Εντοπισμός και διάσωση δύο αγνοουμένων από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Ηράκλειο Κρήτης (HellenicCoastguard, 2023)
: Συντοπίσαμε! Συντοπίσαμε! Ήμασταν ανατονικά, μόλις ανατονικά από τα αεροδρόμια. Συντοπίσανε αφήνει! Ναι, βοδανήκα! Ήμασταν αφήνει! Αφήνει! Αφήνει! Αφήνει! Αφήνει! Συντοπίσαμε!