1. Η γλώσσα προγραμματισμού COMMON LISP / Το εργαστηριακό μάθημα στοχεύει στο να μάθει στους σπουδαστές να επιλύουν προβλήματα χρησιμοποιώντας τεχνικές επίλυσης που έχουν διδαχτεί στο θεωρητικό μάθημα, με τη βοήθεια προγραμματιστικών περιβαλλόντων: α) τη συναρτησιακή γλώσσα ΤΝ Common Lisp και β) το περιβάλλον ανάπτυξης εμπείρων συστημάτων CLIPS. - Georgouli (undergraduate, 2015)
Το εργαστηριακό μάθημα στοχεύει στο να μάθει στους σπουδαστές να επιλύουν προβλήματα χρησιμοποιώντας τεχνικές επίλυσης που έχουν διδαχτεί στο θεωρητικό μάθημα, με τη βοήθεια προγραμματιστικών περιβαλλόντων: α) τη συναρτησιακή γλώσσα ΤΝ Common Lisp και β) το περιβάλλον ανάπτυξης εμπείρων συστημάτων CLIPS.: Θα ξεκινήσουμε το μάθημα αν κάνοντας μια περιήγηση στο υλικό που θα υποστηρίξει και μετά θα μπούμε κανονικά έτσι ώστε να ξέρετε πού θα βρείτε όλα αυτά στα οποία αναφέρομαι για να δούμε το νέο υλικό θα μπείτε στο όλοι στην ανθρώπινη Plus στην ιστοσελίδα του εργαστηρίου όταν άνοιξε λοιπόν τη διεξαγωγή του μαθήματος εργαστηρίου θα Διαβάστε ακριβώς όλα όσα θα σας έλεγα θεωρητικά η οποία περνά από για να μην χάσουμε χρόνο περιέχονται όλα εκεί το μάθημα σε δύο ενότητες Κοσμά του μωρού οι εργασίες στην κατοικία κάθε ενότητα και πως βαθμολογείται η εργασία από το χρόνο εργασίας που έχετε να κάνετε στην ουσία κάνουμε ασκήσεις οι οποίες στην κεντρική Γαλλία των ασκήσεων στα Plus και γίνονται και εργασίες δίδαξε και εργασία στο σπίτι έχουμε και εξετάσεις όλα αυτά να πωλούνται με ένα συγκεκριμένο τρόπο αυτό φαίνεται Πρωτοσύγκελλος συνέδρια περάστε πρέπει να περάσει τις εξετάσεις κάτι οι δύο εξετάσεις μέσον όρο από πέντε και πάνω θεωρείται επιτυχία στο εργαστήριο από κει και πέρα με μια συγκεκριμένη φόρμα που περιγράφεται απαντά με απειλές ενώ βαθμός του μαθήματος βγαίνοντας τώρα από την περιγραφή ημέρες διεξαγωγής πηγαίνει πάλι πίσω και υπάρχουν εργαλεία αριστερά αν υπάρχουν ορισμένες άλλες πληροφορίες στο εργαλείο περί οπλοφορίας μαθήματος αναμείξτε πίσω πληροφορίες μαθήματος συμπληρωματικά θα βρείτε σε τι επιδιώκουμε για τους σκοπούς του εργαστηρίου μανιακούς μαθησιακού στόχους και άλλες λεπτομέρειες αναλυτικές της ΔΗΣΥ του Μπαρόζο και ότι αφορά εκπαιδευτικά φεύγοντας απ αυτό το Διαβάστε το σπίτι σας με προσοχή η αν θέλετε να δείτε την εικόνα σας μέσα στο μάθημα θα πάτε στις ομάδες για τις ομάδες έχει τη δική σας ομάδα μπορείτε να μπείτε να δείτε ποιοι άλλοι είναι μέσα ιδιώματος υπάρχουνε τα υπάρχοντα η συζητήσεις υπάρχει και χώρος εργασίας όπου υπάρχει δυνατό ανεβάστε κάποιο αρχείο κάποια ξανά δικό σας φάκελο σε περίπτωση βέβαια που έχουμε συμφωνήσει σαν ομάδα πρέπει να δουλέψουμε με αυτό το τρόπο αν δεν δοθούν πείτε δεν για ατομική χρήση είναι για ομαδική έξω από τις εργασίες αν πάλι βγείτε φύγετε μπορείτε να δείτε το υλικό από σαφώς ανακοινώσεις ανακοίνωσε σχεδιάζει πάντα νομίζω ότι στο προφίλ σας έχει τη δυνατότητα να επιλέξτε το την φαίνονται οι ανακοινώσεις αυτό είναι γενικώς σε όλα τα μαθήματα για τα βλέπετε Αναλυτικά στο πλάι αριστερά όταν πήρε όταν μπαίνετε πρώτιστα αυτών έχει ενεργοποιημένο μπαίνει έτσι λοιπόν μέσα και βλέποντας τις ανακοινώσεις οι ανακοινώσεις μέσα στη θάλασσα στέλνονται με e-mail πάνε πάρα πολύ επειδή η παιδεία είναι πέταξε το οπωσδήποτε αν νιώσανε γενικές ενημερωτικές αναρτήσεις που θα βλέπετε όποτε τύχει να ξαναμπείτε στο μάθημα ατζέντα δεν χρησιμοποιείται διότι αν πάτησε τα ξύλα του μαθήματος από κάτω βλέπει τις ενώ της αναλυτικά στην πρώτη σελίδα πάλι κάτω το εικονίδιο και κατά τι περιγράφω με περιγράφει διεξαγωγής σε νότες μέσα λένε ακριβώς τι θα κάμεις κάθε μάθημα σε καθένα τα 13 μαθήματα περιγράφουμε δηλαδή ποιος είναι ο στόχος της ενότητας περιμέναμε τις δραστηριότητες πρέπει να γίνουν άμεσα ωστόσο μάθημα και δραστήριος πολίτης σπίτι που σημαίνει ότι ακόμη και να καλύψετε ένα μάθημα δεν δικαιολογείται να μην ξέρετε τις υποχρεώσεις για το επόμενο θα φροντίσετε να αντεπιτίθεται να κάθεται και να ενημερώνεστε βέβαια με κάθε δυνατό τρόπο για το πώς πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το επόμενο μάθημα το μάθημα έχει μια πολύ γρήγορη ταχύτητα που σημαίνει ότι αν χάσετε κάτι και δεν θα προσπαθήσω να το αναπληρώσει πριν παρουσιαστεί τα επώνυμα μπορεί έφεδροι επόμενο αυτών ευθύνη σας να καλύπτεστε αυτό θέμα γυρίζουν τώρα και μπαίνοντας στο μάθημα αυτό καθεαυτό ψωλή περιεχόμενο Μαθήματος το καυτό θα πρέπει να βλέπετε ότι αφορά το μάθουν μέσα στα έγγραφα των στημένων υλικό δηλαδή για το μάθημα μέσα στα έγγραφα υπάρχει βοηθητικό υλικό για το πρώτο μέρος του Εργαστηρίου βοηθητικό για το δεύτερο η υπάρχει φάκελος που θα άνοιγε εφορμήσεις των δραστηριοτήτων δηλαδή τότε γίνεται τι πρέπει να γίνει μέσα στο μάθημα και τι θα γίνει στο σπίτι με αναλυτική περιγραφή οτιδήποτε άλλο αφορά αυτές δραστηριότητες συμπληρωματικό βοηθητικό κο ενισχυτικών και ένα φάκελος όποιος έχει βοηθοί έχει υποδειγματικές alberta μέγα θέμα εξετάσεων που θα γεμίζει σιγά σιγά με τις εξασκούν κάνουμε υπηρέτης κάνουμε νοτιοδυτικό θέλουμε να σας βάλουμε σχετικά άμεσα αυτή τη στιγμή για σήμερα παλαιού ασφάλεια άνοιξε τις εκφωνήσεις δραστηριοτήτων θα βρείτε ότι ήδη έχουμε βάλει είναι μέσα στο δικό σας στο εξάμηνο τις δραστηριότητές τους ότι δύο τελευταίες δύο τελευταία αρχεία δίας δέσμευση για το πρώτο μέρος προκαλεί είτε τα κράτη ήταν απλό μάθημα είναι οι δράστες της Μακάμπι για σήμερα και θα επανέλθουμε βέβαια προς το τέλος του μαθήματος να δούμε τι ακριβώς περιέχουν της να στις διεργασίες για άσκηση από θύματα γίναμε το εργαλείο των εργασιών εάν το άνοιξε το εργαλείο των εργασιών η μπάλα στο δεύτερο μάθημα είναι στα εργαλείο των ασκήσεων είναι δεύτερη το δεύτερο εργαλείο μετά τις ανακοινώσεις νικητές Γαλλία των ασκήσεων και ήδη υπάρχει έτοιμη η Ασημίνα επιλέξτε υπάρχει πρώτη άσκηση και η χρήση της πάρα πολύ προσεκτικοί στο οβάλ και σχετική συζήτηση ποίηση διότι το εργαλείο έχει κάποιο bug συνάντησαν τόλμησε να μπει μέσα και βγεις γιατί δεν ήθελες να πεις είτε γιατί έμεινε πολλή ώρα της πέταξε έξω μετά για προσπάθεια γιατί υπήρχαν πέρσι έκανε πολλά λάθη έκαμα πολλές προσπάθεις πέντε προσπάθειες καθώς χρειάζονται πέντε Χρησιμοποιήστε όσο γίνεται περισσότερο μύτης κάψτε όλες απαντήστε μ' όλες να είναι επιτυχής οι προσπάθειες αυτές παίρνουν ερωτήσεις από ένα πουλί οι δαπάνες παρουσιάζουν 19 ερώτηση ερωτήματα από ένα από 15 κάθε φορά που πέτυχε με προσπάθεια αλλάζουνε όχι όλα κάποια φάνηκε κατάφερε διαφορετικά φροντίστε λοιπόν να είστε καλά προετοιμασμένοι όταν ποιητική διαβασμένοι ώστε να μπορείτε να πατάτε απαντήστε γρήγορα δίχασε την προσπάθεια αλλά οι δικαστές με χάρη και κόσμος από ότι δεν για πέντε είναι για λιγότερες ρυτίδες αγόρασε προσπάθεια θα κάνω πρόσεξε απλώς να κάνετε μια δυο τρεις προσπάθειες Τελ βελτιώστε όσο μπορείτε την απόδοσή σας βγαίνοντας αρετή από τις ασκήσεις αλλά όσον αφορά τις εργασίες ακόμη δεν έχει εργασίες όταν δώσουμε εργασίας επεκτείνεται το επόμενο μάθημα θα βρείτε και εργασία που θα αναρτά τις απαντήσεις σας όπως κάνουν σε όλα τα μαθήματα σχετικά και το επόμενο που θα βλέπετε και θα δουλεύετε που πιθανό να χρειαστεί να βλέπετε είναι οι συζητήσεις στο εργαλείο των συζητήσεων υπάρχουνε ούτε σε άλλη συζήτηση για τα μέτρα που άνοιγε ένα τμήμα αυτόματα την πολιτική μια συζήτηση άρα σαν απόστημα έχουμε ένα πρόβλημα για παράδειγμα αύριο θα γίνει μάθημα γιατί έχω πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε κάποια ανάπηρους συζήτηση μέσα από αυτό το εργαλείο που αφορά όλους μας αλλά έχουν ανοίξει και συζητήσεις που αφορούν τις δραστηριότητες δηλαδή να προκύψει ένα πρόβλημα με τις ασκήσεις θα μπείτε μέσα εκεί θα ανοίξει ένα θέμα συζήτησης είχαν σοβαρό θέμα συζήτησης όπως έχω κάνει τώρα αναφέρονται σε όλα αυτά που σας είπα ακριβώς πριν για τα προβλήματα του εργαλείου πάνω άλλο τίποτα πάνω σε αυτό δεν έχω να σας πω εκτός από το βοηθητικό υλικό που αφορά πλέον το πρώτο μέρος του Εργαστηρίου οπότε επίσης τρέφουμε από προτιμώντας κάνε μια μικρή εισαγωγή καταρχάς για το τι έχουμε κάνει είπε το μέρος και μετά από το δυτικό ειρηνικό στο πρώτο μέρος θα ασχοληθούμε νέα την γλώσσα κομμουνιστικό ως εργαλείο για να λύσουμε προβλήματα επομένως η για δεν αυτοσκοπός γ με την εισπνοή και γιαυτό και τύλιγμα σε βάθος το θέμα μας είναι να βοηθήσουμε κατανόησης του θεωρητικού μέρους που λέει και επίλυση προβλημάτων για την επίλυση προβλημάτων στο χώρο της δημόσιας χρήσης από με ικανούς αριθμούς είτε συστήματα βασισμένα στη γνώση είπε συστήματα μηχανικής Μάθησης είτε για τα δύο πρώτα το εργαστήριο θα προσπαθήσει να σας ενίσχυση ώστε να κατανοήσει καλύτερα and υποστράτηγο τα ξωτικά βοηθούς και πώς αξιοποιείται έμπειρα συστήματα άρα το θέμα μας είναι επίλυση προβλημάτων για την επίλυση του πρόγραμμα παρεμβατικού για τους αλγόριθμους και κείμενα χρειάζεστε κάποια γλώσσα για ανάπτυξη σοβαρούς να καταλάβετε κατανόησε τη λειτουργία τους στόχος ή λειτουργίας γλώσσα που έχουμε επιλέξει είναι δικό μου λες και για αυτό θα αφιερώσουμε ένα με δύο μαθήματα ενάμιση μάθημα στον μαθητικό μόλις θα συνεχίσουμε μετά με το αντικείμενο των αλγορίθμων και εμβόλιμα προσθέτουμε γνωστή για τη λύση που μας χρειάζονται ριστη γνώση της ύλης που δεν μας χρειάζεται θα τις μάθουμε έπαινο όπως μας είτε θα το φέρει κουβέντα και αναφερόμαστε είτε μόνοι σας απατά πρωτοβουλία να συμπληρώσει τα κενά σας για να δημιουργήστε καλύτερο κώδικα στην πορεία θα μιλήσουμε ξανά γι αυτό οικοπολισ for έχει προκύψει ως κόμμα καταρχάς διότι σχολιάσω τεχνητής νοημοσύνης και μάλιστα της πρώτες πρώτη που δημιουργήθηκε όλοι όσοι ερευνητές θέλανε να προγραμματίσουν ναι κάποια συστήματα τεχνητής νοημοσύνης τώρα υπεύθυνος σελίδα παλιά που κάθε κάθε χώρος ερευνητικός κάθε πανεπιστημίου ασχολιόταν έκανε την δική του εκδοχή της γλώσσας κάποια στιγμή που ωριμάσει γλώσσα μάζεψαν όλες τις εκδοχές και κάψανε ένα μια καινούργια κοινή εκδοχή εκτός έκτοτε το Πομόνης το πολύσπορο προέρχεται από το ληστή process και αυτό έγινε μάλιστα και λύσεις και ποιοι λύση και είναι πρόδηλο πως είχαμε κιόλας τεχνητής νοημοσύνης γι το 2ο μέρος θα πούμε για τα έμπειρα συστήματα και το περιβάλλον θα αξιοποιήσουν μοιάζει πάρα πολύ με φτερά τα αρχικά αλλά είναι διαφορετικό να μπέρδεψε είναι το Eclipse άλλοτε ένα και άλλο το άλλο θα δούμε και αυτός σαν τον ίδιο επάνω στο desktop Γι' αυτό όταν καταλάθος αυτό είναι ένα πράσινο προφίλ που είναι λίγο πάνω και δεξιά στο desktop σας αυτούς επομένως στο δεύτερο μέρος τώρα γιατί ήδη διαλέξει παιδικό μόλις ως γλώσσα για τους αλγόριθμους και γιατί γενικά αυτή γλώσσα θεωρείται ένα από τις πιο κατάλληλες γνώσεις εσύ να αναπτυχθούν ναι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης πρώτα από όλα έχει κύκλος αυτή είναι μια συνεχής κύκλος των ξένων δήλωσε δουλεύει με τη λογική ακριβώς όπως είναι η φυσική απεικόνιση των συναρτήσεων μέσα στη μήνυσή της αποψίλωσης όμως στην κωμόπολη σπορ όλα είναι συναρτήσεις και όλες τις συναρτήσεις δομούνται με τη λογική της φυσικής αποσκοπεί καμβά της μύτη στα μαθήματα του μετάλλου στον όπως το αφηρημένο συντακτικό δέντρο πως είναι ένα νησί του εικόνα που έχει η σύνταξη της ζώνης ΠΟΠ παραπέμπει άμεσα σε αυτή τη δομή Γι' αυτό παρά ότι βία πολύ φυσικά την τη λειτουργία της εντολής δεν δηλαδή ένα γραμμένες για τη σύνταξη όποια παιχνίδι τελείως και δεν έχει καμία σχέση με τη φυσική απεικόνιση πως επεξεργάζεται μέσα στον έπαιξε όσο γίνεται μέσα σε 24 γι αυτό θα Δείτε λοιπόν ότι είναι παρατηρείται αυτή πρακτική είναι πάρα πολύ κατανοητή και πάρα πολύ εύκολο πλέον κανείς να την με παίρνει το νόημα να αδυνατεί να κατανοήσει ακόμη και εντολές οι οποίες δεν έχει ενταχθεί δεν έχει καταλάβει πόσα watt εμπνευστής Κωστής Ζα δημιουργεί όπως έχει γράψει μπάρες να ξεκινήσουν ένα πεδίο 1ο παράδειγμα για να κάνω σαφές αυτό που είπα για να το δούμε πρέπει να μπούμε μέσα στο περιβάλλον της δε το λέω πλέον υποβολής ούτε έκλειψη μη σας μπερδεύω με το μαλώσει η LeasePlan θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των της αντίτυπα στήλης υπάρχει το εικονίδιο κάτω αριστερά απόλυτη σιγή λύσεις στο 5.0 είναι τετράγωνη δύο και είναι ένα περιβάλλον διερμηνείας δηλαδή ένα περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να γράφετε στη γραμμή να δίνεται μια εντολή σε ένα γραμμή και να σας δίνει άμεσα το αποτέλεσμα της ανεργίας που ζητήσατε ταυτόχρονα βέβαια έχεις και περιβάλλον για editing και έχει και δυνατότητες να κάνει κι άλλα πράγματα τα οποία στα Sales σε περιβάλλον που έχουμε στοιχεία ότι γιατί διάλεξαν αυτό το συγκεκριμένο περιβάλλον υπάρχουν κι άλλα περιβάλλοντα άλλης που γιατί διάλεξε το συγκεκριμένο το διαλέξαμε διότι πρώτα από όλα έχουμε αγοράσει επίσημα χρόνια πλην βέβαια και δεύτερον είναι τόσο απλό που είναι πολύ ευχάριστο στη χρήση δεν έχει πολύπλοκα πράγματα βλέπετε όλα άμεσα και επίσης σας κάνει και καλά μηνύματα σας επιστρέφει με νήματα συντακτικών λαθών αν κάποιος δουλεύει όμως το σπίτι του και θέλει να το περιβάλλον μπορεί το κάνει αν κάποιος άλλος δουλεύει σε 65 υπολογιστή πρέπει υποχρεούται να βάλει κάτι άλλο διότι αυτό δεν μπορεί αυτό το περιβάλλον του λέξεις εξετράπη το υπάρχουν προτάσεις για την ανάρτηση να βάλετε μέσα στα στο εργαλείο με τους συνδέσμους υπήρχε εργαλείο πρωί σύνδεσμοι μέσα και σοβαρή διαφορά πράματα θα σας λέων υπολειμματική περιέχει όταν το χρειαζόμαστε όμως αυτό που άμεσα θα χρειαστείτε σπίτι μόλις πάτε για να μπορέσετε να Δείτε για την άσκηση είναι ένα περιβάλλον που ταιριάζει στο δικό σας χέρι έχω υπολογιστή και εξετράπη τος φανταστικά θα πάτε να καταστεί κάτι άλλο όμως υπάρχει μέσα στο ελικόπτερο του μέρους υπάρχουνε τέσσερις φάκελοι τέσσερις αρχεία ζει πάλι με ένα τα οποία έχουνε τα περιεχόμενα των υπαλλήλων επισκεπτών αυτό περιβάλλον σχετικά με τις σχέσεις των ΗΠΑ με αγάπη πού το πάει τέσσερις φακέλους οπότε θα βρείτε εδώ επτά και μετά θα καλεί το 156 ίππων θανάτους αποσυμπίεση της περιβάλλουσας σε τέσσερις α και άλλους και θα δουλέψετε κανονικά βήμα-βήμα ναι ναι ναι το συντακτικό μόνο άλλη διαχείριση περιβάλλοντος έχει πάρα πολλά πράγματα ακόμη που δεν χρειαζόμαστε θα τα ακουμπήσει καθόλου αν δεν είσαι πολύ ανήσυχος έκτακτης Γι' αυτό και λέμε ότι το προτιμάμε την απλότητα έτρεμα χανόμαστε σε πράγματα που δεν έχει απαραίτητα επιπλέον πρέπει να ξέρετε ότι η λύση στο έχει εξελιχθεί σε γλώσσα είναι μια γλώσσα που είναι απόλυτα ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις που παρέχει κάποιος είναι δηλαδή έχετε και είναι σαφές ότι κομμάτι Βρετανοί γραφικά βρείτε τα πάντα πωλείται επίσημα έντυπα υπάρχουν δηλαδή I εμπορική εμπορική έκθεση της λοιπόν κανονικά να πολλές όχι ένα και μέσα στο οποίο μπορεί να είναι επαγγελματική έκδοση που καλύπτει όλες τις απαιτούμενες σύγχρονες ανάγκες δηλαδή αυτό είναι πολύ στοιχείων που περιβάλλουν τον ίσκιο σου αλλά να μια χαρά για τις ανάγκες δικές μας ανοίγοντας λοιπόν το περιβάλλον της άλλης πλοίο βρίσκουμε στα κατευθείαν στο περιβάλλον διερμηνείας περιμένουν οι ΗΠΑ από το πρωί της βλέμμα την απαίτησή μας και μας δίνει την απάντηση για παράνοια και πριν αρχίσουμε να δώσουν τι προτιμάς τις παίρνουμε από ότι αποτελεί τη γλώσσα και πώς μπορούμε να εκφραστούμε Πεντέλης ύλης ουσιαστικά όπως λέει η Λένια το όνομά της αποτελεί όλα έχουν την μιλήστε μας εκτός από τα άτομα τα λεγόμενα έχουμε επομένως τα άτομα που λέγονται αναδόμησης και τις λίστες που λέγονται λίστα τα άτομα μπορεί να είναι ανοιχτή είναι σύμβολο σειράς ένα οι περισσότεροι χαρακτήρες Στυλιανή σύμβολα μπορεί να είναι αριθμεί έχει οριστεί να τότε ας και δεκανίκι εκτατική μπορεί να είναι πίνακες μπορεί να είναι διάφορα Τρίγκας οι ληστές έχουν τη μορφή πάντα αρχίζουν στην υπεράντληση του με παρένθεση πληρώνεται παρένθεση και αποτελούνται από στοιχεία ελέγχου της έλενα έτσι ένα Ελένη δύο ελέγχει όσα θέλετε μεταξύ των Έλενας που μπορεί να είναι από κανένα η περισσότερα μπορείτε να βάλετε κενά όσα θέλει πριν και μετά πήρε δύο χωριστές στο όταν δεν έχει κανένα στοιχείο λάδι κατάλληλη περίπτωση ανοιγοκλείνοντας είναι οι λεγόμενοι κενή λίστα κενή μάλιστα λέγεται και neil βραδιά εσείς Δώστε αυτή στιγμή κενή η λίστα στο περιβάλλον τις κλήσεις σας απάντηση νιλ γιατί θα σας απαντήσει μιλά γιατί έχει την τάση πάντα ότι αναζητάτε να απαντάει σας δίνει δηλαδή το ότι κατανόησε απ'αυτό που ζητήσατε το οποίο αυτό που ζήτησε δε μπορεί πολύ απλά Διαβάστε πόσο μοιάζεις SP το καταλαβαίνει λίστα ως ένα άτομο κι ας μην το καταλάβαινε ατόμου να του πείτε καμία πρόθεση και ως αποτέλεσμα ίνα είπε ένα μέσα σε ένα iPhone κάνε κάτι για να κάνει κάτι άλλο και μέσα στο κάτι άλλο κάντε κάτι τρίτο και τελικά να σας δώσει ως απάντηση χωρίς το ζητήστε έτσι δεν εκπίπτει πριν κατι άλλο επιστρέφει δηλαδή τελευτα αποτέλεσμα της τελευταίας ενέργειες που έχει κάνει θα τα δούμε λοιπόν όλα αυτά παραδειγματικά είσαστε στο προϊόν σας δώστε ένα λίστα κενή και πατήστε enter ανοιχτά παρένθεση κλειστά παράταση πατήστε εντάξει εάν το κάνετε καλά όπως αίνεται συνάδελφός σας εδώ ζούσαν χθες έκανε ναι τα πάντα που θα απαντήσει αμέσως μετά ήταν καλοί γύφτοι ήταν λάθος απόφαση αφορμή να συνεχίσω τον δώστε ένα των για παράδειγμα δώστε τον αριθμό 12 θα επιστρέψει τον αριθμό των 100 καταγράφει σας είπα βέβαια ότι καταλαβαίνει και λύση και καταλαβαίνει και άλλα άτομα τους για παράδειγμα ένα στρινγκ θέλουμε να δώσουμε το όνομά μπαίνει σε εάν επιχειρήστε να δώστε το απέσυρε και πατήστε enter θα σας βγάλει ένα μήνυμα λάθος τόννοι αυτού κλάδου λέει αν πάω symbol Pampers σε και παρατηρούμε δύο πράγματα πρώτον υπάρχει η λάθος και δε φαίνονται τέσσερις κεφάλαια το πρώτο σημαίνει σημασιολογική όλα όσα δηλαδή δεν κατανόησε τι λέτε γιατί δεν καταλόγισε διότι γι αυτόν του ΑΜΠΕ σε έτσι που το γραψε μηνών μεταβλητής οι οποίες στο περιβάλλον επίσης είναι έχουν δυναμικό χωρίς ποτέ να δούμε πώς γίνεται όμως δεν μπορεί να αξιοποιήσει μια συμφωνία σιγά σαν ένα σύνολο χαρακτήρων τη λογική της δημόσιας επειδή γι'αυτόν θα έπρεπε να έχει μια τείνει να γίνει δηλαδή αντί να έχει δεσμευτεί είναι ένα μήνα ενώνοντας τις το αν πάμε λοιπόν σημαίνει ότι δεν είναι δεσμευμένη μεταβλητή το βλέπω πολύ συχνά θα το κάνει πολύ συχνά αυτό λάθος όσο το καταλάβαινε ότι είναι ένα σύμβολο σειρά χαρακτήρων πρέπει να το πείτε τρόπος με τον οποίον το λέτε είναι βάζοντας μπροστά το κουτί δηλαδή το το μόνον Φώτης εάν βάλετε τώρα καταλαβαίνει πια ότι το BNP σε και στο επιστρέφει αλλά μπαίνει σε γιατί πίστεψαν άμεσα και θα άλλο γιατί είναι ένα δεν είναι και είσαι εσύ τη γλώσσα για αυτόν είτε κεφάλαια είτε για μικρά παιδιά είτε λοιπόν έγραψε κεφάλαια η μηχανή αυτός πάντα θα τα εμπιστευτεί κεφάλαια και από και πέρα δεν ασχολείστε αυτό το θέμα πιο πολύ αποστέλλεται γράφει το πόσο άρεσε τα βλέπετε η κάθετη καταγγέλθηκε στα αυτό το περιβάλλον με το λάθος που κάνατε βλέπετε ότι όσοι κάνετε λάθος πριν σας είπα παραπέμπει σε tablet θα δείτε ότι ανέβηκε αισθητά αστεράκι του Προέδρου έγινε την Bankia και αν κάνει και δεύτερο λάθος θα έχει τα κεφάλαια για έναν ταλιμπάν καινούριος απαριθμεί τα λάθη σας δεν τίποτα είναι σχολείο αν σας αρέσει θα πρέπει να πατήσει επάνω στο στα εργαλεία του ρουσσώ όχι στα εργαλεία περιμένουν το πρώτο τους παιδί θέλω κι έπινε στο ίδιο ρίζα ένδειξη και κάντε κλικ για όλη πρώτα από όλα να χαθούν καλάθι και μετά πηγαίνετε στόλισε μια και κάντε το πιο ευέλικτο και τα πλευρά σημαίνει ότι ξεπλένει αστεράκι λοιπόν το πλήρωσα καθαρίζει τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα το το πλεόνασμα σε ξαναρχίζει από το αστεράκι ανάποδα από υπερεπάρκεια μηδέ καλά σας δεν ασχολούνται καν σημασία έτσι μιλάει το θέμα από τα πλευρικά μια σημασία αν θα το επιλέξει όχι είναι θέμα πως σας αρέσει να βλέπετε το περιβάλλον αυτά τα δύο πράγματα θα μου πείτε αφού είδαμε την μιλάμε για λίστα για να δοκιμάσουμε και τις λίστες τι και πώς πρέπει να τις εκφράζουμε είσαστε στο δρόμο σας και θέλω να βάλω τώρα την λίστα που έχει το όνομα έχει το burger εκτός σε ασήκωτη σύνταξη είναι άλλο κενό είπε ένωσε και κλείνω την παρένθεση για δοκιμάστε να δούμε τι θα καταλάβει εάν το δώστε ώρες Air πιλότο θέλω το χαρακτήρα α το μπετόν σε μέσα σε μια λίστα τρεις έλληνες έχει στυλίστα και Δ ΕΛΜΕ αυτά να είναι το κόμμα του Μπέπε έδωσε δεν μεταβλητές οι τρεις χαρακτήρες δεν τίποτα ακριβώς έτσι αυτός καταλαβαίνει ότι του δίνω συνάρτηση εκεί και μου λέει οτι συνάρτηση α δεν είναι κατανοητό δεν υπάρχει γιατί άκρη Ηλυσιακό αναθεωρεί όλα συναρτήσεις οτιδήποτε είναι μάλιστα το θεωρεί συνάρτηση και συνάρτηση σύνταξή της είναι ότι το πρώτο είναι το One Max συναρτήσεις όλα τα υπόλοιπα είναι οι παράμετροι που ξοδεύουμε για να το δούμε αυτό πηγαίνω για να δούμε τι καταλαβαίνει καταλαβαίνει κάποιος που θέλει να προσθέσει στο θέμα με την πρόσφυση πρόσθεσε έχει πανόραμα συναρτήσεις του συν σημαίνει προστασία η πρόσθεση τι χρειάζεται το λιγότερο δύο τελευταίους να βάλουμε δύο τελευταίος στο 9 και το δύο ενώ δύο πατήστε enter το κατάλαβε γιατί είναι συντακτικό λάθος κούτες με συλλογικό και έκανε και επέστρεψε κιόλας αυτό κατάλαβε Χίλαρι έπεσε σε τρεις εάν δείτε σαν σύνταξη πάρα πολύ λογικό πάρα πολύ χαμηλών κατανοητό και λογική με την οποία εμείς αυτό της προσθέτω το εντύπων όπως το είπαμε στην ουσία έτσι το γράψαμε αν θέλαμε να προσθέσουμε το ένα το δύο το τρεις και το τέσσερις θα μπορούσαν να κάνουν αυτό το πράγμα 1.3 τέσσερις πέντε θέλησαν να το δοκιμάσουν μια καριέρα η ερώτηση στο τέλος είναι ένα περιμένω να δω σαν αποτέλεσμα το δίχτυ αποκαλυπτικά συμπεράσματα δίνουμε τον δεν χτύπησε λάθος τι έκανε έβγαλε ένα κατάλαβε ότι το ένα δεν έχει πρόσθετα μέτρα αυτό δεν πλατεία πήδησε η γλώσσα να υπάρχει σύνταξη όπως και σε άλλες γλώσσες λένε ότι θέλουμε ναι 9 πράσινα έχει τουλάχιστον δύο τελευταίους στην νέα στην συνεχεία εσύ τι θέλουν να κάνουν ξαναγύρισε στο Europa εγώ δε θέλω να κάνω πρόσθεσε θέλω να έχω μια λίστα νέα αντικείμενα άμεσα κάποια αντικείμενα δεν είναι συνάρτηση του ότι είναι κομμένα πενταμελής δεδομένων από θα διαχωρίσω ένα λίστα που είναι συνάρτηση ένα λίστα που είναι κομμένα με την ίδια λογική ακριβώς publishing πριν μεταξύ μεταβλητής και συνωμοσίας βάζω μπροστά από έξι πάρτε πίσω το κουτί της επιστρέψει θα είναι λίστα αλλά σε και υπάρχουν πλήκτρα την ομορφιά της γλώσσας όπως είπαμε ότι η γλώσσα αυτή έχει το προσόν αξιοποιήθηκε για την εγκυμοσύνη για τη η απεικόνιση τα πράματα με την εξωτερική μορφή έτσι όπως και σκεφτόμαστε και αναλύουμε και όπως κάνουν και οι οικονομικοί μετανάστες και τα σκεφτώ και αναλύουμε τα δέντρα τα κρυμμένα έστω η αριθμητική παράσταση . ποιοι πέντε συν 8ου VR δύο αν βλέπατε σε ένα δέντρο φιμέ ενώ έφαγε πρώτο του συν με δύο σκέλη όπου εδώ θα το ποιοι μεταξύ τρεις και πέντε και από το 1000 μεταξύ του 8 και του δύο κανέναν μια εσωτερική απεικόνιση μιας θεατρικής παράστασης όταν έχει πάρει μετάλλιο της στήλης και την έχει πλέον στην ανάλυση συντακτικά σημασιολογική αχ σκεφτείτε τώρα αυτό γραμμένο σε τρεις ποια είναι η πρώτη είπε η κ Ξ κεντρική είσαι είμαι ποτέ Ροδίτες τόση μεταξύ πόσο όσα αυτοί πόσο σκλάβοι έκδοση δύο μεταξύ λοιπόν φύλλο ελέγχου της είναι το συν που σήμερα που που προκύπτει βέβαια από την ομάδα ανάλυση αυτά τα LMS επειδή δεν είναι απλά τομείς δυνατό όλες οι άλλες πράξεις μάλιστα και οι αριστεροί είναι ένα λίστα μια συνάρτηση πού είναι τώρα πια μεταξύ του τρεις και πέντε ενώ γυάλινη το διάλογο μεταξύ του 8 και το δύο δοκιμάστε βγήκε πολύ ωραία τέσσερις 15 και 19 με το μάτι αν ασκηθεί το ποσοστό υπολογίζεται τι κάνετε ακριβώς την λογική ακολούθησε ήταν ένα ακόμη σε μια κόκκινη ακόμη γιακά αντέχουν το δύο πλην ένα υγεία 20 πλην δύο διά του μια και όλο αυτό ποιητές εάν δεν μπορεί να το κάνει ακόμη εξοικειωμένοι κάντε το μέτωπο και μεταφέρεται ακολουθήστε ένα από αριστερά προς τα δεξιά περιγραφή του Προέδρου από παραδοσιακά κάστρα δεξιά αυτό είναι ο τρόπος σύνταξης της σε όχι και μπορεί να έχει και πρόσφατα σημείωσα έτσι προετοιμασμένοι μπορεί αρκετοί κάτοικοι κάτοικοι γράφονται με τελικά 4.0 πλην τέσσερις . είτε βγήκε είναι πια πάνω από το απόλυτο τέσσερις το πλην τέσσερις ότι ενώ στην αρχή τα τέσσερις Μορέα αριστερά είναι το δείγμα όλους σας είναι εδώ πέρα αφαίρεση που φτάνει το 20 και πριν το δύο και εδώ η έννοια και αυτό μπορεί να γραφτεί σαν πηγή δειλό ένα λίστα εδώ και το άλλο τέσσερις αυτή λίστα είναι ένα πλην είναι ένα αλυσίδα και ένα ένα όπου αυτό το είναι το διάνοια αυτό οπότε το πλοίο εν το 20 και το δύο είναι πολλαπλάσιοι ακολούθησε κανονικά τη λογική σας απλά και μόνο μέχρι και τη σύνταξη τη λογική δέσμευση μπορώ όσο και πολύπλοκη αν όμως εσείς μπορείτε να αποτυπώσει τη λογική σας όπως ακριβώς βήμα βήμα σε μια αφηρημένη εταιρική μορφή που είναι το φθηνότερο μεταθέτει φύλλα μπορεί να γράψει κώδικα αυτήν εποχή λοιπόν της οι λαοί αυτοί οι άλλοι είναι ότι όλο το κείμενο Θαλής θα αξίωσε συνάρτηση που σημαίνει μια συνάντηση καλή δύναμη και δε χρειάζεται να έχετε έναν αλγόριθμο και ένα κώδικα σπαγγέτι έχετε από μεμονωμένες συναρτήσεις οι οποίες ξεκινά κάτι πιο σημαντικοί άλλοι τις δευτέρες βοηθητικές και έτσι Δημάδη μπορείτε να το Mr όσο θέλετε να όσο τίποτε φαίνεται πολύπλοκο πρόγραμμα το οποίο θα δούμε και βήμα-βήμα και γι αυτό επιλέξαμε και για να κάνουμε τους αλγόριθμους δε θα τον χάσουμε και μισή και με τζάμι κάτι άλλο γιατί διαλέξαμε τη λύση γιατί είναι προσφέρεται για αυτή τη δουλειά και περισσότερο επίσης επειδή είναι πάρα πολύ όμορφη στην αναδρομή οι αλγόριθμοι έντρομοι αναδρομικά ένα θέατρο πάγωσαν τις ένα πεδίο αναζήτησης τοπίο τρέχει σε κύκλους οι οποίοι κι αυτοί μπορεί να αποτυπωθούν με αναδρομή και είναι πάρα πολλοί κατάλληλοι για να αποτυπώσει αναδρομές και φάνηκε να μέσα στο εργαστήριο να σκηνοθετεί σε δομές αν δεν το έχετε ήδη κάνει στο περιβάλλον των άλλων μαθημάτων έχουμε έτσι μπροστά μας παρέα συνάδελφός σας πριν με ερώτηση πια μπορείς ακόμη να συνεχίσω είχε γράψει το δύο μέσα σε παρένθεση πριν δοκιμάστε να δείτε τι θα θέλει ο πείτε θεωρητικά τι περιμένετε να γίνει αν γράψω διότι πάτησαν και δύο λάθη έχουμε δει το λάθος ήταν ότι αν όντως παλιά δηλαδή εντός κάτι το οποίο το θεωρώ ότι είναι η Τρίτη πιο δεξιός ακόμη κοινή και το άλλο είναι ότι είναι άγνωστοι σύνταξη και τα δύο επίσης το δεύτερο προφανώς γιατί γιατί έδωσε πάλι θέση λίστα όταν μείνουν λίστα το πρώτο που κοιτάζει μακριά μια λίστα συναρτήσεις αφού δεχόταν τα αυτάκια έξω κοιτάζει το πρώτο μπέρι να μας συναρπάσει θα χτυπήσει στα αν αναγνωρίσει μετά θα προχωρήσει να κάνει έλεγχο αν παραμένει που έχουν δοθεί είναι σωστή η ώσεις πρέπει να είναι άνετους στο τύπου κλπ κλπ κλπ και μια και είπα του σωστού τύπου είπαμε ότι ήδη έχουμε συναρτήσεις και μέσα σε συνάρτηση είναι δυναμικός ορισμός τους ότι τύπος που παίρνει ένα αμετάβλητη εως τις μεταβλητές καίγεται μηχανικός ορισμός του γου τύπος παίρνει αμετάβλητη και αυτός ορίζεται δυναμικά ανάλογα τη μνήμη να δώσουμε εντάξει μπορεί λοιπόν πάμε τώρα να δούμε έναν ορισμό μιας μεταβλητής ας πούμε τις λαμπρές σελίδες της ψηλή μπορεί καταστεί πολλά ονόματα μπορεί να αρχίζουν οτιδήποτε θέλουν τα ονόματα δεν αντέχει στην αρχή υπογράμμισε πέστε μέσα λιγοστοί γνωστοί Διαβάστε τις λεπτομέρειες δεν μας χρειάζονται τα διδασκόμαστε τη γλώσσα αλλά θέλω να πω ότι υπάρχει μεγάλη ελευθερία στη χρήση ονομάτων αμετάβλητες ακόμη και δήμους που τέλος έχουμε λοιπόν θέλουμε να ορίσουμε μια μεταβλητή ας πάμε ένα κάνουμε καταρχάς τη συνάρτηση μια συνάρτηση μπορεί αξιόπιστα είναι σίγουρα το σύνθημα της πιο υπαρκτή σε αξιοποιήστε οι διαφορές τους είναι εσωτερικά δηλαδή όταν αυτό μπει στη μνήμη ακριβώς πώς θα οριστεί ιδίως αν πρόκειται περί στρατηλάτη αμετάβλητη μας είναι μεταβλητή περιέχει λίστα μέσα δεν ασχολούμαστε δεν αφορά αυτό το θέμα δεν προχωράω στην ανάλυση μπορείτε να αξιοποιήσετε σε θέλετε εγώ θα δουλεύουμε τέτοιου είναι αρκετή για τις ανάγκες μας σε έτσι λοιπόν έχει θέλει τουλάχιστον δύο πορίσματα δεν θα της την πρόταση ενώ υπονοεί ότι θα υπάρχει και το δεύτερο εδώ θέλει έμπειρο πολιτικό κλειδί θέλετε μόνο κάποιες και τι θα κάνω μπάνιο την τι θα δεσμεύσουν μέσα στη μεταβλητή Επανάληψη δηλαδή ούτε το ένα μέχρι που έγινε ένα μποράν κανένα πρέπει να εισπραχθούν δύο έγραψε λοιπόν έχει μέσα στοιχεία τη βάζω το τρεις αυτός θα καταλάβει δύο θα καταλάβει καταρχάς ότι σωστή σύνταξη θα καταλάβει τι εννοείτε και θα επιστρέψει τρεις αλλά έχει κάνει τη δεσμεύει το τρεις είναι αυτό που έχει αποφασίσει να επιστρέφει στόχοι επίσκεψη το τρεις και όμως έχει δέσμευση πλανητάρχη και τώρα εάν γράψτε πλέον έχει και πατήστε enter δεν χτύπησε μπαμ θα σας επιστρέψει τρεις κινητά έτσι λοιπόν πολύ απλά μπορείτε να δεσμεύεται τιμές μέσης μεταβλητές και δυναμικά της ορίζεται και με με τρόπο δηλαδή που & τρεις χυμός και όχι έχει τιμή τρεις και είναι πλέον τύπου ήδη και ακέραιος είσαι εκτός μπορεί να οριστεί και Νέζερ π.χ. προέβη σε τέτοιου στόχοι βάζω τρεις και στο σημείο βάζουν το πέντε θαύμα κράτησε έξι πέντε τελευταίο θα κάνει πέντε όμως ξέρει και όχι οτι είναι τρεις εν όψει ότι είναι πέντε και με τη λογική αυτή μπορείτε να κάνετε όσα ζευγάρια θέλει έμενα μόνος μου αλλά πρέπει σιγά για αν είναι μόνος αριθμός τους απέναντι αλίμονο αν θυμόσαστε επισυνάπτει κόλαφος αν έχετε κάνει λάθος εκείνα δε πέντε έξι αντί C5 υπάρχει ποσόστωση ναυτικών στους λακέδες αν προκύψει σημασιολογική κόλαφος δεν μπόρεσε να κάνει το παιδί να αναθέσει τοξικού το ψ δεν κάνω ορισμένους δεν ξέρω καν τι κάνω αυτό που καλεί παλιές κατέρρευσαν Γαλλία καθώς αυτοί λοιπόν είναι οι πρώτοι πρώτο βήμα για με την απλή μια απλή συνάρτηση όπου πάλι έχουμε βγει τις αρνητικές συνέπειες και ένα απλή συνάρτηση η οποία οι νέοι σε πιο είσαι πιο μπορεί να συντηρήσει όμως και άλλες συναρτήσεις δηλαδή κάθε τι μέσα στην σαφείς παραμέτρους που είπαμε μπορεί να είναι ένα άμεση συνάρτηση που θα επιστρέψει ένα τιμή που θα παίξει το ρόλο της παραμέτρους για παράδειγμα εκείνο τος τρεις θέλουν να προκύψει από το άθροισμα δυο ένα τι θέλω το κάνω πριν πλατεία αναγκαζόμουν να κάνω έστω οτι θελω να υπολογίσω πρώτα σειρήνα δύο ένα και αυτό θέλω να το δώσω σαν αποτέλεσμα μέσα σε ένα Χ δεν μπορώ να το κάνω έτσι γιατί αν γράψαμε η σε τέτοιου 1Χ αυτό εδώ δεν έχει κάπου προφίλ για να κρατηθεί καλπών ένα επιλογή να κάνω σε ποιους ενόψει το βίο και να και παράδοξη να μη βάζω τα χεράκια σας μπερδεύω αυτά τα δύο μπορεί να γίνουμε ένα κίνηση καμία σύνταξη σεξ κι εγώ στόχοι το αποτέλεσμα του δύο και ένα και έτσι αποφεύγω να δεσμεύσουν ένα ψηλή δεν χρειάζεται και να υπολογίσω επιτόπου την άτιμη τις παραμέτρους θέλω να μπει μέσα στο όχι και αρχίζουν τώρα να μπαίνουμε στη νέα γενιά ότι μέσα από μια συνάρτηση φορά καλό κάλλιστα μια συνάρτηση ένα πεντανόστιμο επιστρέφει και το οποίο στην αρχική συνάρτηση και σύντομη δήλωση αυτή είναι η λογική της γλώσσας και όσο πιο κομψά γίνεται αυτό τόσο πιο καλό κώδικα εισπράττεται το οποίο είναι ένα στοίχημα πάντα στους χρήστες της ύλης δηλαδή στην κοινότητα που το προγραμματιστών της ύλης που ένα βασικό στοίχημα είναι να γράφουμε κομψό κώδικα συναγωνισμός λένε είναι όσοι παντελώς τα αυτός στόχος τους και αυτοί κομψότητα προε προέρχεται από τέτοιες νύφες έναντι αυτών των λύσεων κάτω δείτε στην πράξη δείτε και παρακάτω ξεκινήσουμε δηλαδή το επόμενο μάθημα να δημιουργούμε θήκες ασυναρτησίες που σκάνε στην αρχή πολύ στοιχειώδεις και θα σας δίνουμε υποστήριξε πως τις βελτιώνεται προσκαλείται που πιο κομψές βήμα-βήμα μπαίνουμε ταξίδεψε πολύ βάθος κήπου νόμισμα θα το ευχαριστηθείτε κι αυτός την ανάγκη για μας για το εργαστήριο κάνε κλικ στην επίλυση προβλημάτων αλλά αφού μπήκαμε στο χρόνο του προβάδισμα της άλλης καλόν είναι να τον αγαπήσουμε και λίγο καιρό με την ομορφιά της ωραίοι ψάξαμε λοιπόν συναρτήσεις μπορούμε ακόμη και μέσα σε ένα σε να βάλω μια ανάλυσε το οποίο δεν έχει πολύ νόημα ο μπορεί τα πάντα να κάνετε ότι θέλετε και πάμε να δούμε λίγο άλλες συναντήσεις μας φανούν χρήσιμες στο μάθημα οι πιο πολλές από τις πιο ενδιαφέρουσες βέβαια είναι αυτές οι οποίες ασχολούνται με λίστες συναρτήσεις για τις λίστες έχετε μάθει σάλος πραγματισμού ότι μια λίστα το τα σημαντικά αντίστοιχη ποια είναι η κεφαλή της σύμπραξης αυτό είναι που γιατί τα λέμε αυτά γιατί να τα πούμε τρόποι σας από short μέσα στην μίνι πάντα μια λίστα Austin κεφαλή η οποία μαίνεται οδηγεί με ένα αντί δήλωσης στην αγορά στην αρχή της σήμερα η αγορά στην κεφαλή της ουράς Κεφαλίδης βραστό κεφάλι της ημέρας και πάει λέγοντας αυτό είχε αποτυπωθεί έχει είναι εφικτό μέσα σε περιβάλλον υψηλής με τον εξής απλό τρόπο έχω ένα λίστα έστω τώρα τον Μπεν έδωσε που πριν και η οποία καλό κύβος μια συνάρτηση και θέλω να μου επιστρέψεις καταθέσεων υπάρχουν συνεχείς επίσης επιστρέφουν την ουρά στην κεφαλή συντάσσει επιστρέφει επικεφαλής είναι η κα αναπνευστικά ένα λίστα θα σας επιστρέψει το πρώτο 96 της λίστας μάλιστα σας έχει να έχει σαν πρώτο Ελένη ένα μάλιστα δηλαδή είναι το ΑΜΠΕ σε ευρώ και θεωρήθηκε ότι και πολύ το φαινόμενο της παρένθεσης το προσέξουμε λίγο στη συνέχεια τόσο στη φανέλα τους πάντες τις επτά έτσι κάνετε πρέπει να βρούμε μια φόρμουλα να καταφέρνετε να βλέπετε που σας βλέπουν παρενθέσεις και χρειάζεται λίγο εξοικείωση γιατί σίγουρα θα κάνει την αρχή μην τρομοκρατηθεί ηττήθηκαν στην κώδικας έχει πάρα πολλές θέσεις και αν στην αρχή ήταν απλά πράγματα δεν εξοικειωθείτε με καλάθι και δεν αντιμετωπίσουμε τα βρείτε μπροστά σας μετά έχει να λοιπόν καλούμε το καρτ και τυχαίνει το πρώτο έλαβε την λίστα θα γυρίσει τη λίστα θα πάρει το πρώτο στοιχείο της λίστας αυτό το Elenxis άρα επιστροφή θα είναι σε κατανοητό ετσι επιστρέφει πάντα ελληνες οτι και να είναι αυτό πρώτα έγινε μέσα στο όπως με το ΑΜΠΕ σε έστω ότι ήτανε εκείνη όλη παράσταση αριθμητικά τόσο δύσκολη χάθηκαν πιο απλή είναι τόση η το πλην δύο ένα και το τέσσερις από εάν η είναι το πρώτο ελέγχει τις άνοιξε παρέσυραν ξεκινούν έκκληση μέσω της εξωτερικής έχουμε λοιπόν είναι έχω λοιπόν παρά τις παραπάνω για να δούμε έχει αυτοκριτική πόσιμου κλείνει αφήνει παραπάνω σαν μάλιστα σωστά αυτό λοιπόν είναι το πρώτο LNG είχαν επιστρέψει τη λίστα αυτή είναι το αποτέλεσμα του συν λίστα λέει ένα απ τους εταίρους της τι πιστεύετε υπάρχουν δύο εκδοχές να νομιμοποιεί την της μιας στην άλλη ένα εκδοχή είναι απίστευτα στυλίστα όλοι δηλαδή θα επιστρέψει σε ένα πριν δύο ένα τέσσερις την παραίτηση το άλλο είναι να κάνεις πράξεις δύο μιλίων από δύο τρένα ένα και τέσσερις πέντε αυτό αυτό της επειδή εγώ εγώ Πανδή να ισχύει το οτιδήποτε μέσω ανάρτησης εσωτερικά στη λίστα που ακολουθεί είναι ένα λίστα αλλά να τις τα οποία ελλείψει απλές περιέχουν άλλα Ελένης είναι απλές σύμβολο σειρές που δεν έχουν καμία έννοια συναρτήσεις επομένως επιστρέφει στην πρώτη πιο ορθή θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποιο κάποιες συναντήσεις κάποια κάποιον υπολογισμό ωραία αυτό δεν έχει καν η ευκαιρία υπάρχει και μερικά πράγματα αυτό ισχύει για όλες τις δηλαδή δεν είναι όχι μόνο ηθικά αλλά για όποια σύναξη που από δω και πέρα οι όποιες συνάψεις κάψτε η οποία διαχειρίζεται λίστες αυτό που δηλώνουν ότι αν το ΚΚΕ μπροστά παύει να έχει 9 συνάρτηση ισχύει κι από και πέρα συνδέει οτιδήποτε μπαίνει μέσα με κάτι που θα θέσει είναι ελεγκτής είτε πρόκειται για αλυσίδες είτε πρόκειται για το πώς βγήκαν λοιπόν μας επιστραφούν το πρώτο στην περίπτωση που ήτανε λίστα και έστω ότι ήθελα να πετύχω το α να προσλάβει τον πρώτου του πρώτου θα πρεπε να βάλω λοιπόν πολύ σωστά καρέ του καρέ εδώ κλείνουν τη αυτές δεν παίρνει τίποτα κάποιοι γίνονται σοκάρει γιατί αν το κοιτάξουμε πίσω τελικά πρόσεξα πως από μέσα προς τα έξω συναρτήσεις τότε θα ξέρω που εκτελεί στην εσωτερική κ η οποία θα επιστρέψει άλλα κεφάλαια μάλιστα αλλά σε Σ'αυτό το πλαίσιο θα λειτουργήσει ΙΚΑ άρα εξωτερική και θα επιστρέψει αρχής δοκιμάστε μια συνάρτηση καλές τρέχαμε κάθε συνάθροιση εκτελεστή εσωτερική οι εσωτερικές εκτελέστηκαν πρώτα και κύρια το πρώτο έλα έναντι της ύλης θα πείσετε επιστρέψει άμεσα η εξωτερική τώρα θα πάρει να ενεργήσει σ'αυτό που έπεσε σε εσωτερική και εδώ στο protagon 1.3 4.2 τρεις αυτό κλείνει το παρακάτω και θα κάνει το Καρίκη και συνεχώς κάνω λάθος στον πίνακα με παρενθέσεις και εσείς με το μάτι της κάνετε όσα της είχε ανατεθεί όταν γράφει κώδικα προφασίστηκε λίγο πιο γυαλισμένη πρώτα απ' όλα θα σας συμβούλευα να δουλεύετε σε ένα άλλο περιβάλλον από το περιβάλλον της ταυτότητα με το πλην σαν editor όταν πρώτο γράφετε κώδικα γράφεται από κάτω φέρνει και νάτο το Notos Plus Plus ας πούμε είναι πολύ βοηθητικό οπότε άρχισε να γράφεται έτσι πιο μεγάλο κώδικα είναι καλύτερες αντιπρύτανη και το φέρετε όσοι δουλεύετε στο γκολ στο σε άλλα περιβάλλοντα πιθανόν θα βρείτε στο διαδίκτυο και θα δουλέψει μπορεί να το έχουν δεν έχουν τέτοιες ευκολίες αυτό δεν έχει όπως έχει πολύ καλό μήνυμα όταν πλήρη παράθεση που και τα περιβάλλοντα μέσα λέει τόσο καθαρά τι τους φταίει έδωσαν λέει ότι φταίει πεζές βοηθά το βρείτε εκεί πέρασα βοηθάει το πιάστε πριν υπογράψει έλαμπαν το λάθος δε σας καταλαβαίνετε κιόλας χτυπάει βεβαίως έθαψε περιβάλλον και γι αυτό και στο δεύτερο μέρος θα κάνουμε στο κλικ σε δεν δουλεύει τα Control στέκια το πρωτόκολλο το οποίο πρέπει να πάτε την εντολή copy paste αν προσπαθείτε να κάνετε chat rooms βλέψεις μετέφερε τίποτα ωραία όμως είπαμε ότι το στοίχημα στο πρόβα στο χώρο το στην κοινότητα της λύσης να κάνουμε Court κομψό κώδικα διακόπτουν ποιός κώδικας σημαίνει γι' αυτούς ότι να έχω κάρτα και κάρυ είναι χαζό δεν είναι ωραίο και για αυτόν φτιάξανε τη συνάρτηση κανά την 2α που σημαίνει ότι βρίσκονται Τοπικά του κάθε εάν πελάτες το χαρτί του Car του καρέ το τρεις α τότε θα έπρεπε η λύσσα σας να προσφέρετε πλατίνα λέει άμα δε Σερραίους ένα αντί να μπορεί να κλείνει για να ανακρίνει εκεί και τότε η καθαρή θα ερχόταν και μέσα σε αυτό είναι το εσωτερικό α απεργούσε τρεις φορές πάνω στην αρχική λίστα εσωτερικό πρώτα το εξωτερικό τόνισε μετά το εξωτερικό όσα θέλετε λοιπόν αν η υπάρχουν συναρτήσεις όσο ξέρω βέβαια που θα πατάνε σε κάλπες συλλογικά θα προκύψει ανάγκη να γράψω τόσα α που έχασα δεν υπάρχει να σας καλύψει όλες αυτές οι συναρτήσεις εσωτερικά είναι γραμμένες Ελλησπόντου είναι 11 εκατομμύρια και μάλιστα επιλέγουμε κέντρο ημέρας θα ακούσετε το μάθημα κι αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον εκείνα φτιάξουμε δικά μας παιχνίδια μάσκαρα και πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε όλες αυτές λοιπόν συνάρτησης είναι εκτεταμένες θέλεις και δουλεύουν αναδρομικά όμως δε μας ενδιαφέρει μόνο η δουλειά μας ενδιαφέρει μόνο το κεφάλι μας ενδιαφέρει και η ουρά πάμε λοιπόν να βράσουμε σ'αυτές νέα της χώρας η ουρά ίνα η συνάρτηση συλλη b αλλά και το φέρετε χούντα κουμπαρά scooter λοιπόν βλέπαμε σε μια λίστα και επιστρέφει σε άλλο στα ουράνια πάντα λίστα στις λίστες σύντομη το μισθώνει υλιστές έγραψε πάντα λίστα και περιέχει όλα τα στοιχεία εκτός του πρώτου θα πιστέψει λοιπόν το 1000 ουδέτερη σαν όταν το δύο εάν θέλω να κάνω δύο ώρες στην ουρά της ουράς για παράδειγμα σε αυτή τη λίστα εδώ έναν παλιό κοντά πιο κοντά τότε θα πρέπει σε πρώτο βήμα να μου βρει το deal και μετά ξανά εφαρμοστεί είπαν εδώ και τι θα μου δώσει το κεφάλαια θα κάνει αυτά που ήτανε πολύ και εάν θέλω να βάλω και τρίτο Ούταρ καήκανε το το επόμενο βήμα θα ήταν φτάσει εδώ βήμα βήμα και στο κουμπαρά του 1000 είχαμε επέστρεφε μια λίστα η οποία έχει μόνο ένα κόμβο μια κεφαλή της πια ενιαία ν που κάνουν και δομές τώρα είναι ευκαιρία ρε τόσο απλά αποδόσεις από τις τρέχουν στην κοινότητα της lisa η οποία κοινότητα της LeasePlan είχαν κόψει και γι' αυτόν όσα είναι ακούτε τόσα 50 αντί για να πετυχαίνουμε τέτοιο πράγμα και αυτό θα ερχόταν σελίδες ύλη τι δηλοί αν και θα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα ζει δίνοντας τελοσπάντων κ τ ν χρειάζομαι της παρένθεσης κούγκαρ το κοντέρ κοντά πορεία άνθρωπο μέσα ηλίθιοι το κούτελο πάντα λίστας παράλυσης πείτε τώρα απλώς δεν το ανέφερα πριν αναλαμπή και κάρα της λίστας της καινής που μπορεί ν Γράψτε έτσι μια αυτάκι μπορείτε να το παραλείψετε θα κατανοήσει καθόρισε την συντάκτης δεν υπάρχει να ψέλνει πάρτι είναι βότανο γράψεις ανήλθε οτι και να γράψετε ζητά το πρώτο μιας ν κι απάντηση ενίοτε συμφωνεί τώρα εσύ να κάνει κανείς συνδυασμού όλοι το προόδου της ουράνιας το πρώτο του πρώτου της ρεάλ στην ουρά του πρώτου Ψύρρας παντού με έστω τώρα ότι θέλω λοιπόν να βγάλω τους χαρακτήρες b και C σε λίστα θέλω το αποτέλεσμα να είναι το ποιοι Street τι είναι αυτό είναι σίγουρα το πρώτο ψυγείου DEA αν η ουρά αυτό κουμπαρά του Car and συνταράσσει λοιπόν θα ήτανε η ουρά του προεξείχε εάν θέλω να δώσω ίνα τον πλούτο της χώρας κάηκαν το κάδρο έτσι να διά για δοκιμάστε αντίθετα και το άλλο αφού είναι το πρώτο της ουράς φοράει τη γη και το πρώτο της ουράς του D για να δούμε δοκιμάστε να δούμε τι θα βγάλουνε αυτοί οι συνδυασμοί μαθητή συλλογική ακολουθώντας έχετε στην εργαλειοθήκη σας ένα ομάδα εντολών ατελείωτων οτι θελετε γράφεται αρκεί να ξέρετε τη Θέλτα εντοπίστε και που ενδεχομένως το μήτε την εντολή και θα κάνει δουλειά σας αυτό σημαίνει κομψότητα στη γλώσσα καταρχάς για αυτούς οι οποίοι Δραγούμη είναι δεν έχουν τρέλα με κομψότητα και θέλουν να κάνουν λίγο τη ζωή τους πιο εύκολη έχουν λίγες ανάγκες διαχείριση στοιχείων μέσα σε μια λίστα και επιπλέον θα δουλεύουν όπως βλέπουμε και σε άλλες γλώσσες σχόλια τρελαίνονται υπάρχουν και οι εντολές look κέρας η εντολή αυτή είναι η εντολή Car η εντολή έστω αυτή είναι η εντολή συλλη βίοι μόνο που δεν έχει το τεράστιο ε να βάλετε δεν έχει δύο ι.χ. να μην βάλετε αυτές είναι και μόνο αυτές παίρνει το πρώτο περί την ώρα κεφάλι ουρά αρχίζει με βολεύει να δουλέψουν θα έπεφτε μόνο ένα πρόσβαση να έχετε πάντα τη δουλειά και τελειώνετε απάτη περί την κάνετε μια χαρά και το σιωπηλό αν όμως θέλετε να πάτε την ώρα της ώρας στην κεφαλή της ουράς Μπράτσης κεφαλής θώρακος καλύτερα δουλεύετε ακούτε με ένα μόνο και να είναι συνδυασμός που δείξαμε πριν ότι θέλετε εμείς θα δώσουμε υποδείγματα και με τις δύο χρήσεις όταν ποτέ ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σε κώδικα κανονικά και από και πέρα εσείς θα βελτιώνεται και θα αλλάζετε τι σας αρέσει υπάρχουν όμως και μερικές ακόμη αυτής της λογικής εντολές δηλαδή για παράδειγμα θέλω τελευταίος πτυχίο θέλω την ουρά θέλω το τελευταίο θέλω δηλαδή τόλμη πόσα πέτυχε να τρώει το ύδατα εκτός απ' τα κάτω η χούντα κλπ έτσι Θεοδωρίδη υπάρχει η εντολή πολυτέλειας η ΑΣΤΕΡ θέλει να μας δώσει το τελευταίο επειδή είναι της οικογένειας τα ρέστα αυτό δίνει μέσα σε λίστα και αν θέλουμε το παράγοντες υποχρεούμαστε να βάλουμε μπροστά την για να βγάλουμε μέσα από τη λίστα Τηλεάστυ λοιπόν μας πέτυχε το τελευταίο μόνο που μας δίνει μέσα σε λίστα και πρέπει να εφαρμόσουμε τα είδη Καρύδη και γιατί να παίρνουμε μόνο το πρώτο να περνάει το τελευταίο διάστημα το Downton abbey το 2ο το 3ο το 4ο και των οστών όλα τα έχουμε υπάρχουν διαθέσιμα τα πάντα υπάρχουν λοιπόν ρευστό σε 100 φέρονται να πιο ορθών παρ που εξευτελίζουν και τι κάνουμε αν μας παίρνει το συγκεκριμένο στοιχείο της λίστας ζητάμε βάζουμε λοιπόν ορθό φέρτε στη λίστα μας και μας επιστρέφει το 1000 αρκεί να ξέρουμε βέβαια ότι το τελευταίο που τον τελευταίο καιρό έχει τέσσερις λίστα μια χαρά είμαστε πέραν και εάν ξέραμε έβαζαν εφορευτική λίστα έχει λιγότερα κατακτητή σύμμαχός μας γαλήνη δεν υπάρχει τόνοι παίζει και το νόημα του όχι της αγνής αποτυχίας συλλογικής αποτυχίας και να δούμε ένα κόλπο τώρα να πάρουμε αυτό το τελευταίο όταν δεν ξέρουμε το μήκος της λίστας υπάρχει πολύ ωραία πύλη συγκράτηση στην αυτές οι συναντήσεις που έχει λιώσει βασικές λέγονται πριν νικητής πρωταρχικές συναρτήσεις πριν tips αν λοιπόν κάποιοι μύθοι τοπίο λέει έλεγχο το οποίο δεν έχει είναι τόσο απλό μας εμπιστευθεί έναν ακέραιο είναι το μυϊκό το πλήθος των στοιχείων της λίστας 1.3 ταυτόχρονα υπάρχει μια συνάρτηση η οποία λέγεται I είναι άμεσα είναι πολύ χρήσιμη όταν θέλω ένα στοιχείο της λίστας που ακόμη δεν είναι συγκεκριμένος πιο είναι προκύπτει δηλαδή μέσα από ποια άλλη συνάρτηση γίνεται ένα υπολογισμός πρόσκαιρη πρόκειται αν μη και αυτό τον απροσδιόριστο στοιχείων πρέπει να πάρω το ξέρω την ώρα που το γράφω θα προκύψει κατά τώρα αν πάλι άρχισε λοιπόν nine και έδωσα δώρο έναν αριθμό και όσο και τη λίστα μου τότε τόνοι πριν το συγκεκριμένο μπορώ να δώσω αρχηγών μετά από μηδέν έως 0 άνοδος 0 άμμο επιστρέφουν όσοι το αλλά μπαίνει σε το πρώτο δηλαδή πρόστυχη άνοδος ένα απόψε στο δεύτερο στοιχείο δηλαδή το D Anderson δύο θα επιστρέψει τρίτον στοιχεία το ναι το οποίο είναι το 1000 και αν δώσω οτιδήποτε μεγαλύτερο έχουν ψάξει τόνοι είναι πολύ χρήσιμη συνάντηση το νησί έχει ξεχάσει τι θα τα κάνουμε ταξιδιού είναι τι κομψό επίσης στον χώρο της κοινότητας μαύρο πανί προσεκτικά κάνουν μόνο όταν χρειάζεται να οργανώσουμε κάτι πριν αρχίσουν τη διαδικασία εκτέλεσης άρα το βάρος από τα μέσα μορφή κλήση αντίστοιχα η επιτυχής πορεία λοιπόν των Φιλίππων είναι το παλιότερο παραδειγματικά το συγκεκριμένο θα προκύψει από κάτι αυτό κάτι θα προκύψει ανάγκη θα μπορούσε κάποιοι άλλοι δεν έχει βρεθεί το λένε σκεφτείτε το & λένε έχουμε επιστρέψει στο μήκος της λίστας δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να βρω το τελευταίο στοιχείο για παράδειγμα για να δουν αν λοιπόν μαλλί λένε λένε θα πιστέψαμε στρέψης Collective καταρχάς να μιλήσει τρεις των ΑΕΙ 48 ν ΑΕΝ θα λέξη θα νέο και πάλι επέλεξε να βάλω την λίστα ένα λέω εδώ έκλεισε το 62 πρέπει να ξαναβάλει τη λίστα μου της αυτό θα γίνει θα επιστρέψει τρεις πιο το τρίτο στοιχείο της λίστας αρχίζει από το μηδέν να μετράω το τέταρτο υπάρχει Ελένη άρα τι πρέπει να κάνω εδώ να αφαιρέσουν ένα μειώνουν ένα πέρα λοιπόν TLIFE ότι επιστρέφει αποτιμώνται στρέφει αφιερωμένα και περνούν τον καιρό που χρειάζεται και να το δώσουν στην AIG και να μου επιστρέψει το τελευταίο τοιχίο και αρχίζει και μπαίνει τελικά στη φιλοσοφία κλάσης για δοκιμάστε το όλα αυτά μετά δείτε και στην πράξη και μπορείτε να κάνετε ένα ένα δηλαδή θα συμβούλευα τώρα είναι λίγο Χρυσή της σε τέτοιου για να μη γράφεται και ξαναγράφεται δρόμο stay σε 1000 στυλίστα έχουμε γράψει για έχετε όχι να παίζετε και μετά να ελέγχει τους 1000 την άνηθο του νίκη του όχι στο όχι να μην γράφει και ξαναγράφει και δοκιμάστε είναι σπαζοκεφαλιά αλλά δε νομίζω ότι για να παίξουμε και φορές παίζεται με σπαζοκεφαλιά για την ευχαριστώ αυτό παιχνίδι φάντασμα το πρέπει κάπως αντίστοιχα να είναι και αυτό Imam Baildi έτσι θα σας βοηθήσει ΚΥΠΕ ανοιχτό ακόμη και το Class για επιστρέψει λίγο σας στο σκληρό υλικό θα σας βοηθήσει πάνω σε όλα αυτά ωραία πηγαίνετε στις πρώτα απ'όλα πήγε για να δούμε ξανά πήγε για να κάνουμε το πρώτο μάθημα πρέπει το πρώτο μάθημα πήγα στην ασθενή ωδές και εκτός της συνάρτησης που έχουμε μιλάει για κάποιες ακόμη θα προσπαθήσουμε τελειώσουμε και αυτές έχουμε κάνει κάποιο πολλά δεν έχουμε μιλήσει για να τις λογικές συναρτήσεις παπά απίστευτη μέτρου ύφος και δεν έχουμε πει και τις ασυναρτησίες και αλλά εντάξει υπάρχει ακόμη κάποιες μικρές λίστες πήγαινε όμως στα έγγραφα και άνοιξε το υλικό προδομένα πρώτου μέρους στο υλικό πρώτου μέρους υπάρχει υλικό για τη λύση που και υλικών για τους αλγόριθμους μπαίνουμε στο υλικό για τις λύσεις που στο υλικό για τη λύση που υπάρχει πρώτα απ' όλα ένα φάκελος όπου μέσα είναι αυτά παίζει πάλι σήμερα σας είπα τέσσερις τέσσερις μικρές ZIP αρχεία και τσάντα για την κατάσταση υπάρχει αμέσως μετά λύση Νότης είναι ένα PDF με σημειώσεις για τη λύση μπορείτε εκεί πέρα είναι γραμμένα όλα αυτά πουλάνε και ακόμη περισσότερο τις χρειάζεται πορεία το είναι παλαιό πιθανόν ορισμένα πράγματα έχουμε επικαιροποιήσει το μάθημα παρόλα αυτά όμως ισχύουν ότι γράφει μέσα και είναι καλό βοήθημα συνεχίζουμε με κάποιο αόρατο ηλικία PDF μέσα στο οποίο σας έχω όλες τις συνευρέσεις που αφορούν τη γλώσσα άλλης κτίριο πια αυτή η φυλή θα προέρχεται από το MIT τσενάι επηρέασε επειδή πολλοί σταμάτημα σας μάθημα σε της νοημοσύνης και δίνει αυτές τις συνδέσεις της έχω πάλι στα σπίτια και μπόρες Κοινοποιήστε και ακολουθεί αλλά πλήττει Γι' αυτό όποιος είναι στην ουσία ένα εστιασμένο πλατεία έχει μέσα ενεργούς το συνδέσμους που είναι κάποια βασικά πράγματα πολύ απλά μαθήματα στοιχειώδη που σας παίρνει ένα χεράκι σας δείχνει τα βασικά της γλώσσας και φτάνουν μέχρι και τις αγορές και το οποίο έχει προκύψει πάλι από κάποιους συναδέλφους κατά καιρούς έκαναν τεράστια και μάζευαν κάποιες απλές σημειώσεις καθώς συγκέντρωσε εκεί μέσα καλό είναι κι αυτός για πρώτο του βοήθημα ΝΑΤΟ έχει αυτά όλα αν κάνετε έχετε μάθει όσα χρειαζόμαστε τα εργαστήρια φυσικά υπάρχουν άπειρες πηγές για να μάθετε τι θέλει ακόμη ακολουθούν κάποιες ασκήσεις που είναι πάρθηκαν πριν απαντήσει στην άσκηση αυτά εξασφάλισε 1.3 τέσσερις για το σπίτι αν θέλετε για να κάνετε λίγο πρακτική και συνεχίζεται περιστοιχίζεται γιορτή πέρα ωραία αυτά τα κάνετε και δηλαδή κατεβάστε κεφάλια εγκαταστήσει το λογισμικό μπείτε μέσα και κάντε λιγάκι ταξικά τα απλά μαθήματα τα πρώτα κεφάλαια συνεχίστε μετά κοίταξε καν καταδίωξε size και μετά μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις απάντησε στα ερωτήματα ο απαντάται πανεύκολα την ώρα που μπήκε στην άσκηση απαντάτε να φτάνει και τη λες και είμαστε άλλες Man καυτή και αυτό θα δώσει το α το β και γ δεν είμαστε αντιθέτως η άσκηση δεν είναι για να σας πιάσουμε αδιάβαστους η άσκηση είναι για να σας παροτρύνουμε να εγκαταστήσετε λογισμό τότε να εμπλακεί στη διαδικασία ερωτήσεις είναι απλές η ψήφιση και η δοκιμάζοντας εκεί την ώρα τώρα υπολείπεται να κάνουμε τι έχουμε ακόμη απλώς αναφέρει τι υποσχέθηκε να κάνουμε Τίρυνθας η πέρσα όπως το λέει και λέει ο αντρικός όρος σας τουμπάρει αναποδογυρίζει τη λίστα δηλαδή το τελευταίο και πρωτότυπα έγινε τελευταία θα τα δείτε λοιπόν με τη σειρά VHF και σε εγώ τα γράφω αναλυτικά εσείς καλείτε κανείς αν έχει αναθέσει στην στόχοι καλείται φτωχοί αν έχετε κάνει μπαμ ότι τώρα που η ΑΔΕΔΥ reverse μπορείτε να επιστρέψετε το τελευταίο εύκολα με τη χρήση της ρίβερ στο τελευταίο της λίστας ποιος έδωσε εντολή το κάρο του έμπνευσης η festivals Car λοιπόν του Ρίβερς της λίστας μου τα πάντα του επιστρέφει το είδατε πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν στοιχεία ένα βγάζετε στην επιφάνεια να επιστρέφεται το στοιχείο μιας λίστας στην περίπτωση αυτή το τελευταίο αυτό αφήσουμε πάρα πολύ καλή επιτυχία και επιμένουμε γιατί όταν αρχίσουμε την αναζητήσετε τη θεωρία σε όνομα μάχη μπαίνει στη θεωρία και το μεθεπόμενο μπαίνουμε κοιτάξτε λίγο πιο αναλυτικά παραδείγματα δημιουργίας άδεια άσκησης ο δημιουργίας δέντρου αναζήτησης Κάντε αναζήτηση στους ληστές και υπώρειες του σχηματισμού και πέρα μπαίνουμε και αρχίσουμε και προχωράμε βήμα βήμα για να βρούμε τη λύση το στόχο μας αποτυπώνει στα μονοπάτια μιας πορείας τα μονοπάτια υπάλληλοι στα συνολικών λύσεων μέσα σε λίστες και αρχίσουμε να κανένα μονοπάτι που ζητούσε μια λύση σε ένα πρόβλημα μια διάλυση είναι ότι ξεκινήσαμε κάπου και κατέθεσε κάπου αλλού υπάρχουν ξεκίνησα και έφτιαξαν έφτασαν γύρισε σε ένα μονοπάτι αυτό μονοπάτι μια λίστα ακόμη μέσα σε άλλες λίστες και θεμάτων καλούμε έξω όλα αυτά μου η κάρτα Κουντρέτ Ρίβερς 700 χρήσιμα για να τελικά επιστρέψουμε τη λύση που είδαμε να βρούμε άλλο τώρα που μας συνεχίσουν κεφάτο παίξουμε κι αυτό είναι το ότι η τον αλλά δηλαδή αλλά έκλεισε ένα μιας λίστας αυτό που σημαίνει μήπως είναι άδεια η λίστα είναι πολύ χρήσιμο φορέσει Γιάννενα και μάλιστα σταματάμε να παίρνεις μια αναδρομή είναι ένα σημαντικό σημείο εξόδου γιάννα ανυπολόγιστα μας είναι άδεια τότε επιστρέφει True κατώτερους στήλης πολλά είναι και τα το για επιστροφή True ινώδη είναι αληθές εάν έχει έστω και ένα στοιχείο λίστα μας επιστρέφει νιλ πολύ χρήσιμο λοιπόν λογική εκλογικό παιχνίδι αλλά λογικά πριν τις είναι οτιδήποτε ελέγχει ότι αν κάποιος είναι λίστα αν είναι ακόμη εάν είναι καίριας εάν είστε κάτοικος εάν σύμβολο ένα στρινγκ για όλα υπάρχει μια συνάρτηση η συνάρτηση όλες αυτές οι συναρτήσεις πρέπει στην πράξη να γράφονται θέλω να ρωτήσω ανέλυσε τα λέω λίστα πηγή βάζουν στην άκρη έχετε πει κλειστή η απάντηση είναι True θέλω να ρωτήσω εάν ύλης αν είναι κλειστή πύλη ένα κάτι που είναι γραμμένο ότι είναι κάτω των 35 και ας πούμε η απάντηση είναι νείλο θέλω να ρωτήσω εάν μια λίστα ποιοι το Arab Centre η απάντηση είναι ανήλικοι θέλω να ρωτήσω αν Νέλλης ποιοι το Hamburg σε στο 30 σε άμα απάντηση νιλ τόλης PLA έχει & το έλενα που ακολουθεί ίνα τύπου λίστας θέλω να μου πείτε ερώτηση κρίσης εάν γράψω lisa ποιοι τόσην 1.3 είχαν επιστρέψει χωρίς μπορεί κανείς όχι τρόπο λοιπόν είναι ελληνες γιατί είναι ηλίου έχει όχι Γι' αυτό το λόγο νιλ να πιστέψει όχι τρου αλλά έχει το λόγο διότι είναι μια συνάρτηση συνάρτηση θα επιστρέψει αποτέλεσμα έξι και ύλης θα ελέγξει τώρα έξι εάν η έλλη στάη όχι και ένα πινέλο έτσι όχι γιατί δεν ακολουθείται αυτάκι κάτι άλλο γιατί ελέγχει το έξι το αποτέλεσμα αυτό που επέστρεψε οι συνάψεις και πάλι πολύ χρήσιμο ΣΚΤ με έχει καλέσει σε συνάντηση που θα έχουμε διότι πάμε να εφαρμόσουμε ένα λιαστό ένα Car κάτι σε κάτι που έχει επιστρέψει κάποια άλλη συνάντηση που τυχαίνει αυτόνομοι είναι λύση από τα πάνω κάτω προς τα πάνω στην πίστα την ώρα που θα θα κάνουμε τα ήμερα άρα καλόν έχουμε προλάβει να ρωτήσουμε μήπως αυτό που επιστρέφεις δεν είναι πια λίστα γιατί έχει φτάσει σε απίστευτα Car μιας λίστας που είναι κάλλιστα οπότε μην τρέξει μια αναδρομή πάνω σε ληστές και τελειώσαμε βγες έξω συνδύασε για εξόδους αντίστοιχα υπάρχει η ατομική λατομείου είναι η μόνη από όλες αυτές οι λογικές τις μέρες πίσω τέλος όλοι σας έχουμε ακόμη λοιπόν είναι άτομα αυτό μάλιστα να τον όχι το μόνο που δεν είναι ακόμη μια απάτη μάλιστα δυνατόν πατέρες είναι άτομο το 35 βέβαια είναι άτομο το απέσυρε την 1900 το στρινγκ πιέσεις είναι από το όσοι είναι 1.3 με πλήρη σύνταξη και είναι άνω των True τώρα μπορείτε να γράψετε τις ΗΠΑ με τα υπόλοιπα π.χ. symbol είναι σύμβολο ένα λίστα σύμβολο ποιοι όχι μια λίστα δεν symbol τω ν είναι σύμβολο 35 όχι είναι συμπολιτών μας είναι ναι True No No άμεσα είναι σύμφωνα και συμβολή π ροχής με την αγγελική μπορείτε να ρωτήσετε το ας πούμε είναι που ζει τι να πει το αποτέλεσμα μιας πρόσδεσης και πάρτε True υπάρχουν λοιπόν για κάθε λογική ερώτηση τι δουλειά κάνετε όσον αφορά τον τύπο και το περιεχόμενο μιας λέξεις ένωσε Έλενα της που υπάρχει στο κώδικα σας μπορείτε να θέσετε την ερώτηση για τη λίστα όλων αυτών η υπάρχει κάποιο αν δεν κάνω λάθος και να κάνει την κατάσταση υπάρχει κάποιο λεξικό Κωνσταντίνου όλα η και διαθέσιμα στο ίντερνετ στο περιβάλλον θα καταστήσει τα θα βρείτε όλη την όλες τις διαθέσιμες συναρτήσεις οι οποίες πραγματικά είναι ατελείωτη λέει στην ουσία εγώ έχω δει στην πράξη ότι εάν σκεφτώ κάτι λογικά θα ήθελα να πετύχω πριν αρχίσω να γράφω κώδικα έπρεπε να ψάχνω μήπως υπάρχει άρνηση να σκε κανείς δεν τις 100 υπάρχει για παράδειγμα υπάρχει συνάρτηση η οποία σας κάνει αντικατάσταση ένα στοιχείου μέσα σε ένα λίστα θα σας φανεί χρήσιμη αν θέλετε έφτιαξε τον κώδικα σε συνέχεια αυτόν που θα σας δώσουμε σαν πρόταση 15 βελτίωση από το βράδυ στη νέα της προσπάθεια είναι κάτι μέσα υπάρχει αυτό αντικατέστησε το υπάρχει πολλές φορές αντικατέστησε πολλές φορές μπορείτε να ψάξετε να βρείτε τον μείωση στο αλλά μια πανέμορφη συνάρτηση όποια υπάρχει είναι η μέντα τον Λευτέρη εξοπλισμένα αλλά υπάρχει και μια μέντα πιο προχωρημένη αυτή Member που την είχα προχθές και μου κάνει εντύπωση τόσα χρόνια που κάνω μάθημα στα παιδιά πρέσα το Candy και τα ελέγξτε εάν και τελικά υπάρχει μια συνάρτηση του και κάνει και άλλα έχει κάνει την τιμή λοιπόν e-mail προς το παρόν μας και είναι αναφερθούμε αυτή είναι Εμβέρ χρειάζεται μάλλον έχει εάν υπάρχει ένα LNG δεν υπάρχει μέσα σε μια λίστα Member το ότι στυλίστα ναι υπάρχει δεν απαντάει όμως μέτρου έχει την ιδιότητα της εταίρο τα ότι απαντάει από το σημείο που εντοπίζει αυτό το στοιχείο και 10 δηλαδή επιστρέφει το deal κεφάλαια δύο καίει γίνεται λοιπόν πάρα πολύ χρήσιμη συνάντηση μπορείτε λοιπόν να ελέγχεται πάντως θα είναι ανενεργά στοιχεία κι αν είναι να μπαίνετε και να το παίρνετε το Car για παράδειγμα ίδιοι φροντίστε να κάνετε άριστες πάνω στη λίστα αφού εξασφαλίστε ότι το στοιχείο υπάρχει μέσα δεν μπορεί από πραγματικά σκέφτονται μπορώ εκδηλώνονται σε χτεσινή δυνατότης τής γλώσσας αλλά πραγματικά είναι φτιαγμένη για να διαχειρίζεται λίστες εξού και τόλης προσέξει που έδωσε το όνομά της έλλης κ Καμπούρη θαλάσσης πάνω στη διαχείριση των είναι διαθέσιμα απορίες κάτι που πιο πολιτικού φορέα δεν μπορεί να είναι είτε αυτοί μάλλον τρόπο πάντα υπάρχει να γραφτεί ως θύματα αν βάλω μπεμπέ και τη το ABC όταν πήγαν να ελέγξουν οι ληστές έκαναν το πρόβλημα γράφει κάποιος άλλος διότι είμαι υπέρ πρέπει να δουλέψεις πάνω περίοδο πέρα γιατί με λίστες να κάνει έλεγχο της λίστας δεν τα καταφέρνει καλύτερα σε άτομα νέα άτομα για να το κάνει πρέπει να δώσει μια άλλη ένα τρόπο αλλιώς συντάξεις κάνε αυτό που ξέρεις ότι ανακάλυψε προχθές θα σας το πω όταν χρειαστεί υπεράνω είμαστε λιγάκι αυτές υπάρχει επίσης πίεση για τις πιο είσαι πιο 10 ξανά χρησιμοποιήστε μέσα σε εθνικό σας κώδικα με τίποτα μόνο εξωτερικά για να ανεκτικό ποίηση θα χρησιμοποιηθεί μέσα σε όλα κάνει τίποτα γιατί κάνει process καν Global μεταβλητές λόγω 10η μέσα σε αυτές με τίποτα τι κάνετε λοκάρει για να κάνει καλό καλό μεταβλητές θα μπείτε να δουλέψετε με τη λέξη η οποία όμως είναι λίγο δύστροπη και επειδή τα πράγματα είναι ακόμη πορεία μαζικότατη πονάμε μαζί με θήκη ανήκουμε να ξέρετε ότι υπάρχει η δυνατότητα τη γη και με τη λέξη αλλά διότι πιάνουν τοπικές μεταβλητές μπορεί στην συνάντηση δεν υπάρχουν κενά πλάτες ενώ με τις πιο ακόμη και μέσα στη σύναψη επικαλείται και τέλος σε συνάρτηση του πάμε στο περιβάλλον Γι' αυτό και δεν απαγορεύεται και κομψό και θέλουμε οι λατίνοι Γάλλοι και χθες ανέστειλαν προς το παρόν μας χρειάζεται στις ανάγκες μας ορίστε είναι την λάθος έχω πελάτες όντως περίοδο που γύρισα νωρίς το υπόλοιπους έτσι όπως έχω γράψει πίνετε Member έχω κάνει κάποιο λάθος συντακτικό λάθος τελικού το deal και το έγραψα αυτό θα πιάσει ναντι στην έπαυλη τιμών αντί χωρίς κάτι τέτοιο εγώ θέλω το στοιχείο ότι το χαρακτήρα αντί να υπάρχει μέσα στην λίστα μου και δεν υπάρχει τέτοια λάθη εγώ κάνω παράπονα και συνεχώς είτε τώρα την παρουσία είτε με το να τα πάντα δεν έχεις εποπτεία καταγράφουν μπορεί να πει κανείς λάθη κάνω τα κάντε και εσείς πρέπει να συνηθίσετε σιγά-σιγά να αναγνωρίσει αυτό το ο πήγαμε στο μυαλό σας ξέρω πως ότι θα ανοίξει την αναγνωρίζω που έφαγα και συλλεκτών που έβαλα το ονοματάκι αμέσως μετά το άνοιγμα της παρένθεσης και τοπίο σαν όνομα παμψηφεί πολύ στοιχειώδη πράγματα αγαπητέ μου τα μηνύματα όταν ζήτησε να βρείτε τον σας λάσπη είναι υπάρχει υπάρχει σίγουρα αλλά παρελθόν Plus Ποιοι το σιρόπι δύο τρεις για να μας απαντήσει ότι είναι True και προφανώς να οίνους ποιο θα είναι το αρνητικό για ώρα λοιπόν υπάρχει κάτι μόνο ψάξτε να βρείτε πώς ακριβώς συντάσσεται φορέα εγώ μου έκλεισαν το πρώτο κομμάτι νομίζω ότι η σας είπα από πρωταίτιοι είσαστε πλέον σε θέση να προχωρήστε σας μην περιορίζεις κ άκουσε στο μάθημα ψαχτείτε θα βρείτε πολλά ωραία και διασκεδαστικά και χρήσιμα πράγματα αγάπησα τολμηρές με λίγα λόγια ΑΕ κάντε την εργασία σας μέχρι την επόμενη τρίτη πάλι