Cyber Bullying Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο Τηλεοπτικό σποτ 2 (SaferInternet4Kids- Ελληνικό Κέντ. Ασφαλ. Διαδικτ., 2017)
: Είσαι κοντός, χοντρός και ασεριμένος. Η μάνα σου ντρέπεται για σένα και ο πατέρας σου είναι αλήτης. Κατά τα μούτρα σου θα πρέπει να ντρέπεσαι ρε βλάκα! Θα την δείξω σε όλους γιατί είσαι καυτίσιμο και ξύλο! Κι άμα μιλήσεις, θα πρέπει να ντρεφήσω, θα την βάλεις σε μια τοαλέτα και αδύσταπα! Κατά τα μούτρα σου θα πρέπει να ντρέπεσαι ρε βλάκα!