Fundamentals of Space Missions (2022-12-21-18:10:10) / Μέρος 1 / Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος - Λάππας Βάιος (ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 2022)
Προγραμματισμένη Μετάδοση μαθήματος