Δήλωση για το περιεχόμενο της συνάντησης του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα / Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για το περιεχόμενο της συνάντησης του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα: «Ο κ. Τσίπρας κλιμακώνει σοβαρά τις ανεύθυνες ενέργειές του και γίνεται εθνικά επικίνδυνος. Αφού δεν ψήφισε την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία και το εξοπλιστικό πρόγραμμα ενίσχυσης […] - MICHALIS STAMOU (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για το περιεχόμενο της συνάντησης του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τον Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα: «Ο κ. Τσίπρας κλιμακώνει σοβαρά τις ανεύθυνες ενέργειές του και γίνεται εθνικά επικίνδυνος. Αφού δεν ψήφισε την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία και το εξοπλιστικό πρόγραμμα ενίσχυσης […]