Η σπουδαιότητα των παιδικών εμβολιασμών - Εισαγωγή (DimosPallinis, 2013)
: Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Μαζί με τον Πρόεδρο Ελληνομικού Προσώπου τον κ. Μαλτώρα, μας εσπορεχτούμε στην πανεπιστή μας εκδήλωση. Παρευρίσκεται και μας σημαίνει την καρσία της ο δήμαθός μας, ο κ. Αθανάσος Ρούτσος, για τη δήμαρχό μας η κυρία Ήρην Πουλενάκη, ο αρχηγός της ίδιωνας Αντιπολίτησης ο κ. Παναγιώτης Μαρτύρης. Τη συγκεκριμένη μας εκδήλωση της διοργανώνουμε με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων και Προαγωγής Υγείας, το οποίο έχει ως αποκλειστικό του σκοπό την προώληση των νοσημάτων, την προαγωγή της υγείας, τον προσυμπτωματικό έλεγχο των δημιουργικών ομάδων υψηλού κινδύνου. Δραστηρωποιείται κυρίως το μίστι της υγειονομικής ενημέρωσης, της προστατεσίας του περιβάλλου και της πολιτικής ιερικής. Σήμερα ανοίγουν 140 καλλιτακτικούς δίμους που είναι μέλη από όλες τις παιδέλες της κόρης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την στήριξη της εκδήλωσης, την διέθυνση επαίδευσης αναγκαλικής επιχείς, τις δημιουργούς και τις καταγούς των προαγωγητιακών σταθμών. Ευχαριστούμε!