Προηγμένη Τεχνητή Νοημοσύνη (2022-12-21-18:10:13) / Μέρος 1 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Σταματόπουλος Παναγιώτης (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος: ប្រាតតាតង្រាតន្រាត្រាត្មាត្រាត្រាត្រាត្រ្រាត្រាត្រាត្រាត្មាត្រាត្រាត្រាត្រ្រាត្រាត្រាត្រាត្រាត្រាត ្រាត្រាត្រាត្រាត្រ្ម្រាត្រាត្រ្រាត្រាត្រាត្រ្រាត្រាត្រាត្រាត្រាត្រាត្រាត្រាត្ម្រាត្រាត្រាត្រាត្ម 𡊃𡈂𡃠𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡃠𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡈄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡈄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄𡉄 ប្ទ្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម ប្ម្ម្ម្ម្ម្ម ប្ម្ម្ម្ម្ម ប្ម្ម្ម្ម្ម ប្ម្ម្ម្ម ប្ម្ម្ម ប្ម្ម ᄢᄡა, ᄢᄡა, ᄢᄡა, ᄢᄡა deadline អ្ ღ რარრრრრრრრსრრსრრრ სსესლსსსრსრრრრსრრრრრრრრსრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრ ვერსსვ, ვისრსსსსს, მმსსსსსძსს მნოემმგაფობუკმლეი მმსაგმსსოლე, მმმგსლემემთოსლები მსგს ...tó mátxin klik, axe li'nai fardas Saying or finding a capable account ná ná канал Nál a konta ვასა Ⴥლისტშ გლე version, Ⴥჭმლა 1975 ស៏្ ស្អ ស្ែ។ ស្ៅ្ែ្ែំ, ស្្្ោះ ៪្ោំ ស្ម្ោ្ោះ ស្ោោ៑ំ. kittens ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ម៟្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ ស្ დდეეებეეთვდეედებეე჏მენ დდა რდმედესეებო, უეეეამედღ მელვლეელეედეე, მრემეელეეგერ მმელ អ្ គ្ ន ផ្ប ប្ន ប្្ប ប្ ប្ ប្ ប្ ប្ ល្ះ ប្ ន្ក ប្្ៈ ផ្្ ធ ត៟ ធ្ ប្ះ ប្៏ ត្៎ ទ្ក ប្្ៀ។ ល្្៍្៕់ ? ლაშნშრქტურრნრს შშშშრსრრრრს მტა მსარსრსსრვ მსარრრსირსსქრსრრ მსარსრსრრრრსრსრრრრსრსრ ផេះ៹៹ ឡ្ម៌្ក។ ឩ្មម ឡោក។ ឣ៊។ ស។ ង្ ក្ម។ ស្ម។ អៗ្ម៕៍ោំ អ្ម៎ ស្ម។ អ្ម។ សះ ៟្ម។ សេ្ម្ម។ ..! მრვიი მრიე მრინე მე მე მდ მგნე მი მგვი მიი მგი მგე მგარი მგი მინე მგარი მი მმმ მბლე მი მიჯე მბრლ ᠡᠶθ colle ᠡᠶθ coll ᠡᠶθ cole ᠡᠶθ coll ᠡᠶθ ᠡᠶθ ᠡᠶθ 10 sti pano e hoxme 3,2,5,1,6 ke 4,10 aftos in ho grafos fomantikos arheku opo ti koryfesno e do ine x1 x2 x3 x4, x5 tha prep li pon tora ja na ine ja na ine mia anafesi timon is metablite x1 x2 x3 x4 x5 x6 x7 x8 x9 x10 x11 x12 x13 x14 x15 x16 x17 x18 x19 x20 x21 x22 x23 x24 x25 x26 x27 x28 x29 x30 x31 x32 x33 x34 x35 x36 x37 x38 x39 x40 x41 x42 x43 x44 x45 x46 x47 x48 x49 x50 x51 x52 x53 x54 x55 x56 x57 x58 x59 x60 x61 x62 x63 x64 x65 x66 x67 x68 x69 x70 x71 x82 x83 x84 x85 x86 x87 x88 x89 x90 x91 x92 x93 x94 x95 x95 x96 x97 x98 x99 x100 x100 x100 x100 x100 x100 x100 x100 x10 x10 x10 x10 x10 x10 x10 x10 x10 x10 x10 x10 x10 x10 ស្ម្ម ម។្ម ។្ម ស្ម ៙ៀម សៀម ស្ម, ស្ម សៅម សោះ។។? ឡ៏៏៟៑្ម, ស្ម ស្ម សោម សៅម សៅម សោម សៅម សៅម ស៑ម។។? მარნრრრრრრრსსღრსრრსსრრსრრრრსრრსრრრრსრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრრ. ῥᾱ ὄἱᾳᾳ ὃἱ ὑᾷᾳᾳ ὃᾷᾳᾳ, ὅἱ WAS! ὃᾷᾳᾳ ὃἱ ὑᾷᾳ ὃᾷᾳ ὃᾷᾳ ὃᾷᾳ ὃἱ WAS! ὅἱ WAS! ὅἱ WAS! ὅἱ WAS! ὅἱ WAS! ὅἱ WAS! ὅἱ WAS! ὅἱ WAS! ὅἱ WAS! ὅἱ WAS! ὅἱ WAS! Máximais eros 5 ton HiAi Thelá káno Máximais ton ásma ton HiAi Káthe asos simáni ina si klika mes Oso kio bolus asos eho si lísi mou Toso pió megal ina i klika Thelá káno Máximais aftó to pio in isodínamo Má theléte mou to káno Mínimais To Mion To pao se Mínimais Gaiti ola fata sestímata To prospéren san ergalío Máximais esun Evkóla, a lásdo aso prósimo Ginti Mínimais esun Áno, lipo Dizna sa prónoma kranopísmi per orizmón Oti, gaito dodomeno grafo To aftó ta ne veba input To programu aftá nápsite Si, ego to tháne do pára me 5 korifes Ata esis, prénu na bolíte na diaváste Apto in isodón, mi korifes Kápak mes Gaito dodomeno grafo, lipo Apto, kápak mes Mí korifes Apto Apto Apto Apto Apto Apto Apto Apto Apto Apto Apto Apto ស្្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ផ។ះ៏ែ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ ស្ទ. მეეა იეეეეეე, მეეეეეეეე, მეეეეე გვ სეეეედე, მეეეეეე გა უიეეეეეეეე, მეეეეე გვ იეეეეეეეეეე მი ნი ღი ტი რი რი ცი ში ფი ფი ფი ლი სა ნვი ში ფი ღი საბი ი იი საბი გი ში ჩი საბი სი იი რი ღი საბი ვი ზეი საბ ლსს სსს სსსს სსსს სსსს სსს, სსსსსსსსს სსსსს, რქსსტსსს ლსსსსსსსს მსსსსსსსსსსსსს, მსსსსსს លះ្ំ អ្ ល្្យ ឡ្។ ឡ្យ ៨្។ ឡ្្។ ឡ្្។ ឡ្្។ ឡ្។ ឡ្។ ឡ្។ ឡ្។ ឡ្។ ឡ្។ ឡ្។ ឡ្។ ឡ្។ ឡ្។ მარრა სარსასას სარრა სარა სა სარასა მარრასა სარასსასს ს სარარსა სარტსს მასსასსს სარუ eventual ნასუსღიი კსასტსკწ მსო ვედრ აუსკასასსმსუო ბესმიასასიი ესასდრილი მოესიირილტიმო ὡᾳᾳ ὀᾳᾳ ὀᾳᾳ ὀᾳᾳ ὁᾳᾳ ὁᾳᾳ ὄᾳᾳ ὁᾳᾳ ὁᾳᾳ ὄᾳᾳ ὁᾳᾳ ὅᾳᾳᾳ ὄᾳᾳ ὄᾳᾳ ὄᾳᾳ ὅᾳᾳ ὄᾳᾳ ὁᾳᾳ ὁᾳᾳ ὁᾳᾳ ὁᾳᾳ ὅᾳᾳ ὁᾳᾳ ὁᾳᾳ ὁ κατ'αρχήν αναζήτησις, θέλω κατ'αρχήν γιατι θα εξηβήσω συνέχεια πότ' μοναπεκταθή η οποία βασίζεται στυν ιδέα του εξελλεκτικού υπολογισμού λίγο-πολύ αντιγράφοντας τε εργασίες αναπαραογής που υπάρχουν στη φύση. Αυτή είναι η βασική ιδέα του γενετικού αργορίου. Τώρα, πού χρησιμοποιούνται οι γενετικοί αργόριθμοι? Χρησιμοποιούνται, όπως είπα πριν, στυν ιδέα του γενετικού αργορίθμου λίγο-πολύ αντιγράφοντας τε εργασίες αναπαραογής λίγο-πολύ αντιγράφοντας τε εργασίες αναπαραογής λίγο-πολύ αντιγράφοντας τε εργασίες αναπαραογής λίγο-πολύ αντιγράφοντας τε εργασίες αναπαραογής λίγο-πολύ αντιγράφοντας τε εργασίες αναπαραογής λίγο-πολύ αντιγράφοντας τε εργασίες αναπαραογής λίγο-πολύ αντιγράφοντας τε εργασίες αναπαραογής λίγο-πολύ αντιγράφοντας τε εργασίες αναπαραογής λίγο-πολύ αντιγράφοντας τε εργασίες αναπαραογής λίγο-πολύ αντιγράφοντας τε εργασίες αναπαραογής λίγο-πολύ αντιγράφοντας τε εργασίες αναπαραογής λίγο-πολύ pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis pe random hypothesis