17. Διόρθωση Βυθισμάτων λόγω κάμψης / Διάλεξη 17 / Στην παρούσα ενότητα γίνεται η παρουσίαση του μαθήματος για το για το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ( διατυπώνονται ο στόχος και ο σκοπός του μαθήματος, τα αναμενόμενα αποτελέσματα, περιγράφεται ο τρόπος αξιολόγησης των φοιτητριών / φοιτητών, περιγράφεται το περίγραμμα με τα επιμέρους κεφάλαια, επεξηγείται ο τρόπος που προκύπτει το σχέδιο των ναυπηγικών γραμμών, παρουσιάζονται οι συντμήσεις των τύπων των πλοίων και τα γράμματα που χρησιμοποιούνται για γραμματισμό λέξεων και ονομάτων. Τέλος, παρουσιάζονται προπλάσματα που ευρίσκονται στο χώρο του εργαστηρίου και τα οποία χρησιμεύουν ως εποπτικά μέσα για την καλλίτερη κατανόηση της μορφής της γάστρας σε κάθε περιοχή του πλοίου. - Χατζηκωνσταντής Γεώργιος (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ, 2015)
Στην παρούσα ενότητα γίνεται η παρουσίαση του μαθήματος για το για το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ( διατυπώνονται ο στόχος και ο σκοπός του μαθήματος, τα αναμενόμενα αποτελέσματα, περιγράφεται ο τρόπος αξιολόγησης των φοιτητριών / φοιτητών, περιγράφεται το περίγραμμα με τα επιμέρους κεφάλαια, επεξηγείται ο τρόπος που προκύπτει το σχέδιο των ναυπηγικών γραμμών, παρουσιάζονται οι συντμήσεις των τύπων των πλοίων και τα γράμματα που χρησιμοποιούνται για γραμματισμό λέξεων και ονομάτων. Τέλος, παρουσιάζονται προπλάσματα που ευρίσκονται στο χώρο του εργαστηρίου και τα οποία χρησιμεύουν ως εποπτικά μέσα για την καλλίτερη κατανόηση της μορφής της γάστρας σε κάθε περιοχή του πλοίου.: Είπαμε τα ατυχήματα με κυριότερες τις κάθε είδους γερμανούς σουηδούς δημοκράτες μαύρο χιούμορ και μισή τέρμα ο γιώργος Νταλάρας δήλωσε μέλη δήλωση αναγωγής τους σε κάθε βήμα τον και διορθώσει λέγοντας αντίο έχει ως να σας συνήθως αγωνία εάν η Ε.Ε. φορτώσει θα το φορτώσει η μαρασμός τους υλική ενίσχυση αιτίες μια ελαφρά κλίση και στο λόγο στη νις θέσεις θα σε βάρος στη βουλή είναι μια παράμετρος δουλεύουμε βιολογικός βιβλίου μια δήλωση αλλά θεωρεί ότι μπορεί μόνος έτσι εγώ πληγωθώ όμως μια ψύλλους έχει μια παραμόρφωση και γάλα αφήνουμε δήλωσε είναι το ίδιο χώρο προς ούτε μια κρέμα με € ένα κυρίως μέλος με διά ορα άλλα τέλη και τώρα μιστεύω εις ένα στην μέση βέβαια διότι η δήλωση και κυρίως να ζει στη σκιά αλλά κυρίως της ναι μεν ότι το ίδιο κι εσείς αυτή το σύννεφο αλλά αν θέλεις να κάνουμε μα εδώ θα δούμε οδηγεί το πλοίο έχει βάλει μεγάλο βύθισμα τους όταν βγήκα για χάρη της Nissan είναι πως όσοι το θύμα έξω γιάννης με λίγο από το χρόνο μας ομάδας είναι να και θα γίνει το νέο πάω να κάνω μήνυση για να μπορώ να χάσω άντρες και ρόλους το 1009 αντίστοιχα τις δηλώσεις του το πρωί ο Nico over δύο μέγα βεβαίως θα δούμε ως κομβικής το νέο κύμα φρεγάτα νομίμως το κοινό καλό δύο ώρα πώς να ένα ίσως δύο έργα έχει χίλιους θρύλους όταν κόβουμε τις βρήκα πρόβα τέλος να κάνουμε αλλά σιγά λίμνη και άλλα άγνωστα του μέσου βιασμό της 16 προφανώς το βύσμα είναι σκύλο ύψους ένα και χρέη γάμο τους κυρίως διά ορα άλλα τους ξανά λίγο από μια βωβή ταινία να είναι δική τους σιγά σιγά όμως θα πρέπει να πάμε να διορθώσει βήμα γελοια εκπομπή είπαμε για βίντεο με βύθισμα αντί να τους αφήσει να εδώ βέβαια έχουμε δύο σχέσεις για ποιες βύθισμα των θέλουμε να βρούμε βία από τις σχέσεις μας δίνει μια προσέγγιση πέρα από το να δίνουμε χρήματα των δύο ήλιους να μιλάμε για παράταση της νερό μόνο τρεις μέρες μα μόνο μια σχέση εις δε το διορθωμένο για έκδοση και με ότι αυτό ίσως πράγματι να δούμε έργα της στα στοιχεία για τον φόρος έτσι είμαστε σίγουροι ότι το έργο μας φίλε σε αυτό που λέμε πραγματική κατάσταση εάν το στίγμα μου όμως έργω και λόγω αυτής της γκάφας της φόρτωσης σε κάθε περίπτωση έτσι μα θα μου πεις μια κατάσταση