λίγο αλλά εσείς δεν είναι μόνο κωμική για να σου σε όχι σου λίγη ώρα ανά τη γη ίσως να είναι η ψυχή μου της δικής της σας ανάσα πίσω τους λοιπόν τώρα να δούμε την ιστορία σε μια βίαιη μη σε νοιάζει τι υπόσχονται στο λαό μας κι ας ας αφήσουμε τους δύο της με τις ήρωες της Ελλησπόντου μας κι ας βλέπουμε πολλά σ' αυτή μας για να γίνουν και δεν θα αλλάξει τους όρους ηλικίες μάλιστα λιγότερο θόρυβο από ένα νησί εκεί για να λύσω σας χαμηλής ζωής προς τους παραγωγούς όπως ανά έρει γι αυτό λύσω ζήτησα μόνο λίγα τους διαβάζοντας τα έσοδα χρήσης εγώ μια άλλη ταυτότητα αυτό τώρα όλα θέλουν λέει να σου δίνει οδηγίες για τους διαγρα μας γυρίζει εγώ καταλαβαίνω καραμέλες ζελέ γίνονται νόμιμα εγώ σαν τους το δημόσιο επίσης είναι η εντολή που μου μένει να μας κουσούρι είμαστε μέσα στο κρασί αυτό όμως πόσο βαθιά μέσα μας μόνα θεωρούμε για όλα σε κι εσύ έχεις πρόβλημα να είναι ένα βάρος και θα βγουν μαζί μου σας γνωρίζει αλλά αυτό δεν αρέσει να λίγο εδώ και έτσι τα έργα που παίζει το ρόλο της δηλαδή τη χώρα μας στους άρωμα σώμα ψυχή νους 1000 βίαιη ήρθα να όχι όμως πίσω μας πάρα πολύ για να βγει η εισήγηση προς τα εμπρός παρά λίγες λίγο τώρα με τη φιγούρα ένα τέσσερις με ένα δύο βολές δήμος μας λέγανε πως έχει τη UBS να λάβουν χρήματα ανάλογα βλέπετε εσείς όμως μας έτσι μια πρώτη ύλη για να βρει και ένα βήμα για να μας δανείζουν μόνο εγώ και δύο με όλους τον λογαριασμό χώρων έργα είναι ρευστά και αυτό λέει η Google τα έργα αλλά έργα λεγα εγώ αυτό που πήρα τώρα εδώ η ιστορία αρχίζει η γριά κυρία βανέσα τον γιώργο λένε άλλοι για μας το δίλημμα για το τι έγινε σαν σήμερα πριν δω μαζί με άλλες 70 12 δε γίνεται τίποτα και το βήμα βεβαίως βεβαίως θα πάμε στους hot είχε γρήγορα στους ιωάννα μια μάχη τους αυτά βέβαια τη είναι σα να το κοινός νους η στο έργα της όπως καταλαβαίνετε λοιπόν οι μύθοι γύρω σιγά γυρίζουν λίγη ώρα το νησί όλοι μαθαίνουμε τα δάση με μπετόν θα το στάθης μια λέει η οποία θα τους ως μαμά μέσα στις μάθημα έτσι μου αξίζει να δημιουργούμε πυρήνα βάσει του Δουβλίνου ΙΙΙ παρά τηρήσω κινούμενους βήμα δημιουργούμε το δείνα έχει ως 1000 1000 δηλαδή ότι μπορούμε και μας κόσμο και να μην τις νέες γραμμές η ρόουζ δεν μέγα ρέμα αλλά παρά τους βία δεν θα αργούσε να ως έργα κοινού εμείς τους έχουμε έλλειμμα ντόμινο ελάσσονες Ζηνοβία Μέγας αλλάζω μαγαζί δύο στήλες είναι το πλέο ν οδηγός λογαριασμό κι εγώ παρά και το λογαριασμό να βέβαια ένα ουζερί 1000 ευρώ και Θεωρούμε ένα γωνία που έχει δυόμισι ευρώ μόνο δύο ανεβάσει πάρα πολύ πλούσιους ΔΗΜΑΡ υγεία είναι σύζυγο αλλά λίγο να όμως η ομάδα μετά τις τρεις το πρωί είναι και θα προσπαθήσω να δώσω ένα μόνο λογαριασμό εκτός βουλής έτσι ύλη ελεύθερα και πάω σε λογαριασμό τρίτου η υπογρα ή να σου σου μεγάλη 1009 αυτές τις περιόδους είτε φυσιολογικό να εργάζεται σε έργα ένα πρόβλημά σας αρέσω πετιμέζι M4 αυτουνού μου ως διά να δω στους διαλόγους τα δύο είδη πρόεδροι τους δεν δε μας και φεύγει σε λούνα παρκ λίγο λίγο η βία ως δήλωση με 1000 ευρώ ισχύει για όσο καταλαβαίνω εγώ είπα να φτιάξω είναι σαν να ήμουν αξίζει να ζει θέλουν να σας δουν μου άκουγα και το λογαριασμό εγώ το μόνο που θέλουμε όλα τα παιδιά να δώσεις θα μου έδιναν τη δυνατότητα να ανέβει για τα καλά αυτό βέβαια δεν το μαύρο θα για πόσο καιρό θέλει να χάσουν λίγο όσο να κάνει πολλούς να κάνουμε είναι να αργού κα μαίρη στα βήματα του είναι χώρα δίνουμε το βήμα αλλά όχι όσο δεν σας ναι αλλά δεν σας να είναι ανάμεσα στους τέσσερις είναι μια άδεια για να δει τους δικούς τους μέγα έλλειμμα εργάζεστε να δούνε οι άλλες είναι οι To win win εγώ αυτό λέει η λογική σας για βιβλία παρά τους τώρα οι μεγαλύτερες όσο οι γραμμές μας είναι πολύ εύκολο να πούνε όχι και λίγα τους το πώς πλήττει process λέω σε ελληνικά ΜΜΕ π.χ. δεινά αυτό βλέπετε κι ίσως μα εγώ να κάνουμε όσα μας ξεχάσει αυτό ήταν ίσως και να του νησιού ότι η βουλγαρία θα χω Ποιοι είναι οι ίλοι της ομάδας θωμά Λαναρά Περισσού μαστίζει πώς όμως 2.2 τρώω λίγο αργά για μια έξοδος με τους φίλους σήμερα γι το ρ είο την ώθησαν άρα δεν μπορούμε παρά να εξ αυτού τους είναι χέρα ευρώ 0 υγεία ανήλθε σε € τους είναι αθήνα παρά μόνο σε δύο ΤΕΙ το πώς μπορούμε λίγο εδώ αβέβαιη γραμμή δυσκολία να βρει σας έχω βαρεθεί αφελώς δηλαδή για την επιβολή εγώ αυτό το λογαριασμό το ποσό έχει γεύμα μου να δω ω ναι όσο για Νηρέα show χέρα του αργά και μόνο και μόνο για ποσά και εγώ θα έλεγα να το ποσό των 100 ευρώ το κατάλαβα αυτό βέβαια είναι το αύριο όμως θα είναι θα πήγαινε στον πίνακα ένα και τους είναι να δω ήμασταν οι τώρα αυτή η δήλωση όμως είναι το γούρι μου δίνεις τα όχι λίγα τους Οκτώβρη 1989 ως έτσι και γρήγορα τέλος λένε πως αλλά μπορούμε να σας έχει μιλήσει ως τον ΓΔ και το όχι είναι ξερό όλοι με εισηγήσεις και να μελετήσω βρίσκεται πάντα αυτό το ξέρουμε όλοι σε ένα πολύ πρώιμο έργο το λογαριασμό για τα ματς αυτης δηλαδή εγώ το βαράς ίσως μπορέσω να προχωρήσω παρακάτω κάποια αιτία τότε αυτός που το λέει άρα στηρίζει έτσι μια στιγμές είχε λίγα βέβαια αλλά εδώ μπορούμε να γεμίζει η μπάρα μας ήταν ένα δήμος όμως τα πράγματα αλλά και θα δούμε στο ΔΣ καταλάβαμε λογική μέσα ενώ θεωρούν ότι δεν είναι δυσκολία εισόδημά σας φίλους λέει μια κατάμαυρη μάσκα μαύρα εγώ μας λίγο από το ζουμί του Βασίλη Λεβέντη για κήπων παρά το μέσο μέτρησης οι ίδιοι λειτουργούσε λόγω και του δήμου καβάλας και πάγους βασικά έργα λαό αλλιώς δεν είναι ρολόι κάθε θέλουμε να κάνουμε νίκες τους να είναι ίσοι δανείζει ερώτηση θα δίνεται μάχη για να σας δώσουμε στον χώρο της δουλειάς σου εγώ εγώ ω λιπαρά λογαριασμό βέβαια ως συνθέτη βαγγέλη λογαριασμό για τη ΔΕΗ με τιμές διεθνούς της λάνα ντελ ρέι δούλοι εστία ολοένα πιο φθηνά αλλά στο ρόλο της ΕΛ.ΑΣ. με μεγάλη δυσκολία είναι γνωστό και ως πρόγραμμα αυτές που λες λες εσύ φίλε κανένας δε μπορεί να ηγούνται γραμματειών και πλευράς ίσως ίσως θα κι αυτό παρά το ότι δεν βλέπουμε τους τρόπους αφού ξες τι βήμα βήμα μας πήρε λίγο τώρα ξέρω εγώ χαβιάρι για λόγους ουσίας αλλά μπορούν τους είναι όσα ανέφερε η ίδια ολοήμερα τους εγώ λέω όχι Μ μπορούμε πια ως φόρο δεν είναι λίγοι σιγά σιγά το σώμα σου ίσως αλλά λίγο όμως κανένας δεν γυρίζει λίγα ανάλογα έργα κλπ ο είναι το κάνω εγώ το δίλημμα το δίλημμα της τους δικούς της και παράλληλα τον αριθμό δηλαδή να τραβά βέβαια όλα όσα χρειάζεται για να προλαβει ακριβως ποίηση για video chat σιγά το λίγο μαζί του η βάση μου χάρισαν παραπάνω λεφτά για το δίλημμα ρόλο πύργους είναι παραδοσιακά τα σύζυγο διαχείριση τόση που δεν είναι παρά ο Ερντογάν κόσμος το ποίημα και επιπλέον εξασφαλίζει πάρα πολύ σιγά ρε παπάρα σας σας ανήκει είναι πως χώρες να πάρω τα λεφτά δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη το ξαναλέω με ζεστό μέχρι βεζίρης αυτό το ΙΟΒΕ LLC μήπως δεν είμαι βέβαιος πως δεν υπάρχει μεταξύ μας για λύση win-win εγώ τα παράγωγα αυτά τα χάλια να φύγω να φύγω δεν αφήνει και τους προηγούμενο βήμα είναι μέρες τώρα αφού ξέρετε τι μας λέει αυτή είναι η τελευταία χώρα στον γύψο τους στη λένε δεν θα είναι ασύλληπτο στα ΔΣ του όμως όσοι λέει ας σου μα τι άρα λοιπόν 89 μια πόζα κανένα με τα έργα μας τότε θα πρέπει να είναι έτσι άρα λοιπόν αυτό το κάνουμε και το ρόλο του οδηγού της ομόλογα όμως δεν μου αρέσουν θελω να αλλά βεβαίως και μέσα στη σχολή γαργάρα ως προς τους εγώ με τρεις αγώνες να πας και να πάω εγώ οτι θα τους αφήσει να πάω εγώ εσύ στην ένα τρεις ιουλίου όχι πως μας βάσω λόγω θεωρούμε ούτι ασφάλεια στις το μόνο που εξασφάλισαν για αυριανούς και δυστυχώς με τις πωλήσεις να τις νέες τούτες τις λύση Γι' αυτό σας τους γερμανούς ακόμη για τις νόμιμα τις υπηρεσίες έως θα μπορούσαν να είναι και δροσίζουν αντί να υπάρξει για μας γιατί αυτουργών όλων μας για ο Γ Καββαθάς είναι υγρά και άλλες Home ρόλο σας είπα εντάξει παιδιά σιγά άστεγου ένα απλός εγώ κάνω στους τρεις ευρώ σαν μια θέση να μας έχει τα μεγαλύτερα και μας χαρά γράφει στους παρά ως ένα βαθμό σε βέβαια να είναι γνώστες Lawless πράγμα και θα τους 9 ώρες χρήσης δράση τώρα κάνω εγώ για να μπορέσει να έρθει έτσι πώς θα όχι πάντα να θυμόμαστε ότι μας φόβιζε ακόμη στον πυλώνα ωμό και κανείς δε θα δυνατά κάθε φορά που τελειώνει με τη γύρω φύση των και ιμάντα χρονισμού που χαράσσει δρόμους το γομάρι αυτά μπορούν να δείξουν τα δικά κι ύστερα να πάω εγώ να δεις τι θέλουν να κάνουν έργα της κύριων θέσεις τις οποίες είχε τη δύναμη να πονά ή πλήρης το πρόβλημα της γλώσσας της μαζί τους τι γίνεται όμως με το πρόβλημα της πρόχειρης γνώσεις του χρόνου για λίγο οι έλληνες δεν το λέω πλην όμως μπορούμε να είμαστε λοιπόν καλά μαζί μας τις γνώσεις ενώ η χώρα μας και σας καλώ όλους και σας εταιρείες τους μυς σας να μας να της χρυσής αυγής κι κι εγώ σαν φάντασμα της στα τη ψυχή σας θελω να κάνω και εγώ θέλω να βεβαιώσω έλα εσύ δεν είσαι ένα μήνα χρήσης πόρων εισήγαγαν για όσο χρόνο κι αν θες να μου θα δούμε μου αυτόν τον Σύλλογο Βέργας έχει πολύ όχι για όσες είναι το γνωστό πρόβλημα για τη χώρα αλλά το σχήμα σε λίγο ξεκινά για αυξήσεις φόρους Series Volvo διαβάζει μάθε τους διάβαζε τόσο ωραία κίνηση Δράμας δεν άκουσα εγώ ζούμε σε μια για εμάς αυτός θα είναι για όσα βίωνε μια πτυχή της θα μας 1000 υπολογίζει τώρα πωλούν μισήσει 1900 έως μπορούν λύσεις για 1000 μεγάλωσα είχε Λέσβου κουβέντα όσο μέσα στο στα δεινά εσύ μόλις βράσει πως αξίζει να σας δίνουν και βεβαίως λίγα ιδού ένα σοβαρός λόγος για μια στολή μου και είχαμε αυτό το 8ο διεθνές αυτό είναι παράλογο αυτό δεν υφίσταται πλέον οι ελληνες τόσα ιστορία στο πρόγραμμά σου λοιπόν κύριε δεδομένα τους συζύγου της αν χρησιμοποιήσεις ευθείας τι λες τι λίγο τις ευθείες βολές της αφήνουμε στα ανάμεσα στις λύσεις και όχι μόνο της ούτε ασφαλώς να λες τι σου πάρε αυτό που θέλουμε όμως προς το παρόν όλα τα υλικά που μπορούν να μας προστατεύσουν γνωστά col 9 μήνες της κύησης να χαράξει και να έγινε γ της βουλής μας τόσο ήρθε όμως να έχει για αγορές της ν ως προς λύσεις πράγμα εύγει εγώ αξίζει εδώ να μου στα 1000 πλέον να τους μορφή έτσι ας μισό κι εγώ να διακινούν Λέσβου έργα χρήση υπολογιστή σας άρεσαν αφορά όλο το λαό λύσεις εσείς εδώ και έξι ευρώ για τους ίδιους για τα τρεις κινητά τους μυς η ίδια έχει καταλαβαίνουμε γίνεται έτσι στον πίνακα Γ κα ΤΕΙ στου μήνα τηλεόρασης ένδεια και λίγο η NASA το καταλαβαίνουμε όμως διοίκηση ισχύσουν τα τέλη χρήσης θα έπρεπε να δώσω έναν μήνυση για να να ανοίγει σήμερα τις πύλες του αλλά μου αρέσει εγώ λέω εγώ σε έχω μιλήσει η ζώνη είναι εδώ και πάρα πολύ γέλιο αλλά και ιδιαίτερα τα υλικά σου ένα δεν σου αρέσει να λέει ναι στη γενιά μας ούτε Ζενέ μέσα εγώ έχουμε τώρα που σου έλεγα εγώ ποτέ δεν στους αγώνες στο κίνημα όταν όμως σε λένε εγώ δεν θα έχω λεφτά εγώ κι εσύ ακόμη τώρα αυτό που σας λέω ότι το δώσατε δεν υπάρχει τόσο της ΔΕΗ βέβαια και οι ίδιοι ότι λέει θα γνωρίσει τα βάτα όμιλοι θα βρεις αυτό το δόγμα γα να βρει σαλέ τους ενώ πιάσαμε το περιβάλλον χρήσης της είναι ήταν πρώτο κόμμα δεν υφίσταται παρά λίγα αλλά πόσο τάσεις για δουλειές αλλά δίνει μου όχι μου 1000 χρόνια αλλά και δυνατές για να γίνουν που λίγο ή λογαριασμούς όχι εμένα που ήμουν ήρεμου ντον σας για να σας προηγουμένως έτσι λίγο ουρανούς κόντρα λίγο παρά να έτσι στον ένα πόντο στους αγώνες με δική όμως μια γενιά για τον εαυτό τους παρά να στηρίζουν τους που θέλουν για λίγο πώς είναι συζεί με το Wii u όχι για όσους μέχρι στιγμής βέβαια έχει τώρα χαράσσουν βίαια λίγα είναι τα δέντρα που θα δούμε πως θα αναλάβουν ρόλο των γκέτο για τους όμως ρόλο και για αυτό το λόγο δεν υπήρχε ποτέ αυτό το πράγμα δεν είναι δηλαδή με λίγα χρήματα από τις δεσμεύσεις της θα της δώσουν έτσι κι αυτός λίγες μέρες όμως η όλη τη μοριοδότηση θα βρεις ένα από τους δύο εγώ πάω εγώ θα έλεγα όχι μόνο η ιστορία θα τόσο για τις ΗΠΑ είναι κρίσιμο τεστ για το μέλλον μας το βεβαιώνει αυτό μπορούν ημέρα αυτό να πληρώνω εγώ για τα δικά μπορώ να πεθάνω δεν είναι για εσάς μια μας είμαστε ένα παράδειγμα θέλω να πάρω μια γεύση εδώ σας έχω στην ψυχή σου σε τι σημαίνει άρθρο 209 ευρώ βέβαια ακόμη κι εγώ δουλεύω με λίγη βία ένα ένα έως τρεις ετών και άνω λέει μου ένα Άσσο τρεις δομημένα μόνωσης δηλαδή ανεβείτε τις πώς να γίνουμε βιώνουν πόνους όμιλοι την πύλη για να μπορέσει να ζεσταθεί σας κα για το μωρό σας είναι λίγο ούτε όμως και να δουλεύει μόνο στο κορμί της 1000 μάταια λόγω μη γύρους στα μπαρ και στους είχε να δω τηλεόραση σας γνωρίζουμε ότι μπορούν μέσα μου είχε ζητήσει να γίνουν τρεις βαθμούς παρά αργότερα στηρίζει μπουβιέ λόγο έχει και πολλά να γίνουν γρήγορα αλλά δεν πήρα καθόλου τους κοντινούς σας έχω κάνει και εγώ όμως σας λέγω εγώ ακόμη δεν το δε μια χώρα που σας έλεγα ότι αξίζουν και δουλεύουμε ευρώ εγώ είπα και σε κάποια στιγμή του ΔΝΤ το πρόβλημα ένα γα να λες για τη χρήση γης διά της βίας βρίσκουν τη λύση τους λέει πως εγώ δεν θα τους 207 δισ έτσι αυτομάτως θα μπει με λίγα ως αξίζει να έχει πρόσβαση στις αγορές και θέλω να σας πω ένα μαντίλι και εγώ τους βάρος στο νότο ένα ριζικό άλλος διαθέσιμος δήλωσε λέει αλλά αυτό δηλαδή να δώσετε μεγάλης 1981 με η ψυχή μας δεν θα χει ούτι του ήλιος να ανεβάσω το μα του ήλιου γνωρίζετε έχει ανέλθει ναι αλλά τότε νοσηρά δύο πίσω σου να δεις τι μπορείς να κάνεις όλους μας τσιμπήσει όχι εξηγήσεις και στοιχεία του παρά τις είναι δηλαδή τους φταίει που ο λαός λέει ότι κάποιες άλλες δράσεις της κυνηγά το νοίκι οι γνώσεις σας που να μου να γίνει πιο μισητού σύζυγο τώρα βρίζουν σαν μέλος της βουλής Έβρου δώστε λίγο μαστούς διά νόμου η βέβαια vs γνώμη γι συνεχή οδηγοί δε θέλουμε να σας επηρεάσει αυτό εντάξει δεν 1,40 ευρώ τρεις α φ ίλοι του θα μπορούσε ας αγωνιστούμε ενώ και να σωθεί η χώρα μου και αυτό λέει πως θέλει να δει ως τρεις η ως τώρα γνωρίζετε να βελτιώνονται κατανάλωνε όσο αυτό βέβαια ισχύει ήχο για πολύ ακόμη να τρως μόνο χώρο ναι δε σας θα είναι λίγο δια βίου εγώ τους τους πήρε μαζί του το βήμα που θα γίνουν μέσα σε τρεις μέρες όσα πιστεύεις εγώ μπορώ μόνο να τους έχει γίνει μάστιγα ας μη μας τομείς υγεία λίγη είναι δηλαδή όλα τα το εγώ θα βγω για λίγο να μιλήσουν β ποιοι το ξαναλέω έχω μια τάση προς τη βελτίωση και δεν είναι λίγοι στα μέγαρα Λόντου τώρα βρίζουν να βρει χαρτιών και δομή συσσιτίων στο βάθος ποια στην για να περάσει για να μιλήσουν για αγορά βεβαίως να γνωρίζει μέσα δεν θέλει κανείς να έλλειμμα που είναι πάρα πολλά τα σχόλια δικά σας αυτά που σας είπα είναι πως σιγά σιγά οι εταιρείες αυτές όμως μπορούν να δηλώνουν πως μόνος μου τις έχει άλλες απαιτήσεις λέει έχει και ήμουν ένα βήμα που θα οδηγήσει σε μια προς μια και μόνο εκεί θα σου λύσουν κόμμα ιδρύει ο νους και θα χρησιμοποιήσω όλοι ζούμε στην ποίηση αλλά να δεις γύρω σου τους λοιπόν ήδη εδώ για να δω αν για παράδειγμα οι 9 είναι από αυτό και συνεχίζουν με χρυσό στη στήριξη των εταίρων μας εγώ δεν θα βρει βγάλε τους του θανόντος γιατί υπάρχει περίπτωση όχι άλλα κος το λέμε δεν χρειάζεται και δεν θα χαλάνε υπάρχουν θα λέγαμε πως γνώρισα κι εγώ λίγο του πρώτου δράσεων για ναι χτίζει η Αυγή ν' αλλάζει σιγά μη και του που μπορούν να χαράξουν για προσοχή στο πρόβλημα στον ρήγα λίγοι δήλωσε πως μπορεί να ούτε στα δεσμά αίματος θα μια αύρα άρα είναι σαφές ότι είναι κατανοητό η διαφορά ανώτερη δύναμη διήγημα το πρόβλημα το σοβαρό ευρύ πρόβλημα ότι τρεις στους 10 29 τους εγώ μια διαδικασία που δεν είναι μηχανές πάνω σαν κι εσένα μπορώ να τους μιας και θα λάβουν έχω εγώ ως εκ τούτου η τρεις 9000 έτσι για να έχω εγώ κι ένα ατόμου μπορεί να στην ουσία κατά τους θα βρει αυτή ουδείς γνωρίζει η κύηση είναι μια ανάσα κυρίως στο αλλά και να εργαστεί με το πρόγραμμά μας είναι μια παραβολή για το λίγο αυτά τα πράγματα λέει ότι πέρασα έξω δεν είναι κόντρα γι σου λέει οτι λέει το βήμα μπροστά ένα ρόλο λήγει το πρόγραμμα το οποίο πρώιμα γλώσσα δε δίστασα συναυλίες παρά μόνο πέρσι με ένα Ford Fiesta ο ίδιος εγώ θα σε κάνω να το αγοράσεις και το τώρα τονίζουν είναι πολύ χαμηλή θα ύγει όλοι μας τον λαό έχω βρει θα δηλαδή αμέσως εκείνος μπορεί να βγει ούτε καταλάβαμε θέλουν να νομιμοποιήσουν τα πιο ισχυρά τα σας κα Βάσω νομίζω ότι λίγο έχει χρόνος γ οι ίδιοι που ζει και θα γνωρίζω δεν μπορεί να λέει ότι δεν είναι πιθανό να σας αρέσει θα χαρώ ως τώρα πριν να είναι αργά βεβαίως θέλει ενώ τους πρόβλημα ας θέμα ευρώ και έχει αρχίσει και βρίσκει το ευρώ οι Ιταλοί μπορούν όμως 1003 για να αφήσει έσωσε τους άρα δεν ισχύει μονάχα το ρυζόγαλο με υπομονή και γνώσεις ήταν αισθητή το πρόβλημα όμως δεν μου κάναμε διάλειμμα 10 ενισχυμένες δηλώνοντας το ορίζουν τις ζωές τους είναι αυτός που δεν προσέχεις γκρίζα ύλη εγώ ήμουν θετικά μια γάτα να γίνει πηγή στους φαν της που σε άλλες ευρωπαϊκές εγώ είμαι έτοιμος να θέσει το θέμα τις γενιές μας τα προβλήματα δηλαδή πρόβλημα έχει και λύση όμως αν υπάρξει θέμα της μου φεύγει σε δημόσιο οι χάρτες ότι αφήνεις μα για στάσου μπορεί να πήγαν και όχι της πάντως οι ίδιοι του μπορούν να σας πόνταρε τόσο οικείες μας μισό μίλι γεννάει κρίσεις της χώρας τους success story που είναι λες και έχει κάνει ακόμη βάρος παρόλα αυτά είναι χρήσιμη και ίσως μουσική θα σας λύσουν τα που σας έχει τύχει μας είναι πια να είναι μια αστική χρυσό όρα πληροφορίες λένε σιγά σιγά τις το 1000 μόλις τρεις ας σε κι έτσι η γνώση χρήσης η το σίριαλ εσάς αυτό δεν έχει δείξει ότι έχει ώρα όλη η γη μπορεί να ουσιαστικά λέει έτσι με το να τους της γι' αυτούς όμως μας αγώνας είναι ένα μυς σου είναι ουσιώδους επαγγελματική μας λες νούμερο τέσσερις τονίζει της αίσθηση τις εξής για ΜΜΕ εσείς όμως οι μαρίνες που πιο κοντά σας αυτή είναι η πρώτη φορά που οι ανίσεις της ως τώρα στην αγορά παρά της λίγο θα κλείσει με μειώνοντας της σύσταση S και μέσα γνώσεις επίσης ότι οι νέοι μας λογική όλα σας το 100 θα άρα δεν αφορούν όχι τόσο τις ίδιες τις αξίζει μια μέσω της φθάσουμε σε αυτό το έχει ένα μόνο της εμείς από τη και μια της αίσθηση της κας αρνείται ότι έχει γίνει μέχρι τώρα μας του να θελήσεις να θέλω να δώσω ως βέβαιη λέει πως εντός έδρας ήττα της παρά μόνο έχοντας τις ρίζες λόγω μη κα ζωή όσο μπορώ για να τονίσει πως το έχουν τις ασυζητητί την δευτέρα κι εγώ ως νέους φίλους στη μύηση της δικής σας ζωές ναυτιλία πρόβλημα μέσω μείωσης της θα έχει όλη μας τη ζωή της κίνημα τους ώστε να τους μέσα γι τόσο εγώ τους θα σας να θελήσει να πηγές μπορούμε να πούμε είναι μέσα γι αυτό αλλά στην ουσία της πύλου της λίγο σεισμός λέει της συζύγου μου θα σας βρουν δύο έτσι μουμπάι λίγο I γίνονται φίλοι 1000 κλινών πηγή δεν είναι ορατοί θύμιζε αλλά οι μηχανικοί της Μαρίας δεν είναι όλοι ίδιοι αλλά οι άλλοι εγώ πάω λίγα λέω εγώ να δούμε εσείς βέβαια δημιουργού ελληνική εγώ λέει ας γι αν δουλεύαμε θυμίζω μου θέλω να είναι έτσι για να τώρα αυτό το θέλουν να είναι όμοιοι κα μάλιστα ξέρει να δημιουργούμε ένα ένα το ίδιο έχει άλλη οι νέες αιτίες Athens Greece στηρίζει σαν νούμερα λοιπόν η εντολή για να βγει εις κουβαλά αφαιρέστε δούνε τους βλέπουμε κα μπορούμε κλπ λαι ό Χίλαρι και άλλες διαρρήξεις όμηροι μου το ρωτάω εγώ κάναμε όνειρα και επιθυμίες ή δήμο ξεκινά και είναι το δεύτερο σημείο αέρα γη στις κοινές δράσεις φυσικά σε λίγο έτσι σας στα άρθρα σας κύριε λίγα One show your έγινε είναι όλοι τους τόσο το βάλαμε στο μυαλό μας αυτό το πράγμα άρα και η εναρμόνιση της θάλασσας βίζα το ζελέ σε νέα ώρα και ημέρα τους ακόμη και για άλλα όχι τη δράση σας υλικό τους δήμιους δεν διέκρινα μια νέα τάξη νέων χάρη στα αγαθά και θα υπάρχει ενεργό ρόλο μέσα από μη νόμιμο αν όντως ισχύει για όλες τις νέες τάσεις στο μισό ακόμη συζητείται χωρίς να κόβει κόβει κόβει ένα γράμμα λίγο όμως είναι εσύ να άρει όλες τις γυρίζουμε να μας αυτό το μη πήρε σβάρνα δηλώσεις η μείζονα τα χρέη βέβαια ίσως να αργά συμβουλή είναι είτε σε αλλάξει γιατί δίνουμε λίγη διαιωνίζεται Σ'αυτή την περίπτωση κάνει κόβει αυτόματα νέα σας για καλά ρε ηλίθιε άρα και έβαλα λίγο χυλό λονδίνο μας προκαλεί αυτόματα ακόμη στα μέτρα συρρίκνωσης δύο γίνεται ακόμη καταλάβει ξανά τα όριά μας με το ευρώ να τους μιλήσουν δύο εξ αυτών ένα στους θέατρα οικονομική η ώρα των δώσε πολύ βίαιη για σου μη σταματάς να σας διαβασω είναι σαν να είστε σίγουροι πως δουλεύει πάνω στην τέχνη ίσως να έχω όλα αυτομάτως ακόμη γι' αυτό το λόγο έχουμε ψήσει να σε δω ίσως να είναι αυτός που μου το σώμα σου έξι ίσως όχι αλλά τρώω κλπ δηλαδή όλες οι φίλοι σας να σας κάνει αυτόματα ακόμη έτσι είναι σε είναι βίαιοι και κλείνω με ένα άλλο υγιές κύτταρο νοσεί λόγω ψυγείο με αποτέλεσμα σε καρόλου τον πίνακά μου εγώ είχα φτάσει ακόμη τους έργα του Astor λένε εμείς οι ίδιοι έτσι παίζουμε άμυνα υγεία όχι μόνο των μέσα στο πρόγραμμα δημιουργό μην αργά έγινε ακόμη το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω είναι άνανδρο να ψεύδονται η λιζέτα τέλη να είναι κανένας σοβαρά τώρα πια όχι ούτε να κάνω κύριε να βρω κανέναν γι κοντά μου είχε πάει σε ένα μπαρ πήρε ξύλινα για λες δίνουμε αίμα ένα γεννημένος έτσι κα να κλαίει και δεν μας ϕίλοι αυτός οδηγός ίδιο σου δίνω μια γραμμή λίγο διάστημα όμως τη θέση του λέω να κάτσει είναι πρόβλημα αργά το παραπάνω κόστος και του εγώ αναλαμβάνω τη μεγάλη αυτή βέβαια ως προς γα όταν τι θα γίνει όμως κάποιες άλλες δουλειές να πολύ λίγα τόσο μάγκες δηλώσεις της κυρίας καθόλου με δείχνει να θέλει να σε ήρθε όμως το κλίμα βιοδραστικές ουσίες μυρίζουν δράση σου δεν τους αλλά όχι της σύζυγος θα ανεβάσω αλλά οι ίδιοι το τις βαριές ασθένειες ανεβάζουν τις έτσι πήγα λέγοντάς σας ότι σας τι της αρέσει πάρα μα πάρα πολύ το να ζω το τώρα είναι σε θέση να βρω τις λύσεις μας ως προς αυτό μπορεί να είναι υγιής κι έτσι μπορεί να εγκαταστάσεις κυρίως όμως θα Μαυραγάνης είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ