2014.01.28 - ΠΔΕ - ΕΣΠΑ & Διαφάνεια (2. Παρουσίαση της πρωτοβουλίας "Η Γνώμη σας, Γνώση μας") (ΠΔΕ Περ Δυτ Ελλάδας, 2014)
: Η αρχική σελίδα όταν μπαίνουμε σε αυτό το κομμάτι είναι αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή. Έχει επόμενο για την υποβολή της πρότασης μας. Συμπληρώνουμε λοιπόν και υποβάλλουμε την πρόταση. Είχαμε πει και την προηγούμενη φορά ότι είναι καθοριστικό για μας όχι να έχουμε παράπονα. Δεν αποτελεί ένα κοιτίο παραπών. Αποτελεί τη δημιουργική πρόταση. Για αυτό έρχεται ο φορέας και υποβάλλει σε συγκεκριμένες κατηγορίες που έχουμε θέσει και αφορούν αρμοδιώτες κυρίως της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και δύο κατηγορίες. Η μία αφορά τις δράσεις διαφάνειας και η δεύτερη της μία συγγραφειοκρατίας. Μπορούν να υποβληθούν και άλλες προτάσεις σε πιο ελεύθερο κείμενο. Έχετε υποποιηθεί η μορφή ώστε να μπορεί να γίνεται καλύτερη αξιολόγηση. Και στη συνέχεια έχουμε μια διακρήτη σελίδα που θα παρουσιάζονται τα στατιστικά στοιχεία αυτών. Δηλαδή αν έχουν υποβληθεί καταπληκτικά προτάσεις, η σχόλια, η αξιολόγηση. Αλλά προτάσεις σε αναθεματική ενότητα, ανακατηγορίες, αναετικέτα. Άρα όλα αυτά τα στοιχεία θα είναι διαθέσιμα και στους πολίτες. Απευθείας θα γίνεται ενημέρος. Και τέλος είναι οι όροι χρήσεις που έχει κάθε ένας για να υποβάλει σε αυτό. Που σημαίνει ότι αυτό, αν δεν καλύπτουν αυτά τα συμπεριλαμβάτα σε όλους τους χρήσεις, δεν θα υπάρχει δυνατότητα... Δεν νομίζω ότι έχω περισσότερα να πω. Από σήμερα ξεκινά η λειτουργία της ιστοσελίδας βασαυτής. Περιμένουμε τις προτάσεις. Οι προτάσεις είναι σημαντικές για μας για τη βελτιώση της δικής μας λειτουργίας και της διαφάνειας που όλοι παζητούν. Οι κατηγορίες τις συγκεκριμένες ακολούν τη διαφάνεια και τη μίωση της γραφειοκρατείας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα δουλέψουμε και θα αξιολογήσουμε κάθε πρόταση.