7ος δρόμος του Γιοφυριού - Άρτα (ARTA WebTV, 2023)
: Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Απριλίου 2023 τρέχουμε όλοι στην Άρτα, στον 7ο δρόμο του Διοφυριού, διασχίζοντας τα βυζαντινά μνημεία και τις ομορφιές της πόλης. Δηλώστε τη συμμετοχή σας στον ημιμαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες ηλεκτρονικά στο arta-running-festival.gr Διοργάνωση δημοσαρτέων