33η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 2017 (Δήμος Καβάλας - Μunicipality of Κavala, 2018)
: Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά σε όλους, ατομικά και της οικογένειάς μας, ιδιαίτερα στον Χρήστο Τσοκαταρίνη που διόρθαζε χωρθές, στον Μανώλη Βηραϊδάκη, στον Χρήστο Τσοκοτόλια. Ελπίζω να μη μου οδεαφέντης χαπιστάως. Ο Μανώλης, ο Χρήστος, ο Χρήστος. Πρόεδρος να κάνουμε, αλλά δεν έκανα κανένα. Ναι, αλλιώς θα στο πρόεδρο έκανα. Σεστά, σεστά. Λοιπόν, ξεκινάμε, συνάδλουμε, ο κύριος έχει καταστηρίσει την Πριοκοστήτρια της συμμετρίας του Ομορφικού Συμβουλίου Καβάλα. Σήμερα 4 Π. 27 Δεκέμβριου του 2017. Τώρα έχουμε τη συμπολίτησά μας εδώ, την κυρία Συμμάτων. Θα παρακαλώ στο συμβούλος να κάνουμε λίγο πέντε λεπτά για πριν ξεκινήσουμε το θέμα. Να δώσουμε για πέντε λεπτά, τρία λεπτά τον λόγο, πέντε λεπτά στην κοινή. Λοιπόν, ευκατακήν χρόνια πολλά σε όλους. Και σ' αυτούς που μ' αντιπτήθησαν και σ' αυτούς που δεν αντιπτήθησαν, όλοι είμαστε ενανωμένοι του νέου αρχικού. Έχουμε υγεία, τη πλήτη σημασία σ' αγαπώ. Αυτό πραγματίζει σε αυτοκίνηση, υγεία μας πάνω απ' όλα. Έχουμε ευτυχία και δημιουργικό, το οποίο σημειάζεται το αυτό. Έχουν υποβάλλει, κύριε Πρόεδρε, πάνω από τριάντα φορές, το αυτό αίτημα στη τεχνική δημιουργία του Τίμου Καβάλα, για να κάνουν ένα δημιουργείο από τον κύριο τους, το οποίο αίτημα εφαρμόνιζε το 2017, που μου δείτε ποιοι είναι οι κανονικοί. Δεν έχουν κανονικοί ακόμα. Κυρίες, γνωρίζεις κύριε Πρόεδρε, αλλά μου είπατε ότι κάθε το κύριο στιγμές διδάζεστε τις μέρες. Και τα μέσα σ' αφήγοντας στο δημιουργικό κείλογο, και σ' αυτό είναι η αιτία που διδάζεσθε το σήμερα εφαρμόνιο, και τα υπάρχουν όλες οι δημιουργίες και αμαρτιών, ευκαιριές βάζουν τις ευκαιριές. Στο άνθρωπο μου στην εφημερίδα που γράφω κατά καιρούς και αγωνίζομαι, κυρίες, ελέγχομαι και νόμιμους οργάνους, καλήν, κυρίες, τα νέα σας καθήκοντα, που ακολουθούν τα δικημένά σας και δεν επέκτεψε το χρόνο σας. Να σας αρρίσω τα δουλειά μου, κυρίες, να κατασκευάσουν, κυρίες, τα νέα σας καθήκοντα. Λοιπόν, το έτοιμο ανοιχτήριο που πάει πάνω στους δέντα φορές, κύριε Πρόεδρε, βρήκε και πιο είναι σήμερα, είχαμε την κοινά εφηγή μας, στο βραδίο του κυρίου Τουρκίδη, ο οποίος και ο Τουρκίδης, που είπε προηγουμένου να το ρυθμίσουμε με τον κύριο του πρόεδρο, στην συνεργασία με τον πρόεδρο του οδάδου. Δεν είχε κατασκευθεί, γιατί το διβονήσατε, ούτε τον κύριο Τουρκίδη βρήκα στο βραδίο του, το δεδάσιο πρόεδρο του πόρτα του, στο λιτσαίρο του, στο χριστουγεννιάτιο του και η πόρτα του. Κάτι άλλο το μόνο, γιατί να πάω να το ρίξω. Να σου στήφω έτοιμα, το οποίο τις 90 φορές, εφ. και περισσότερες, έκανε κουβέντα και εδώ, στην τεχνική υπηρεσία του Δήμο Καβάλα. Είναι το τελευταίο δημιουργημένο ίδιος 2018-2017, εφ. πρωτοβόλα γράφω στην 13.4.94. Κύριε Ανδρική, μαζί της υπηρεσίας του Δήμο Καβάλα, διαδυσφαρούσετε το ίδιος, όπως περιέχει και η κατευθυμάτ, μη θέατ και φορά και βόητσο, να βρείτε κονατλού. Μη με διακόπτετε μόνο, γιατί είναι μια πόρση δημιουργία. Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος... Διαδυσφαρούσετε το ίδιος...