Αppendix A - The Arion_project_EN / Αppendix A - The Arion_project_EN - Πολίτης Διονύσιος (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 2016)
Αppendix A - The Arion_project_EN: Μουσική Η μουσική είναι ένας βασίλειος για κάθε πολιτισμός από την Ανατολική μέχρι σήμερα. Η αρχαία ελληνική μουσική είναι ένας θεσμός συζήτησης για πολλούς μουσικοί, αρχαιολογούς και επισκέπτες. Είναι πιθανόν το πιο σχετικό τρόπο μουσικής από κάθε άλλη πολιτισμή. Ακόμα και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ότι η αρχαία ελληνική μουσική υπάρχει, κάποια από τις επισκέπτες μπορούν να μας βοηθήσουν πως η μουσική στην αρχαία Ελλάδα ήρθε. Οι επισκέπτες και οι παιχνίδες, όπως ο Weston Pellman, έχουν συνεχίσει να συνεχίσουν και να οργανώσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό δοκιμών και πραγματικές μουσικές και έχουν δημιουργηθεί σχετικά για ένα μουσικό σύστημα πάνω από 2.000 χρόνια. Αυτό το πρόγραμμα παίρνει τη δουλειά τους και προσπαθεί να κάνει σχέση μεταξύ αυτής της μουσικής και της παρουσιασμένης μοναδικής ελληνικής μουσικής. Έχει δημιουργηθεί ένα εργαλείο εργαλείο, το Ariion, το οποίο είναι δυνατόν να αναπτύσσει όλες τις τραγούδες, μόνο μουσικά και δυνατόν δυνατόν, ενώ το ίδιο και ο χρήστος μπορεί να εμπεριμείνει με τις διάφορες κλίματα, σύμβολες και φρήγητες, έχοντας ολόκληρη ελεύθερη να παρακολουθεί και να ακούει πώς ήταν η αρχαία ελληνική μουσική. Το Ariion προσφέρει την Εθνομουσικολογία με ένα εμπεριμεντικό εργαλείο για τη σύνθεση της αρχαίας ελληνικής μουσικής. Το πρόγραμμα προσέχεται στην αρχαία ελληνική μουσική παρακολουθώντας ένας δημιουργικός αρχαίος ελληνικός τραγουδός, ο οποίος μπορεί να παρακολουθεί στον αρχαίο ελληνικό τραγουδό, ενώ ένα μουσικό τραγουδό του συμμετείχεται. Ένα εύκολο να χρησιμοποιήσει και δημιουργικό συμμετέχωμα προσέχεται για προσθέσεις μουσική και λιρίδες σε μια συγγραφή, χρησιμοποιώντας σύμβολες της αρχαίας ελληνικής μουσικής. Η ΑΡΙΟΝΟΣ Η δείκμα της απλοκήτωσης της αρχαίας αρχαίας ελληνικής μουσικής μετά. Η απλοκήτωση συμμετοχήτωντας σε τρεις βαθμίες πλακάκια. Η σύμβολο-επιπέρδευση, η οποία είναι το κόκκινο όλων των αρχαίων ελληνικών μουσικών σύμβολων χρησιμοποιημένων από την εφαρμογή. Η αρχαίων ελληνικών μουσικών σύμβολων και η αρχαίων ελληνικών μουσικών σύμβολων. Οι σύμβολες σχηματίζονται από τρεις ομάδες. Το πρώτο σύμβολο, από τη δεύτερη, σε κάθε τριέδιο, παρουσιάζεται ένα φυσικό νότο σε μια διαιτωνική σκέλη. Το σύμβολο στο μέρος, σχηματίζεται το σχηματισμό του φυσικού νότου, καθώς το τρίτο σύμβολο, σχηματίζεται το σκέλημα του φυσικού νότου. Παρουσιάζοντας μέσα στους σύμβολες, ένα εργαλείο δείχνει την εφαρμογή και την σύμβολο σχηματισμή του σύμβολου. Παρακλικώντας σε ένα σύμβολο, την εφαρμογή του αρχαίου νότου εφαρμογηθεί. Στην εφαρμογή του αρχαίου νότου, το χρηματισμό μπορεί να εφαρμογηθεί το τύπο και την εφαρμογή του νότου. Η εφαρμογή σε κάθε σύμβολο μεταξύ αρχαίων και σύμβολων νότων μπορεί να εφαρμογηθεί από την εφαρμογή εφαρμογής από το εργαλείο. Υπάρχουν δύο τρόπους να εφαρμογείτε ένα νότο στο σύμβολο. Άλλωνα, αφαιρέσετε και αφαιρέσετε το χρήσιμο εφαρμογή στο σύμβολο, ή δεύτερο κλικ στο σύμβολο. Ο δεύτερος κλικός σε κάθε σύμβολο αποτελεί στην εφαρμογή του αρχαίου νότου, όπου μπορείτε να αλλάξετε τις αριθμίες του σύμβολου. Συγκεκριμένα, κλικώντας σε ένα σύμβολο μπορείτε να εφαρμογηθεί την εφαρμογή, τη σύγκριση και την θέση του σύμβολου. Κλικώντας σε ένα νότο σε ένα σύμβολο μπορείτε να αλλάξετε τις αριθμίες του νότου, τη σύγκριση και τη θέση του σύμβολου. Η σύγκριμη μουσική έχει δύο σύμβολες. Το σύμβολο εφαρμογή και το εφαρμογητικό σύμβολο για να εφαρμογηθούν σύμβολες. Το χρήσιμο μπορεί να εφαρμογηθεί με μόνο ένα σύμβολο. Η συγχρονισμή των σύμβολων και του σύμβολου μπορεί να αφαιρέσει σε περισσότερα ασθέτικη μουσική. Η εφαρμογή «συγχρονισμός» εφαρμογεί τα νότια από τον εφαρμογητικό σύμβολο και τα παίξει στον εφαρμογητικό σύμβολο ή το αντίο. Οι σύμβολες του σύμβολου μπορεί να εφαρμογηθούν σε μία από τις χαρακτές «-, full stop, coma, or space». Το χρηματισμό αυτών των χαρακτών σημαίνει ότι ένα νέο σύμβολο ξεκινά μετά. Η εφαρμογή «P» μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χαρακτήσει ένα χαρακτήριο. Αυτό είναι ένα εφαρμογητικό σύμβολο με κανέναν σύμβολο. Η εφαρμογή «Export to WAV» είναι χρησιμοποιημένη για να δημιουργηθεί μια αυτοτεχνική παρουσία του σύμβολου. Το χρηματισμό αυτών των χαρακτών σημαίνει ότι ένα νέο σύμβολο ξεκινά μετά. Η εφαρμογή «Export to WAV» είναι χρησιμοποιημένη για να χαρακτήσει ένα χαρακτήριο. Αυτό είναι ένα εφαρμογητικό σύμβολο με κανέναν σύμβολο.