Το Πάνελ Νέων για την εικόνα σώματος στο διαδίκτυο (SaferInternet4Kids- Ελληνικό Κέντ. Ασφαλ. Διαδικτ., 2021)
: Μουσική Σερφάρωτας τα κοινωνικά δίκτυα, έχεις σκεφτεί πότε πως ο τέλειο δείχνουν οι άλλοι ή πως φανταστικά περνούν την κάθε στιγμή της ζωής τους? Η γεγιφή στο κοινωνικό δικτύο είναι όμως οδηγής να κάνουμε συγκρίσεις με τους άλλους και να κρίνουμε στρατηνά τον εαυτό μας. Για αυτό ας θυμόμαστε ότι η προσωτική μας αξία δεν καθορίζεται από τον αριθμό των likes που παίρνουμε όταν ανεβάζουμε μία φωτογραφία. Ας μη φοβόμαστε να σταματήσουμε να ακολουθούμε κάποτε. Αν νιώθουμε ότι κατακλυζόμαστε από αρνητικά συναισθήματα, επειδή δεν ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες που προβάλλουν οι αντίστοιχες σελίδες, τότε είναι σημαντικό να σταματήσουμε να ακολουθούμε. Δεν χρειάζεται να ανταποκρινόμαστε σε συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς προκειμένου να είμαστε όμορφοι και ευτυχισμένοι. Το αδύνατο δεν είναι το ιδανικό. Το υγιές είναι το οποίο έρχεται σε όλα τα χρώματα σχήματα για μεγέθη. Η ψυχική και η σωματική μας υγεία είναι πάντα προτεραιότητα. Δέξουμε στον εαυτό μας.