Διάλεξη 11 / Διάλεξη 11 / Εργαστήριο 11 - Γαλαζούλας Χρήστος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2015)
Εργαστήριο 11: Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες μία μπάλα να κάνουμε οχτάρια. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Αξιολογείται η επίθεση και η άμυνα ταυτόχρονα. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες. Συγχωθείτε παλικάρια, θα πάρουμε τριάδες στο κέντρο υπάλλες.