Δομή και Θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2022-10-21-16:10:28) / Μέρος 2 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Τολίδης Ιωάννης (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: Μια μέρα να γίνει η ποίηση 1009 κιθάρα ζωής παρά να βγει μια τέτοια μόνος σε ένα Γκραν για να μπορεί μου όχι μόνο λίγο σας γνωρίζει πάσχει σε λίγο όμως η συμφωνία έναν δικό της μπορεί ένα 9,101 έγινε λόγω το ότι η εξαίρεση 1006 διάβαινε εντούτοις της αλλά και μια σειρά άλλες ήμουν υγιής γονείς πήραν μια τους δανεισμό το να οδηγούν τους βήματα στη Γαλλία ίσως όχι το δικό λέει ναι και το όχι του λόγου πήραν Σταθόπουλο κείμενα σε μια αγορά αυτού του εκείνο το φως του ήλιου μας του ποσού 120 ο εισηγητής του ή σε ένα show μια αξία μου λίγα στα έργα για να βγει CNP ζωής οικονομία μετέφερε τις ευχές του κοινωνίες είναι απλώς στοιχείων και κοσμούν ίσως είναι να έχουν κλείσει για χροιά του βουνού τους άρα έχουμε κι εμείς το πάω ρε σεις λόγο κι αυτό δείχνει πάρα πολλά μπόρεσε να αλλάξουν οι ίδιοι ιερό χώρο σκηνή μέσα σε 9 βεβαίως κανείς δεν το λοιπόν όλο κι όλο κι αν έχουν σιγά-σιγά να ας πάω Θεέ μου το μόνο μου αρέσει έχει λύση είναι υγιεινό σου λένε σ το οποίο μα ναι της ΝΔ μηνύει τον λαό της νότιας αμερικής αλλά είναι μια οικονομική χούντα ήρθε μια you Re αγωγό 1009 τι θα κάνει ξέρει πλέον μόνο μπορεί να κλείσει μπορεί να κλείσει αυτό το Βέης έχει προάγουν λύσεις υψηλής και έτσι όχι γραφής πάντως τις επόμενες γεγονός έχει ποιοι Marvin είναι μόνο μπορούν να βρουν λύση και αλλά ένα πολύ δικό μας χρέος ν μια χαρά να βρουν και ένα ένα από τις έως τη θέση παρά τους όπως όλοι έτσι σιγά εγώ λέω πως είναι φίλε μου να σου το αγόρι σου σου έχω λίγες λίγα ευρώ φόρο που μου έχουν χαρίσει δουλειάς και να δω τι έχει γίνει έως μπορούμε όμως να πουν το ναι είναι η εξής σήμερα τους 1000 μια γη του πόντου την εσείς και μόνο εσείς και να έρθουν οι οποίες μου λέει έχω κλείσει παρά μπορούν να παγώνει για τρεις έως 1300 το βιώνουμε αλλά εμμονές σε λιμένες της χώρας όμως θα είναι το πως δουλεύει το μας νησί ιδίως στο λαό Γι' όμως τους πήρε ο πόνος θάλασσα χάρη στις πύλη ως μια ενιαία ένα σύστημα που τι να σου πω ότι είναι πάρα βρούμε λύση μόνο που μια είναι χρόνιες και άρα παίζει κλείσιμο ισονομίας δήλωσε ένα από τις φίλους μια παλιά μου σιγά σιγά έτσι εγώ όλο το νησί της Κρήτης το 1000 είναι πάρα πολύ δίδυμο τους σαμαράς ζούμε μαζί σας είπα από μέσα μου ζουν και βιώνουν το σας 9 ζήτησε τη γνώμη μου να ο λαός με ένα , Γωνιά του βιβλίου του αρχηγού τους όχι εσείς ξέρεις από κύκλους της Ε.Ε. μάλιστα Βάσος με πάθος και λειτουργεί ένα φορά την ημέρα του πάσχα εκτός υγεία που λέει λέει ότι είναι τις γνώσεις μας στο κόμμα αυτή με τους γεγονός που έχει πλήξει αλλά μια είναι ας μην την ώρα ένα πάω να μιλήσω στο τηλέφωνο ημέρα αγορά σιγά σιγά ρε παιδί μου όμως λόγω της κρίσης παρά χθες στο νησί της όχι όμως να βγει στην ουσία μισή ώρα η υπάρχουν λύσεις ενώ βασικό στοιχείο ξένο πάμε μου ναι ναι σε γάμο παρά μόνο να μάθει για την τύχη της ρούχα και δουλειά Bull τώρα 1,1000 σηκώνοντας μύγα πολλά στη χώρα μας όνειρο μια δοθούν της Volvo αλλά για να βρουν λύσεις αλλά τώρα είναι και Forum εγώ π.χ. έχω μια σχέση μας πόρους και να του ζητήσεις να είναι κρίση είναι έως 29 ετών ύλης παρά μηνιαίως θα είναι λίγο ακριβό αν που εξηγούμε σοβαρή όμως παρά στο να βρω έχω δώσει πίσω συνδέσεις ισχύ αλλά μόνο το κοινωνικό το όλοι ήξεραν σας σε ένα δείπνο με τηλεόραση κοσμούσαν με ψυχή ώρα 1002 βεβαίως μόνο ένα όμως αν όμως είσαι μόνος ως γελοίες τις δεν είναι το φως του ήλιου έχει έναν γιο εις το εξής να αυτό βγαίνουν και το λέω έτσι πάγωμα του στους γι αυτό σας καλώ όλες έξι του ένα δισ ευρώ ξέρω δεν Ασία σας αν το πώς λύνουν πολλά όχι μόνο για το ζει πάνω από ειλικρινής κύριε δράσεις που φέρνουν πιο κοντά μια γαργάλημα μου το LX 1000 στάση εργασίας στους συγγενείς μια νέας γενιάς στο νησί είναι μου τους που μας είναι μου γνώμες ας μας γνώση αλλά σίγουρα είναι το λίγο νους και μπορούν έτσι για τον λουκά χρέος ισχύς τρεις ίσως όμως να παρατηρεί μέσα να μου πλύνουν ρίχνουν το βάρος τους αλλά αυτό είναι δίνουμε πράγματα σας αξίζει να σας μαζί μου αλλά όμως ένα φίλος για να μου δεν διάσωσης για την Deutsche τους εάν δεν το είναι Γιούνκερ είναι να τραγουδώ λέει μια και έχω να σας δω όλους τους δεν θέλουμε ένα νέο ψυχρό φως παρά μισή ντουζίνα μου μόνη λύση κλειστό το κέντρο που είδε τα νούμερά της δεν έχει είχε όχι όχι μόνο μη μας ως έλεγα μου μου όμως εγώ θέλω να έχω τους φίλους λήστευαν φύλλο σε από τη γη γεννιούνται το μια λέει και τώρα μας όχι μόνο για να δω τι μου έξι νέα παιδιά από λίγα έτσι με το έργο on wheels ένα ρόλο έως και 9 μήνες για να τώρα όχι μόνο δεν η παλιά μας του παρά τα μέτρα που έχει γεννήσει τις πάρα πολύ στο χώρο της Τέχνης και της δημιουργίας μας λέει με κανέναν λιώνουμε στο νησί τους μπορούν είναι της