Σημεία συνέντευξης στον «Real FM 97.8» / Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97.8» και τους δημοσιογράφους, Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελατόλα Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πολλές πτυχές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βγήκε κανείς από την Κυβέρνηση, από τη Νέα Δημοκρατία, και να […] - Σπύρος Λουκόπουλος (Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, 2022)
Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97.8» και τους δημοσιογράφους, Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελατόλα Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πολλές πτυχές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βγήκε κανείς από την Κυβέρνηση, από τη Νέα Δημοκρατία, και να […]