Ενημέρωση πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου / Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου Καλό μεσημέρι. Χθες ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκίνησε μια σειρά συνεντεύξεων, μέσω των οποίων θα συνοψίσει το κυβερνητικό έργο μέχρι σήμερα και ταυτόχρονα θα αναπτύξει το περίγραμμα του σχεδίου της επόμενης ημέρας. Ένα σχέδιο σταθερότητας, συνέπειας […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2023)
Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου Καλό μεσημέρι. Χθες ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκίνησε μια σειρά συνεντεύξεων, μέσω των οποίων θα συνοψίσει το κυβερνητικό έργο μέχρι σήμερα και ταυτόχρονα θα αναπτύξει το περίγραμμα του σχεδίου της επόμενης ημέρας. Ένα σχέδιο σταθερότητας, συνέπειας […]