Σημεία συνέντευξης ,στο «Newsbomb» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώκαι Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου,στο «Newsbomb» και την δημοσιογράφο, Αμαλία Κάτζου Η Ελλάδα απαντά με ψυχραιμία, νηφαλιότητα, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα στις προκλήσεις Είμαστε αντιμέτωποι με μια παρατεταμένη όξυνση από την πλευρά της Τουρκίας. Μας προκαλούν ρητορικά, με τις κινήσεις που κάνουν προσπαθώντας να αναστήσουν νεκρά και έκνομα «μνημόνια συνεργασίας», […] - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώκαι Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου,στο «Newsbomb» και την δημοσιογράφο, Αμαλία Κάτζου Η Ελλάδα απαντά με ψυχραιμία, νηφαλιότητα, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα στις προκλήσεις Είμαστε αντιμέτωποι με μια παρατεταμένη όξυνση από την πλευρά της Τουρκίας. Μας προκαλούν ρητορικά, με τις κινήσεις που κάνουν προσπαθώντας να αναστήσουν νεκρά και έκνομα «μνημόνια συνεργασίας», […]