Σκέψου πριν κοινοποιήσεις (SaferInternet4Kids- Ελληνικό Κέντ. Ασφαλ. Διαδικτ., 2022)
: [♪ Μουσική την Ευρωπρόεδρος Μουσικής του Βιένταρου Βασιλιού Βασιλιού με τραγούδι με την αριστερή μουσική του Μιγκλαντζίου Βιένταρου Βιένταρου Μιγκλαντζίου, του Βιένταρου Μιγκλαντζίου, της Ευρωπρόεδρος Μιγκλαντζίου, με την αριστερή μουσική του Μιγκλαντζίου, της Ευρωπρόεδρος Μιγκλαντζίου, της Ευρωπρόεδρος Μιγκλαντζίου, της Ευρωπρόεδρος Μιγκλαντζίου Καλημέρα, αδερφέ! Όχι, όχι, όχι! Όχι, δεν πιστεύω τίποτα! Έχω χρησιμοποιήσει! Έχω καθαρίσει! Έχω αφήσει! Σ' άρχισε η αδερφή!