Purpose Ν.Μουρκογιάννης - μέρος Α / διάλεξη - Κροκιδά Στυλιανή (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2015)
διάλεξη: Αυτοί λάμβαναν υποτίθεται είναι μια ιδιαίτερη εβδομάδα με την έννοια ότι έχουμε δύο ομιλητές τον πρώτο τον ακούσατε και έχουμε σήμερα μαζί με τον κύριο νίκο Μαυρογιάννη που και οι δύο έχουν κάνει σπουδές στη ν Αμερική συγκεκριμένα στο MIT και το χάρβαρντ δευτέρας οι οποίοι έχουν ζήσει πολλά χρόνια έξω και έχουν μια εμπειρία πιάνουμε τις πολυεθνικές επιχειρήσεις κάτι που δεν είπε ο Μάντζαρης αλλά είχε δουλειά γιατί η united fruit της αρκετά χρόνια και επιπλέον έχουν εμπειρία μέσα στα επτά του ΣΚΑΙ και πώς να το πω με δανειακά απαιτούν και με τον βοηθούν ανθρώπους να ξεκινούν επιχειρήσεις οπότε όταν είπα στο κοινό μου οικογένεια ποιος έχει γράψει ένα βιβλίο το οποίο λέγεται προεκτάσεις και θα δείξουμε ένα βιντεάκι στο τέλος όπου τον παίρνει συνέντευξη για το βιβλίο της όταν του ήρθε να μιλήσει το βιβλίο σκέφτηκα ότι αυτό που θα θέλει εκείνος ήταν να μπει στην αίθουσα και άρχισαν τα πρώτα κρατάνε συστήνει για τις εμπειρίες θέλω να σας κάνω ένα μια συμφωνία αναφέρεται μάλλον θα την κάνουν τους τέλος ξένοι εγώ είμαι της σχολής περί αύξησης Ανέστη να είστε χαρούμενοι βιολί τζουρά πατάς σεμιναρίων και το άλλο θέλω να σας πω μερικά πράγματα το οποίο νομίζω θα μπορεί να είναι ποθητή για σας εφόρου ζωής διανοίας σόφι ρόις εφόρου επαγγελματικής ζωής αλάνθαστα πού θα φάτε κατέβηκαν χτες ξεχάσει δυο μέρες χειμώνα να βγούμε μαζί λίγο λιγότερα πράγματα που θα σας πω εγώ δυνατές συνδυασμένη λέκτορα του της μιας ώρας και έχει δώσει πάρα πολλά είναι μέρος των προγόνων μας νήσο κάτοικοι να σταματήσουμε ακούω πολύ απλές ερωτήσεις και με ευθύνη και με μόνο δεκανίκι τη λογική είναι το κατ' εξοχήν ελληνικό προϊόν έτσι αυτό πάρει έξι χώρα μας επ' αυτού ζούμε ακόμα κάνοντας εξαγωγές μέχρι του σημείου που αυτά έχουν εκλείψει τα αποθέματα που με τη λογική μόνο και με εξαιρετική μέθοδο κοιτάξουν τους μια επισκόπηση της τούτη είναι η οικονομική και επιχειρηματική ζωή έτσι λοιπόν εγώ θα κάνω τις ρώτησαν από απλές ερωτήσεις επειδή βλέπω μερικούς παρουσίασε 8 βαθμούς θα συμμετάσχετε όταν πιστεύω ότι είστε την έδωσε την απάντηση θα σας το πω εγώ θα πω της ποινής κυριεύουν βοηθά σε αυτό παρακαλώ αν μπορείτε πάμε στον επόμενο κι αν δεν μπορεί να τάξει δεν προχωράμε δεν παθαίνει τίποτα έτσι είναι και αυτό ένα μάθημα αλλά δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σας επιβάλλω τις απόψεις μου χωρίς να περάσουν από ειδικό σε έλεγχο αυτό λοιπόν είναι που ζητάω την προσφέρουν προσφέρουν πάρα πολύ απλό πράγμα οτιδήποτε είστε δευτεροετής τώρα δεν είναι θυμάμαι καλά θα το ξέρουμε εφευρέτης της ΕΡΕ και οτιδήποτε σας πέρασε το νέο τοπίο σε μπερδέψει και επιτρέψτε μου να τις βρει την ιωάννα η οποιοδήποτε άλλο καθηγητή επειδή εγώ έπαψα να έχει εισόδημα 30 βαρέθηκα το πράγμα και σε καθηγητές ποσοστά μπερδεύουν τα γραμματόσημα που δεν καταλαβαίνει κανένας ρωτήστε με έτσι κ.ά. συνδέεται με το θέμα προς συζήτηση το σχέδιο αυτό οτιδήποτε κούφια ερώτηση έχετε κάνει δήμου εφόσον άπτεται της οικονομικής επιστήμης της διοίκησης επιχειρήσεων τη διοίκηση οργανισμών θα σας δώσω ένα απάντηση αν είναι καλύτερος κάτι όμως την απάντηση σε σκοπός να βρείτε αυτή την απάντηση έτσι λοιπόν απαντήσεις παρακαλώ εσείς που οι απλές ερωτήσεις οι οποίες σας κάνουν παρακαλώ πολύ και μη διστάσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε έτσι σήμερα τα πράγματα για τα οποία δεν είμαι ειδικός με πολιτική σε κλίμα το γραφείο δεν ξέρω και αν σε έχουν έλθει στα 27 μας αυτά τα οποία σας είπα κατά τεκμήριο κάτι ξέρουν από λοιπόν αυτόν το διπλό συμφωνιών το οποίο προτείνω καμία ερώτηση καμία αντίρρηση να πετάω κάποιος που αντίστοιχα θα καταφύγει δεν έχουν αποχωρήσει για πάντα λιπαρό ειρήνη τίποτα η κυρία που στεκόταν προσπαθούσε κυρία εγώ αν σας πει κάνει μια παράσταση που θα σας πει προσπαθούσε να σας πει ότι αν δεν πάτε σε αυτό το σεμινάριο δεν τα Πατήσια ήταν πέντε υπουργοί προσπαθούσαν να σας πει ότι όποιος πάει σε σένα θα πειστεί να δώσουν ένα καλό βαθμό να μην έχει ανάγκη να γράψει διαγώνισμα υπήρχε τρόπος κάπως να έχουν ακουστεί επτά πράγματα να γίνουν τέσσερις περιπτώσεις όχι όχι εδώ παγκοσμίως φύγαμε αμέσως φύγαμε από αθήνα είμαστε στον κόσμο Γινόταν παγκόσμιος ναι αλλά τι λέμε φαίνονταν καλά δεν είναι και αυτό λέμε μια αξιοκρατικά καλά υπάρχει και αξιοκρατικά καλά πολύ ωραία φράση γυναίκας που ιδιαίτερα καλός αγιογράφος και να βοηθήσει λίγο καλή Γράψε μου δεν είναι εγώ γήπεδα πάλεψε λίγο θα γράψω λίγα αν θέλει κάποιος να βοηθήσει υπό κυρίως συναντούν τον Μασούντ πολύωρη αξιοκρατικά καλά αυτή η δεύτερη γενιά καλά καλό είναι μια απόλυτη κοιμόντουσαν έτσι κάθε μέρα αυτό μιλάμε τι είναι καλό τι είναι κακό αυτό τοπίο νομίζω οτι κάνεις από τo νομίζω ότι εξισώνει με τη δήλωσή σου τότε είναι καλό μετά την αξιοκρατικό Σώκου αλλαγές κουβαλά πάνω μας λείπει λοιπόν λέει ότι είναι αξιοκρατικό είναι καλό ποιος διαφωνεί υπάρχει κατόπιν καλώδιο την αξιοκρατικό γιατί ζω και κανόνων βοηθάει νίκος έλα σκαρί το το πιο αξιοκρατικό πέρα από την ιδέα ότι κάποιος δεν έχει αλλά και μεγάλων και τι κάνει καθώς παναγιώτης και του γεωτεε μπορεί να πάθει αυτά πάλι Ελλάδα SOS Ευδοξία είμαστε στον κόσμο της show έχουμε φύγει από λοιπόν μεταξύ σας ιδίως σας τελειώσετε τα δύο τέταρτα του ένα τρίτου του πιο πολλά από έτσι τα παιδιά όταν άνοιξα την τηλεόραση όταν μπείτε σε μια αίθουσα όταν μιλήσει κάποιος κάποιες παίρνει θέση για το τι είναι καλό θυμάστε το σωκράτη πολύ καλών και αγαθών το ότι είναι καλού είναι το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ ανθρώπων ιδιαίτερα στην οικονομική και επιχειρηματική ζωή ή τον άλλο και όπως βλέπετε η δύο η ρητίνη συνάδελφοί σας ποτέ το θάρρος να κρατήσει την πρώτη σειρά και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό για τον κ μια ζωή διαφωνούν και έχουν το ίδιο δικαίωμα να λέει καλό είναι το τρικ του Μπέντο στο ΥΠΕΣ με αξιοκρατικό ο πλάτωνας έλεγε το άριστον έτσι γιώργος λέει ξέρετε κάτι για μένα καλό είναι αυτή η ισότητα κοινωνικά κράτη αυτό σημαίνει τρίχρονη σημαίνει EPC καπνιστής ηλίθιος οι επίσημοι καπνιστής καλός άνθρωπος όταν τα αυτάκια του πνεύματος στο εξής συμμετοχή της