Ενότητα 7: Ζητήματα εργονομίας / Διάλεξη 1 / Ζητήματα εργονομίας - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2015)
Ζητήματα εργονομίας: Του σημείου αυτού κρίνεται χρήσιμο να μιλήσουμε για ένα σημαντικό ζήτημα όσον αφορά τη χρήση των υπολογιστών και μιας και οι περισσότεροι μπροστά εις τον κόσμον μαριάννα εκπαιδευτικοί μας θέμα το οποίο πρέπει να το προσέξουμε ιδιαιτέρως μιας και ακόμα και στην χρήση των υπολογιστών τα παιδιά μαθαίνουν από μας και μέσα στη λογική των μαθαίνουν περί πολύ περισσότερα πράγματα που μας γιατί όχι κι αυτό αναφερόμαστε λοιπόν σε ζητήματα εργονομίας και κυρίως στα ζητήματα του νομού μας έχουν να κάνουν όχι με την εργονομία των της διεπαφής ανθρώπου χωρισθεί του πώς είναι δυνατόν να ρίχνουμε μέσω αυτών των εφαρμογών που έχουν κουμπαριές κλπ αυτό είναι θέμα το οποίο αφορά τους σχεδιαστές εφαρμογών προγραμματιστές τους αμιγώς πληροφοριακά ας δούμε την απλή έννοια εμείς θα πάμε σε αυτό που μπορεί να καθορίσει ένα χρήστης για τον εαυτό του και 1000 σημασία όπως είναι γνωστό θα δουλέψουμε με την εικόνα στην αφάνεια στην οποία ουσιαστικά φαίνεται ή στη στάση του σώματός μας υπολογιστή To πρώτο στοιχείο λοιπόν εργονομίας ετών άρα παρακάτω εργονομία προέρχεται από τη λέξη εγώ και όμως κατά μια έννοια στην καλή τύχη και ν νομοθεσία πληθυσμό τρόπος μπορούμε πρέπει να υπακούς αυτό έτσι ώστε το έργο που παράγουν τον ελάχιστο δυνατό και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες έτσι στα θέματα υγείας σε απώλειες τείνουν να είναι πολύ σημαντικές έτσι καθορίζει τη σχέση ανθρώπινη απόδοση λοιπόν και εργασιακών απαιτήσεων για να δούμε λίγο στάσου τους νόμους και να την αναλύσουν και στήνει ακόμα φαίνεται Κανέλλη απαντάει εικόνα μου υπολογιστή συνεχώς τον έπαινο που 20 χρόνια ενδεχομένως αλλά έχει σημασία τα ζητήματα που μας απασχολούν είναι ακριβώς τα ίδια και τώρα βλέπουμε λοιπόν ότι ένα τυποποιημένο χαρά ας ξεκινήσουμε από αυτό αναδιπλούμενο γραφείο όχι υψώσει μπροστά από ξένους 85 εκατοστά για τον ενήλικα συνήθως ένα μέσου ύψους συνήθως ποσοστού ύψους 75 εκατοστά 61 φαίνονται περισσότερο μάνος σε παιδικά γραφεία και λιγότερος κατάφεραν λοιπόν του ύψους της του τραχήλου είναι έχει μια άμεση σχέση με το ύψος της καρέκλα στην οποία καθόμαστε ξεκινάμε λοιπόν από παρά τα δύο βασικά χαρακτηριστικά γιατί όταν πάρουμε έναν υπολογιστή στο σπίτι μας και κατ' επέκταση του σχολειου μας ενδιαφέρει εμάς λέει μια βασική αγορά όποια συνήθως μας συντροφεύει λόγω απώλειας εσόδων είναι το γραφείο η καρέκλα τον υπολογιστή ενδεχομένως να τον αλλάξουν μετά από τρεις χρόνια μετά από πέντε χρόνια εγώ είμαι μαζεμένος ζωής ένα μέσου υπολογιστή γραφείου ντόναλντ και την καρέκλα έτσι συνήθως πρέπει να φθάνουν σε πολύ ψιλό εγώ βαθμό για να σκεφτούμε την αντικατάστασή τους στη δε μπορούν θάβουμε λίγο πως όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους σε λίγο προτού αναλύσουμε τι κόμμα βλέπουμε λοιπόν ότι πάνω φαίνεται ποίηση της του γραφείου ως παράταξη στη ρωσία να είμαι ένα υποπόδιο είναι ένα μηχανισμός όποιος μείνει ουσιαστικά μια φάση είναι μια λύση προς τα μπρος προς τον χρήστη δηλαδή στο οποίο τοποθετεί τα πόδια του που τόσο ώστε να σηκωθούν λίγο Μετ εμποδίων κατάφερε να νικήσει τον λόγο εγώ χαμηλά φέρνοντας έτσι συνολικά το πότε λίγο πιο ψηλά θα το εξηγήσουμε τώρα στην πορεία το έχουμε τόσο αίμα που πώς να κάθεσαι στην καρέκλα για το πώς πρέπει να τοποθετηθούν τα χέρια ο Ομπάμα μιλούσε πολύ γευστική ένα τελευταίο στοιχείο που αναφέρει μόνο είναι η απόσταση που πρέπει να έχουν τα μάτια του ν αλλά και αυτό που δεν φαίνεται τόσο καθαρά στη συγκεκριμένη εικόνα είναι που το ύψος στο οποίο το Sony σταθούμε λοιπόν σιγά-σιγά και πώς επηρεάζει το κάθε στοιχεία από αυτά ξεχωριστά λοιπόν ξεκινά το γεγονός ότι ο τζούλιαν Ασάνζ υπολογίστε έχει το σώμα μας όταν καθόμαστε στην καρέκλα ή υπολογιστών τα κάνουν οποιαδήποτε καθιστική δουλειά πρέπει όμως να σχηματίζει γωνία 90 μοιρών έτσι αναφερόμαστε στο στο δικαστών δώρο μια πρέπει λοιπόν να μοίρες σε περίπτωση που δεν είμαι 90 μοίρες καταπονείται πάρα πολύ μέση γιατί δεν έχει καλή στήριξη έτσι με αποτέλεσμα για παράδειγμα τώρα μα συντοπίτη καθημερινά μπροστά πίσω μου τον μαχόμενο διακρίνονται κάνει αυτή την κίνηση για να αλλάξω στάση σώματος λίγο πιο ήρεμα ωστόσο το σώμα μου ήταν να ξεκουραστούν λίγο οι τιμές μου αφαιρώντας καταπόνηση από τιμές αυτός είναι και ένα βασικός όρος του ένα βασικό σημείο καταπόνησης του ανθρώπινου σώματος που δουλεύουν με υπολογιστές και το πρόβλημα πολύ άσχημα το γεγονός ότι ασυναίσθητα αλλάζουμε στάση του σώματός μου αυτή την αντίσταση αποτέλεσμα κάτω από 06 μας και είναι τα προβλήματα που προκύπτουν κυρίως από κούραση παροδική η οποία μπορεί να αρχίσει κάποια λεφτά κάποιος πλούσιος καθισμένες και μακροχρόνια προβλήματα τα οποία μπορούν να συμβούν σε τυχαίες χρονικές στιγμές ετσι βλέπουμε ότι αυξάνονται τα ακούσματά μου γενικότερα όταν εσύ τους βλέπουμε περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι σε κάποια άλλη χρονική στιγμή της ζωής τους τη στιγμή που κάθε τόσο στον υπολογιστή που κάνουν μια απότομη κίνηση σηκώνουν το βάρος ούτω καθεξής και νίκησε με το εξής Περάμου οποιοδήποτε άλλο λάθος μπορεί να κάνουν δηλαδή το να μη σηκώσουν βάρος με τον σωστό τρόπο επίσης πολύ συνηθισμένα λάθη που κάνουμε μέση είναι ήδη καταπονημένη από την καθιστική από πίσω μας που κάθεται κανείς να δει τηλεόραση να δουλέψει στον υπολογιστή και εμείς εστιάζουμε κυρίως στον υπολογιστή ιδιαίτερα πρόσφορο το μάθημά μας ίσα το εστιακό συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο στη ν είναι ήδη καταπονημένο επώνυμες και η απότομη τάση που δημιουργείται στη μέση απόδοση προγράμματος μεγάλου αλλιώς σε μια ήδη καταπονημένη μέση δημιουργεί ένα πρόβλημα το οποίο μπορεί να μπει ως τραυματισμός ακόμα και ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο χρειάστηκε ιατρική φροντίδα μεσοπρόθεσμα μακροπρόθεσμα λοιπόν πρέπει να έχουμε 90 μοίρες τόσο το συνηθισμένο λάθος που κάνουμε λοιπόν το εξής η το κόμμα του Λένον με μακάμ ενεργά εργασία στον υπολογιστή σου οτι δεν χρειάζεται πολλή ενασχόληση με το πληκτρολόγιο καθόμαστε μπροστά πίσω ξαπλωμένη δηλαδή κατά κάποιο τρόπο με αποτέλεσμα να έχουμε μεγαλύτερη γωνία 90 μοίρες και ταυτοποίηση πάρα πολύ χαμηλά τη μισή μας έτσι λίγο πάνω από το 1000 και γιαυτό σηκωνόμαστε ξαφνικά και υποβάλλουν δίπλα μας θέλουμε να δώσουμε μπορεί να έχουμε πόνους χαμηλά στη μέση και να μη βρίσκουν θέση που σας βολεύει να καθίσουμε το λένε αυτό και το άλλο λάθος που κάνουμε είναι αν χρησιμοποιούμε πολύ το πληκτρολόγιο το ποντίκι γέρνουν προς τα εμπρός έτσι αποτέλεσμα στηριζόμαστε βαρυχειμωνιά το βάρος πάνω στους αγώνες μας και καλείται όμως ουσιαστικά αυτά τα δύο σημεία μέσα από την ποίηση του αγώνα να σηκώσει όλο το βάρος του σώματος για αυτό που κάνουμε είναι να μπορώ να κρατώ έτσι ρίχνει όλο το βάρος πάνω του νομού μας αποτέλεσμα ξαφνικά συνειδητοποιούμε ότι έχουμε έναν έντονο πόνο στο έχουμε έντονο πόνο σε σημείο αν που σχετίζονται με αυτά μιλάνε από πίσω έτσι είναι να μπορεί να εμφανιστεί με την μορφή ένα τσιμπήματος μπορεί να μας δώσει ένα σοβαρό μυϊκό τραυματισμό γνωστός και χρόνια προβλήματα στον αυχένα και ούτω καθεξής έτσι τον όλο αυτό το οικοσύστημα η συνέντευξη του είναι πάρα πολύ πάρα πολύ λίγο είναι συχνό φαινόμενο πάντως σε πάρα πολλές περιπτώσεις όπου άνθρωποι από έντονη ενασχόληση με τον υπολογιστή και λάθος στάση του σώματός σε συνδυασμό με το γεγονός πάντως ότι ίσως να γυμνάζονται πόσο καλά πράγματα έχουν αυτό κάποιοι νίκος δρόμο πολλούς ανθρώπους οι οποίοι να συνεχιστεί ξαφνικά δουλεύοντας πολλές ώρες υπολογιστή μας ξαφνικά ένα κολάρο κάθοδος παιδικού έργου βάζουμε και κρατάει το λαιμό για να προσφέρει στήριξη δηλαδή εδώ κανονικά από τότε τις κινήσεις γιατί έχουν επιβαρυνθεί ζημίες κοντά στο στο βέλγιο και το εμπόρευμα σηκώσουν γνωστικά αντικείμενα άρα ξεκινά ο πρώτος γύρος των εστιάζουμε είναι η αγωνία των 90 μοιρών μικρόβια επηρεάζουν όλο το σύστημα της πλάτης του πίσω μέρους του σώματος και το σύστημα των δομών διότι πρέπει τόσο μάζας κατακόρυφη νέες στάση τους τύχη λοιπόν ένα αν καθίσουμε σ'αυτήν την κατακόρυφη στάση μάλλον για να κατακτήσουν την κατακόρυφη στάση και δυναμώσουν δυνατόν μικρότερη καταπόνηση στο σώμα τον υπουργό να σημειώνει πρέπει να προσέξουμε είναι ότι δεχόμενος τον όπου ακούτε εμένα πορεία δοκιμάσετε εάν δεν έχουμε κάτι στο οποίο θα πατήσει το πόδι μας στο υποπόδιο μερικοί και πατήσουμε το κουμπί νουν μας πατούσαν ευθυγραμμισμένη με το έδαφος τότε αυτόματα σ' αυτό που κάνουμε είναι αλλά δεν λέει να ακολουθήσουμε φυσικοί έχουν μια του του πέλματος δηλαδή κατεβαίνει το κονδύλι δεν το έχουν δει τσι στράτες και αυτό είναι στην πατούσα μας δεν έχουμε λοιπόν αυτή την στιγμή μια σχεδόν που έχουν μεταξύ τους προκειμένου να χαμηλώσει τους τόνους και να πατήσει με παραδοσιακά το κάνουν αυτό μνήμη δηλαδή το θέμα της φυσικής μου ένα το υποπόδιο αυτό που κάνει το εξής επειδή δεν κατεβαίνει το πολεμάς αυτό δεν μπαίνει τέλος σε κάθε λυπούμαι που χρησιμοποιείται για να σηκωθεί με πατούσα αποτέλεσμα είναι ένα θείο δώρο και τα δάχτυλα του ποδιού αυτό ρυθμό όπου την άσχημα πίσω στη γωνία αναστείλουν ενώ στη τότε δεν υπάρχει καμία τάση σου δίνει αβάντα κλπ η οποία μεταφέρεται στο γόνατο το μόνο που θα καταφέρετε χαμηλά στη μέση στο πάνω μέρος του ποδιού δηλαδή και έτσι να επιβαρύνουν παραπάνω τιμές άρα που οργάνωσε υποπόδιο ένα βάθρο στη φυσιολογική στη γωνία του το πέλμα σε σχέση με το ποτήρι που τόσο ώστε να μπορέσει από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι στάση του σώματος να είναι σώστε και πληθύνονται για ένα κόστος της τάξης των πέντε 10 ευρώ που στοιχίζει ένα υποπόδιο έρωτα πολύ καλύτερα από αυτά είναι υψηλότερα κόστη λέει είναι τουλάχιστον όχι έξυπνο να συζητάμε αυτό το κόστος σε σχέση με το κόστος που χρειάζεται κανείς να αναλάβει τόσο λόγω αφού τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε τοπικό προσωπικό επίτευγμα χρειαστεί να έχει επίπονες επισκεψη σε γιατρό μου ακόμα σκέψεις για λόγια επί προεξάρχοντος στοιχειώδες μαζί την τώρα επανερχόμαστε στο ύψος του γραφείο προφανώς όμως αυτός συνδυασμός καρέκλας γραφείου καρέκλες που ποθεί και φίλου πρέπει να Monica μεταξύ τους δεδομένα για να μπορέσει το σώμα καθίσει στη στάση του νομού στην εικόνα το ύψος του γραφείου του συνηθισμένου γράφει αυτό το γούστο και τη γνώση τους για ένωση με τελικά από 82 85 εκατοστά αυτό ρυθμίζεται από βαράκια έχουμε 9 απορροφήσουμε τις ανωμαλίες του καπέλου και πάει λέγοντας αλλά θα τα χειροτερέψει κατά 80 εκατοστά συνήθως απευθύνονται σε πιο κοντά τους ανθρώπους σε μικρά παιδιά τα οποία υστερούν σε ύψος τώρα αν κανείς έχει πολύ μεγαλύτερο ύψος είναι προηγουμένως πάνω από δύο μέτρα κύριοι ίσως έχει ένα νόημα να κοιτάξει ο παραλιακές όλων αυτών των μεγεθών και να σηκώσει ψηλά την καρέκλα του να προφανώς το ύψος της καρέκλας μια ρυθμιζόμενη κάτι τους φαίνεται όμως πως θα πετύχουν αυτό ακριβώς η υπηρεσία με καιροσκόπος ούτε εντελώς οριζοντίως Παράλληλα με τον αγώνα έτσι και αυτό θα φέρει την εδώ μου το πρώτο στη θέση του πρέπει να πατήσεις το πόδι ένα ξένος άνθρωπος έχει μακρύτερα μπορεί να χρειαστεί να έχει λίγο πιο ψηλά την καρέκλα σύστημα πιο κοντό ανθρώπους πρέπει να χαμηλώσει λίγο καρέκλα καθώς το εύρος είναι αυτό προφανώς λοιπόν μέσα σ'όλα αυτά βλέπουμε ότι και το ύψος του γράφει στο ΔΝΤ αλλά και του έργου που συνδέει δηλαδή της καρέκλας για να μπορέσουμε να ακουμπάμε υποστηρίζει τη πλάτη τους ο κόσμος χωρίς ένα τιμωρούνται περαιτέρω προβλήματα τώρα αν αυτό το πετύχουμε σωστά είναι και το γραφείο τους στο ύψος αυτό που κάνουμε που πετυχαίνουμε είναι ότι όταν ακουμπήσουμε το χέρι μας στα μπράτσα της καρέκλας συνήθως είναι καλύτερο να έχουμε καρέκλες μπράτσα και όχι απλές καρέκλες όταν δουλεύουμε σε υπολογιστή ακουμπάει ο ένα είχαν σχηματίσει μια νόμιμη λίγο πάνω από 50000 με τον πήχη έτσι στο χέρι αυτό το μπροστά μέρος ενοποίησης αυτό βραχίονας άνοιγμα βραχίονα με τον πήχη σχηματίζουν αγωνία λίγο πάνω απ' τις 90 μοίρες με αποτέλεσμα ου πήχης είναι παράλληλος με το απλό έρχεται δηλαδή σε μια ευθεία το χέρι μας είναι σχεδόν αδύνατο να καταφέρει σε μια καρέκλα με μια καρέκλα μάλλον χωρίς μπράτσα να φέρουμε το χέρι μας σε αυτή τη στάση γιατί και να μπορέσει να ακουμπήσει το χέρι μας θα πάμε πολυμέσα αποτέλεσμα ήταν να χρειαστεί να γλιτώσουν πίσω το αίμα τραβήξουμε τα χέρια μπροστά για να μπορέσουμε να φτάσουμε να ακουμπήσουν αν δεν πετύχαινα στην γωνία που τον πληρώνουμε τώρα γιατί όλο αυτό σημαντικό των πλήκτρων έχουμε στα χέρια μας έχουμε μια στάση τέτοια και δουλεύουν κατά την άποψή μου μπορώ συνήθως όταν πετύχουμε αυτή τη γωνία που φαίνεται λοιπόν στην στελεχικό τότε χρειαζόμαστε ένα μικρό μαξιλαράκι υπάρχουν μπορώ να περισυλλέγονται στο Πόρτο Χέλι Ωστόσο από πέντε μέχρι 15 αυγά τουρκικός περιέχουν είναι κατασκευασμένα αλλά είναι αφρολέξ αλλά έχουν μοναδικό gel το οποίο επίσης κάλεσε το χέρι και το σώμα ακουμπάει και δουλεύουμε με το πληκτρολόγιο της χώρα κάνουν αυτές τις κινήσεις αλλά μ'αυτό τον τρόπο πέτυχε πετυχαίνουμε όλου του συστήματος και από το μέχρι τον κακό είναι καταρχήν κινητών μη σηκώνετε καθόλου βέβαια θα μου πει κανείς χρειάζεται να ξέρει με τίτλο σύστημα τελοσπάντων Γ βαθμού όλα τα δάχτυλα κτλ δεν συμφωνεί επιπλέον το χέρι το σύστημα το οποίο στηρίζεται σε τρεις σημεία ένα σημείο όμως δεύτερο σημείο είναι αλλά με εμάς με τους προϊσταμένους του π.χ. του πλοίου ακουμπάει στο μπράτσο της καρέκλας και τρίτο σημείο είναι χαρά μαζί με το που ξαναχτυπά αυτό στο οποίο ακουμπάει πτώση με αποτέλεσμα το χέρι μας μα ακριβώς αυτή είμαι αυτή τη χρονιά ο δούλος και αυτό το δρόμο είναι γεγονός ενόψει αυτού που είμαστε το σωστό πληκτρολόγιο σε περίπτωση για παράδειγμα που λείπει μαξιλαράκια γούστα έτσι ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι χρήστες είναι ακουμπάει όχι ακριβώς τώρα είναι ότι δουλεύουμε έτσι κάνουν αυτή τη γωνία δηλαδή στο χέρι με αποτέλεσμα να καταπονείται παράπονα από τους δεξιούς και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό είναι κοστούμι σημεία των καιρών έτσι εμμέσως θέμα πρόβλημα αυτό ένα δεύτερο πρόβλημα είναι ότι αν δεν έχουμε παρά σαν άλλη μια Type-C είναι σωστά κλπ αντί να σχηματισμό αυτή λίγο μια ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι πολύ έντονο το χέρι μπροστά κάναμε αυτή τη λύση στα χέρια για να ακουμπήσει το χέρι μας έτσι για να μπορέσουμε να δουλέψει αυτό τι πρόβλημα δημιουργεί ημερίδα λήξης των ότι όλο το βάρος στο χέρι γιούλη Τάσσου του Γεωργίου μεταφέρεται εγώ στο άρθρο και άλλα τρεις fund αφού τα το σύνδρομο RSI Πετρίδης λειτουργεί αυτό ονομάζουμε στα ελληνικά μενού του προσωρινού το αναλύσουμε λείπει είναι αρκετά σημαντικό να δούμε ποιοι αναλάβει κανείς καθώς ο μέσος χρήστης λοιπόν αν εξετάσουμε ατομικά του το χέρι τότε θα δούμε ότι έχει υπάρχουν του ύψους του νομού μέχρι τον αγώνα ένα μεγάλο κόκαλο το οποίο στηρίζει στηρίζουν με χέρια αφού το μόνο από το να μέχρι τον προς μια κουλτούρα που έχει δύο κόκαλα τα οποία ο βροχερή είναι κείμενο έτσι είναι παράλληλα όταν το χιόνι είναι γυρισμένο έτσι είναι διασταυρωμένα έτσι αλλά είναι συμπαγή κόκαλα τα οποία εκτείνονται από τον αγκώνα μέχρι τον καρπό και στείλουν το βάρος του χεριού όταν φτάσουμε λοιπόν τώρα που παίρνοντας τον λόγο έχουμε τα δάχτυλα τα οποία χωρίζονται σε φάλαγγες ενώ μπορούμε έτσι κι το ζήτημα εδώ δεν έχουμε δουλειά καθώς λοιπόν αποτελείται από πάμε θυμάμαι σίγουρα οι επτά 9 μικρά κοκαλάκια άοπλοι με διάταγμα να γύρω-γύρω σχηματίζοντας ένα αυτοί είναι ξένοι γύρω γύρω τα κοκαλάκια μέσα στο το σωλήνα που δημιουργείται έτσι κάνουν οι τένοντες των μήλων και επίσης ο κύρης τση φαίνεται και επίσης δέρμα με τα φερέφωνα πάω πήγα πηγαίνουν μπροστά αλλά δεν μπορούν να κουνούν το δάχτυλο μας αυτό λοιπόν που δημιουργείται το πρόβλημα δημιουργείται επειδή υπάρχει συμπαγές κόκαλο όπως για παράδειγμα ένα Seat κόκκαλο μας βρισκόταν στην άρθρωση κλπ δεν έχουν μόνο όσοι έχουν αυτά τα μικρά μπουκαλάκια των 20 αστικά κράτη στη χρήση τους από τους τένοντες και το αποτέλεσμα είναι ότι όλοι τάση το τράβηγμα που κάνω τελειώνοντας κάνω miss ενισχυμένος μετά της έβγαλα και άρα δημιουργείται αν για παράδειγμα τον αριθμό τον τρόπο επειδή αυτό είναι το κοκαλάκι του ένα ένα τα κοκαλάκια του κακού και του συμπλέγματος που είναι πάνω στο στο κοκαλάκι εκείνη τη συνέχειά του το πρόγραμμα συνέχεια μπροστά γι αυτό το πράγμα λοιπόν αυτή η δράση του τραυλισμού μπορεί να βρίσκεται σε εφαρμογή και παράγουν ούρα πλησίον ένα ώρα πέντε μήνες έτσι πολλούς ξεχνώντας να ξεχνιόμαστε θα δούμε με πλήρη παράκαμψη και ευχάριστες έχουμε την ευχάριστη ενασχόληση στον υπολογιστή παίζοντας ένα παιχνίδι για παράδειγμα έτσι ξεχνιόμαστε οικονομική ιδιαίτερα για το καλό αποτέλεσμα μα μπορούμε να μπορεί να φτάσουν ακόμα και Σύμη σε σημείο το οποίο στο οποίο υπάρχει μετακίνηση του οστού θέλοντας ποτάμι μάχη για τη θέση του στην τότε είναι πολύ πιο εύκολο για να του γλυκάνουνε ουσιώδη εννοώντας ανάμεσα σε δύο μπουκαλάκια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε έντονο πόνο ιράκ έχουν τώρα συμπτώματα Σ αυτό γίνεται γιατί τα δύο μεγαλύτερα κόκκαλα και έτσι πώς είναι από κοντά μεταξύ τους και γενικά με τις ανάμεσα ψηφίζουμε σε και αισθανόμαστε πόνο όμως μπορεί να φτάσει σε πιο προχωρημένα επίπεδα όπου όλα αυτή ποίηση μεταφέρεται και στα νεύρα που περνάνε μέσα από το σύστημα κάποιος σουλεϊμάν με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε μούδιασμα κυρίως στον αντίχειρα εις αυτό το σύνολο των εταιρειών Bastion μουδιασμένα δεν μπορούμε να κάνουμε συνιστά δάχτυλα και πάει λέγοντας όταν κάνει συστάσεις του δηλώνουν δυστυχώς όμως τρόπους αντιμετώπισης είναι το χειρουργείο και μάλιστα με όχι πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας είναι 170% του Θανάση του είπα αν όχι ο μοναδικός που το πρόβλημα αυτό που μπορεί να κάνει είναι όπως λέμε στην καθομιλουμένη που έχει και να βρίσκει τρόπους να λειτουργεί να αξιοποιεί το χέρι του καταπολεμώντας όσο το δυνατόν περισσότερο για παράδειγμα ένα άνθρωπος έχει πρόβλημα πάσχει από κοινού κάθε σου αισθάνεται έντονο τσακωμό όταν βαν δείπνησε στο χέρι αυτό τον τρόπο δημιούργησαν έτσι μπορεί να έχει κανένα πρόβλημα από το χέρι είναι έτσι να τραβήξει ασκήσει πίεση Γι' αυτό το λόγο μπορεί δεν μπορεί να καταθέσει παράβολο γραμμή λυγισμένο του ΙΚΑ που δεν μπορούν καν να πούμε τέτοιες κινήσεις και αισθάνεται τελοσπάντων μια ενόχληση δεν πονάνε σοβαρή νεκροί παρά την περί του αντιθέτου με προληπτικά προσπαθώντας να μειώσουμε τον νουν μου προκαλούν αυτό το πρόβλημα στο ντους στο χέρι μπορεί να ακούγεται αρκετά τραβηγμένη αλλά αυτό που έχω δει μέχρι τώρα δυστυχώς είναι μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού πλέον που πάσχει από το σύνδρομο του πολ του κάποιος σε διαφορετικά σε διαφορετικά κύβο διαφορετικό βαθμό μέτρα κάθε φορά κάποιοι έχουν απλώς ο Φίλης όποιες δεν δίνω σημασία και συνήθως έχουμε ένα τάση για να δούμε να ανατρέπει το που το πρόβλημα έφτασε σε πολύ προχωρημένο στάδιο για να αναζητήσουμε το το για το οποίο έχουν αυτό το πρόβλημα και να έχω δίπλα μου να μου το πεις σε κάθε περίπτωση όμως η πρόληψη είναι καλύτερο από το να αντιμετώπιση των Mr λοιπόν σύνταγμα ακολουθούν αυτής της αφήγησης ελλήνων τι είναι καλό να αφιερώσει κανείς χρόνο να εξασκηθεί για να μάθει να γράφει μόνο τα δάχτυλα ούτως ώστε να περιορίσει τις κινήσεις κάνουν παραγραφεί επίσης αυτού του τύπου Καρλοβάσου με δύο δάχτυλα με τέσσερις κιλά πολύ πιο ασφαλή αριστερά έχουμε τους δύο δείκτες με μαχαίρι με δυο χέρια έτσι και μετά περνάμε σε αυτό όλα είναι καλά στην όταν λοιπόν πάει να γράψει σας χρήστης παγωτό μου κάνει αυτό το πράγμα συνέχεια έτσι σηκώνει τα χέρια του γραφείου μας βάρεσε στο κόμμα μου γράμματα αυτοί που ξέρουν διπλό σύστημα κουβέντα μου με τα δάχτυλά τους συνηθίζουν την δίκαιη που για να αντανακλά στην πλάτη αυτό το δάχτυλο χειρισμό αυτού του κι αυτό παρά τεντωμένο το δράμα κι αυτό το γράμμα μου κράτος την ώρα που ούτε περιορίζουν την κίνηση του όχι το χέρι από αυτό το σημείο και πίσω παραδίδουν όλο αυτό σταθερό και στη στάση που θα και έτσι ελαχιστοποιούνται το πρόβλημα που έχουμε και την πιθανότητα να δημιουργηθεί πρόβλημά τους κάποια sunday όχι μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχουν ηθικά Πάχτα και άπαντες για το κουμπί εκκίνησης θα ξαναπάει και το βάζουμε στον κάδο δηλαδή Lotus το ένα είναι στα σύγχρονα από εκεί που δεν είναι να βάλει ξανά με λέιζερ γίνεται σωστή αντανάκλαση της ασπίδας και να δουλεύει από τη δική του άλλου είναι καθαρίζονται εύκολα Γ Τραυλός σκότωσε το δράστη του λονδίνου κάθαρμα αισθητικός πολύ διαλέγουμε προσπάθησε με διάφορα σχέδια πάνω έτσι για να είναι πιο κοντά στον πολίτη δίπλα στον έπαρχο μασκότ στο οποίο έχουν μια ένα εξόγκωμα στην ένα άκρη με ειδικό ζελέ στο οποίο όταν εμείς κρατάμε τοποθετήθηκε προσπαθούμε να παίξουμε το Χ δεν μας ακουμπάει πάνω στο χώρες λένε ανάμεσα στις κινήσεις δεν καταπονείται αυτού του μέρους του ένα χεριού λοιπόν νομισμάτων ακολουθεί ανάλυση είναι κατανοητό το γιατί έχουμε τέτοιο πρέπει να προσέχουμε το συγκεκριμένο ζήτημα μάλιστα με τον κύριο τον Λοΐζο είναι ένα δρόμος χωρίς επιστροφή από τη στιγμή που θα προκύψει αυτό το πρόβλημα δεν εξαφανίζεται μέλη ξεκούραση έτσι θα πάμε και θα επανέρχεται ξανά και ξανά και ξανά κύριε όπως λέει ο λαός πεινάσει και πρόσθεσε ότι υπάρχουν σημαντικά όπλα έτσι είναι υπάρχουν έχουν δημιουργηθεί σοβαρό και μακρόχρονη στα τώρα μέσα σου όλο αυτό ένα δεύτερο στοιχείο που έχει να κάνει με τη θέρμανση είναι το μου βρίσκεται τόσο σε σχέση με το νου σου λέει λοιπόν στην εικόνα βλέπουμε από τη μέχρι δύο εξάμηνα βρίσκεται πιο χαμηλά από το ύψος των οποίων και μάλιστα η απόσταση να μην 46 46 τόσο πολύ μεγάλη σημασία γιατί το συγκεκριμένο σχήμα αφορά παλαιού τύπου κλείστηκαν πολύ μεγάλο μέγεθος δεν είχαν αυτό που βλέπουμε τώρα με 24 έως τις 26 άλλες χώρες έχουν φτάσει έχοντας τρένα έξω προφανώς δεν μπορεί κάποιος να δουλέψει σε μια χοντρή 27 έξω για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι καταρχήν για να μπορέσει να βρει την άκρη της αγωνίζονται να κάνουν μεγάλες κινήσεις έτσι πραγματοποιεί προφανώς δημιουργεί μεγάλες καταπόνησης πρώτων και δεύτερων όχι καταπόνησης του σοβαρά αυτό ισχύει σημασία είναι το εξής όπου η οθόνη πρέπει να βρίσκεται ρυθμό σ'αυτό το ύψος έτσι εγώ στο ύψους του λαιμού όμως από το κέντρο της οθόνης και να βρίσκεται μακριά ο Λίλα δοκίμασε με όμως περιγράψω αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας του αξίζει όταν εχθρό του συνόλου Insignia να σταθώ όρθιος έτσι και το κεφάλι μου χωρίς καμία καταπάνω καταπόνηση στη φυσιολογική του θέση και βλέπω μπροστά έχει μπροστά θα παρατηρήσετε περισσότερη C-Band έχετε παρατηρήσει ποτέ μέχρι τώρα ότι δεν βλέπετε Παράλληλα με το έδαφος αλλά βλέπετε καθώς του εδάφους σε ένα σημείο το οποίο βρίσκεται αρκετά μακριά σας με λίγα λόγια Αντ' αυτού του δαπέδου του εδάφους το βλέμμα μας δεν έχει αυτή την κατεύθυνση έχει αυτή για τις βλέπουμε τελικά προς τα κάτω αν έχεις λογική θέση του μαρτίου λόγω του σχήματος που έχει το κεφάλι μας είναι να βλέπει μπροστά και προς τα κάτω όχι μπροστά και ψηλά μου έτσι βλέπει ούτε σε έτσι βλέπει προς τα κάτω μπαξέ για αυτό και έχει μεγάλη σημασία ιδίως τα δεινά είναι λίγο πιο χαμηλά επίπεδα του μαρτίου και μάλιστα για να είναι η δέσμη φωτός που προσλαμβάνει το μάτι καθετί με τομάτα λαβαίνει σύμφωνα με τη γωνία όχι το βαθύ πρέπει ακόμη να γίνει προσπαθήσει ούτως ώστε όταν βλέπουμε να την πούμε έτσι φανταστείτε λέει στον άρη να παίρνουμε ένα κομμάτι σαφή στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει κανείς που διάβαζε καταδολίευση στο στα υπάρχει κανείς για να διαβάσει ένα βιβλίο βάζετε λόγοι και προσπαθεί να διαβάσει έτσι όχι δεν δημιουργείται πρόβλημα δημιουργείται κατά συνέπεια είναι ένα την 80 πάρα πολύ συνηθισμένο λάθος του πλούτου με αυτήν στο πανεπιστήμιό σας ευχαριστούμε πάρα πολύ τακτικά λοιπόν βάζουν την Sony πολύ χαμηλά θα τη χάσουν μαχαίρι υποσχόμενος πως θα πρέπει να γίνει προς τα πίσω και συνήθως σιγουριά είναι από πέντε έως 20 μήνες ανάλογα με το πόσο ψηλός με κάνεις έναυσμα λοιπόν του και δεύτερον να παίξει με τους παίζει ρόλο για το κεφάλι συνήθως κινούμαστε έτσι έχει πάρα πολλούς που κάνουν αυτό το λάθος μας είχανε πολύ ψηλά booties είναι σκυμμένοι έχουν βρει σύμφωνη προς τα πίσω τώρα έχουν κάντε τον σταυρό της τη φράση εγώ σ' αυτή εμείς έτσι όταν αυτό το κάνει κανείς παρά που προφανώς σταδιακά δύο 1000€ 50 πυροβόλα αυτά συνονθύλευμα φορητούς υπολογιστές βούλευμα πάρα πολλούς να κάτσετε σταυροπόδι πάνω στο κρεβάτι να υπολογιστεί αφού η δουλειά μας κείμενα πάνω ακουμπάνε τα χέρια τους με αυτό το τρόπο πάνω στα γόνατά του και έτσι να ζουν με τα χέρια ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα θα μπορούσαν να κάνουν τις συλλογικές ή δεν μας τα έτσι κύκλο τη σωστή στάση του σώματος στο καλό με την η λάσπη στο μέλι πήρε λοιπόν τη στάση του σώματός να περάσουν τόσο αναλώσιμοι δύο πολύ σημαντικό είναι και το εξής τομάτες είναι η αίσθηση πιο σημαντικές θέσεις τους έχουν αυτοί που μας δεν θεωρώ περισσότερο όγκο πληροφορίας για να επεξεργαστεί διάφανος ετών όλο τον βλέπουμε στην οθόνη είναι διαδραστικά στοιχεία που επηρεάζουν ομάδες ένα φωτεινότητας και όχι τους φορείς ότι τόσο η αντίθεση 8 φωτεινή πηγή που να διαφωνεί με το χειρουργείο για παράδειγμα αυτό που κάνει πολύ κόσμος το ότι δουλεύεις πολύ φωτεινή οθόνη σε πολύ κοντινό περιβάλλον όμως με αποτέλεσμα μειωθούν ν είναι πάλι το χαρτί μαθαίνεται αν αυτή είναι η οθόνη και όλο αυτό το πράγμα είναι φωτεινό και σ'αυτό το σημείο είναι σκόπιμα γιατί μέσα από βαθιά μέσα στα φώτα μέχρι εδώ υπάρχει πλήρης αντίθεση Σκοπούλη φωτεινή πηγής έχουν σκοτεινή αυτό ανεβαίνουμε στην άκρη τότε το μάθημα βλέπει ακριβώς την Sony στην άκρη της οθόνης εδώ δηλαδή έτσι ρόλοι πρέπει να πωλείται στη για την εφετινή π.χ. αν πάλι μερικά εκατοστά πιο πέρα εδώ δηλαδή 23008 δεν επιτρέψει περισσότερο κόσμο πέρασε τι κάνουν δηλαδή να δουλεύω πολύ στα άκρα ενδεχομένως έχω άνισο το μέγεθος ανοίγματος της κόρης μη καλό κομμάτι μου στην προσπάθειά μου να κάνω άλλο πράγμα να ανοιγοκλείνει συνέχεια όπως καταλαβαίνετε είναι καταπόνηση ένα ένα στο το δεύτερο στοιχείο που κάνουμε είναι ότι πολλοί βλέποντας στην οθόνη ξεχνάμε να κλείσουμε τα μάτια υπάρχουν έρευνες που λένε ότι νομίζω πως βασικός στόχος είναι οι γύρω στα 120 80 νομίζω 120 ανοιγόκλεισμα των ματιών το λεπτό φυγόποινος στο μάτι αυτό που κάνει είναι να διώχνουν τα σκουπίδια είχαν αίνεται ανακυκλώνεται η αξία του ματιού και συνήθως τα κάνουμε στο μπροστινό Γιαννάτου που κάνουν παραστατικά ξεχάστηκαν αυτό κάνοντας λοιπόν αυτό δεν αφήνουμε το αντανακλαστικό του κλεισίματος του βλεφάρου μάχη με φυσιολογικό ρυθμό με αποτέλεσμα ξέρω πάλι πέταξε τα χάπια κοκκινίζουν αναγκαζόμαστε να καταρρίψουμε για να αισθανθούμε καλύτερα και να γράφουν με αυτό τον τρόπο να αποτελέσει είναι πιο ωραίο επιρρεπή σε λύσεις εδώ θα αναφερθώ σε άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι το πληκτρολόγιο είναι τα πιο βρώμικα σημεία του σπιτιού μας έτι περισσότερο το καθάρισμα ποτέ και δεν ξέρω πώς να το κάνουμε αυτό και ένα τρίτο στοιχείο στο βέβαια στο μακρινό π ελέγχοντας συνέχεια στην οθόνη η απόσταση ανάμεσα στο μάτι μας και την οθόνη είναι σταθερή κύριε όπως θα εξηγήσουμε καλύτερα στο βαθμό του τρίτου έτους θα μιλήσουμε για φακούς φωτογραφικές μηχανές κλπ μπροστά κομμάτι ωμό στο σημείο στον προστάτη μπορεί να έχει μια καμπύλη όταν λοιπόν βλέπουμε μακριά γιατί δεν το βλέπουμε από τα αστικά λύματα άλλων το απομακρύνουν τα απόκρυφα μυστικά που χρειάζεται για να στεγάσει τους τότε έχουμε ήδη τρεις ποια η μυωπία στην και άλλων σε κάποιες περιπτώσεις υπερμετρωπία υπάρχουν και άλλα πράγματα το ξινό οφείλονται στο κατά πόσο είναι όμως όλοι αυτοί καπηλείας αγώνων που έχουμε στιγματισμό λοιπόν συνέχεια το ποτήρι το και σε ένα κομμάτι σταθερού βλέποντας στην οθόνη σε συγκεκριμένη απόσταση αναγκάζουν τους φακού του ματιού μας μένει στην ίδια καμπυλότητα συνέχεια αινόταν ευρώ περιφέρεια δωματίου έτσι κάνει ένα δράμα το άτιμο αλλάζει συνέχεια καμπυλωτή της λοιπόν για να του πουν παραστατικά θα πω το εξής δοκιμάστε να καθίσετε σημεία μας συμπεριφέρεται φυσιολογικά και σκεφτείτε πόσες φορές αντίστροφη αν κάθεστε αλλάζετε στάση τους όμως οι Γερμανοί και στη και δοκιμάστε να καθίσετε προσοχή για μισή ώρα για να πούμε τι καταπόνησης δημιουργούνται στο σώμα σας μπορείτε καταρχήν πια στη εσύ το πρόγραμμα κλείνει στόματα και αυτό παρά την πώληση στον Αβραμόπουλο την οθόνη δοκιμάστε να κάνετε στην αντιδρούν ακραία θα δείτε ότι ξαφνικά θα νιώσεις ότι μπορεί να είναι έτσι άρα όσα αντιμετωπίζουν αυτό πρώτον έχουμε πηγή φωτός γύρω από την οθόνη του ιδανικού σημαίνει να είναι πάνω από τη Georgia ακριβώς ούτε ουδέτερο ούτε πίσω το κεφάλι το φως πρέπει να ανακοινωθούν ναυτικοί σημαντικά λάθη που κάνουμε συνήθως είναι βάζουμε την οθόνη μπροστά σε ένα παράθυρο νομίζω δε δουλεύουν θα έχουν μια ωραία θέα αλλά τελικά αυτό που κάνουν δύσκολο μου το αιμάτωμα το μάτι μας στις πρώτες θέσεις από πίσω μου βλέμματα ανάκλαση της Sony του παραθύρου του φωτός ενώ το παράθυρο στην οθόνη του υπολογιστή μας κάτι το οποίο επίσης επιβαρύνει το μάτι και το άρμα μου είναι πόσο έχουμε τη θέση δηλαδή το τείχος γύρω μας και το άλλο στοιχείο είναι ότι πρέπει να τακτά χρονικά διαστήματα ηδύνατο ανακαλύπτουν μας φροντίζουμε να αλλάζουμε εστίαση να βλέπουμε κάπου μακριά για να μπορούμε να εξοικονομούμε στο μάτι τη δυνατότητα να αλλάξει στάση άλλαξε θέση ως να ξεκουραστεί όσον αφορά το σώμα μας καλό είναι κάθε μια ώρα του Κούλη να σηκωνόμαστε έστω 50 λεπτά και να κάνουμε τιμάται με τιμές είμαστε και μας τα πόδια όμως για να μπορέσουν να ξεκουραστούν ημείς όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για τη όταν κάποιος μάθει κάτι με λάθος τρόπο τελικά καταλήγει να κάνει λάθος πράγμα έτσι κι έχει πολύ σημασία σε μικρά παιδιά όπου θέλω να δούμε τώρα οινοποιοί όλες αυτές οι πληροφορίες που λαμβάνονται υπόψη στο σχεδιασμό σχολικού εργαστηρίου και προφανώς όταν πάμε να βάλουμε έναν υπολογιστή μέσα στην έναρξη για αυτό και πολλές φορές είναι και η ουσία που έχουμε χρέη μαστίζονται λιώνουμε τη λογική του κόμη του στρατού δηλαδή μαζεύονται κοπάδια και μπαίνουμε μέσα από δεν είναι τα γραφεία του στο να έχουμε ανυπολόγιστης σε μια αγωνία όπου έκανε δηλώσεις προδιαγραφές κι έτσι προσωπικά έχω δει πάρα πολλές φορές υπολογιστή σας παράθυρο υπολογιστή σε μια γωνιά όπου είμαι κεντρική μονάδα στο δάπεδο κυρίως χρόνια γίνανε πάνω σε ένα γραφείο είναι κάτι ψιλά ευχόμενος να σφάξει είσαι μια μικρή γουλιά πίτσα ναός που δεν κάνουμε αυτό για κάνουμε δραστηριότητες δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός γιατί υπάρχουμε τάφο αλλάζοντας την πορεία στην Ομόνοια δεν διαμορφωθούν και πάει λέγοντας όλα αυτά λοιπόν έχουν ληφθεί υπόψη από τούτο το φως του ήλιου το οποίο είχαμε μια συνέταξε μια έκθεση για την εργονομία του χώρου των επίπλων σαν πεινάσεις κοίταξε προδιαγραφές συνολικές του 1998 για το σχολικό εργαστηριακό κέντρο που πρέπει αυτό μας δείχνει και μέσα σε αυτό το σ' αυτή την έκθεση έτσι το τίτλος της είναι το σχολικό εργαστήριο πληροφορικής και έχει υπότιτλο μια χορωδία μεγάλη επίδραση γενικές προδιαγραφές υλικού την κρυπτογράφηση λογισμικού μέσα σ'αυτή την έκθεση που βίαιη μάχη στοιχεία όπως της διάστασης πρέπει ναχει εμάς χώρους μια αίθουσα για να μπορέσει να γεννιέται και σωστό εργαστήριο πληροφορικής σχολικής μας προσανατολισμό του μεριμνούσε για άμεσο σχηματισμό στον κόσμο φτάσαμε αλλά αυτό που κυρίως αυτό στο οποίο εστιάζει με φωτισμό τι είδους φυσικού και τεχνητού φωτισμού πρέπει να γίνει και αναφέρει στο παράθυρο πρέπει να μου πουν τι προσανατολισμός δεν σου αυτό δεν επαρκεί και φωτιστικά σώματα και ποσά και μάλιστα σε ύψος κανονικά για να φτιάξουμε ένα μια αίθουσα και αφού του κόσμου θέλουμε πρέπει να γίνει μια αυτοτελή ειδική μελέτη περισσότερες μα δε σημαίνει καλή έχει καλά καλύτερο ως αν λάβει δε κανείς την ένταση να είναι πολύ υψηλές πολύ χαμηλά όσο δυσχεραίνει το ύλλι στην εργασία μας Πολυχώρος του δήμου την καινούργια του λίγο φως και το αντίστροφο έτσι οπότε θέλησε συγκεκριμένα του συγκεκριμένου έξι ισχύος λαμπτήρες για νάχουμε συγκεκριμένο επίπεδο φωτισμού ύψους που βρίσκεται το κεφάλι μας όταν δουλεύουμε στην στο χώρο εργασίας δηλαδή είναι στο οπτικό μας πεδίο υπάρχει μια μονάδα μέτρησης σταυρούς που μετρά την ένταση του φωτός κύμα αυτών συνήθως πρέπει να κάνουμε την τους υπολογισμού έτσι σε περίπτωση που η σχολική αίθουσα δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές καλό είναι να προσέχουμε να κάνουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις για τούτο για να φέρουμε στα μέτρα που πρέπει τις συγκεκριμένες τους και επίσης περιγράφει με σαφή θέση και τις απαιτήσεις των εταίρων η κατάσταση γιατί πολύ συχνά παρατηρείται το φαινόμενο επειδή δεν έχουμε για παράδειγμα υπάρχει και αριθμό τρεις όσο σε μια αίθουσα λένε καταφεύγουμε σε αυτοσχέδιο Λέσβου ποιος είναι πολύ γκρίζο συνδεδεμένες πολύ νομίζω είναι ένα άλλος πολίτης η έτσι ξαφνικά βουνά μέσα εργαστήριο στην ίδια απλής ουσιαστικά έξι επτά υπολογιστές που δεν μπορεί να σηκώσει δεν υπάρχει λόγος να το εξηγήσω τελευταίο λογικά αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουμε μακάο τροφοδοτικά των ασφαλιστών πίνακα να δημιουργήσουμε πολύ μεγαλύτερη σε άλλες περιπτώσεις βλέπουμε μας φωνάζουν μάστορα του ηλεκτρολόγου και του γίνεται να κάνουν λόγο μέχρι και για τον περισσό μερικές πρίζας αλλά θέλει να πολλές θέσεις στην μετρική γραμμή με αποτέλεσμα να κάνουμε το ίδιο πράγμα τα πολεμικά πλοία τους μαθαίνουν να χρησιμοποιούν πολύ γκρίζα βάζουμε καλώδια σε καβάλα και στον τοίχο έχει βάλει πετρέλαιο στο τέλος του δύο μπορούμε να δούμε τα πρώτα δύο χρήστες άκουσε τα προβλήματα γνωστού μου μας όσο και οι υπολογιστές μαντινάδες μου να καίγοντας παλιές και να δημιουργήσουν πίσω πολύ σοβαρότερους κινδύνους πυρκαγιές κλπ έτσι τώρα όμως που όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία είναι σημαντικά κέντρα κάνανε κανείς υπόψη μια φορά φτιάχνει το εργαστήρι και χώρο εργασίας μέσα στο τους το σχολικό περιβάλλον έτσι ονομάζουν αυτή στο μετρούν περιγράφονται συγκεκριμένοι θεσμοί αφορούν το πώς καθόμαστε σε έναν υπολογιστή πώς έφτιαχνε το χώρο εργασίας με υπολογιστή στο σπίτι μας έτσι δείχνουν τα στοιχεία με το κάθισμα του ύψους του υπουργού εργασίας στη θέση εργασίας στη στάση του σώματος με βίαια τα οποία επίσης είναι σημαντικά προχωρά σε νέα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με την ηλικία με κινητικές διαταραχές στους οποίους δίνουν διαταραχές στην όραση αυτό με τη Φωτεινή με τις φωτεινές πηγές του οποίου ξαφνικά μπορεί μαμά έξι την προδιάθεση κάποιου κοιτάς κάποιοι επιληπτικές κρίσεις του την ώρα που το ξερει ετσι το φως επηρεαστεί επιληψία και διάφορα τέτοια νέο ζητήματα είναι ένα οδηγός περίπου 65 Σελίνου αξίζει κανείς το δικό του κόμμα το να τρέξει βόμβα είναι εκπαιδευτικός και θέλει να εργαστεί σε τέτοιο το περιβάλλον ένα τελευταίο ζήτημα ωστόσο αυτό το πλαίσιο που πρέπει να εξετάσουμε είμαι αν και δεν έχει εφαρμογή το σωστό δίπλα μου έχει όμως στο δημοτικό είναι χωμένος στην περίπτωση που κάποιος κληθεί να δουλέψει σε ιδιωτικό σχολείο της στα δημόσια νηπιαγωγεία αυτή τη στιγμή τουλάχιστον γνώση μου δεν υπάρχει κάποιο νηπιαγωγείο του μάχη πλήρως λαμβάνουν στην πληροφορικής και την προβλέπεται όπως ακριβώς προβλέπεται στα στα δημοτικά είναι η διάταξη του σχολικού εργαστηρίου έτσι παρόλο που αυτό έχει περισσότερο σχέση με το κωδικό όνομα αξίζει τον κόπο να ρίξουμε μια ματιά και να μάθουμε δύο διαφορετικές εικόνες που δείχνουν διαφορετικές διατάξεις σχολικού εργαστηρίου και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε έννοια σας αυτές που έπρεπε στην πρώτη διάταξη ουσιαστικά έχουμε έξι μια σειρά πάγκου εργασίας των εμπόρων έγραφε αυτοσχέδιοι πάγκοι σου ποιος βρίσκονται το πληκτρολόγιο του πτυχίο έχω κλπ στη μια και στην άλλη πλευρά του τοίχου κατά συνέπεια μη οθόνες βρίσκονται μπροστά στο οποίο έχω και τα παιδιά στη νίκη στην τηλεόρασή σας έχουν μια ομάδα πολλά φεστιβάλ με το δάσκαλό μας βρίσκεται στο κέντρο της αίθουσας αυτή είναι μια διάταξη η οποία δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να είναι προσηλωμένος στο χώρο εργασία στον υπολογιστή αν και μάλιστα δίνει την αρκούδα και στο εκπαιδευτικών μαθητών ανά πάσα στιγμή μια ματιά είτε έχουν το χώρο στο οποίο στέκεται είτε περιφερόμενος στην αίθουσα μέχρι πάρα πολύ εύκολα τι κάνουν στις χώρος άδεια και άρα να παρεμβαίνει όταν αυτό απαιτεί τον κρίνει ότι χρειάζονται βοήθεια οτιδήποτε τέτοιο που να δημιουργεί πρόβλημα καλά καλείται τακτικά δείχνει στα παιδιά πράγματα μέσω του δικού του βούληση στο προτεκτοράτο στον πίνακα έτσι γιατί τα ίδια ακριβώς κάθονται τη στάση για παράνομο καθημερινά και πρέπει να κάνουμε αυτό να γυρίζουν τον αυτού του Δήμου που εκπαιδευτικός αυτό δημιουργεί πάντα ένα προ έτσι άρα στη διάταξη συνίσταται όταν έχουν τα παιδιά που ζουν και εργάζονται τακτικά στον υπολογιστή κι επιτρέπει αυτή διάταξη να έχουμε έτοιμη την καρέκλα σαν αλλά υπολογίστε παραδείγματα που δίνει το πιστο λαό έχουν στη συγκεκριμένη έκθεση έχουν τρεις κατέκλυσαν τον σκεανα συγκέντρωση προτιμότερη διάταξη μέχρι τρεις περνάμε στην επόμενη διάταξη επιθυμείς μια κλασική αίθουσα διδασκαλίας μετωπικής προσεγγίζουν του ασθενούς να Καναδός κρήνες και τα γραφεία τους υπολογιστές είναι των πίσω όταν στην ΚΥΠ με παράνομα Χαραμή άτομα βρίσκονταν σε μια κλασική διεθνούς στο ρυθμό μάλιστα πριν και να δούμε τι έχει κάποιο πλαίσιο πάνω στο στη διάταξη αυτή τα οποία δείχνουν τις θέσεις των φωτιστικών σωμάτων τα οποία υπάρχουν στις προδιαγραφές αναλύονται σε άλλο σημείο της έκθεσης λοιπόν εδώ αυτό που παρατηρούν ότι τα παιδιά μπορούν να έχουν περισσότερη επαφή με το καλό να βλέπουν πού ξέρει τους γνωστούς δείχνει πολλά πράγματα για κουλούρα πράγματα μπορούμε να βλέπουμε την ίδια στάση του σώματος αν ο ασθενής δεν έχει απευθείας οπτική επαφή με τις οθόνες των υπολογιστών άρα δεν μπορεί να δει τι ακριβώς και πως είναι ένα θέμα και δεύτερον ότι υπάρχει πάντα το πιστωτικό προοίμιο ένα παιδιού το οποίο βλέπει απέναντί της αυτό που έχει ασφαλώς υπάρχουν άλλα παιδιά υπάρχουν και άλλα μηχανήματα οπότε από την τραπεζική κάρτα αρκετά πίσω πρέπει να κάνει τέτοιες κινήσεις για να μπορέσει να δει και έχουμε πάντα ενώ στη βέλτιστη λύση σε κάθε περίπτωση είναι να κάνουμε συνδυασμός αυτών των δύο λύσεων δηλαδή της περιμετρικής διατάξεις των υπολογιστών και της σύνταξης που μένει στο και κατακλύζουν προτάθηκε σύνθετες λύσεις όπου έχουμε τιμούμε καρέκλες του νονού του κ σταύρος και περιμετρικά όρους πάγκους εργασίας τους υπολογιστές που χρωστώ κέντρο μπορεί να το κάνει αίσθηση θέσεις με έρωτες για αίμα οι νόμοι και τα διαβάσματα μια θέση στην άλλη κατά συνέπεια ας πούμε σχεδιάζει αντίστοιχα το εργαστήριο στην πράξη για να λέμε τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα πάνω από την αίθουσα όπου υπήρχε χθες σε κάθε σχολείο κοίταξε περισσότεροι διευθυντές σχολείων να χωρίσουν τους υπολογιστές τους πήγα όσο καλύτερα μπορούσαν υπακούοντας όχι πάντως αυτή τη διάταξη και έτσι θα δούμε την πρώτη διάταξη με δυο σειρές όμως το κατέχω αλλά έχουμε και διαβάσεις συμμαχούν με γωνία ξανακάνεις υπολογιστές να βλέπουν προς το βατικανό κάποιους υπολογιστές κάθεται στο σκαμπό στη διάταξη κάποιους υπολογιστές Mac με ανάποδο ας κάνει υπάρχουν διάφορες τέτοιες αρχηγικές προσεγγίσεις δύο ποίηση δυσκολεύει δοκιμάστε το δάσκαλο αλλά αυτά είναι ζητήματα τα οποία έχουν σχέση με κεντρικές αποφάσεις και δεν είναι πάντα της αντιμετωπίζει μια έκθεση σε θεωρητικό επίπεδο έτσι και απαιτούν επιτόπιες λύσης και πάντα κάθε ναι όσο πιο σωστή είναι μια λύση τόσο μεγαλύτερο οικονομικό κόστος συνεπάγεται κλείνοντας λοιπόν αυτή την ετοιμότητα ανοίξουμε και μια εικόνα της Michelin με 25 που λίγοι λίγο πιο βελτιωμένη εικόνα που βλέπαμε στη διαφάνεια στην Επίδαυρο για τη στάση του σώματός σου φαίνεται πολύ καλύτερες προδιαγραφές που φαίνονται είναι αισθάνεται αποστάσεις εκατοστά κλπ καλύτερα το πώς πρέπει να κάθεται ο ποιες ναι μπροστά στον υπολογιστή ένα τελευταίο στοιχείο που θα ήθελα να θίξω λίγο πριν κλείσω αυτή τη πάρα πάρα πολλές φορές απολύσεις που πουλούν πωλούν έπιπλα γραφείου διαφημίζονται η καταγραφή για υπολογιστές τα οποία κάνουν τη έχουν το χώρο εργασίας τη φανέλα ξεσπά στον οποίο τοποθετείται σαν κλπ και συνήθως πιο χαμηλά γύρω στα 10 εκατοστά έχουν συνυπάρξει στο οποίο περνάει το ποντίκι και το πληκτρολόγιο αυτούς παράγει βγαίνει προς τα έξω γη έχει μια σπουδή πάνω επιφάνεια για να έχει τύχη από κάτω ένα δεύτερο στο οποίο μπαίνει το πληκτρολόγιο και το κουμπί και μάλιστα πολλές φορές αν κάνεις επισκεφθεί πολλά σχολεία θα μου ότι δεν είχα κανονικά γραφεία να χρησιμοποιούνται τέτοιου τύπου ενώ τέτοιου τύπου είναι πτυσσόμενος ταραχή δηλαδή για λόγους οικονομίας Home ενδεχομένως και αυτοσχέδιοι πάγκοι κατά παραγγελία δηλαδή ακούω έπιπλο οποιοσδήποτε νόμος παραρτήματα και λοιπόν αυτή είναι μια λύση η οποία πρέπει να αποφεύγεται και στο σπίτι μας και σε χώρους εργασίας όπως του σχολειου γιατί το γεγονός ότι χαμηλώνει το ύψος στο οποίο βρίσκεται το λέσχη το πληκτρολόγιο και το πληκτρολόγιο που είναι πολύ πιο χαμηλά από τα 72 ετών τα πέντε εκατοστά νερό να και μάλιστα του στην έκθεση του Π.Ι. κάποτε η μαμά του το ύψος που υπογραφτεί 68 κινούνταν γύρω στα άρα για ένα κράτος το μισθολόγιο σε αυτό το ύψος θα πρέπει χώρους εργασίας κυρίως του γραφείου ανεπανόρθωτα πέντε εκατοστά άρθρο δηλώνουμε κάπως έτσι έτσι το οποίο όταν έγινε το ΣΕΠΕ το ζει μου χώρους εργασίας είναι στα 72 εκατοστά το τούτο δω το πληκτρολόγιο θα κατέβει κατά 60 γι το πουλήστε 60 και το αποτέλεσμα είναι το χέρι να κάνει για να μπορέσει να δουλέψει έτσι ουσιαστικά λέει δημιουργούμε συνθήκες για ανάπτυξη τους οι δρόμοι του κάποιους Έλληνα στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της χούντας το βαθμό και επιβαρύνουμε μυοσκελετικά τραγούδια ακόμα κι αν κάποιος δεν εμπλακεί στη λογική αντιμετώπιση της στησίματος ένα καλαθιού που κάνουν είναι να βλέπεις ένα τέτοιο ας συνειδητοποιήσει τα λάθη που κάνει ο ίδιος και κυρίως ένα εκπαιδευτικός απολύσεις χριστίνα χειρισμούς μπορεί να συμβουλεύσει σωστά τα παιδιά όταν τα βλέπει ο μπαμπάς πηγαίνει μπροστά σαν πρόστιμα αφού να τους εξηγήσει τη λάθος κάνουν και γιατί γιατί πρέπει να αναλογιστούμε και το εξής άλλη επιβάρυνση έχει το μυοσκελετικό σύστημα ένα χρήστη οποίος στα 35 του ξεκινά πλέον σε υπολογιστές ή συγχωνεύεται κι άλλοι καταπόνηση έχει ένα εκπαιδευτικός όμιλος ξεκίνησε ενδεχομένως των προγραμμάτων επιμόρφωσης περίπου στο 2012 από 15 χρόνια που ήταν στην οικία του 45 και 50 χρόνων αλλά ενδεχομένως έχει ένα χρονικό ορίζοντα 20 30 χρόνια αλλά επιβαρύνει το σώμα του έτσι σε σχέση με ενα παιδί του Μπολιβάρ του Μούτση 70 χρόνια έτσι και επειδή όλα αυτά λειτουργούν αθροιστικά κάνουν τα προσέχουμε έγκαιρα και Ναυπλίου μ.μ. τα παιδιά όχι μόνος Belle απαγορευτικό το νομικά μέσα αυτό 16 κοιμόταν έχοντας επίγνωση του πια τη συστήνουμε αλλά αυτό που με κράτησε έτσι γιατί θα μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα όχι βέβαια χρησιμοποιώντας τις ιατρικές θεολογικές και τρώγοντας στόχο πιο ευνοϊκούς τρόπο έτσι αλλά συνήθως είναι δύσκολο να το κάνουμε αυτό δεν έχουμε κατανοήσει ήδη οπότε μια μελέτη ένα στρατιωτικού και ένα πείραμα σκεφτούν καθένας πως κάθε τι στον υπολογιστή τι λάθη κάναμε αυτό που λέει οδηγός αν κάποιος οδηγός και μεταξύ του καθησύχασε ας δει που νιώθει ενοχλήσεις στο σώμα του γιατί έτσι όλα αυτά είναι ένα καλός οδηγός για να καταλάβει κανείς τι πρέπει να προσέχει