Δήλωση Δημάρχου Φλώρινας για την ανάπλαση του ποταμού (ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, 2023)
: Μέχρι και τη γέφυρα του Καραγκιόζη προχωρούμε στην άμεση υλοποίησή του με την υπογραφή της σύμμασης. Το έργο είναι προϋπολογισμού δύο εκατομμυρίων και προβλέπει την κατασκευή χώρων στάθμισης, χώρων πρασίνου, την αντικατάσταση των φωτιστικών με νέας τεχνολογίας, την τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, τη διευθέτηση της σκήτης, καθώς επίσης την αντικατάσταση της τσιμεντένιας παλιάς γέφυρας, με νέα και την κατασκευή νέων εκτός γέφυρων. Με όλες αυτές τις παρεμβάσεις αλλάζει η όξη της πόλης και κάνουμε τη Φλόντινα τόπος ζωής μας που αξίζει σε όλους.