ΕΝΟΤΗΤΑ 2 - Κέντρα Βάρους - Άσκηση 4 / Διάλεξη 5 / ΚΕΝΤΡΑ ΒΑΡΟΥΣ (Βασικές επιφάνειες – τετράγωνο, ορθογώνιο, τρίγωνο, ημικύκλιο - διάφορες σύνθετες επιφάνειες) - Άσκηση 4 - ΓΚΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
ΚΕΝΤΡΑ ΒΑΡΟΥΣ (Βασικές επιφάνειες – τετράγωνο, ορθογώνιο, τρίγωνο, ημικύκλιο - διάφορες σύνθετες επιφάνειες) - Άσκηση 4: Τίποτε κακό μια άσκηση στο κέντρο βάρους λύσουμε αυτό το σχήμα του κάνοντας χρήση ταξί ας πρώην έτρωγε ουσιαστικά ένα προβάλλουμε παίρνει διαστάσεις άνδρα Σεβίλλη με τις με τις αποκαλούμενη ανακαλύπτω σχεδόν σκέψου εργατών και θα εξετάσουν φόρος νομίζει τίποτα πήρε εκτός έδρας βλέπει μια τώρα εάν αυτό το άγχος είναι δύο στα 10 καφέ σε αυτό χώρα άλλωστε το κάστρο του πέντε η ένα στις τρεις αυτό αυτό είναι περίπου τρεις εδώ αυτή τη φορά στο 15 σοβαρός είναι ουσιαστικά ένα βρίσκεται σε μια περιοχή δεν Austrian κατοχή συνέταιρος 45 ουσίες είναι πέντε 10 23 45 είναι αυτό 18 39 όχι ποτέ άρα θα πλήξουμε κίνηση Νάξου φορούν και διαστάσεις 30 μέτρα στον κι αυτό γιατί με κι αυτό είναι 15 καταλαβαίνετε λοιπόν 120 έχει ακτίνα οδηγεί καθώς το ΣτΕ έχει μια έχει πάχος τρεις μέλη με άρα μιλάμε στους ΜΧ2 αυτό παρέμεινε ουσιαστικά 12 και γνώμη του μεγάλου του δικύκλου αρνηθήκατε καλά λοιπόν θελήσουμε να υπολογίσουμε επικεντρωμένος σε εθνικά έργα στο σώμα καταρχάς είναι του ανθρώπους δουλέψουμε προφανώς τους το τετραγωνο πάνω σε μια κι όχι ένα έχουμε τη λύση οι οποίοι επέλεξαν αυτή βγαίνει καταρχάς δεν ξέρω αν βλέπετε κάποια λύσις θα πάρω το μεγάλο ημικύκλιο παρ 15 σου όμως αυτό άρρενες ημέρες ασχολούμαστε καταλαβαίνετε τι λέω το ημικύκλιο που έχει στο μπαρ του δικύκλου το μεγάλο και ο εκδηλώνει το 2012 λοιπόν από το μεγάλο κύκλωμα χθες pick αφαιρέσουμε τον μικρό τότε καταλαβαίνετε τι θα προκύψει ευθύνη φέτος Πάργας τονίζει του μίνι καλούμαστε λοιπόν περιοχή δύο είμαι καλύπτουν μεγάλο ημικύκλιο και περιέχει τρεις τόσα χρόνια είχε κληθεί τότε η επιφάνεια της πλατείας που ουσιαστικά είναι το ένα δύο μηνών ακόμη παρατήρηση οργανισμοί Τρίκκη όπως πράξουν άποψη υπάρχει συννεφιά έντονες που σημαίνει ότι μετά βεβαιότητος όχι κ ισούται το δεύτερο δηλαδή 30 Test δηλαδή 15 λέμε αυτό το μικρό ύπαρξης απλά το κάνουν έτσι για αναλυτικά και με κάνετε λίγο λόγω των πίσω χαλιών πρόβλεψε σας έλεγα ότι έξι κ πιστεύω ότι πράττεις βρίσκεται περίπου 8 και λίγο προς τα πάνω έτσι ξερά σύκα προς παρέχει στο 17 17 μ.μ. 17 περί λίγο παρακάτω 15 μας λοιπόν ας προχωρήσουμε αναλυτικά στην επίλυση καταρχάς είναι υπολογίσουμε π.χ. κ εμείς κ όχι από τρεις C κ ενόψει Κ2 τους από τρεις λοιπόν αμέσως στο τετράγωνο αν χρέος 75 βαθμούς του Καβάφη ενώ Nova άκουσαν αυτήν εδώ καλό είναι συντεταγμένη ηχεί κάπως ενώ αυτήν εδώ είναι συντεταγμένη ψηλή κ Π.Κ. ενώ λοιπόν είναι το δεύτερο είναι 37 Αθήνα 15 μίλι με τοξικά Pilot επιτεύγματα των αγώνων η μετοχή παραμένει για έως τις Δευτέρα επτά έως 30 Δευτέρα έως 15 μέλη της και τέλος ε 9ο αγώνα οκ είναι ίσο με βάση ύψους 33 ΤΕΙ κρήτης αντί 900 μίλια με στο τετράγωνο αυθαίρετα στοιχεία που χρειαζόμαστε σύμφωνα του τετράγωνα με την επιφάνεια ας πάμε στο μεγάλο ημικύκλιο που έχει άλλα 15 με το οποίο το ονομάσουμε φανερή υπό ημικύκλιο δίλημμα ΑΠΕ-ΜΠΕ ΧΚ διορίσουν όπως βλέπετε αν πάμε στο ημικύκλιο δύο στο μεγάλο ουσιαστικά τόχει Κ2 του μέτοχοι Κ1 ισούται με βέβαια στα παλαιά δηλαδή ισούται με 15 μ.μ. αυτό αλλάζει τώρα είναι τοξικά πατριό το οποίο φτέρνες και τον κ Β δύο και αυτό τους κάνει να αλλάξει στα τοξικά από δύο το οποίο ισούται 4α 3π συν εάν Παντελιάδης Ψ κ δύο στο δείξουν τριών συν τέσσερις ώρα προς τρεις b ιδιαιτέρως θέλουμε και σου αυτό πέρα ισούται με αυτό που συνέβη το αυτοτελώς ούτε 30 ντε σε αυτό το κομμάτι από τη θεωρία όμως στιγμή κύκλο γνωρίζουμε ότι η καημένη ημικυκλίου ισούται με τέσσερις Art party εκδηλώνει πλέον πως πρέπει να αλλάξουν ριζικά ταγμένη ξεκαθαριστούν 36 400 δηλαδή Μέτρια η συν τέσσερις επί 15 23 ιδιαιτέρως σε 60 στις 9.2 60 23 πείσουν και 20 κτίρια π.χ. με 6,5 επτά συνδέονται 36 χώμα παίξουν 66 σχόλια 6,66 μίλι μεταξύ τώρα είχαμε τους κάτωθι 63 περίπου 10 Νάξος στο τους έξι έξι ξερά και ως άνθρωπο και το επεισόδιο ποιος σου είπε στο ημικύκλιο γίνεται διαπραγμάτευση τας νοθευτεί σου δηλαδή δες ποιοι 15 στο τετράγωνο ή πηγή επί 15 στο cloud δες τις 353,43 τετραγωνικά χιλιοστά χρονιά απαλείφει ακόμη κλείνουν χάπενινγκ 100 30ο μείωση ασθενή του γράφω λοιπόν τελικά Κ1 ισούται με 15 C κ ενώ 15 με επίσης δεν 900 λιμένες άγονο ΧΚ δύο 15 μέτρα ΣΥΚΑΠ δύο 36,66 με επίσης δύο 700 όπως είχε πει 3,3 λύνεται στο περισσότερο αυτό που χρειάζονται και θα πάμε στο τρίτο μας στη δική μας πάνε πού είναι το μικρό ημικύκλιο μέχρι την αριθμ 12 άλλωστε κύκλοι φιλικό ποιο είναι αυτό το μικρό πρέπει να που έχει ουσιαστικά αριθμού 12 12 με την ψευτό το νικητήριο ΧΚ τρεις έξω και πάλι το κέντρο το είναι παλιός στο μαξίμου πάλι Αράτου όχι Καπάτου είναι 15 στον διατηρείται σταθερό χιλιοστά βρίσκονται όψη κ τρεις ισούται με 30 C τέσσερις προς τρεις π όπως πρώτον δεν είναι 15 άλλοι 12 30 τέσσερις πείθουν αυστρία και θυμίσω στο μπλοκ των δύο Τρίτη 16 δύο 5,0 πέντε χώμα δεν 9 μέλη της είναι κάπου πιο χαμηλά κατιτίς λιγότερο τιμητικού μένει λοιπόν της περιοχής τρεις 35,0 9 λίμνες της εργοδότρια βγήκαν επίσης μισούμε 30 ευρώ επτά Next είναι πύλη επί 12 στο πεντάγωνο υπέστη λατίνοι το συνόδευσε επί εις την δίαιτα 206,10 τετραγωνικά χιλιοστά pascal την επαλήθευση ποιοι κάποιοι 12 12 δύο δύο 26,19 προγονικά όχι λειψά υπολογισμός δηλώσουν ως άνθρωποι κ κ εκ μέρους κάπως κ και ε γράφω εδώ κ τρεις εξίσου και 15 μίλια με τις όσοι κάθονται Super 35,0 9 με τέλος ε τρεις ισούται 206,9 τετραγωνικά χιλιοστά κι αν το δεις μπροστά πάνω στο τελευταίο παρότι σε ποιους αφορά τον απολογισμό του και το βάρος αυτής της θεραπείας συνθέτης εμφανές ΧΚ λοιπόν που πρέπει να κλειδώσουν 15 ισούται χ κ ενώ επίσης σε κ Αντωνίου και Ε C και κ τρεις ε βία προς επιστημονικό ισούται λοιπόν ε υλικό είναι ίσο αυτό σε αυτό το σημείο αυτό δηλαδή τους 1200 5300 τρεις συν διοικούσε 6,19 1379,62 τετραγωνικά χιλιοστά ας κάνουμε πάλι , 1126,19 συν τρεις 53,3 στις 330 ακόμη εκστρατεία πιο πολύ αυτό ισχύει 100 συλλεκτικών 16 , που 300 φαινόμενο φακή έξοχα την πρώτη πράξη 900 και 353253 , 43 συν 26,19 στην 1953 χαιρέκακα σχεδόν 1,62 ενώ στο όχι κ είναι λοιπόν αντικαθιστά το νούμερο 15 π ε 900 συν 15 353 , μείον δεν σπάει σήμερα πρέπει να αφαιρέσουμε αυτό το έργο θα σηκώνεστε δράσεις των επιτροπών είναι εκδώσουν εργοδότης φάντασμα στην Ε1 Ε2 μυούνται στον έτσι για εμάς ασχολείται πάλι θωράκιση δεν ξέρουμε μας συμβαίνουν καμιά φορά 900553,43 26 9 στην 27 κομπόστες διότι ε ΟΕ ένα είναι στον ίδιο μειωμένης σύνταξης για να είμαστε ακριβείς θα είναι αυτό έπρεπε πρόσχημα μάλιστα στο Music for το 15π 226,9 προς ε νικό που είναι 1724 συνεπάγεται ότι είχε καταλήξει ούτε 15 Πιττακός πάσχα δεκάδες 1000 ρε ψυχραιμία 15 353,3 5101 & μείον 15π 206,19 3392,5 προς 1020,20 x ούτε αυτό συνεπάγεται μάλλον φτωχικά ισούται ας κάνουμε την έξοδο 13 από τα 100 συν 53 21,5 μείον τρεις 352,5 Sun η 1027,23 το αποτέλεσμα μια 15 του οποίου το σωστό επειδή δεν υπάρχει βεβαιότητα είναι πολύ ψηλές νότες ότι he κ θάνο 15 λόγους μέτριες απλώς έκανε τις πράξεις για να δείτε ότι πραγματικά ισχύει τώρα κοπές δίσκο αυτά υπολογίσουμε και τους κ του κάνανε μια πρόβλεψη κάτι λιγότερο από 17 εκατοστά πιστεύω ότι είναι Ψ κ λοιπόν σου ούτε φυσικά από ένα κλέψουν ενώ σε 602 είτε στους δυόμισι κ τρεις επί τριετία ε κο συνεπάγεται έξι κ ίσως τοξικά παρέμενε 15 χιλιοστά ε είναι 900 σε όψη κ δύο 36,66 ποια τρεις 53,3 μείον έχει κάψει κ τρεις 35,1 206,19 προς ε κοπούν 1027,24 και συνεπάγεται Ψ κ θα βγει αξίες 13 από τα 100 σε 36,66 Π τρεις 53,3 δόθηκαν λέει κατέφυγε ξανά αυτό 36,66 επειδή τρεις 53,3 12956,74 12909 έξι , εσθονία 35,0 9 αυτή δύο 26,19 7.37 ακριβώς 2007 ακόμη κώστας παρά αυτό ισούται κάνουμε πράξη την μείον 12.56 κρίσιμη σημείο σου 9 20 18,0 δύο εμείς εκατοντάδες νεκροί 718000 αυτό είναι τον αυτά και στήνουν έφτιαξα δικά μου κ τους ευχαριστώ πολύ