3. Θέματα εξόρυξης δεδομένων με χρήση Rapid Miner – Data Presentations / Διάλεξη 3 / Γίνεται αναφορά σε σημαντικές έννοιες εξόρυξης δεδομένων (data mining) που αφορούν την προετοιμασία δεδομένων (Data Preparation). Η διεκπεραίωση των θεμάτων γίνεται κυρίως με χρήση παραδειγμάτων. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στο εργαλείο Rapid Miner - Σκουρλάς Χρήστος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Γίνεται αναφορά σε σημαντικές έννοιες εξόρυξης δεδομένων (data mining) που αφορούν την προετοιμασία δεδομένων (Data Preparation). Η διεκπεραίωση των θεμάτων γίνεται κυρίως με χρήση παραδειγμάτων. Επιπλέον, γίνεται αναφορά στο εργαλείο Rapid Miner: Σημασίας αρχή μερίδια μεσίτη ίσως τώρα για ένα μόνο ημέρα να μιλήσει δείχνει ότι ένα μέρος του εγώ δεν είμαι τι θα χρειαστεί να δίνουμε στον κόσμο για να δει αν το κράτος δεν βάση δεδομένων και μια τι να σας πω όμως λύσεις και όχι έργα πληγώνονται μια λύση ώστε να μας Ηλία εγώ το ντους ενώ ήδη το ροζέ κρασί για να λοιπόν στόχος μας είναι να δούμε το μέλλον μας και λοιπόν είναι ένα νέο σύζυγο αριστερός γ γ ίσως Καρατζαφέρης χώρο να ξεκινήσουμε λίγο πριν τον στοιχίζονται ρήγα αλλά λίγο για ζύμωμα μα λίγο τι να κάνουμε τώρα είναι όντως τόσο λίγα και θα μιλήσω για όλες τις φάσεις για να δούμε μειώσεις ισχυρά 9 για ένα λοιπόν θυμίζουν το είδος άρα χρήσης προς ένα ζέσταμα πόσες φορτηγά αυτό για γονείς η ιστορία ερευνα που έγινε σε ένα λαό με τι γίνεται σε επίπεδο επιχείρησης είχες δει νέες σχέσεις τώρα πρέπει να καταλάβουμε κοστίζει η συλλογή στοιχείων για τα σιγά σιγά στη ζωή σου πόσο μάλλον στα λοιπά αφού έτσι κι έκλεισαν στα € αυτούς μου ίλοι μου ερώτηση είναι I was υπολογισμός η ύλη για τις ρο λο γω κρίσης σαν ήλιος μερικά πράγματα αυτά όταν μιλάμε για αντιρρήσεις στα κανονίστε τις επιχειρήσεις υπηρετεί τα ωμέγα τρεις σιγά σιγά ρε μάνα γη λόγω αύξησης του περιθωρίου κέρδους ως και γι αυτό είναι ένα πλαίσιο σιγά σιγά με υπομονή θα πρέπει να κερδίσει τις δεύτερος η ΠΟΕΣΥ με πιο σοβαρό βέβαια όσα μας άρα υπάρχουν οι ίδιες στήλες σιγά σιγά κάποια λιγότερα στοιχεία μέσα σιγά σιγά τους βρίζω όπως λέει και η προετοιμασία γεγονότων μπορούμε ας θυμίζουν είναι μόνο ο της χαραυγής αυτά που τους χωρίζουν θα προσπαθήσουμε όμως ενώ οι μεγάλες κατηγορίες συγνώμης προβλέψεις 1000 λίρες έτσι είπαμε να κάνει συζήτηση μου προτιμήσεις και τις συνεργασία όχι αν το λέγαμε ας βίαια όμως τα χρέη του ύψους δύο όλοι μας λίγο ξεκινά με ποινή ένα για να πάρεις μεγάλο διήγημα έμαθαν για τις δράσεις της εταιρείας και αυτό που θέλουμε είναι να μασάς και να κάνουμε κάποιες λύσεις ίσως να μπορέσουμε να δούμε τη γη οχυρά της εγώ η όμως μόλι ς θυγατέρας σίες τους ανθρώπους κλπ σα δήλωση βασική πηγή δεδομένο είναι κα ας σε έλληνες ζουν τις πρωταγωνίστριες θες κι άλλο έτσι στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι για να Eurobank τονίζουν οι ίδιες πηγές μέχρι τώρα θεωρώ ότι αυτό είναι ίσο αλλά δεν δίνουν στα δύο προηγούμενα στάδια τη ρίζα στα και στον ρήγα μέσα έξω είναι η ζωή μας λίγο μέρας ιστοσελίδων μπροστά μας λύση για εσάς που είστε εδώ τους δώρα τα δώρα τους εντός όμως ίσως να μην είχε έτσι γενικά να παραμένουμε προσμένουν βίου φάνταζε αφήγηση ζωής είναι πάρα πολύ καλός αγωγός της στις βάσεις δεδομένων είναι μιας σελίνα λεγόμενους με προσοχή για λίγα στοιχεία και με για να κοινωνία κουλτούρα ένα ένα προτιμήσεις αυτές το γι αυτά τα στοιχεία τους είχαν ήδη αυτά ένα γεννημένος να ξέχασαν να βάλουν την νότιοι επιλεγμένες βάσεις ρόλους δηλαδή μια ανάσα να ενεργοποιήσει αυτό πάει και είναι πιθανόν να μειωθούν μισθοί πάγωσαν τρεις εφημερίδες είναι ο καθένας και στη συνέχεια να δίνεις τα στοιχεία όπως μέσα από γνωστούς τους άρα αν για όλα εγώ ησυχία να πούμε ότι να ναι λες πια κι αυτοί λίγο να δεις μεγάλες τρεις και τη μουσική μας και εσύ μα καλά πως σου τώρα πια μέσα σ' αυτό το γεγονός έχει εγώ μέσα ροζέ δύο σημασίες ένα μέρα όνειρα πάντως έως γεννημένος διευθυντής παράλληλη ίσως να δούμε τι έχει να πει δηλαδή ως δεδομένους και σήμερα θα δούμε μας ως ένα πολύ μικρό για να εγώ με το φίλο όπως λένε με άνδρες ναι γίνεται και να έτσι προνομιούχου βία θηλή ώρες σάρωσης φόβος όμως καταρρέει να πωλούν στοιχεία γέννησης 1000 72080 το έργο ενισχύει είναι αυτό τους δώρο όπως λένε επειδή μέσα 1000 ακριβώς 1000 watt τώρα πόσα χρόνια λέει στο αυτή πληροφορία λέω εγώ οδηγεί προς γίνε αλλά που είναι 8 χρόνια δεύτερος εργάτες για λοιπόν του έργου είναι πόσος χρόνος σου δε χρειάζεται να πια σε μπαρ κλπ που έχει κύρια βάση παρέχει όλα σοκ γνωστός ως 1000 η κυρία Σοφία σούλη τέσσερις χρονών εγώ τη τάξη είναι σαν να μιλούν μόνο για τα δεδομένα μας λίγα για παράδειγμα για να μας μένει μόνο ένα σύνολο δεδομένων το οποίο μπορεί να μας βγει η ΝΔ τους θεωρούν δεδομένο λόγω του ήλιου μας είναι σαφές παρά τη δυσχερή με ήρεμο χαρακτήρα ένα χωρίς νερό λίγο συζήτηση έτσι με παρά τις την ώρα που το σώμα μας Βέης μόνο τέσσερις είναι amore ρόλο σαν τάξη λοιπόν τι θα χρειαστεί να κάνουμε αυτό το τεστ παίζει συγκεκριμένα πώς θα λύσουμε το πρόβλημα για όλες τις τέσσερις 1000 φίλους είχε αρχίσει το θα δούμε τι θα θέλουμε να περιοριστούμε σιγά χρησμούς όλο όχι όλα δήλωσε τον περιμένουμε για παράδειγμα εγώ είχε λίγα να πληρώνω όπως θα δούμε στη Γαλλία είχε έναν Έλληνα να μυρίζουν να δώσουμε βάσης εκεί όμως οι ίδιοι αναγνωρίζουν πια ήρθε τρεις λόγω και του μεγάλου αγώνα ο αλλά πλήρωναν μέσα τους είναι σαφές βήμα τέσσερις να συνεχίζει να δρα με αυτές τις επιλογές έτσι για να σε άλλα μεγάλα κενά στο μυαλό μας είναι οι λύσεις δίνουν όλοι που εγώ πήγα το 1000 λένε διότι δεν έτσι το ρόλο έχει να συμπληρώσει εγώ για παράδειγμα όταν έγινες αυτό δεν έχει μέχρι στιγμής καταφέρει αρχίζουν μας τας άλλας Έλληνες καθαρή μείωση θα δουν και σοβαρά μα κανείς δε φροντίζει να τους να κλίνει προς τα δεδομένα της παρατήρησης δηλαδή για παράδειγμα να αποφασίσουμε όλοι είχα δεδομένα όμως αυτό λένε γι' αυτούς λύσεις για να πούμε τα πράγματα δεν παύουν να είναι σαφές στο τρίτο πρόγραμμα έχει λύσεις για στάση παραπονεθεί ότι αστέρες δεν είναι σωστό αλλά κυρίως ενώ περίμενε για σόου καθόλου άρα πριν μας όλο αυτό το κρασί μπύρες στοιχείων στα πλαίσια της διεθνούς και ειρήνης κοινή δήλωση να βασίζεται στις να μασάω και αυτό αυτής της στήλης αυτό βέβαια έχει στείλει στη γη για χρήση αλλά και να δύο και άρα οβίδες πολλές πολύ λίγα λέει και άλλα πράγματα και να δούμε πόσα κακά τούτου γυρίζω λύγιζε λίγο ίσως μάλιστα να τα κάνετε και στο στιλ και ναι μεν το ρόδι και μέλι εργαστήριο θυμό ιδέες δώρων βγαίνουν πρόωρα γαλήνη με το να είναι βασικό θυμόμαστε ότι παραδεχόμενος ότι μυς θα πρέπει σε Έλληνα εδώ οργάνωση μπορεί να φτιάξουμε το δικό μας βεβαίωση μπορεί ίσως και όχι να μας κερνάει τα δεδομένα μας μεταξύ αργού πρόβλημα λύση αυτό αυτές αυτοτελούς το πάω και βέβαια θα σου μάθει για γρήγορους αυτά θα τους πάρει μιλάμε μια process γελάνε μαζί μας όχι δεν είναι όλα αυτά που λέει στους δημοσιογράφους η αίσθηση μιας νέας και η αίσθηση που της οφείλει υπάρχει ένα αν έχετε κάποιο πρόβλημα και τους ασυρμάτους ήρθε οι βίοι ελάσσονες σου μη μιλάς είναι γύρω στα 70 της άλλα τέσσερις μήνες έτσι λίγο ενώ είναι η γη να εγώ θα σας θυμίσω με ένα Blue προς όχι γιατί θέλω να δω τι να μέσα από τη συζυγία διαβάσεις τώρα μα δεν τιμολογεί έτσι ώστε να μπορεί να μείνει στο ευρώ πρέπει να συζητήσω τώρα για εσάς λύσεις θέλει λίγους αστυνομίας για παράδειγμα τις λύσεις και να σου δώσει λίγους λίγο είναι πρόβλημα λύση είναι να εισάγουμε τεράστιες εισαγωγές λίγο της δεν παίζει λέει εγώ αυτό το οποίο δεν είναι Δείτε η ΔΕΗ οδηγίες σας λέω νομίζω είναι πιο άμεσο αλλά και να θέσει σε νέες χώρες μέλη της Γωγώς λέει πάω να λες εγώ εγώ ήμουν όσες όμως λένε εγώ αυτές τις γιορτές για να μπορέσουν μέσα μας δηλαδή μπορεί να είναι σύλβια αρχείο μπορεί να είναι ξανά ο α μπορούμε να αλλάζουμε μασάς και γεύμα είναι σαφές αλλά μόνο τους βαραίνει λίγο και ενώ όλες οι συλλογές της εγώ σε όλη μου τη δυνατότητα να μπορντό έτσι κι η μάνα μου στο Νορβηγό πρέσβη αφού για να στου bass σας για παράδειγμα το χρόνος είναι περιττά βήματα βίαια θα δούμε αγαθό η υγεία είναι να σας έχει δει το όνομά τους Ρομά θα δούμε κυρίως σε τρεις πώς δουλεύει το πράγμα όπως λέει τώρα αυτά τα 10 δισ ηλία Βενέζη στα ρολόγια παρ' ολίγο να σώσουν τη στο πινακάκι μου για να γίνω μια θέλει έτσι μόνο ειρήνης αλλά και μου εγώ αυτό νομίζω στους αγρούς που σταμάτησαν τη δουλειά όπως λένε πήγαιναν και εγώ να σε δει να πάρεις δεν λέει να σε 1003.1 με χώμα παρά η ζωή κυλά αυτό μου λέει να ερίζουν design vs ημέρα SOE μας και βέβαια είναι έτοιμο γι' αυτούς έτσι το μέγαρο και μας μιλάει ο εγώ έφυγα για να περνά ως δώρα μπιζού εσώρουχα μπορεί να επεξεργαστεί λίγο το το ψυγείο το οποίο είναι ένα δεύτερο βήμα γίνεται επίσης μας μα κυρίως να πάω προκαθορισμένο για κάθε τι για το μας δημιουργού όμως τρεις Σύροι αρχείων δεν έχω αλλά όχι δω μελιού δουλειά είμαστε λαός τι με λες θέλω εγώ κι όχι να μας ρόλο δηλαδή θα δούμε σαν Πάολο Σόουζα διαφορετικά να είναι παντού ζάντες είναι όνειρο αν αφήσουμε το αίμα εγώ εγώ τρώω xorisma_kelion 1,6 έως ένα σούπας τους με αυτό το μέτρο είναι ένα μέτρο που είμαστε βίαια ενώ ονειρεύομαι στην πρώτη γραμμή ας ελληνικής φυλής 942 έως 8 χρόνια χρήσης του μια ώρα σήμερα πρώτη μέρα με τη μέρα παρά τη σάσα Bull αίτημα για νέα παράταση της Καράνο λίγο τρίτο βήμα γι' αυτό υπάρχει η δύναμη να Σαχινίδη με τους Έλληνα με έργα ότι η συνεργασία εδώ για παράδειγμα προσβάλλονται με τα αγνοούν παρά τις θυσίες μπορούμε θέση όσον αφορά τώρα ας το φαράσι να το αλλάξουμε απλουστεύσεις γονιό το τρίτο 1000 ιδιαίτερο λένε ότι δύο μεγάλες στιγμές παρά μόνο στην τιμή των τσιγάρων λοιπόν ίρις του βήμα τέσσερις έχουμε είναι δυνατόν να να κάνουμε παρά τις επιμέρους γκρίνιες για παράδειγμα μπορούν να σε όλες τους τις δυνάμεις για να μας μπορούν όντως να μας μίλησα εγώ όμως θα δούμε το βασίλειο οι βίζες εργασίας κάνω ίσως να χωρίζουν παρά να μας τρελάνουν πόνο Γι' αυτό λέμε έργα στους δήμους δεδομένα δίας θα δω είναι το κυρίως δε θα θες να το πωλούν νόμιμα και το έργο που βάζουν έμιλι μπορούν σας φέρονται να είμαστε πάντα και εδώ στο βήμα θα αλλοιωθεί γυρίζουμε τη Γώγου ταινίες φτιάξαμε αυτό δήλωσε τοίχοι γίνουν ζητούν άδειες για όλους βέβαια η κατερίνα Γώγου από όλους μας το όραμά μας για ένα μια και με το κλεισμένο ευρώ κυλούν δεν είχαν γίνει όλα αλλιώς πήραν το λεηλασίες κερδοφόρος είναι σαν ένα βάση δεδομένων που είχε έναν πίνακα ένα σαν παράδειγμα ένα ρούμι γουν στίχοι και τώρα θα δούμε πώς θα στεγαστούν έτσι δώρα αγωγού για ρόλο λέει επίσης ότι η Yahoo κλπ και εδώ με πιο συχνή είναι η πρωτεΐνη εγώ λίγα ενώ και μας αφήνουν μάλιστα τα στοιχεία ή θα πάμε να δώσουμε έναν άλλο κύριο θα πάμε σε μια οθόνη της Γιάννας Ηλίας βέβαια ρόλο γυρίζουν ενώ στο Γ.Ν. Μεσολογγίου πασά 1000 1000 σαν χέλι πώς το λένε λάθος βάσεις ενώ στο διοικητή να βρούμε λύσεις 2.1 και το ήδη όμως το τώρα εδώ κι εγώ νιώθω τα χείλη μου και πάω στο ένα τρεις του 1901 θάνατος είχε στοιχεία παρά ένα ρότορα είναι γνωστή αλλά στις νέες σοδειές Ηλιούπολης αλίμου στο ραδιενεργό βάση είχε προλάβει να ζήσει μια μάχη όπως μέχρι τώρα λίγο δημιουργίες μορφές αυλαία οι μια μορφή είναι της χαρά σας στο Facebook εκεί κι εγώ μια σχεδίασης καινούριος χημείας χέρια πάνω έτσι αλλά μια βόμβα το βέβαια έχει κι αυτός ο λόγος που της έχει ζητηθεί αύγουστο ψημένη πάω να δω τα πράγματα ήταν μάλλον αργά να δω και τώρα είναι λίγο πιο εύκολο και οι ίδιοι να είναι εύκολα άρα λοιπόν το το design και στο συριζα μας λες για την το χέρι αλλά μόνο φυσιογνωμίας στην αρχή ήμουν έτοιμος για ανέργους φοιτητές και παιδιά αλλά ο Πετρέους άρα χρησιμοποιώντας ο ίδιος βάραινε και της ας άλειας της σαφή γνώση λένε θεωρούν τον γυάλινο ρήγα ένα ένα δώρο ένα ένα πόντο δηλαδή να βγαίνει μέσα σας να μου δεύτερο ταβέρνες να σάρωσαν θα μας κλπ είναι σαφές αυτό το μάθημα να υπηρετήσει τη χρήση αυτών των δύο γονιδίων η ταυτότητα πριν είναι κοντά στο ίδιο κλίμα με πολλά λοιπόν θα μου πείτε να μην είναι πλήρες μέλος της Ένωσης των μελών λοιπόν μας λέει είμαστε ένα βήμα Καρβούνη βρίσκω έτσι 9003 άρα μόνο εκεί που είμαστε εδώ για να λέω είμαι πιο ιδίως των Desire δηλαδή πάμε σε λίγο έτσι και να αλλάζει φύλο γονιδίων αναστέλλουν να δω αν δεν έχει γίνει ούτε ένα νέο έργο αλλά οργάνωσαν παρατήρησε όλοι του αυτό όμως είναι το ότι ήσουν μαζί μας στο Mail σας συγνώμη θα ήταν για το δύο το ΔΝΤ λοιπόν προσέξτε τώρα αυτού Hellas όπως λέγανε θα ξεκινήσει να χρησιμοποιούν κι όμως υπάρχουν stars έχει γρά ρ θα φέρουμε αυτό εγώ έλληνες και από κει και πέρα αρχίζουν από τέσσερις μέλη βέβαια ως είναι βέβαιο πια μόνο δανία νορβηγία αυτό έχει σαν design στο με ρ στο χώρο των ΕΙΑΣ για συνεργασία τονίζει και 2ος δύο για το δημόσιο δεν ένιωθε ναι και μάλλον ναι το γνωρίζουμε και ηλιέλαιο way or και με δρα ρ ως συνδέομαι με πήρε ένα ανάλογα με επεξεργασία έλα μωρέ ελεγε δηλαδή των όσων λένε για λαθραία για να δούμε πως θα είναι στο ΔΣ για να προετοιμάσει το άλας της λίγο παρατηρήστε ότι εγώ ως λύση αλλά ας του εμπειρία σε αυτό το όχι ν το deja vu για την ώρα είναι σε τυλίγονται η το εφαρμόσεις λυρική ποιες λέει πάρα πολύ και μου φίλο με η μεγάλη μας παίζει τυρί γάλα όλα εσείς άλλος λίγο ίσα ίσα είναι νόστιμο μαστε μετακινώντας τον τόπο τι λέει με όλες τις πληροφορίες που είναι το μέγα λέει να πιουν όσο όμως προσέξτε τώρα τι είσοδος ήρθαν συνοδεία έξι δισ λίρες είναι το μπλε θα έχει δια χειρός πως εντός του έτους ενώ δηλαδή η ρίζα μας αρμόδιος να λένε με αποτέλεσμα δήλωσαν χθες άρα είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αυτήν να χεις αφρόλουτρα λίγο ΚΠΣ ή να γίνω υπουργός ήταν η βίαιη αυτή θέση και τώρα αυτό το εννοώ εδώ και λίγες μέρες και μια τέτοια είναι οι δηλώσεις όχι αλλά λίγες ως σύζυγοι και δημιούργημα αυτό ρόλο πράγμα το οποίο δεν τους έχω τόσες δήλωσε Έλληνας τόση άνεση εδώ και δεκαετίες αυτό το πάθος μου για να κάνω αλλά δεν είναι λύση λύση ίσως το ποτέ δεν είναι αργά για να δούμε αποτελέσματα λες αυτό το ΕΒΕΔ για αρχή ουσιαστικά είναι ένα λεηλασία όλα όσα πήρε μέτρα δεν είναι η ιδέα της Ευρώπης λίγο ναι μπορούμε να πούμε αυτή ίσως και τώρα σιγά ως σημείο στο οποίο δεν μπορεί να πει κανείς κανέναν παράγοντας τότε δημιουργούνται τρεις 1900 ώρα χρόνια αυτό δεν θα είναι δηλαδή ένα χάρτης ένα vs αυτό εγώ διαίρεση 1000 ισχύ πάρα πολύ να εφαρμόσουμε κάποια όσες στους κακούς οιωνούς ίσως να ένα γάμος δεν αισθάνομαι λίγο έξτρα γεύση πολύ λιγότερα βεβαίως μόνο μέρες δοσμένη με νεαρές λιγότερες αισθητά αυτό με ένα τόσο χαρούμενο ταξίδι αυτό μέλι και το λάδι μου του προηγούμενου μήνα έτσι 41 μέλη γνώση λένε για παράδειγμα ότι οι ίδιοι για το πόσοι έλληνες εγώ Θερίσου 8 βάσανο είναι τρεις δεν είναι σαν το ημών και νέα στοιχεία έρχονται έτρωγαν ένα αβέβαιο μέλλον γι εδώ λέει λέει λέει λέει νόμου μια άλλη πόλη ενώ γένεσης δυσάρεστων ως ποιοι είναι όμως οι αιτίες του Σώρρα για τηλ να δω δύο συνήθως γνωρίζουν το εξής χωρίς πολύ νωρίς με έτσι κι αλλιώς με μιας τη σάρα μουρ είναι συνήθως πληρώνονταν άρα δεν είναι το όνομα της γούρι οι τιμές κ τάξη έστελναν το ποσό δανεισμού βουνών εκεί θα δούμε έργα λοιπόν σιγά σιγά λόγω αγορών γέλη η αλλά έχει και ταλέντο δημιουργεί στην τρεις ανάλυση εγώ έγινα άθελά τους το έδαφος για να βρούμε λύσεις πιο πιθανό σύζυγο και το οποίο είναι το μόνο το οποίο θα δώσει άρα δέηση εντός ευρώ δεν έχω κάνει καμία δουλειά δεν είναι αργά ίσως έτσι μας πείραμα που θα ενώσει τις δυνάμεις της άρα μόνο σας γεννημένη περιοχή οδηγεί όχι μόνο με αυτές μονομερής κα όσους τα πήραν είδηση για όσους τα τέσσερις μπορώ όμως να σας είναι ξένα αλλά σου αυτό βέβαια το να διαθέσει το μεγάλο τέσσερις Μπέλλας το θέρετρο δείτε λίγο και ίσως με το δήμο να λένε πως τους και είναι γεγονός ότι τη δυνατότητα είτε να πληρώσουν το τέλος η λύση είναι να τους ενώ αναζήτηση λοιπόν θα πείτε ως το ηλικία της τους τι να τον κάνεις εις το μυρίζει μπανάνα σου τι θέλουν μόνο EASY ήλθαν είδα στη ζωή μου δούλευα στο online gaming θα παρατηρήσεις να λέει θα σας αγοράσω βιβλίου κι ας μου πως σου συγκινημένοι τους έχει ένα τέτοιος κανόνας χάος χάος λέει στο λαό τόσο λίγοι και α ελής λύση υπάρχει για το και εγώ το δίλημμα αυτό θέλω να το αφιερώσω σε μέσα στη πάνω στον δίεση καταλάβαμε παραλίγο αυτό το όργανο είναι 40 ευρώ λέει βαρόνους χειρόφρενο μέσα εννοώ 20 εισήγηση παρά τους γνώση το ντόλτσε βίτα του πυρήνας άλλη μια φορά το διεθνές μέσα από έντονες κινήσεις δηλαδή να σημειώσω εδώ και μήνες μέσω νέων αυτό προς αυτόν κατάλαβε όσο περίμενε γνωρίζουμε τη Θεανώ να χαλάμε λίγο πόσους ποιητική μετά κόρη μου τις έχω μια να μέχρι να πεις σιγά σιγά προς το και της Δράμας τους αυτά τα έργα της λίγο χρησιμοποίησα δρα ρ σ'αυτόν τον και η χώρα αυτή για τον και ήρθε να ή πράσινες αυτό μα αυτό συνδέοντας αυτό το προηγούμενο σου αλλά και στις γενιές νέων μελών οι ροές πόρων είναι το σάλιο σου χώρο και γνωριμία με το σας χώρο σύνεση αγορά News με το γραφτό να γίνει NOESI τις 1000 μονάδες σημασίας στατιστική κλπ ο ιστορία οφείλει να δράσει απλά μου θέλουμε να δούμε ένα μοντέλο το οποίο τρεις νέα σειρά έτσι λοιπόν ένα σειρά λόγω ΑΟ δηλαδή ενώ δίνει για εσάς και το μωρό που ήταν ήδη πολύ αργά από ναι αλλά έχω τι να δεν ξέρω εγώ θα σας πω ότι είναι υλικά ένα μαρούλι ή ένα τρεις του μόνο το τρεις λίγα είναι γνωστά συντελούν ξανά εκλογές είναι δηλαδή μια να λες όχι βέβαια αλλά θα χρειαστεί Tax συγνώμη για δεν έχει μεγάλο μέρος ευθύνης μας λίγο δουλεύει κανείς όμως να παραμένει το παραμείνετε νέοι έστω λίγο ουσιαστικά έκανε όλη τη δουλειά για να είχαν δει αυτό θέλουμε και εμείς μόνο βέβαιη αυτό προς Place εις βάρος όμως διαφωνούν Place για να γίνει αυτό πρέπει να δούμε ένα άγαλμα της Nissan παρά βέβαιη θυμηθείτε ότι για να δω το παραμύθι περί τους ημερολόγια όσες βέβαια παρά και στο δεξί μέρος της χώρας προ ρ τείνει να πάρει τους δύο νεαρούς αφηγήσεις 1000 στο Relations μυρίζει τους για ένα χρόνο γ Λιβανό η σάρα δεσμά εμφανίζει περισσότερα του παρατείνεται αυτόνομων αφήνουν ίσως να είχα αυτό το ρούτερ βγει ενώ άνω των 2,0 9 όσες αυτές τις έννοιες όμως κυρίως δηλαδή σε πύρινο κλοιό παραμένει αβέβαιη τέσσερις τέσσερις οικισμός και μου λέει να μη μας είχε ενημερώσει οι μπάμιες είναι ένα άλλο ίσως λίγο όπως λένε παραμύθια δεν είναι μόνο Δες αυτό το βίντεο με λίγα λιπαρά είναι ελληνες ενώ όχι οι χειρισμοί είναι να θεωρήσω σαν να θέλω να πάω κλπ λύση λύση χρειάζεται χθες και όχι για I S μέσα μόλις για ποιο λόγο εγώ πονάω όταν αλλάζει και ουσιαστικά να μην όχι είναι νέος διά ν' αλλάξει Home δεν λέει όχι σε αυτήν την περιοχή εγώ λέει δεν το λέω μόνο σε περίπτωση κάνουμε λέει ναι είναι αλήθεια ότι στο χώρο λένε έτσι που παίζει ρόλο το ρόλο έρευνας τονίζει με τάξη ζει σαν να ακούω λέει να λέω εγώ κοιτούσα να βγούμε σου κι ύστερα πλήρης λόγω λίγο να σας ζεστό λίγο στηρίζουν μάθαινε είμαστε στο λαό Αξίζει λοιπόν να το και νέο υλικό το οποίο θα έχει να δούμε πως θα δούμε ένα θα τα δούμε να έτσι ώστε να γίνει το ζευγάρι και έτσι στο επόμενο βήμα να δούμε μαζί του ας δούμε τώρα μας έτσι φ στην γη της ελλάδας άρα λέει ο ΟΦΗ έχει ήδη δηλώσει και βέβαια στη δικιά του γι Lexus οφείλει αυτό μπορεί να γίνει μόνο λίγα δεν σιγά-σιγά θα δούμε αρκετά είναι μάλλον αυτός λέει τους που ήταν να ομορφιές κι όμως και σήμερα μας έχεις πείρα για να ισχυρίζεται κανείς δε θέλει να δει τα δηλώνω αρνούμαι στην περιοχή για να εφαρμόσουμε όσα οι ίδιοι εδώ θα βρεις αυτούς να αυτό αυτό και αυτό δεν το γνωρίζω για να χουμε να λέμε λοιπόν στην περιοχή ούτε γι αυτό το λόγο εγώ Έλληνας λέσχη της ς τους καιρό τώρα ένα είδος φυτού και έτσι να λίγο κα τας λίγα παραπάνω μαύρη αυτό βάρυνε έτσι σοβαρά δεν θα δώσουμε αυτός στοιχείο και θα δώσουμε και την ύλη που τρώνε το λόγο Βασίλης ψήνονται μεγάλες δουλειές προσέξτε τα τέλη ιουλίου ίσως δεν ήμουν η έτσι για το μέλλον δειλοί και στις είχε επίσης δηλώσει ότι θα μιλήσω για το έργο είχε πάρει αυτό που βλέπαμε θέλω να δω άρα καλό είναι να βρει λύση και όχι βεβαίως με αυτές τις τιμές λέει για να ελέγξω και θυμίζω ότι είχαμε κόντρα στον Βρεφονηπιακό αυτές τις μέρες πλέει λίγο ώστε να μπει ένα σύνολο τέσσερις παρά τις των γραμμών και ζει με παρά οι ίδιοι βεβαίως αλλά και βάση σαύρα αυτό είχα καιρό να δω πως θα δουλέψω έτσι ώστε να μεγαλώσει αφού τόσο μέσω παραμένει αβέβαιη η καλό θα είναι να μας κάνετε μια εύλογη κούτες δήμων προς 701 ευρώ η επιλογή μου κυρίως μέσω και άλλα του είδους του τώρα με λίγη βία παραγωγικά λύση παρά λύση για εμάς είναι ότι μπορείς να ξεκινήσεις ενώ συνδέονται και όσα λέει για να μπορέσω να δώσω κατά 0 όσα βιώνουν πάρα έτσι ώστε να είναι σε όλους το παρέμεινε ως το 1009 ξύλινο κίνδυνο αυτές νέες δίνοντας δουλειά σημαίνει ότι λιγότερες γραμμές με αυτό το εκεί τελικά το αποτέλεσμα λέει αυτές οι γραμμές εσύ δηλαδή όλοι οι γρήγοροι λύγισα κι όμως είναι φίλε για το νέο νόμο μπορούν να κάθε μέρα πήγα σε παράκρουση λίγα πως μέσα στη φυλή μέσα στο πλοίο και λιγότερο χρόνο για να τονίσω πως έστειλε ένα γράμμα στη βουλή να μπορέσουμε να τους βασίζουμε ας μη σε ανάλυση εδώ λυγίζει λίγα τους λένε ότι οι δηλώσεις βρίζει πώς λένε όχι ναι είναι μια γυρίσω ενωμένων στους τρεις μήνες το χρόνο ποσό βέβαια ίσως όχι τόσο όσο αυτό του ρήγα να λειτουργεί βασιστούμε κάποια στοιχεία τα οποία μπορούν να μας μια εξ αυτών που είναι και ένα τώρα να ισχυρίζεστε πως μπορούμε να βρούμε τον λόγο ακριβώς μπορούμε αυτό θέλουμε τώρα έχει σημασία εγώ θέλω ήδη στο Βίγο πως πήγα να βρούμε πλασιέ γουίλι το γονίδιο το οποίο δεν πάω πήγα με όσα αυτή μπορεί να κι ίσως διάβασες λογαριάσεις σαφές όσο ίσως έτσι και να φέρει ένα καινούριο για τόσο αυτό το τμήμα λέει του λέει είναι μια στήλη του για αγνοούμενο ενώ Κουβαρά κληρονόμος ένα αρχίζοντας από το αντίστοιχο μοντέλο του αλλά εσείς είμαι βέβαιος είναι όλο αυτό το ίδιο για όλες τις περιπτώσεις ανέστη EASY επίσημα σήμερα βουλή πάρα μα πάρα πολύ σασί σημερινός πόνο επιλέγοντας το πλαίσιο βεβαίως το γεγονός ότι είναι βαρύ το παραήταν εντάξει το ρύζι ενώ έγινε για όλα τώρα δειλά δειλά μέσα σε ένα μόνο έναν αιτίες για να δώσουν μια και είμαι εγώ θέση γούστο σε κάθε περίπτωση είναι κοντά στο να κλείσει η η ζωή τους είναι είτε να δεις τα άστρα σαν πείραμα τους παρά λίγο διεύθυνση είναι λίγου αποτέλεσμα ήρωες λοιπόν και σα δηλητηρίαση από αυτόνομα το μοντέλο Ε.Ε. το είναι να σοβαρό μας χωμένο μπορεί να λένε εννοώ και με βάση την είδηση για να σας δούμε βέβαια αυτό δεν ισχύει και δεν έχει πια υγιεί την έστησαν το λεγόμενο βίωμα και τελευταίως μια εργασία είναι ώρα να σας ανά πάσα στιγμή μπορείς να δανειστείς status των για να βγει ο αρχηγός γιατί εγώ δεν μπόρεσα να τη δούμε τιμωρό Σαχίνη έτσι αυτό το οποίο λέω εγώ είναι εντός της έτσι δε αρνητής του Γκρίλο αγωγής το ρήγα έχω χέρια ο ένα να θέλει να έχει βάση εγώ το ρύζι τώρα όμως η λύση μας άγχος λόγω βλάβης 1000 εννοώ ότι λέει χώρας Έλληνα και ένα έργα μέσω PS 1000 άτομα ας είναι δε γνωστό ότι πήρα σας θυμίζει τους σασί διαίσθησης παρόλο που ανά πάσα στιγμή και ήρωες και εννοώ βεβαίως και δω παρά κάθε βήμα χωρίς κανόνες δυστυχώς παραμένει βέβαια τότε πάω λοιπόν για όσα δεν έχει βγει κλείσιμο εγώ τους έλεγα σας Βενιζέλου για τη δουλειά σας λένε πως η κάιλι στάση λιμένα σας ένα θησαυρός της τόσο μόνο λίγα δεν βαρύνεται με όσα σας τιμή αγοράς παιδιά θέλω να κλείσεις το κληροδότημα μια τόσο δα μήτε χρέη και ουσιαστικά καταργεί μέσα λίστα που μπορούν να τους νέοι συνεργάτες αυτονομία γύρω αλλά παραμένουν δηλώσεις της το βαράνε δεήσεις θυσίες αυτή η τελευταία τους χωρίζουν ας το λάβει βεβαίως θέλουμε μπορούμε να κάνουμε όχι μόνο και μόνο από τον έναν πάνω τους έτσι ώστε να φέρει στα ταμεία στα οποία άρα βαράμε αίματος και ποιο το θύμα βίας και ότι η γη είναι σαραντάρα παρά μόνο για λίγα ευρώ πάνω στη δέχεται η Δωδώνη όλα τους και εσείς και εγώ να έχω μια και όλα λοιπόν τα ταξί και ισόβιος είναι χαμένο εδώ λοιπόν διαλέγω και διαλέξω παρόλο που μιλάει για τη λύση του διχάζει λίγο τόσο εγώ όσο και για ενήλικες τι να πούμε δηλαδή αυτά τα τέσσερις πράγματα ή να είναι ίσο με το ωράριο χαιρετίζω νερά από όλη αυτή τη συζήτηση δηλαδή να σου δίνουμε λένε ότι το χρήμα είναι το αλλά όχι έστω όμως και στην αρχή όπως θα έκαναν και θα κάνουν λίγο ελέησον χοιρινά διάσωσης νους γιατί έτσι και εσείς ρε παιδιά Association όμως όπως είναι διά μέσου της 9 2000 ναι είναι μόλις το ένα δισ μέσα στη βδομάδα θα είναι λίγο πιο πλούσια κι είναι το ίδιο πράγμα Στέλιος ένα φίλος αλλά δεν μας βοηθά να αδυνατίζει τη νήσο ότι οι ίδιοι θα όσο μεγάλα και ωρών έως τώρα είναι το συγκεκριμένο βιβλίο έτσι υπάρχει του πλοίου σε λίγο αλλά όπως μας λέει ένα λίγο λινέλαιο μέλους της μέλισσας εργασία λίγα στους δανειστές μας και πάμε να δούμε διεργασίες να ζω ώστε να τους λέει εγώ ως κύρια πηγή διεργασίες οι ίλοι του μαζί μου έσω κι όλοι τους βουλευτές 1000 έτσι λίγο χώρο για του ώστε μέσα του κι εγώ αεριλίκι . νομοθεσία και εδώ έχει μια χώρα σαν τη δική όχι όχι δεν θέλω να είμαι μόνος μου ζω με βιτρίνα όμως στο θέλουμε να είμαστε γνήσιοι έλληνες θα 8 στα έργα ενεργά στοιχεία ανόδου σε μπλε φόντο γάλα περί τους 10 έτσι κι έτσι δεν μπορώ να ανεβάσω είναι Πόντιοι ένα το οποίο θα σας περιγράψω Μαμάς Σοφίας θέσεις εγώ σου εγώ βέβαια είμαι του Κίμωνος αυτών σε ήδη εδώ στον στοιχείων δηλαδή του παρελθόντος οι νέοι του συριζα βέβαια τη βία και να μπορέσουμε να δούμε όμως μια γεύση βαθμολογικά πέρσι κι εγώ πάω να Πειραιά δηλαδή όλους δηλώνει η κα Μέι πηγή NASA μας έτσι είναι πολύ κοντά όπως λένε στην και αισθάνονται για να βγει μου τους λένε οι ειδικοί βέβαια η αρνητική το ρύζι νούμερο να χάσουμε δύο που μας θυμίζει πόσο κοντά δηλαδή 1000 κι άλλοι το Σδρόλια δύο σίγουρα η διάσημη επίσης λίγο πάμε να δούμε τώρα προσέθεσε είναι δύο , έστω κι εγώ γι' πόσα το βήμα έστω και διά της δεν είχε πάρει τη θέση αυτή μπορεί να έχει αλλάξει πάρα λάρι αυτήν τη στιγμή πόσο σας εγώ είχα 2004 είναι όλοι τους στοιχεία στα χέρια τους να ζουν με άνοια έως τα τέλη εγώ τώρα η γαία έχει σοβαρό όλο τον κόσμο ειδικά στο πλαίσιο μιας χρήσης είναι κάργα πέραν αυτών έχει μεσιέ Πιες πολλά Γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη νόσο εξηγώ ότι συμβαίνει είναι ικανό να τους οδηγήσει λίγο και προφανώς έτσι σας ως προς 1904 ΣΔΟΕ και εγώ καταλήγουν χειμερινά λίγο χαλαρός νόμο μιλούν ένα περίφημο games που συμβαίνει αλλού λόγου ν' ανοίξει μεγάλο τυχερό λέει κινούμενης άμμου το Re S ratio τους 1000 είναι δυνατό να λίγο μου ως ξεκινώντας βέβαια θα μας παραβάσεις πρώτα απ' όλα ότι είχε νόημα να βγει τέσσερις δισ γιατί για παράδειγμα το μέγα θράσος να σου δείξω πόσο νόμιμο είναι μάλιστα το 2007 2000 ως ίσο βιβλίου όμιλοι είναι σαφές αλλά οι ίδιοι να ωτογρα το διοργάνωνε τον αριθμό αυτό παρά μόνο λίγοι το μόνο είτε που διάλεξα εγώ εις βάρος της λίγο αργά θα βγάλω λύσσα ότι θέλουν να μας κάθε άλλο διαφέρει δεν γα να θέσεις έτσι τα παιδιά μας τα τελευταία χρόνια σα ως να ηλίου Γ.Ν. Κω 81 οντότητα και λόγοι αυτά είναι σαφή θέλουμε σχέ όλο έτσι μια της Χίλαρι είναι ομόλογα άρα σάββας λυγίζουν τα μέλη σας έχει γίνει με τους οι βίλες γα το όνομα η σάρα πέιλιν η συλλογή ξεχείλισαν και 1022 ιουλίου οντολογικό ίδια κάνοντας χρόνο λέει στο λαό του άδειασε τον Λισγάρα στη δήλωσή του εν μέσω χρειάστηκε να γίνει μια σωστή ενώ είχαν αρχίσει να λέω πως τους ιδιομορφία να μας φοβίσει ούτε βέβαια να κλείσεις τα μάτια σου το είχα πει ότι η Qatar Airways AC περιβόλου αβέβαιης εγώ και ούτε έτσι το ρόλο της Ρωσίας τους κίνημα να αλλάξουν να γι τους τρεις μίζερα εγώ και όσων 9 ποιες 42 του ν έτσι τώρα τον συριζα είναι η κράτησή μου παραμένουμε στο νησί της Θάσου όπου ως λοιπόν το πρώτο βήμα για να ναι μεν να χάσεις το αλλιώς δεν θίγουν επί αυτού ο στο βήμα 2ο αυτό το οποίο είχαμε να κάνουμε ήταν να αυξήσουμε ποιοι όλοι στη θέση μας για το Δήμο μας γη όταν μιλώ για όλους τους θεατές είναι ένα βήμα για παράδειγμα θα μπορούσε να είναι ένα σωρός τίποτα ένα χώρος θα μπορούσε να είναι και μάλιστα όχι τρεις ένα χαμός στη μαύρη κοντά σας την άγρια είναι μια νόσος κύβο δυο έλληνες οι οποίοι έλληνες να παραδώσουν ηλικιωμένες όσα σου τη δουλειά σου πιο γρήγορα τον εργαλείου με στις βεβαιώσεις το ξέρω και χρήσιμο υλικό για όλους να ομολογεί τις διάβασμα κι θαλάσσης τους του κλπ για γι αυτή τη φράση περιγράφουν άρα οι αρχαίοι τώρα π.χ. να έχει τις πρωτιές όλα αυτά να φεύγεις λογικής Sander είναι σαφή η Olympus σας λέω ορίζει ως μίζα τους που Στερεάς έτσι πρακτικά κανένας δεν θα είναι ηγετικό ρόλο κόσμο της λοιπόν για όσους αυτούς τους χώρους στους οποίους ας τους να λένε είναι προόδου προς τα ταμεία να είναι και μάλιστα υπολόγισαν τις γνωστές πια πως οι αρμόδιοι γνωρίζουν το δύσοσμο γνωρίζουν σαν είναι υπολόγισαν για πάντα μέσα σε λίγες λίγο νορβηγοί παρά να γυαλίζουν λόγω θα ίσως τι να κάνεις Ετσι μοντέρνους χορούς τους και ταυτόχρονα εξίσου βέβαιοι είχε έγινε γνωστό σας μόνο τα παιδιά βίζας από τους πόνους και ωραία τι λες ρε δηλαδή άμεσα γηγενή ζώων έως οστών μια σειρά από όρους και λίγα λέει όσα σου θα σας σας και να γίνουμε ερεθισμό φαγούρα πάρα πολλά τους έλληνες όχι μόνο με τη χρήση των χρημάτων να δηλώσετε εγώ είμαι μόνο μου λόγω της UEFA θα ήρθε η ώρα ενώ σαύρα ο Σαουίρις λέει εσύ περάσει σας στα ΜΜΕ βρε βρε βρε φασαρία της Νοέ δύο έφυγαν εννοώντας προ φόρων έφτασαν στο είο ποιο μάστιγα και ιδιαίτερα οι νέοι να χωρίσουμε να βγουν στους δρόμους όλες τις ζήλιες όσο η ΧΑ ρης δίνει μόνα τους μέσα και ένιωσα εγώ θα σας αναγνωρίζουμε δίχως και δήμους η Nova ρε αυτοί είναι σίγουρα ένα ανώνυμος στο τώρα μόνιμο σιγά και γρήγορος ρολογιού είναι σίγουρα όσο είναι σας δροσίζει λίγο δημιούργησαν ένα πρόγραμμα όχι να βγει με τη βία μπορεί μίλι πιο ψηλά τους χωρίς ανάσα κους κους κους κους η τους διαγωνιζόμενους από τους και έμεινα και εγώ τους όρους η ουσία όχι λίγα χρυσό v τρεις τώρα μα αυτό το βήμα όλους να ζήσει εγώ όμως δεν έχω τόση θα είναι μια συλλογή άρα βελόνες κλπ σας πάρα πολύ να σας θυμίσω και βέβαια έχει μια σειρά μοντέλων στις ας αυτό το βάρος σου είναι οι δικοί μας φίλαθλοι ανά δήμο μας για βιασμό εις βάρος της διαρκούς είναι σαν να τώρα ίδια αργά αργά αργά διήμερα διόλου το μήνα στην ένα περίπτωση θεωρούσαμε ούτε να ξέρει να ζυγίσει όλους τους όρους τους φίλους μας η ώρα του ίδιου αλλά ο νέος τους μόνο για τους και περήφανο τον λεπτομέρειες θα σας πούμε εμείς θεωρήσαμε πως εργαστήρι ιδέες εγώ ρωτούσα αν το δεν περάσει μάλιστα τους λέω στείλε μας κι εγώ διαγρά μιλάει έτσι ετοιμάσουμε έτσι για λόγους παρά για να πάρετε μια μόνο όμως για λίγο τους τόνους εγώ μπορώ τους Rose οι λονδρέζοι ενώ παραλύει δεν είναι δε δουλεύουμε πάρα πολύ για το ως άνω ποσό οδύσσεια τη λύση μα κλπ αλλά όλα τα άλλα στοιχεία σιγά σιγά μόνο τάσεις τώρα θέλει να βάζουν στην ίδια γενιά στη μέσα από μια σειρά από λειτουργίες βοσκής βιολογικά διάλεγε ένα άψογο vs Μιλλούση αγορά 70 σα τη δεύτερη δόση ήδη έργα φασίστα που θα πάει να δει ένα ήσυχη λύσσα Μαβίλη έτσι δι' ημάς ως τα τέλη στο δήμο Λέσβου σενάριά σας πλημμυρίζει τους θα και νέες δράσεις γιατί θέλουν μια και σου όργανα έτσι τις ανάβαση ένα δική τους ιερείς και να καθαρίσεις αργά το ανάγνωσμα αγωνιστές σε μια για αγορά βήμα βήμα βήμα του δουλειές ίσως να μπορέσει να ημέρας μπορούμε να μιλούμε για πρώτη φορά στον σαφώς τα σχολεία τα οποία για που ενισχύουν το αίσθημα δηλαδή ένα πολύ μεγάλο έργο εγώ είναι και εισηγμένη θα σας ζητήσει να προσπαθώ να αναφέρουμε λοιπόν σου να του ζητάει να πει ίλοι μου όσοι είχαμε ΣΔΟΕ μπορούν όλοι να τους δουν καθαρά όλα γιατί υπάρχουν μεγάλα εγώ η ίδια κι εσείς τον γνωρίσεις παρά τους όχι στον αγώνα για μια θέση εργασίας συνέβη πρόγραμμα ισχύει το γι' αυτά οι χαρές της ζωής τριών σαν προϊόν μια ισχυρή θέλουμε να τους δώσει τις οβολό όλη η χρονιά Γι' αυτό σας λέω το γάλα που τους ή να πιάσει άγχος εγώ σας τώρα παρόλο που μου δουλεύουμε τώρα νιώθω σαν μόνον και μόνον έτσι στους αεραγωγούς περιγρά πραγματικά παραγωγές όσο λίγοι έλεγα το πλοίο του λίγα δες πως μπορείς να λες σας να βγεις μια που του έθεσα he Πρωτονοτάριος παρά μόνον ένα sons δεν είναι μέλη της που θα ζήσει μια μέλισσα ενώ ο συριζα έχει ρίξει ένα τρισ γιεν αλλά να κάνω κάποια λύση για να επιβιώσουν όλα αυτά θεωρώ ότι μας έκανε όμως για έχω πάει και μιλάει για κομμουνισμό 9 σαφώς γαργάρα λέει άμα διαλέγεις μια τροφίμου η δουλειά για τον βήχα για σοβεί τη γέννα μέσα μας ο εγώ όχι μέσω της της ο μποράν θαρρείς κι όλα μαζί να διαδρομής σόδα ένα κουταλιά ρίγανη ένα στοιχεία ίσως να τελεσθεί γεννημένος κανένα δεν χρειάζεστε ούτε καν τα αναμενόμενα φροντίζω όμως οι ίδιοι να είναι τέλειες θα μιλήσουν ζωντανά πιάνο τέσσερις μήνες σε όλη λέγω εγώ στο οποίο να εξηγεί μια που πρόκειται για μια για όγδοο γύρισαν όλα αυτά έχω μεγάλη έτσι μόνο μπορεί να μας λένε γυρίζουν Always εγώ δεύτερου έληγε στα τέλη νοεμβρίου η Venus Rock τότε διηύθυνε στιβαρά το ζώο διαθέσω όσο μπορώ να δω το γνωστό όλα τα άλλα είναι απλώς Venus ratio Oil αν κανένα δεν αρκεί όμως να έχετε την ίδια ημέρα αναμένεται πολύ σοβαρά τώρα λόγω No One Team γεγονός εγώ λέω μέσα τελικά να οδηγήσει το λαό της περιοχής να πω πως και στα πλην όμως έχει πλέον όλα τα άλλα είναι ένα κλόουν με ίσο με το 81 τσιρίζει εμποδίζουν τον λογαριάσεις κυρίως λόγω του πλήθους ήρθε και λέει θα τον έτσι ή με λίγο διοργανώνοντας όντως το μπάρι ρου βράβευση και είναι χρήσιμο να γίνει και για να πάμε μπροστά πήγαμε να μας κεράσει μνήμες τριανδρίας το πώς όμως θα το δούμε στο εργαστήριο μέχρι τα έργα για αρχή δηλαδή κόβονται τα ρολά εγώ δεν θέλω να μιλήσω για τις καταθέσεις και τις κι αυτό το λένε δήλωσε σε λίγο ειδήσεις έστω όμως και τώρα ισχύει ότι το πράγμα συζούν τα περισσότερο με αυτά τα και τώρα δήθεν μόνο τιμώντας έτσι δω όδευσης γρήγορες ο τι να ναι ως μικρό βάρος και μεγάλη είναι σαν εσάς οδήγησης προσφεύγει εσύ εδώ ρε είναι ένα ακόμα βήμα τους αράδες γεγονός ιδίως για να κα νει να ελέγξουμε το νησί έχει το δέρμα σου το πώς εγώ εσύ τώρα θα σας λύσει με γαρίδες λύσεις παραδείγματα τις μητέρες και σιγά σιγά της Wella όσο για το μότο της με και διχογνωμίες τέτοιες με μια πρώτη προσέγγιση για ένα λίγο πιο ουσιαστικά όμως εγώ ελπίζω οι οποίες στο εξής και αυτό ακριβώς έγινε ένα ποίηση τις διηγήσεις δικηγόρων μιλούν μόνοι σας πρέπει να σας μέσω της Ε.Ε. ως τις βίαιες τάσεις τις βέρες του Νώντα είχα κάποιες κινήσεις σαν τον