Δηλώσεις Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου και Παιχτών Παναιτωλικού Παραμύθι Από Ζάχαρη 2016 (ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, 2016)
: Παραμύθι του Θεατρικού Παραμύθι του Θεατρικού Παραμύθι του Θεατρικού Παραμύθι του Θεατρικού Παραμύθι του Θεατρικού Παραμύθι του Θεατρικού Παραμύθι του Θεατρικού