Παραπληροφόρηση σε κορονο-καιρούς (Ιόνιο Πανεπιστήμιο, 2020)
: Στο σύγχρονο, περίπνοκο κόσμο της διαρκώς εξελισσόμενης έρευνας και της μεγάλης εξειδίκευσης, είναι πολλές φορές δύσκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψένο. Πώς μπορούμε να αξιολογήσουμε τις πληροφορίες που διαβάζουμε? Σε παρακαλώ, εμάς τα κολυδέψουμε δηλαδή? Λες και δεν ξέρουμε ότι το εμβόλιο που θέλουν να μας δώσουν έχουν κανείς να μας δώσει. Έχει νανοτεχνολογία που αμαυρώνει το DNA και σε μερικά χρόνια προκάλει καρκίνο. Και μάλιστα, άμα θέλεις να ξέρεις, τρέμω το ελληνικό DNA. Γιατί, επιστημονικά τώρα, από δεδειγμένο, από έρευνες, σου λέω, έχει αποδειχθεί ότι το ελληνικό DNA είναι το μόνο που έχει θηική καταγωγή. Δεν νομίζω ότι αυτά όλα ισχύουν. Νομίζω ότι υπερβάλλεις. Χρειάζεται πάντα να διασταυρώνουμε την πληροφορία. Πού τα διάβασες όλα αυτά? Χρειάζεται να το διασταυρώνουμε από δύο ή τρεις πηγές. Τότε είμαστε σίγουροι ότι μιλάμε για μια αληθινή πληροφορία. Ποιος είναι ο συνδραφέας του άρθρου σου? Πού τα διάβασες όλα αυτά και πώς τα λες κιόλας? Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένετε να τελειώσουν τα παγκόσμια αποθέματα Λευριού. Το Αλεύρι εκπέμπει σως. Τερισσότερο στο ρεπορτάζ που ακολουθεί με τη Βούλα Τσακανίκα. Είστε και κύριοι είμαστε σε απευθεία σύνδεση με τη λαϊκή. Ο κόσμος θα σχολιάσει την κατάσταση με το Αλεύρι που έχει ξεφύγει τελείως. Κύριέ μου, παρακαλώ πείτε μας τη θέση σας για το Αλεύρι. Πείτε μας εσείς προσωπικά έχετε να ζυμώσετε ψωμί για την οικογένειά σας. Άντε καλέ ποιος ζυμώνει τώρα. Έχω για τα κολοκυφά και το θέλω να τη γονίζω του παιδιού μου. Η υγειονομική βόμβα πετούν Έλληνες πολίτες έξω από τη Σ.Μ.Ε.Θ. στους οποίες ηρέουν οι λαθρομετανάστες. Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλετε κυρίες και κύριοι. Στο 5% υπολογίζεται το ποσοστό αλλοδαπών ασθενών στη Σ.Μ.Ε.Θ. ενώ καμία ανάφαρα δεν γίνεται στο θέμα προτεραιότητας αλλοδαπών ασθενών εναντί ελλήνων. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί κυρίες και κύριοι βλέπουμε αδιανόητη κοσμοσυρροή κατά την εορτή του Αγίου Παϊσίου το τώρα, το 2020, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης στο Ισχαστήριο του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου, ο Ιθιάνος. Τα δόντα πίστεψαν την ίδιση και συνέβαλαν στη διάδοσή της στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν ήταν το προφανές ότι αν ένα κράτος έβλαζε τέτοιο νόμο θα έχει γίνει παγκοσμίως νωστό την επόμενη στιγμή. Δεν είδα ότι οι προσωπικές σου επιθύσεις για την υποτίμηση της σοβαρότητας του ίου επηρεάζουν την κρίση τους για το τι είναι αυθές και τι όχι. Η κοπέλα του Ιωάννη του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Συνθήκη του Σαλίου του Ιωάννη του Θεολόγου και της Συνθήκης του Ιωάννη του Θεολόγου. Υποτιτλισμός του Ιωάννη του Ιωάννη του Θεολόγου, που δεν ήταν ο πρώτος φιλοσοφικός, ήταν το μοναδικό του Ιωάννη του Ιωάννη του Θεολόγου. Υποτιτλισμός του Ιωάννη του Ιωάννη του Θεολόγου, που δεν ήταν ο πρώτος φιλοσοφικός, ήταν το μοναδικό του Ιωάννη του Ιωάννη του Θεολόγου. Υποτιτλισμός του Ιωάννη του Ιωάννη του Θεολόγου, που δεν ήταν ο πρώτος φιλοσοφικός, ήταν το μοναδικό του Ιωάννη του Θεολόγου. Υποτιτλισμός του Ιωάννη του Ιωάννη του Θεολόγου, που δεν ήταν ο πρώτος φιλοσοφικός, ήταν το μοναδικό του Ιωάννη του Ιωάννη του Θεολόγου. Υποτιτλισμός του Ιωάννη του Θεολόγου, που δεν ήταν ο πρώτος φιλοσοφικός, ήταν το μοναδικό του Ιωάννη του Θεολόγου.