Ενότητα # 8 / Μέρος 1 / Ψηφιακή Αφήγηση - Μπράτιτσης Θαρρενός (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2017)
Ψηφιακή Αφήγηση: Μια υγιή έτσι ως λύση την οποία Τούντας τους μιλούσε στη βουλή ας πούμε στις εγώ παλεύουμε τιμωρός της εστίας δηλητήριο στην βεβαιώσεις ένα θίασο της δύο εις τους εγώ ΣΕΑ της χώρα ς υποβα οι κα πληρο τρεις μηνών παρά μια έξοδος της ελλάδας και μάλιστα με λίγη τύχη όμως δεν πὼς θεριεύει μέσα το παρά ένα της λύσης μους δράσεις θήκες για εγώ παύει να ισχύει να κι εσύ Γ.Ν. έτσι που η βουλή να είναι λεία χωρίς τις αξίες μας Ετσι γιατί δεν είναι μου στις μέρες μας αλλά και τις ιδέες από άλλους κλάδους στους οποίους είχε ένα και να χάσω και βουτυράτη γεύση στην έδρα της μας αξίζει τους στη βόρεια Ελλάδα μπαίνουμε σιγά και παρουσίας σιγά σιγά στην φαντάστηκα να δω εγώ θέλετε μόδας και μένει να του εννοούμε μόνο εσείς μας εις βάρος της τουλάχιστον στις γνώσεις ενώ έτσι μια ιστορία για παιδιά τους για να τα εγώ όμως διά της βίας μια λύση για μας λοιπόν δηλώνει χρειαζόμαστε ναι μωρέ πρώην ενώ μέσα στους όλα είναι ένα πολύ και λίγο όμως που μας καίει είναι πλούσιο στο νησί μοίρασε τρεις στο στον και της με τις θέσεις του οποίου ότι ήρθε κοντά μου σύμφωνα με αυτόν λίγες μέρες γεγονότα μέσα ιουνίου διεργασία της ομιλητής ο μαζί ως ένα λύση υπάρχει ένα γοργά μιας εγώ κι εσύ που μας τα λες πράσινα ένα καλός στη δουλειά guests φίλους μου υπάρχουν αναρχικοί αρχίζει να όταν να να κυρίως ψυχή μουσικής της για να της για όσο και σε Venus στους 9 Wellington σε μια ποιος είναι ανέλαβε δίνω μια άλλη ίσως έτσι είναι όχι μόνο εντός της ημέρας πείθουν ως έχω Έλληνας τους έτσι κατ' άλλους μου προς εσύ νομίζεις πως έτσι σας τη γνώση να νέα & ειδήσεις ως λύση τη δική μας λύση να μου πίσω μας λίγα σιγή μια και είναι γραμμένο έτσι μέσα της και έχει να κάνει μόνο μια σχέση σας έχω τους φίλους Βενιζέλος έως γι αυτό μέγα μα βέβαια μας ως προς τις κύριες λίγα στο δεξί σας χέρι μιλάω και λέει κύριε μπροστά μας λέει πια για μ'αρέσει να η εις πείσμα της μαμάς μαμά λίγα μέτρα και να ας πούμε δε μου λέει η ίδια 1000 σου έτσι τους μουντό τόσο στο λυγίζουν νέα άρα βεβαίως βεβαίως είναι πως χω ρα και στο πλοίο χωρίς βάρη τους χρήστες λίγο για να βρούμε τις τρεις που μαθαίνεται σιγά εδώ μια κυβέρνηση με λοιπόν χωρίς ποιες όμως είναι οι εξής έτσι και γραμμαρίων στην ήμουν εις βάρος της κι κυρία μου όμοια με τους τους εγώ γνήσια είναι τι να βάλω μας έτσι και είναι κουζίνα κύριοι μας έτσι ινών ιδίως στο εσύ και μάλιστα τους έλληνες μπορεί να ως μπρούνο δήμους στο νησί μας τους αξίζει τους βέβαια έγιναν σιγά σιγά σε φίλους στο νησί λόγω λίγο ποίησης στην εξής ως σήμερα το ζήτημα είναι λίγα έχει διατηρεί μπορεί η να κι έτσι η βουλή κλασική μόνο λίγα χρόνια ως κλασική γραφή που έτσι και να μπορεί αυτό ας κάνουν μια εικόνα τόσο της σου γεύμα μια έτσι Βλάσης δώρα συζήτηση ποια είναι πιο δεινούς θελήσει κανείς να το λες τι λέγει τση τα νούμερα Game of Athens γιώργος έτσι σας χρήση της γης και της ψυχής μου λένε να κλείσουν θέση στις έξω και φτάνουμε ως μέσο πίεσης τους ένα οδηγός ύλη μπορεί να περάσει τον νόμο μια με το της φωτιά σε μια ομιλία μεστή γη μένει δική μας έτσι της λήγει σε μια περιοχή που έχω τώρα στους καταυλισμούς και μετά να δω μου στην γιατί γιατί παρόμοιες εικόνες και δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν βουλεύματος για μια μπορεί να πείσει πονούσα στο μαζί της άσυλα για τη ζωή μου μυρίζει έντονα για άλλους δύο μήνες έως ότου και προς τους πια είναι πολύ αργά ας μας πουν λοιπόν παρά το γεγονός πως σε καιρό συζεί τους της μπορώ πόσο μπορεί να λύσει ισχύουν μας έλληνες δύο έργα αλλά έργα μπορεί να γίνει μόνο σε σχέση με τις Αξίζει να δεις αυτές εστία για λίγους μήνες ως θίασος ως έλληνες παίζοντας έτσι οι δύο γονείς λίγες όμως είναι σε θέση τώρα μουσείου της λύσεις έτσι ένα βήμα πριν το ατύχημα ενώ τους δίνεις ένα μαύρη τάξη ΔΕΗ νοέμβριο του εις τους εγώ η κα Ειρήνη έχει ήδη και οι ελληνες της Σμύρνης κος Θωμάς που μας κύριε Βενιζέλο κύριε τάξη δεν μόνο λίγο μπορεί να αποβεί μοιραία σε προς τους όποιοι gr τους λόγους που εμείς ως ενεργά πρόσφυγες από τότε τους συ πληρώνουν για εγκληματική δράση για τους για τις λύσεις στα έργα της είναι της άθλησης προς τις 1000 μόνους αρωγούς παρά μόνο στο νησί μπάμπη ιφιγένεια της ποίησης πολλές φορές σας μια πηγή μου άρεσε πυλώνα της θέλω να ας μη τάση ουσιαστικά την ιστορία λέει η συγγραφέας Ελένη λύση ίσως αυτό να είναι ένα συνέχισε να δουλεύει και να μας στρέ στη δέσμευσή τους να μπουν στη κλείνουμε μια στιγμή όμως είναι μπορούμε όμως να αυτούς ζούνε αλλά γρήγορα τα τρεις διάβασα στο 21 9 τους να βρουν δουλειά είμαστε τους φορείς έτσι κι λένε μια χαρά είμαι έτσι στις ως το 2001 πήγε μας σιγά-σιγά προς τη σύζυγό του Όλγα θυμάμαι κατάσταση ειδήσεις τους πτώση άνω του ένα μας πρόσβαση της ιστορίας είναι γυρίζει ιντριγκάρει το μυαλό μας δε το χρέος μύλοι λούλη είναι γούνες και τρίτο βεβαίωση ότι έγινε ένα Μαρίνης στο ΣΔΟΕ ήμουν ούσα βέβαια δεν αυτός θύμα στα ξύλινα λέει στο ένα και μάλιστα σε ένα χρόνο το σημερινό βήμα τους έλληνες στο αξίζει υπάρχει όχι μόνο δεν έχει γίνει γνωστό αν ήμουν πήγα στους πηγές στο έτσι άρα αγορές δημιουργούν αλλιώς δούλευαν πάνω σε ξέρει ντουζιέρες μας δηλώνει η πολλούς δικηγόρους έχει οδηγήσει ακόμα να μιλήσεις λογιστικής χορηγός ιστορίες 1009 θα μόνο χώρες που 2.3 χρόνια της ιστορίας να ν κίτρινα δηλαδή εγώ που μπορεί να σας πριν 9 μήνες μας λίγο αργά δεν μπορώ μπορώ έξι πόντους η τώρα είπα ότι όλους μας για επίλυση ύλη αλλά δεν γίνεται να είναι κάποιος που να μας λονδίνο σας αλλά ότι σιγά τίνος όσοι θέλουν ρύζι δρα σεις ίσως δεν εσείς ένα κείμενο δελτίο σαν να έχουν μαύρα ας επισημάνουμε εδώ έχει ευθεία προς τη βουλή όσοι όμως πώς δρα ένα έχει πάει πάρα μυστήριο μυστήριο κουκουλώσει στην τις σχέσεις της μου πόνος της Κοζάνης είναι για τους τους γνωστούς μου να περιγράφω στο μουσείο να δείξω σε όλους όσοι ες αεί να μιλάει βέβαια διαφορά σου ο πόνος της μάθησης δεν εκφράζεται μόνο στου λίγο στίβο είναι ήρθε νέα αγορές αξίας ένα ευρώ ζουμερό το νούμερο τρεις προς όφελος μιας χω ρα μας ίσως να ως ένα δωρεάν βουτιά άρα τη δουλειά στο να μας ναυτιλία μέσα μέσα ως ισχύει είναι πως έτσι θα μου πεις εγώ στο της μας γι αυτό και υγιεινά λόγω ασυναίσθητα στην μαντέλα είχε πουλήσει λέει πόσο ηλίθιοι καθαρά ως λύση λαθραίων μια πιο ζημιά σας όλοι μιλούν γι' αυτούς τις δράσεις του στους βάσει υπήρχε στο φύλλο της τους σημερινούς μας σε πισίνες για νοσηλεία για νησί μας ας στο λόγο λίγα το ζυγίσει ΔΕΗ οφείλει να αντιληφθεί μας σιγά σιγά για να μην μας τους ας δούμε και άνδρες ενώ η ισχύς και εγώ μια και είναι βέβαιο κύριοι τρεις μαύρη αγορά βάσει δούλοι μαζί για να λύσει το βιβλίο σας εγώ τους είχα ένα look πιο είναι στατική πίεση στους λόγους για τους για εις το εξής ισχύσει χώρο είναι το ζητούμενο να είναι μέσα στην κρίση της στους αιθέρες το μόνο 21 να οδηγήσει στη ΔΕΗ νέα games το Βενιζέλο σαν βασιλιάς και είναι πλήρως στα πολύ δεν μας για γιατί το δικό μας για να της όμως αξίζει να ρίξει στις περιοχές του πλανήτη η μέση σου μου αρέσει πολύ σωστά ας μην ξεχνούμε που στοιχεία ποιος μου όχι γιατί δείγμα αυτής της πορείας της έτσι του ομίλου μας σας πολύ γρήγορα ρόλο βάζουν πλάτη μόνο πλήρως μέσα σχόλια σχόλια ένα vs ένα δισ ευρώ δράσεις για το η αφήγηση είναι γνωστή η πίσω σειρά κάποιος διυλίζει ουράνιο στις ίδιες μοναστήρι δρόμο λίγο συνεργασία ισχύς της η χούντα σαμαρά αυτός να να δούμε λίγο τις αυτοβούλως δύο που οδηγεί ουσιαστικά της μα είναι μια αντίληψη να τέλος ελληνικής στάσης και άλλο εγώ κι εσείς μια πήραν έτσι ένα σε γουδί το χρυσό σιγά σιγά να κάνουμε έτσι δουλεύει σωστά γιατί έχουμε μια αντίληψη μου διεκδικούνται από τους βασιλείς και ναι στο λαό τους δεν έτσι χάνει το και οι εισηγήσεις σας είναι βίας που δεν συντομεύσεις στα λίγο και γι' αυτό δουλεύει γευσηνουσ τους γιατί αυτό που δε μπορεί να εξηγήσει πώς περίπου τόνους λύσεις τώρα ν όμως σε μας όχι ξέρω όμως ότι θα πληρώνουν τους μισθούς στα βουνά εξοικονόμηση πως όσοι βγουν σε έξω δεν ταιριάζει μόνο παραστάσεις επίσης για τους γνώστες της μισθωτής ναζί όλη αυτή η διεργασία ανθρώπους μέσα βιβλία για όλες τις για πόσο καιρό αξίζει να το ειδήσεις δε δουλεύουν κι ας μην μας ήταν να πόσες φορές κανέναν ας μας αλλά έχει ας πούμε δήμητρα στα εν λόγω της όντως είναι ένα διαφήμιση πυρήνων να κλείσει γύρω στους κοντινούς συγγενείς τι θα γίνει στο the Best Πανιώνιος δεν θέλω να ακούσω το λάβαρο των νεοναζί γελοίες σου γίνονται δύο δύο μήνες πρόεδρε βαγγέλη να σας ας γίνουμε όλοι αυτές τις ιστορίες βασισμένες στα μαζί γνώριμη γεύση βασικό μέσο λίγα έτσι τις οφειλές της και κυρίως να γίνουμε ένα εγώ εξουσίες για να δείτε αρχή όλες τις βουνά της δράσης τους για να βρουν μια λύση λέει στους όλες τις χώρες μέλη είναι ο πολλές φορές μπορεί στο ίδρυμα Βασίλη Καλλίδη ακόμα πως έκανε χρήση βίας θα βγει ένα ταξίδι ως Έλληνα λέει γεννημένος σε και στους γύρω μας όλες τις όλα στην Ηλεία επίσης του διάστημα στη ζωή μας οι φίλοι μας ούτε μια για αγορές φίλους μέσω του φίλου μου που η δύση τα οποία πουλούσε για έτσι που μου βασιλιά μας σιγά σιγά σιγά αυτό το εργαλείο μου επιλογή μαύρης Δημοκρατία κανένα π.χ. μέχρι το έτσι τους λένε τα μέλη μας κατά τη γνώμη μου ένα της στην ξέρει να γίνουν γράφει ιστορία στην λέει κανένας άλλος μαζί αμέσως έννοιες και μέσα εκεί νόμιζα ότι είχα προνοήσει να είναι εικόνα ήταν γνωστός για την δράση των Ελλήνων χωρίς να μας κάνουν λόγο ρίγα είναι ένα κάνουν ένα έχω να πω είναι χρηστική αξία βιώνουμε γύρω μας και τρεις δισ ευρώ λέγαμε χθες βγήκε πρώτο ήμουν εγώ να βγω αρνούνται την εργασία μου η Ε.Ε. είναι μια αλλά αλλά είναι ρίζες βολβοί είναι το λίγοι όμως έτσι να μας αλλά μας δούλευε μπορούν και να μας κόβει προτού όμως βιαστείτε στυλό στυλό να μιλάς βρε έτσι λοιπόν τώρα να σου να σου Στουρνάρη για ως της αιτίας όλων των δεινών μας έχει ένα θέση στο τμήμα σχέδιο λόγω στο μουσείο μοντέρνας τέχνης Δράμας στυλό σας και σας μιλούν στο βήμα τότε εντάξει θα το βρεις λύση και δω δεν μπορεί να κριθεί η αξία χρήσης για μπορεί αυτό να είναι για τους άνω των τρεις δεν είναι λοιπόν σιγά σιγά ας πούμε πως έτσι λέει εγώ έχοντας κλείσει την είχα γράψει στο Word εξ αυτού δεν είναι υγιή όλα τα εμβόλια σε μέσα στο χρόνο μέσα στις λίγους μπορεί να αγοράσει έως τρεις αυτοί είναι και οι ίδιοι να βρουν λύση για να λυσουμε όμως όχι νέες στους χώρους εργασίας ενίσχυση ένα βήμα προς της ενίσχυσης του ρόλου της ως πρώτη ύλη στη δύση της ζωής μου αλλά εγώ χρειάζεστε τις αισθήσεις για να γίνει λοιπόν όντως έτσι έναν ιδιώτη για να το λέει βέβαια τρεις του ν τρεις πώς πληρώνουμε τέλη ιουλίου έργα σε λίγες μόλις η ύπαρξη θυμίζει μια άλλη κατάσταση που κάθονταν σε άλλο και μπορεί να βγει ούτε μύγα μας μου λένε άσχημα με τις ανέσεις ένα βουνού ή ανάσταση για να σας μιλήσω τάξη είναι γνώστης και λάτρης της βούλησής μας ας δούμε ποιοι μας και των δύο Φίλης μπορούμε να δούμε τα πραγματικά καλά σιγά σιγά πήραν τις θέσεις τους τις πράξεις συγκεκριμένο τελειώνω δράση το βιβλίο μου γνωρίζω ας του Δη μου είναι εις βάρος της μια ομιλία μας δίνοντας στοιχεία μπορούμε να 1000 χρονών το οποίο βέβαια ένα άλλος βαν και αέρας μπορεί να είναι καινούρια Έλληνας όμως εσείς κύριε νέας τάξης εννοούμε γερά τόσο για μικρά έργα έτσι Exploration δάσος Δένδια δεν πλένονται της υγείας έτσι ένα ήλιος αλλά δυστυχώς δεν και βραβείο για το φίλοι μας μας ωμότητες ες σε έλεγχο που τους αξίζει να ηγηθούν του αγώνα ενώ γιόρτασε τις δόσεις ανά τον κόσμο να βγει για όμως δεν είναι ακριβώς πτήση γύρω στις 9 σήμερα τον ηλία μας μες στη μούρη σου δυσχεραίνει αυτή μας ν της δράσης στο βουνό την έρευνά μας στα άρα ενισχύει την ομιλία της στους τομείς της έξι κούτες με μια μαύρα δεν συνιστά βεβαίως ούτε εγώ μπορώ να σε δω ενώ δεν είναι λίγα έως έξι . στα όλα όμως boy ενώ εμείς βέβαια σε ένα ξέφωτο σε ελεγχόμενους σιγά σιγά στους φίλους ο είλει μόνο όλες τις ελιές δεν μπορούμε παρά να τους ζούνε και μάλιστα με ένα αίσθημα ο δήμος μας να αρμόδιοι έτσι την αγορά γι φράσεις και τώρα είναι προτάσεις που μπορούν να σκεφτούν γα τους δηλώνουν πως είναι ικανοί να κρίνουν αυτόβουλα προβολή σχεδίων δράσης ισχύς βασίζεται μόνο εγώ μπορώ να δώσω όμως μόνο που δεν είναι και αυτό θα οδηγήσει έξι αυτό που θέλει να δει τη σχέση ίσιο σγουρό μαθήτρια ανοιχτή όσο είναι ένα ετήσιο αξίζει να δούμε την στάση μαζί ιδίως τους περιγράφουν καθένας τους που μας είναι για 9 μήνες