16. Καμπύλη σιμότητας Κυρτότητας Γραμμή καταστρώματος / Διάλεξη 16 / Στην παρούσα ενότητα γίνεται η παρουσίαση του μαθήματος για το για το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ( διατυπώνονται ο στόχος και ο σκοπός του μαθήματος, τα αναμενόμενα αποτελέσματα, περιγράφεται ο τρόπος αξιολόγησης των φοιτητριών / φοιτητών, περιγράφεται το περίγραμμα με τα επιμέρους κεφάλαια, επεξηγείται ο τρόπος που προκύπτει το σχέδιο των ναυπηγικών γραμμών, παρουσιάζονται οι συντμήσεις των τύπων των πλοίων και τα γράμματα που χρησιμοποιούνται για γραμματισμό λέξεων και ονομάτων. Τέλος, παρουσιάζονται προπλάσματα που ευρίσκονται στο χώρο του εργαστηρίου και τα οποία χρησιμεύουν ως εποπτικά μέσα για την καλλίτερη κατανόηση της μορφής της γάστρας σε κάθε περιοχή του πλοίου. - Χατζηκωνσταντής Γεώργιος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στην παρούσα ενότητα γίνεται η παρουσίαση του μαθήματος για το για το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ( διατυπώνονται ο στόχος και ο σκοπός του μαθήματος, τα αναμενόμενα αποτελέσματα, περιγράφεται ο τρόπος αξιολόγησης των φοιτητριών / φοιτητών, περιγράφεται το περίγραμμα με τα επιμέρους κεφάλαια, επεξηγείται ο τρόπος που προκύπτει το σχέδιο των ναυπηγικών γραμμών, παρουσιάζονται οι συντμήσεις των τύπων των πλοίων και τα γράμματα που χρησιμοποιούνται για γραμματισμό λέξεων και ονομάτων. Τέλος, παρουσιάζονται προπλάσματα που ευρίσκονται στο χώρο του εργαστηρίου και τα οποία χρησιμεύουν ως εποπτικά μέσα για την καλλίτερη κατανόηση της μορφής της γάστρας σε κάθε περιοχή του πλοίου.: Κανείς ότι έχει καπνίσει ότητας η κα ι ο χρόνος διάρκειας στους μαστούς χύμα το βέβαιο είναι κάποιοι καταστρώματος η κυρία καράβια κι καθαρισμένο φρούτο τους φάω όχι ευθεία χρώματος η ηγεσία της λέει η αστυνομία για παράνομη ίσα ίσα έχω δει ξανά τιμώντας μας με ποίησης το σχήμα των ματιών είναι σε ευθεία ένα ον τα βίαια στοιχεία ποιοι τον έβγαλα από τη μητριά εκεί το του όσο πάω σαν πηγή πλούτου τα ίδια αυτά για τώρα ας δούμε και ας μη μου και έτσι μπορούμε να τις δούμε και διαμόρφωση της λωρίδας της γάζας αύριο να πούμε ότι ο δρόμος της χρησιμότητας πλοία για μας να βγάλει ασφαλτικά ύλη είναι κα ν όμως λήγει η προεκλογική προβολή Σαχινίδης χρώματος βέβαια στο διαρκές τους ύπαρξη μια προς το θεωρείται κανονική λίγα βήματα παρά μόλις εκείνος δύο ν απορριφθεί θα τολμήσεις να μπει για τα καλά στο μέσο μεταξύ εισηγήσεις μωρά Le monde κι όχι λέει σύμφωνα με τους πρώτους έξι 38 31 έως ότου λίγα ενώ για το γ τρίμηνο η οποία κατά βάθος είναι ευθεία γραμμή και αυτό ανεβαίνει στα μια σημειώνοντας συντελεί στη φίλη της λιτότητας δηλαδή ύψους άνω χώρο πάνω από δύο και επομένως την ισχύ την ασφάλεια πλοίου όταν μεγαλώνουμε αύξανε κανείς μα κανείς από σας ήσυχο δωμάτιο προφανώς ψάχνει να βρει το κέντρο βάρους το θέλει να δίνει προσοχή στις ΗΠΑ για την πτήση όμως αυτό βοηθά στην στα μεγάλα νησιά και επίσης έχει μακρά στα κρίσιμα υσικά της φιλίας δύο πράγματα διά βίου τι νομίζουμε το χέρι τους σταυρούς για να καπνίσει ποτέ χρειάζεται βέβαια ουσιαστικό παρά και το μέλλον μας κι αυτή ήταν της μόδας Καρύδης Οδυσσέας κεφάλια θα έλεγα ότι μου παρά λίγες και όλα δείχνουν ότι πάμε σε ένα βάθρο μια άλλη στο νησί μας και αυτή είναι μόνον η ποίηση χαράς υπολογίζοντας έτσι πέρυσι παρά μόνο μύθοι Βενιζέλος τεταμένες ύλης μόνο ένα δύο κιλό προδιαγράφεται από άλλους μου να πείσω τους της τρελής τρελής τους οδηγώντας σε νέες θέσεις γιορτάστε με τις 12 ιουνίου κανονικά στη δωρεά έχει τέσσερις μέλη η ΕΛ.ΑΣ. πάνω στη γη ο απολογισμός των 10 μελών γίνεται χαμός από κόσμο το χωρίζεται σε τρεις φάσεις σε επί της γραμμής του κόμματος και προέδρους εσείς ένα από τις νέες εισόδους θέσεις γι' αυτές κοινές δράσεις μπορούμε να λύσουμε τα σε ΑΕΙ μιλούν ξεκάθαρα το νέα ρετιρέ της τις ίδιες ημέρες των καμένων όμως έχει έρθει στο νησί της Λέσβου προφανώς ένα σενάριο πολύ της μόδας ειδικά καθίσματα έμπνευση για τους 1,6 δισ κόσμος λάθρο πρόβαλε διορθώσεις σε σχέση με τις ημέρες της πραγματικής κανείς μας όμως να το εξηγήσει ποτέ ακολουθώντας τον κόσμο τρεις το over πρώτος τους τρεις προηγούμενους ιδιωτικός φορώντας τις μου το ξίφος τους για να μπορέσετε να διαβάσω είναι όμως τους μου θα πρέπει να ορίσουμε κάποιες διαστάσεις σαν μύλους όσους λάμβαναν το 96% του πλοίου Μυτιλήνη στο 85% μιλούσα αυτό δεν γίνεται το 9,7% άρα ούτε το λιγότερο δηλαδή πως θα βγεις ομίλους στο το στην δήλωσε Λέσβου νίκος εδώ πως θα τα πάρει κοντά της να ζω θα ψάξει την είσοδο εις ένα νόμιμο ομίλους και 96 του ν εάν νομίμως λύσεις μεταξύ των χωρών τους σε κάθε περίπτωση οι γονείς μου όσο είναι λένε σιγά σιγά το 85% κι ύστερα μου είπε τις ανησυχίες τους με βάση τις νέες χυλό όμως λίγο αλλά δε μπορώ να πω ας πούμε πάω αρνούμενος να σου ναι φίλοι μου το κρασί μέσα στο λαιμό μας που βεβαιώσεων για απόφαση η οποία πάει να πάω να τους πήρε το όνομα ύψους έξι και εγώ τρεις είναι σύμφωνα με άλλο πλοίο αλλά όταν έχεις κατά νου θάλασσα το οποίο όμως έχει μόνιμα μέσα σ' ψάχνουμε πάνο πάνος και για μισή ώρα σε 301 μαύρο κατάστιχο του 1000 χάσιμο κατά γράμμα για το άρθρο του η συνεχής και εις παράλληλα το βήμα πίσω παρακολουθούμε τώρα αίτηση δήλωση πρόταση του φοίβου μετά τη σχεδίαση της ποινής σίγουρο θυμίζω σχήματα το ότι παραποιεί το κρέας των κρασιών και μας ενώνουν αλυσίδες μια όμως πλευρά πλοίο και μας διηγείται ζητώ να μου να δω πως είναι πιο βαριά μου έμπνευση και τους για υγεία παιδεία Χρυσή διετία διόριζε ανάλογα με τον δικό του τρόπο σε περίπτωση ήρθε για να μείνει όρθια για να της διαδρομής ένα πέρα βέβαια και σενάρια βέβαια να σας πω τους τους παρά λίγα και διαμόρφωση στη συζήτηση για το το δω τότε ευθείας φωτός δύο ως βάση το μωρό με γάλα της αυτόματους και La luz της δράσης καθηλώνουν τα μου ψυχή μου αλλά ταυτοχρόνως έχει να έλθει στη χώρα μου θείες μου και το μέγαρο με σασί όνομα κι εκείνος δε θέλει καν να ως στόχο λόγω Δήμου Ρήγα χρώματος ήρθε λίγες χημικής ανάλυσης και όρους για τις νέες τάσεις τα μισό κιλό οπτικά που θέλω δε να σας δω όλους έχει βγήκα από την κωδική ονομασία πού να πάει το αέριο στο La Liga Endesa με μέσος των πλοίων όπως διαμορφώνεται στην τυχεροί άρα θέλει να κάθε μια κι αυτό δεν μας το κήρυγμά μου ένα ένα δώρο και υπάρχουν τρεις μέθοδοι σχεδίασης μου μιλώντας νωρίτερα στην εισήγησή τους να σου μέχρι να μας δεν είμαι μόνη μου έτσι του ιησού το 1000 900000 τους αυτό όμως καίνε και τους δύο π.χ. βέβαια νίκη βάρος στη χώρα μου είμαι και εγώ σε μια χωρίς μορφή τις ιδέες μας λέει ο εγώ σας λέω αίσθηση λέει όλους εσάς και σε βάρος θέλουμε θα έλεγα το μετέφερε με κανονική οδό θηβών μόνος πρώτος πρώτο αλέσεως σχοινιά αυτά πύλη της θεωρώντας ζυγού τιμόνι προϊόντος σχεδίασης δεν είναι της ίδιας ομάδας έβαλαν το 1000 τομές εύα στο κράτους και τον μισό μήνα ω της και χωρίς ιδιαίτερο νόημα δ εσείς όμως θα έχει ως καίριο ρόλο εισάγοντας δεν αλλάζει και οι νέοι κυβερνάει αυτής της ισχυρές χωρίζουμε το έτος 1000 και βέβαια το στη συνέχεια πρόβαλαν κρασί γύρω μου τους στις τους δύο αυτούς τους αλλήλους βέβαια όλα αυτά EASY χαρίζοντας καταστρώματος κανέναν γι καλώντας και προφανως εσύ ναι στο να βρείτε το καρμικό κο κο γ κύριοι είμαι βέβαιος σχεδίασε κάνοντάς μου είναι τόσο βαρύ που μπαίνουμε να σας σώσουμε κατά τη μήνυμα στα 2.309 είναι πάρα περιμένουμε να δούμε αν όντως στο μέσο μια ιρανή που ενώ τώρα με το διπλάσιο του δύο φορές χωρίς universe και θέσεις η Courtney love και άλλο η θέση μας για λίγα αλλά ως πηγή έμπνευσης για τους και θα σου πει πήγαινε όσο δούλευε και ζούμε σε και μπορούμε να τις η προφανώς όμως εγώ σας μια λεία θα παραμείνεις στα ίδια και τα ίδια αυτή είναι η κατάλληλη βέβαια χρώματος με τη μέθοδο που πήγαμε το πρόγραμμα βέβαια διπλάσιο γνωστή ηλιέλαιο σιγά σιγά λίγο πιο μεγάλη για μένα παρά τις προόδους που ίσως να είχαν βγει μια εβδομάδα σπάει στα πλοία και στα υγρά είναι το στο κατάστημα τώρα όταν έχουμε χαράξει κάποιοι ειδικοί το τέρας μπορεί να έχει εμείς τι κάνουμε λοιπόν τίποτε βέβαια το Γκούρα ασή της κι εδώ θα σου δώσω πέρα βέβαια άλλη επιλεγμένων μα όμως δεν τα πήγα εγώ πρώτος αλλά δεν είναι πίσω μας το βάρος το σχήμα έχεις να μου βάζω εγώ να πάω μια μύγα ηλίθιες μου μόνη της τους γονείς και βέβαια το ή αλήθεια θέλουμε να είναι αλλά κάποιοι όντως λέει κάποιοι βέβαια στη σωστή μεριά νούμερα εμείς έχουμε βρεθεί κενό πλήρωμα επίδομα το στους μια λέξη κι εγώ δεν ζω αυτό εμείς και ειδικά κοιτώντας τον μάιο το κάθε βράδυ στο νομό νέα κι έτσι πέρασε καλεί τους βλάβες ένα ανά πλοίο μου για να μετά την εισήγηση των τριών πλανητών δράσεις να κάνουμε τους Σίμας γυρίζουμε στο σχήμα αυτό που δείξαμε ότι κάποιοι εισηγούνται σχετικά βέβαιος ορισμός για το λόγο αυτό ο δήμος έτσι λόγω της ύπαρξης της χαμηλής ποιότητας σημερινή κτ μα στο μέσα τους οι νέοι μας να παραμείνουμε προφανώς το χρώμα έχει μια υγιή όργανα τέλος διά βίαιοι βίοι κανονίσεις κανά στο ύψος τους πλευρά μου πάω να σας αλλά και οι φίλοι μου λένε ότι το ΧΑ θα αυτό μπορούμε να το πούμε πιο cool ένα σχήμα που δε θέλω να δω ως το τέλος του αρκεί βέβαια νηολογίου ξεκινούν στη δουλειά τους λόγω ένα μεσήλικα ερίζουν αυτός μέρη στο σχεδιαστική υπογραφή κατάλληλου στρώματος διανοητές μόνος σιγά σιγά διοργανώνει παραμένουν σου δηλαδή ένα , μούμιες δρα είναι χαμηλή είναι δικός τους μείον εγώ πάντως τους είδα και εγώ με τη νόστιμες ένα λειψό μέλη από νομικά βέβαια ταυτοχρόνως και πάει κι εγώ τους άρα είναι η ώρα μου κάθε χρόνο δύο , λύρα και