Διάλεξη 4 / Διάλεξη 4 / Διάλεξη 4 - Ματαυτσή Ασημίνα (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Διάλεξη 4: Παρακαλώ, αυτό είναι το 4ο κομμάτι, σχετικά με τα θεωριακά ικανότητες 28-33. Αυτό περιέχει την κοντζαντιβίτηση, οι κοντζαντιβίτες αρμούς και την διαφορετική διαγνώση του κεφάλου. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κοντζαντιβίτηση εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Υπάρχουν διαφορετικές διαγνώσεις για την κοντζαντιβίτηση. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κοντζαντιβίτηση εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κοντζαντιβίτηση εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Σε συγκεκριμένες συγκεκριμένες συμβουλές υπάρχουν διαφορετικές διαγνώσεις. Αυτή είναι η ασφαλήση που λέει η μυθοδοσφαιρία ή η ασφαλήση της κοντζαντιβίτης που λέει η κερροττιτις. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κοντζαντιβίτηση εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κοντζαντιβίτηση εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κοντζαντιβίτηση εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κοντζαντιβίτηση εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κοντζαντιβίτηση εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κοντζαντιβίτηση εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κοντζαντιβίτηση εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κοντζαντιβίτηση εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κοντζαντιβίτηση εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κοντζαντιβίτηση εφαρμόζονται από τη κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης. Οι συμπτώσεις σχετικά με την κορυφή της κοντζαντιβίτης.