Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας (Cityofathens, 2013)
: [♪ Μουσική капεστства με πρόσφατα νέα πράνηση ελεύθερας της ΕΛΕΜΕΙΡΑΣΕΣΕΣΕΣ ΤΑΝΤΕΧΑΘΗΣΕΣ ΠΏΡΗΣΤΕΝΟΥΣ ΤΗΣΝΗΣ ΣΤΕΚΑΡΟΥΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΚΑΡΟΥΣ ΤΕΚΑΡΟΥΣ ΤΕΚΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΚΑΡΟΥΣ Τ μια επιτυχία στις εργασίες της παγκόσμιας εβδομάδας επιχειρηματικότητας. Ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος στην περιοχή, που θα προάγει την επιχειρηματικότητα, θα δώσει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους να δουν το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδιο. Παινία τέχνας κατεργάζεται, η κρίση μας κάνει λίγο πολύ όλους, εκόντες άκοντες, πιο ευρηματικούς και καινοτόμους, τουλάχιστον εκείνους που διεκδικούν συμμετοχή και ρόλο στην επόμενη μέρα.