ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ειδική Συν/ση Δημαιρεσίες Δημ. Συμβουλίου Κυρ 5 Μαρ 2017 ώρα 11:00 (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2017)
: Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Ωτιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλ instances Υπότιτλ instances Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Υπότιτλοι AUTHORWAVE Κύριε Συνάδελφε, καλημέρα. Κύριε Συνάδελφε, καλημέρα. Κύριε Συνάδελφε, καλημέρα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε. Να ξεκινήσουμε την ειδική συνεδρίαση για την εκλογή του Προεδρύου. Κάνετε λίγο ησυχία. Να ξεκινήσουμε αυτήν την ειδική διαδικασία. Κύριε Ζωναρά, να δούμε την απαρτία. Διεξάγεται η 2η του 2017 Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοεκκρινίου για την εκλογή Προεδρύου του Δημοτικού Συμβουλίου Θητίας από 5-3 του 2017 έως 31-8 του 2019. Εκλογή Μελών Οικονομικής Επιτροπής Θητίας από 5-3 του 2017 έως 31-8 του 2019 και Εκλογή Μελών της Επιτροπής Ποιότητες Ζωής Θητίας από 5-3 του 2017 έως 31-8 του 2019. Παρόντες είναι ο Δήμαρχος Κύριος Γεώργιος Παππαναστασίου, ο Προεδρεύον της Συνεδρίας σας Κύριος Νικόλαος Καζατζής και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Γρύβας Ευθύμιος, Ρόκος Κωνσταντίνος, Φυρίς Βλάσιος, Σαλμά Μαρία, Μπούτιβα Ξανθή, Παππα Νικολάο Τιμολέων, Ζώης Δημήτριος, Καμένο Σταύρος, Σεοδωρόπολος Νικόλαος, Καζούλα Μαρία, Ρούση Αγγελική, Παπάς Γεώργιος, Ράπτις Ευθύμιος, Σαλακίδου Όλγα, Χασιώτης Ευθύμιος, Παπούτσις Φότιος, Κουτρομάνος Χρήστος, Καρακώστας Βασίλειος, Κολοβός Χρήστος, Καλαζίης Κωνσταντίνος, Σοφρόνης Κωνσταντίνος, Καλαμπαλίκης Ανδρέας, Μελιάδης Γεώργιος, Κοντονάσιος Σαθανάσιος, Κορδόπουλος Δημήτριος, Φωτάκης Βασίλειος, Αλεξόπουλος Γεώργιος, Γκρίζης Νικόλαος, Βασιλίου Ιωάννης, Κολοβός Σωτήριος, Μοσχολιός Παύλος, Τραπεζιώτης Δημήτριος, Διονυσσόπουλος Λεωνίδας, Κραβαρίτη Ευαγγελία, Στούπας Παναγιώτης, Σειτανίδη Σεόδωρος Παπαγιουργιού Μαρία. Υπάρχει κάποιος που δεν άκουσε το όνομά του. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Υπάρχει κάποιος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Το λέω, Καλλικράτης. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κάποιος άλλος σύμβουλος που δεν άκουσε το όνομά του, για να μας βγαίνει και η ψηφία. Κύριε Φωτάκη, ελάτε να ψηφίσετε. Κύριος Βασίλειος Φωτάκης ψήφισε. Ο κύριος Γκούντας Χρήστος ψήφισε. Ο κύριος Γκρίβας ψήφισε. Ο κύριος Καλατζής ψήφισε. Ο κύριος Χασιώτης ψήφισε. Ο κύριος Χασιώτης ψήφισε. Η κυρία Σαλακίδου ψήφισε. Ο κύριος Κορδόπουλος ψήφισε. Ο κύριος Καλαμπαλίκης ψήφισε. Ο κύριος Καρακώσας ψήφισε. Ο κύριος Βασιλείου ψήφισε. Ο κύριος Κολοβός ψήφισε. Ο κύριος Μελιάδης ψήφισε. Ο κύριος Αλεξόπουλος ψήφισε. Ο κύριος Κολοβός ψήφισε. Ο κύριος Αδάμης ψήφισε. Ο κύριος Τούπας ψήφισε. Ο κύριος Γκρίζης ψήφισε. Η κυρία Σαλμά ψήφισε. Ο κύριος Σετανίδης ψήφισε. Ο κύριος Σοφρόνης ψήφισε. Η κυρία Μπούτιβα ψήφισε. Ο κύριος Παπαγιουργιού ψήφισε. Ο κύριος Παπάς ψήφισε. Ο κύριος Παππούτης ψήφισε. Ο κύριος Πρόεδρος ψήφισε. Ελάτε, ελάτε. Κύριε Μουσουλιά, εδώ, εδώ, σημαίνει, σημαίνει. Θα βάλουμε μια γράμμα. Ο κύριος Ρόκος, Ρόκος, Ρόκος, εδώ, εδώ Ρόκος. Εδώ Ρόκος, εδώ Ρόκος. Εδώ μου. Ο κύριος Μοσχολιός ψήφισε. Ο κύριος Ρόκος ψήφισε. Ο κύριος Σφυρίς ψήφισε. Από εδώ. Η κυρία Ρούση ψήφισε. Ο κύριος Ρούσις ψήφισε. Η κυρία Ρούση ψήφισε. Η κυρία Γαλαζούλα ψήφισε. Ο κύριος Κοτρουμάνος ψήφισε. Ο κύριος Στοδορόπουλος ψήφισε. Ο κύριος Ζώης ψήφισε. Ο κύριος Κορδολένης ψήφισε. Ο κύριος Κορδολένης ψήφισε. Η κυρία Κραβαρίτη ψήφισε. Ο κύριος Ράπτης ψήφισε. Ο κύριος Κοντονάσιος ψήφισε. Ο κύριος Καμένος ψήφισε. Ο κύριος Τραπεζιώτης ψήφισε. Ο κύριος Διονυσσόπουλος ψήφισε. Ο κύριος Παπανιγκολάου ψήφισε. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας. Ας έρθουν οι δύο ψηφολέκτες. Κύριος Κορδολέ. Να ανοίξουμε το πόδι του μπάνου. Να σου πω, δεν μοιράζει ένας του αντιπροεδρούμενος. Μοιράζεις αντιπροεδρούμενος. Δώσε ένα. Δώσε ένα εμένα. Πόσο πρέπει να είναι πάνω. Περίμενε να αριθμίσεις. Εγώ θα αριθμίσω εγώ. Ναι, εγώ θα δίνω τα τελικά. Έλα, έλα. Έλα να ανοίξεις. Έλα να ανοίξεις. Έλα να ανοίξεις. Έλα να ανοίξεις. Κάτσε έναν. Τρία. Τρία. Είχα ρίχνεις και σου είπα να γράφω. Ή να τα βάλω? Ναι. Πρέπει να τα ας σκέ Narrator. Να με γράψω εγώ. Βρίσκοντα να μην τα περιβέψουμε. Μπορείς να γράψεις ένα πρότυπο. Ναι, κάνω ένα και μονόγραφή να δυστυχεί... Ένα γράφμα στον Νισкοταχρό. Μη σκοτωθούμε κιόλας. Τα που μένουν κομμάτια αrations γραφωτήτων! Τι θέλετε να κάνουμε για τον Πρόεδρο, παιδιά, και εγώ, ο Χριστός, να κάνω για τον Πρόεδρο, παιδιά, και εγώ, ο Χριστός, να κάνω για τον Πρόεδρο, παιδιά, και εγώ, ο Χριστός. Παρακαλώ, παιδιά, και εγώ, ο Χριστός, να κάνω για τον Πρόεδρο, παιδιά, και εγώ, ο Χριστός, να κάνω για τον Πρόεδρο, παιδιά, και εγώ, ο Χριστός. Παρακαλώ, παιδιά. Παρακαλώ, παιδιά, και εγώ, ο Χριστός, να κάνω για τον Πρόεδρο, παιδιά, και εγώ, ο Χριστός. Παρακαλώ, παιδιά, και εγώ, ο Χριστός. Παρακαλώ, παιδιά, και εγώ, ο Χριστός. Παρακαλώ, παιδιά, και εγώ, ο Χριστός. Παρακαλώ, παιδιά. Παρακαλώ, παιδιά. Παρακαλώ, παιδιά, και εγώ, ο Χριστός. Παρακαλώ, παιδιά. Παρακαλώ, παιδιά. Παρακαλώ, παιδιά. Όχι την οικονομική μετά. Λοιπόν, κύριοι συνάδελφοι, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για εκλογή Προέδρου, επί 41 ψηφισάντων, έχουμε 28 έγκυρα ψηφοδέλτια, 12 λευκά και 2 άκυρα. Επομένως, νέος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι ο κύριος Βασίλειος Φωτάκης. Να τα γράψουμε. Αν το κάνουμε τώρα αυτό, χάθηκαμε. Να πούμε στο σώμα ότι ο κύριος Μερμήκης ενημέρωσε, δεν παρεβρίσκεται στη συνενδρίαση λόγω εργασίας. Έχει βάρδιο στο νοσοκομείο. Λοιπόν, να ξεκινήσουμε τη διαδικασία για εκλογή Αντιπροέδρου, με τον ίδιο τρόπο, γρήγορα και ήρεμα. Λοιπόν, ο κύριος Φωτάκης, όπως κάθε στιγμή. Ο κύριος Φωτάκης ψήφισε. Ο κύριος Κορδόπουλος ψήφισε. Ο κύριος Κούντας ψήφισε. Ο κύριος Κούντας ψήφισε. Έλα. Ο κύριος Γρύβας ψήφισε. Ο κύριος Καλατζής ψήφισε. Ο κύριος Γκρίζης ψήφισε. Ο κύριος Κολοβός Χρήστος ψήφισε. Η κυρία Σαλμά ψήφισε. Η κυρία Σαλακίδου ψήφισε. Ο κύριος Χασιώτης ψήφισε. Ο κύριος Σίγμα Κολοβός ψήφισε. Ο κύριος Οφρόνης ψήφισε. Ο κύριος Παπούτσις ψήφισε. Η κυρία Μπούτιβα ψήφισε. Η κυρία Παπαγερουγίου ψήφισε. Ο κύριος Παπάς ψήφισε. Ο κύριος Βασιλίου ψήφισε. Ο κύριος Αλεξόπουλος ψήφισε. Ο κύριος Καρακώστας ψήφισε. Ο κύριος Μιλιάδης ψήφισε. Ο κύριος Καλαμπαλίκης ψήφισε. Ο κύριος Στούμπας ψήφισε. Ο κύριος Σαδάνης ψήφισε. Ο κύριος Σιτανίνης ψήφισε. Ο κύριος Ρώκος ψήφισε. Ο κύριος Μασχολιός ψήφισε. Ο κύριος Καλαττής ψήφισε. Ο κύριος Καλαττής ψήφισε. Ο κύριος Καλαττής ψήφισε. Ο κύριος Καλαττής ψήφισε. Ο κύριος Καλαττής ψήφισε. Η κύρια Ρούση ψήφισε. Η κύρια Γαλαζούλα ψήφισε. Ο κύριος Κοτρουμάνος ψήφισε. Ο κύριος Στονδορόπουλος ψήφισε. Ο κύριος Ζώης ψήφισε. Ο κύριος Σαράτης ψήφισε. Ο κύριος Σφυρίς και ο κύριος Κοντονάσιος ψήφισαν. Ο κύριος Καμένος ψήφισε. Ο κύριος Τραπεζιώτης ψήφισε. Ο κύριος Κορδολέμις ψήφισε. Η κύρια Καβαρίτη ψήφισε. Ο κύριος Παπανικολάου ψήφισε. Ο κύριος Παπανικολάου ψήφισε και ο κύριος Λιγισόπουλος ψήφισε. Υπάρχει κάποιος που δεν ψήφισε. Για αντιπρόεδρο υπάρχει κάποιος που δεν ψήφισε. Δεν υπάρχει κάποιος που δεν ψήφισε. Ο κύριος Παπανικολάου ψήφισε και ο κύριος Λιγισόπουλος ψήφισε και ο κύριος Λιγισόπουλος ψήφισε. Ο κύριος Παπανικολάου ψήφισε και ο κύριος Λιγισόπουλος ψήφισε και ο κύριος Λιγισόπουλος ψήφισε και ο κύριος Λιγισόπουλος ψήφισε. Παρακαλώ. Κύριε Σκορδόπουλε, θα μοιράσουμε για γραμματέα. Α, εντάξει. Κορίτσια, ναι. Παρακαλώ. Παρακαλώ. Μιμή, έλα κάναμε το ίδιο. Έλα, να κάνουμε την ίδια διανομή. Έλα από εδώ. Άστα εδώ. Άστα εδώ. Απλά, όπως είσαι, τάχη. Έχω. Ναι, ναι. Φέτα, δεν έχεις. Δεν έχω. Α! Θα σε δίνω τα λευκά εσένα. Θα τα βάλω από πάντα. Ναι, διέντεκα έχει, για να μην γίνει λάθος, πέρα ο γλώσσος έχει έντεκα. Όχι, ανοίγνει βάση Ευαγγέλου. Εντάξει. Κατά του σκίσιμο έγινε έτσι. Λευκό είναι. Όχι, είναι λευκό. Είναι κατά του σκίσιμο. Ποιος τα κανένας σας? Κυρίες συνάδελφοι, το σώμα εξέλεξε ως αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον κύριο Χρήστο Κορδολέμη επί 41 ψηφισάντων με 38 έγκυρα ψηφοδέλτια και τρία λευκά. Λοιπόν, να ξεκινήσουμε και τη διαδικασία εκλογής γραμματέα. Κύριος Φωτάκης ψήφισε. Κύριος Κορδόπουλος ψήφισε. Κύριος Μπούντας ψήφισε. Ψήφιση Καζαντζής. Κύριος Παπούτσις ψήφισε. Κυρία Μπουτίβα ψήφισε. Κύριος Σίγμα Κολοβός ψήφισε. Κύριος Βασιλείου ψήφισε. Κύριος Αλεξόπουλος ψήφισε. Κυρία Σαλμά ψήφισε. Βασιλεί, βάλ' το εκεί μέσα. Κύριος Καρακόστος ψήφισε. Κύριος Χασιώδης ψήφισε. Κύριος Γρύβας ψήφισε. Κύριος Καλατζής ψήφισε. Κυρία Σαλακίδου ψήφισε. Κύριος Παπάς ψήφισε. Κύριος Γκρίζης ψήφισε. Κύριος Αδάμης ψήφισε. Κύριος Χρήστος Κολοβός ψήφισε. Κύριος Σειτανίτης ψήφισε. Κύριος Στούπας ψήφισε. Κύριος Σοφορώνης ψήφισε. Κύριος Μελιάδης ψήφισε. Κύριος Καλαμπαλίκη ψήφισε. Κύριος Ράπτης ψήφισε. Κύριος Κοντρογμάδας ψήφισε. Κύριος Μοσχολιός ψήφισε. Κύριος Ρόκος ψήφισε. Κύριε Γαλαζούλα ψήφισε. Κύριος Σφυρίς ψήφισε. Κύριε Κραβαρίτη ψήφισε. Κύριε Κοντονάσιος ψήφισε. Κύριε Παπαγιωριού ψήφισε. Κύριος Θεοδρόπουλος ψήφισε. Κύριος Ζώης ψήφισε. Κύριε Άρουσι ψήφισε. Κύριος Καμένος ψήφισε. Κύριος Κορδολέβης ψήφισε. Κύριε Δινκισσόπουλος ψήφισε. Κύριος Τραπεζιώτης ψήφισε. Κύριος Παπανίκολαου ψήφισε. Έχουν ψηφίσει όλοι. Υπάρχει κάποιος που κρατάει φάκλος στα χέρια του. Ωραία, ξεκινάει η διαδικασία συλλογής. Μέχρι πότια είναι επάνω, μέχρι 31. 8 του 19. Μέχρι πόρτα είναι επάνω, μέχρι 31. Μέχρι πόρτα είναι επάνω, μέχρι 31. Μέχρι πόρτα είναι επάνω, μέχρι 31. Μέχρι πόρτα είναι επάνω, μέχρι 31. Μέχρι πόρτα είναι επάνω, μέχρι 31. Μέχρι πόρτα είναι επάνω, μέχρι 31. Μέχρι πόρτα είναι επάνω, μέχρι 31. Μέχρι πόρτα είναι επάνω. Μέχρι πόρτα είναι επάνω, μέχρι 31. Μέχρι πόρτα είναι επάνω. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31. Μέχρι 31.